Yoga Nidra: Happy with Yoga

Waarom aan Yoga doen? Levert dat iets op? Is het gezond en zou elk mens dit moeten doen? Zo ja, wat is daar dan zo goed aan? Al deze vragen gaan we bekijken in deze review over het programma Yoga Nidra van Happy with Yoga.

Yoga Nidra is gemaakt om mensen de mogelijkheid te geven meer innerlijke rust te ervaren. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale techniek om een diepe ontspanning te creëren.

Yoga Nidra

Yoga brengt rust in geest en lichaam. Dat weten we ondertussen allemaal of tenminste dat wordt ons verteld. Of dat ook echt zo is, zullen we zelf ondervinden, want wij gaan met deze Yoga Nidra aan de slag.

We bekijken de cursus, we proberen het zelf uit en we schrijven er daarna een duidelijke review over. Zo kan je zelf kijken of je het de moeite waard vindt of niet. Wil je dadelijk gaan kijken, druk dan op de groene knop!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina!

Wat is de cursus Yoga Nidra?

De cursus Yoga Nidra is opgebouwd met een systematische methode. Deze wordt gebruikt om naar een ontspanning toe te werken. Die ontspanning moet idealiter zowel fysiek, mentaal als emotioneel plaatsvinden.

Als je Yoga Nidra beleeft dan voelt het alsof je slaapt, terwijl jouw onderbewustzijn net erg actief is op een dieper niveau. Doordat je zweeft tussen slapen en wakker zijn, raak je in een staat waar je ontvankelijk bent voor diepere emoties.

Deze yoga oefeningen zijn echte oefeningen voor yoga beginners. Ben jij dus een starter en heb je geen ervaring met yoga, dan is het zeker de moeite om verder te lezen op deze review.

Twijfel je om de cursus Yoga Nidra Happy with Yoga te kopen dan is het een goed idee om hier nog een beetje verder te lezen in onze review.

Yoga Nidra.

Het verschil met gewone yoga is dat je hier geen yogahoudingen of yoga oefeningen moet doen.  Je kan op een gewone manier aanwezig zijn zonder zware fysieke inspanningen te moeten doen.

Een uurtje Yoga Nidra goed uitgevoerd, voelt aan als 4u slaap. Dan denk je waarschijnlijk: “Ja als ik het goed doe”, maar Yoga Nidra kan je niet goed of slecht doen. Deze vorm van yoga is hierdoor voor iedereen toegankelijk.

Wie is de maker van de cursus Yoga Nidra?

yoga nidri reis door de chakra'sIn dit geval is er meer dan 1 maker van de cursus. Er zijn er namelijk twee. Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart.

Zij vormen samen Happy With Yoga.

Het bedrijf vind je terug in Maassluis. Het is netjes ingeschreven en als je even op zoek gaat merk je dat alles prima in orde is. Een échte zaak dus.

Rolf en Melanie zijn allebei yoga docenten. Ze zijn hiervoor opgeleid en hebben de nodige diploma’s behaald. We hebben dus met professionals te maken en niet met mensen die denken snel wat in elkaar te flansen.

Dit koppel staat bekend in Nederland en hebben een grote hoop fans en volgers. Mensen zijn enthousiast over hun werk.

We vinden hen ook terug op het internet waar ze via verschillende kanalen actief zijn en mensen verder helpen. Ben je benieuwd dan kan je ze bijvoorbeeld makkelijk aan het werk zien op hun You Tube kanaal.

Rolf en Melanie zijn gewoon zichzelf en zijn heel open en correct naar de buitenwereld toe. Ze brengen cursussen met liefde en weten waar ze over spreken. Helemaal top tot dusver!

Voor wie is deze cursus bedoeld?

De cursus Yoga Nidra is gemaakt om mensen te helpen met rust te vinden in hun leven en hun dagelijks denken en zijn. Dat is niet altijd even makkelijk in een wereld waar alles vooruit moet gaan.

Er is nog nauwelijks tijd om stil te staan bij bepaalde aspecten in ons leven en we moeten allemaal overal doorheen razen. Dit zorgt vaak voor rusteloosheid. Dat leidt dan weer tot burn-outs, depressies en mensen die het allemaal niet meer zien zitten. (bronbron)

Yoga is een gezonde en eerlijke manier om tot jezelf te komen en je goed te voelen. Het is toegankelijk voor iedereen. Je moet niet aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Deze cursus Yoga Nidra is speciaal gemaakt voor mensen die dit wel willen proberen. Ook als je nog geen kennis hebt van yoga kan je met deze cursus aan de slag. We leggen het in deze review verder uit.

JA! Ik wil de rust vinden! Ik wil de Yoga Nidra: Happy with yoga cursus kopen! >>>

Hoe ziet de cursus “Yoga Nidra” eruit en wat is de inhoud van de cursus?

Goed, dan is het nu tijd om te kijken wat je krijgt als je deze cursus aankoopt. Altijd fijn om al een beetje informatie te hebben voor je iets aankoopt. Dat is met deze yoga cursus niet anders.

Als je het programma koopt dan krijg je volgende onderdelen:

1. Een e-book met de uitleg over Yoga Nidra.

In dit e-book krijg je informatie over wat Yoga Nidra precies is en hoe dit ontstaan is. Het boek bevat interessante informatie die ervoor zorgt dat je een duidelijk beeld krijgt over de methode die hier gebruikt wordt.

2. De Yoga Nidra sessies.

In dit deeltje krijg je verschillende yoga sessies. Dit om jezelf te gaan trainen in het beoefenen van yoga.

Elke sessie heeft een andere tijdsduur. Er zijn kortere sessies en ook langere. Hoe langer de sessie duurt, hoe zwaarder en dieper de training is. Dit zijn moeilijkere sessie.

De kortere sessies zijn diegene waar je best mee start. Deze zijn korter en dus ideaal voor als je minder tijd hebt, maar ook als je nog moeite hebt om je te focussen.

balans stenen

3. Yoga Nidra Video’s.

Dit zijn video’s waarin je allerlei informatie krijgt. Je krijgt informatie, er worden oefeningen aangeboden en je kan zelf meekijken naar hoe het precies allemaal moet.

Deze video’s zijn erg leuk en handig omdat je zelf kan volgen en kan zien hoe het er moet uitzien. Daarna kan je helemaal zelfstandig aan de slag.

4. Facebookgroep.

Yoga Nidra -met Rolf en Melanie- heeft ook een Facebookgroep opgericht. In deze groep kan jij lid worden als je start met Yoga Nidra. Je ontmoet andere mensen waarmee je ervaringen kan delen.

Ervaringen van anderen.

Als je een beetje gaat rondkijken op het internet, dan vind je best wat informatie over andere mensen die deze cursus hebben gevolgd. Je kan ze vinden op de website van Rolf en Melanie zelf, maar ook op de Facebookgroep vind je veel ervaringen.

Als je in de Facebookgroep terecht komt, zie je dat er heel veel enthousiasme is onder de deelnemers. Mensen zijn blij en tevreden. Dit enthousiasme vind je ook terug op de rest van het internet.

De mensen vertellen over minder stress, meer tot rust kunnen komen en mensen voelen dat ze meer energie ervaren. Ook slapen de meeste mensen beter. Yoga Nidra is een cursus die lichaam en geest verfrist en verhelderd.

Wat kost de cursus?

De cursus Yoga Nidra kost 37 euro. Als we bekijken wat we daar voor krijgen dan is dit een zeer mooie prijs. Je kan je immers de vraag stellen of er een prijs staat op je mentale geluk?

De cursus is opgebouwd met veel tijd en energie en dit straalt het ook uit. Het is makkelijk te volgen en voor iedereen toegankelijk. De video’s zijn van goede kwaliteit.

Wat zijn de resultaten als je met dit programma werkt?

Natuurlijk wil je weten wat de resultaten zullen zijn als je met deze cursus aan de slag gaat. Dat is niet zo moeilijk. We hopen natuurlijk dat we rust zullen vinden. Dat is het doel van deze cursus.

Rust, blijheid, kalmte en zelfzekerheid. Er kunnen verschillende resultaten ontstaan. Doordat je de tijd neemt om bij jezelf te zijn en je hoofd “los te laten” krijg je bijzondere resultaten.

Je ziet vaak al resultaten na 1 week. Maar doe je dit elke week en blijf je dit weken lang doen, dan zijn de resultaten fantastisch. Logisch lijkt het ons want het hoofd draagt het lichaam.

Het lichaam kan alles zolang je geest mee kan en laat dat net zijn wat je in deze cursus traint. Je hersenen, hoofd en je denken.

Zorg dat je dit regelmatig oefent. Een structuur en routine is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt.

Is “Yoga Nidra” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

We hoeven hier niet uitgebreid op in te gaan. Wij vinden dat Yoga Nidra absoluut zijn geld waard is. Er is namelijk geen prijs te plakken op geluk. Of op het geluksgevoel.

Je kan tegenwoordig ook veel Yoga Nidra oefeningen gratis vinden op YouTube en het internet. Ga daar zeker eens een kijkje nemen en dan merk je dat deze mensen weten wat ze doen.

Een mens die zich niet gelukkig voelt, is ongelukkig. En dat is wel het laatste wat mensen willen. Het leven moet leuk zijn en een mens moet zich goed en fijn voelen.

Is dat niet zo, dan moet je oplossingen zoeken. Yoga Nidra kan hierbij helpen. En het kost amper 37 euro. Een praatje met een psycholoog kost al makkelijk het dubbele. En deze cursus geeft jou technieken die je de rest van je leven kunnen verder helpen!

Conclusie: “Yoga Nidra”.

We kunnen rustig concluderen dat als jij last hebt met rust, stress, depressieve gevoelens en al deze mentale issues, dan is dit programma zeker de moeite waard om uit te proberen.

Als je een rustiger leven wil en je wil minder stress en meer kalmte dan is deze cursus wel iets voor jou. Yoga Nidra is voor iedereen toegankelijk en mensen halen mooie resultaten. Er zijn veel voordelen waardoor je je beter zal, gaan voelen.

Veel mensen zetten zichzelf niet op de eerste plaats. Hierdoor krijg je veel klachten. Lichaam en hoofd horen samen. Als het ene niet goed werkt, is het andere daar afhankelijk van.

Rust is een noodzakelijkheid. Yoga Nidra voor het slapen gaan, kan hier ook bij helpen. Het creëert rust en kalmte in je leven.

Wil je meer rust, zelfzekerheid en energie dan is deze cursus Yoga Nidra absoluut de moeite waard. Ik zou zeggen: Probeer het zeker uit! Wij vinden het een absolute topper.

Wil je Yoga Nidra kopen maar heb je nog een vraag naar aanleiding van deze review, laat het ons dan zeker weten! We helpen je graag verder.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina!

Extra Tips!

Ben je nog op zoek naar andere manieren om met je stress om te gaan? Dan is één van deze cursussen misschien wel iets voor jou. Neem alvast een kijkje.

  1. Yoga Nidra: De reis door de Chakra’s.
  2. Mindfulness voor het dagelijks leven.
  3. Nooit meer zorgen of stress.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *