De Veganbox! Lekkere veganistische maaltijden voor iedereen!

Tijd voor een nieuwe review en niet zomaar eentje. Nee eentje die ons lekker en gezond eten zal leren kennen. Of tenminste dat hopen we toch. We gaan op zoek naar de veganbox. De Veganbox Review. Wat zijn de voordelen en wat zijn onze ervaringen? En is die veganbox gezond? 

Een veganbox kan je ook benoemen als een plantaardige maaltijdbox of een veganistische maaltijdbox. In beide gevallen gaat het dus over maaltijden waar géén dierlijke producten worden geserveerd. 

veganbox review

Of plantaardig eten gezonder is dan het consumeren van dierlijke producten daar heeft ieder zo zijn mening over, maar jij bent op zoek naar de veganbox review , veganbox ervaringen en veganbox voordelen en dus ben je waarschijnlijk nieuwsgierig naar veganistisch eten.

In deze review bespreken we alles over de veganbox en of het de moeite waard is om een dergelijke box aan te kopen! Lees dus zeker verder!

>>> Koop hier dadelijk je Vegan box aan 25% Korting.>>>

Waarom Vegan? 

Tja, waarom vegan? Dat is toch iets dat in deze tijd meer en meer aan de orde is. Er worden steeds meer mensen veganistische en dat kan zo zijn omwille van morele redenen maar ook omwille van gezondheidsredenen. 

Er zijn voldoende studies die bewijzen dat mensen gezonder zijn als ze stoppen met het consumeren van dierlijke producten. Wil je er meer over weten? Dan is dit boek misschien wel de moeite waard!

Ik vertel je in deze vegan box review even snel de redenen waarom je veganistisch zou kunnen gaan eten! 

 • Je gezondheid! De veganistische levensstijl is de gezondste manier van leven. Deze mensen leven langer, hebben een gezonde bloeddruk, minder overgewicht, minder hartklachten enzovoort. 
 • Voor het milieu! Doordat de veganbox vol zit met lokale, biologische en seizoensgebonden producten, zorgen ze voor minder afvalstoffen. 
 • Voor de dieren. Het dierenwelzijn is ook belangrijk. Door veganistisch te gaan leven zullen minder dieren moeten sterven. Ze zullen ook niet meer in grote hoeveelheden gekweekt moeten worden. 

Wat is de VeganBox? 

De VeganBox is een Nederlands product maar je vindt tegenwoordig ook een VeganBox België. Het is een veganistische maaltijdbox (ook wel plantaardige maaltijdbox genoemd)  die je thuis geleverd krijgt met recepten en ingrediënten. 

De VeganBox geeft mensen de kans om veganistisch te koken, zonder dat dat al te veel moeite kost. Je bestelt simpelweg je box, je krijgt hem thuis geleverd en jij kan starten met koken. 

Je kan kiezen tussen boxen voor 1-2 personen en er zijn ook boxen voor 3-4 personen. 

Ben je vegan en wil je het jezelf een beetje makkelijk maken, dan is de veganbox een goede keuze. Wil je net starten met het veganistische voedingspatroon dan heeft deze veganbox voordelen die je heel blij zullen maken. 

Hoe ziet de Vegan Box eruit en wat krijg je? 

De box is een kartonnen doos waar al je producten in zitten. In de doos zitten zakjes met de verschillende ingrediënten voor elk recept en er zitten 3 recepten kaarten in.

De recepten zijn makkelijk te maken en er wordt gebruik gemaakt van veel gezonde en natuurlijke producten. Alle ingrediënten en recepten worden gemaakt met zoveel mogelijk seizoensgebonden, biologische en lokale producten.

De boxen zijn gemaakt van milieuvriendelijke verpakkingen. Je eet geen dieren meer, maar je bent ook lief voor het milieu!

Benieuwd naar mijn veganbox ervaringen en de veganbox voordelen?  Lees dan zeker verder in dit artikel en bekijk het filmpje!

Waarom zou je een VeganBox kopen? 


Dan stelt zich de vraag waarom je deze box zou gaan kopen? Maar daar kunnen verschillende redenen voor zijn.

Wil je overschakelen naar een plantaardig voedingspatroon en een veganistische levensstijl dan is een veganbox een goed begin. 

Met deze box kan je drie dagen van de week veganistisch koken.  Alles zit netjes in porties en je moet zelf niet meer op zoek naar de juiste ingrediënten of de goede hoeveelheden. 

Elke gerecht komt met een recepten kaart waar alles helder en duidelijk op aangegeven staat. Je overloopt het stappenplan en dan heb je in no-time een heerlijke maaltijd op de tafel staan. 

VeganBox Review: Is de Vegan Box gezond?

Niet onbelangrijk als je een maaltijd koopt, is te weten dat je gezonde voeding consumeert en je lichaam ook écht voedt. 

Een veganist eet geen dierlijke producten en het bord ligt dus voornamelijk vol met veel groeten, fruit, gezonde vetten en een goede portie eiwitten. Dat is de gezondste manier van eten.

De recepten van de veganbox zijn met die zorg samengesteld dat ze voldoende vitaminen en mineralen bevatten, een gezonde portie vetten en eiwitten. Alles wat je lichaam nodig heeft om goed te functioneren.  

Een veganbox bestellen en deze maaltijden klaarmaken en consumeren is dus een gezonde keuze!

>>> Koop hier dadelijk je Vegan box aan 25% Korting.>>>

VeganBox kopen? Wat krijg je? 

Goed, je twijfelt of je die veganbox nu wel wil gaan kopen? Prima, ik vertel je graag wat je zal krijgen als je een box aankoopt. Vegan Box kopen? Dit krijg je!

 • Alle verse ingrediënten die je nodig hebt voor 3 veganistische maaltijden. 
 • Drie recepten kaarten met alle informatie die je nodig hebt om het gerecht te kunnen maken. 
 • Seizoensgebonden, lokale en biologische producten. 
 • Gemakkelijke manier van bestellen, wijzigen en pauzeren.
 • Handige en duidelijke website. 
 • Elke week een ander gevarieerd menu. 
 • Wekelijk kiezen tussen 6 verschillende gerechten. 

Aanmelden bij de VeganBox, hoe doe je dat? 

Wil je graag een veganbox bestellen, dan moet je je eerst aanmelden. Dit doe je op de website van de veganbox. 

Doe het via hier.

Bij je eerste bestelling krijg je 25% korting. Zo kan je voor een voordelige prijs de veganbox eerst uittesten. Op je account kan je nu heel makkelijk je maaltijd boxen beheren. 

Er is ook geen verplichting om verder te blijven bestellen. Wil je de veganbox afzeggen, dan kan dat heel makkelijk via je account, net zoals je alles kan pauzeren of andere persoonlijke instellingen kan aanpassen.

Bestellen en levering van de Vegan Box 

De veganbox kan je bestellen tot dinsdagavond 23:59. Tot dat moment kan je de menu’ s kiezen en wijzigen. De veganbox wordt dan geleverd op maandag tussen 17 en 22 uur. 
 
Ben je niet thuis op dat moment dan kan je ook doorgeven waar je graag wil dat de box geleverd wordt. 
 
Je kan de bestellingen pauzeren als je er eventjes tussenuit gaat of als je eventjes geen zin meer hebt. Je betaalt enkel voor de boxen die je ook effectief geleverd krijgt.
 

VeganBox Voordelen en Nadelen. 

Aan alles zijn voordelen en nadelen. We zijn ernaar op zoek gegaan en we sommen ze graag even voor je op. 

Denk eraan dat het bestellen en leveren van een Veganbox een momentopname is. Niet elke levering en/of bestelling is altijd hetzelfde. Bekijk voor jezelf wat het meest doorweegt: de voor- of nadelen. 

Veganbox Voordelen.

Dit zijn de voordelen als je aan de slag gaat met de Vegan Box maaltijden.

 • Gezonde voeding die je lichaam blij maakt. 
 • Drie makkelijke recepten. 
 • Lekkere maaltijden.
 • Verse voedingsmiddelen.
 • Experimenteren met nieuwe gerechten zonder zelf op zoek te moeten. 
 • Verse ingrediënten
 • Veel keuze elke week. 
 • Gratis thuisbezorging. 
 • Goed voor het milieu.
 • Gevarieerde menu’s met veel mineralen en vitaminen.
 • Prijs kwaliteit absoluut top. 
Veganbox Nadelen.
 • Sommige recepten zijn iets moeilijker om klaar te maken.
 • Smaken verschillen.
 • Jammer dat je maar 3 maaltijden kan bestellen per week, ik zou er liever 6 of gewoon 7 kunnen bestellen voor een hele week!

Wat kost een VeganBox? 

Een belangrijke vraag is dan natuurlijk wat een dergelijke box kost als je hem koopt en laat leveren. Een veganbox kopen, goed, maar wat betaal je ervoor? 

De betaling is afhankelijk van hoeveel je bestelt. Bestel je voor 1-2 personen of voor een gezin van 3-4 personen. Ik som even op wat je betaalt en wat je dan krijgt. 

 • Elke week 3 veganistische, plantaardige boxen. 
 • De bestelling kan je doen en wijzigen gedurende 6 dagen voor de bezorging. 
 • Maandagavond gratis bezorging tussen 17-22u.
 • Makkelijke en gezonde recepten. 
 • Je hangt nergens aan vast: je kan je box altijd op tijd afzeggen, pauzeren of cancelen. 

Box voor 1 à 2 personen : 41,5 euro. 

Box voor 3 à 4 personen:  57 euro

Ben je met 1 à 2 personen dan kan je er altijd voor kiezen een box voor 4 personen te bestellen en een dubbele portie maken. Zo kan je telkens 2 dagen eten van één recept. 

VeganBox Review: Onze VeganBox Ervaringen. 

Dan is het wel tijd voor de Veganbox Ervaringen. Wij kregen een Veganbox thuis geleverd en we gingen ermee aan de slag. En dat bleek veel makkelijker dan gedacht. 

Wij thuis zijn met 4 mensen. Twee volwassenen en 2 kinderen. De kinderen zitten in de lagere school, 5de en 6de leerjaar. We eten thuis gezond, veel groenten en fruit en ik zorg voor een evenwichtige maaltijd. 

We eten nooit vlees of vis. Ikzelf eet veganistisch en mijn kinderen zijn verzot op kaas. Dat eten ze dus wel.  De man in huis eet vlees, vis en al de rest. 

Ik maakte deze recepten voor ons viertjes en dit waren onze ervaringen. 

 • Bonenpuree met Portobello
 • Spaghetti met Meatballs.
 • FlatBread met geroosterde groenten.
Bereiding en tijdspanne.

De bereiding van de gerechten ging vrij vlot. Het eerste gerecht duurde het langst. Dat was de bonen puree met portobello. Het moest voor een deel in de oven, de frietjes moesten gesneden en daarnaast moest de puree nog gemaakt. Het duurde net iets langer.

De spaghetti was uitermate snel klaar. Na het snijden van de groentjes was het alleen de pasta koken. Dit gerecht was makkelijk te maken en je moet heus geen kok zijn, om hiermee aan de slag te gaan. 

Hetzelfde voor de gegrilde groenten. Een gerechtje dat snel klaar was en erg makkelijk om klaar te maken. 

kwaliteit producten.

De kwaliteit van de producten was goed. Alles was netjes verpakt en de verse producten waren ook echt vers. Paprika, tomaten, courgette… alle verse ingrediënten waren ook effectief vers. 

Wat me wel opviel was dat er veel te veel was. Zo kreeg ik bijvoorbeeld 4 tomaatjes om een marinade te maken terwijl 2 genoeg was. Of 2 ajuinen terwijl je meer dan genoeg had met 1 ajuin. 

Maar goed: liever teveel dan te weinig toch? 

Smaak van het gerecht.

En dan de smaak van het gerecht!

 • Was het lekker?
 • Heeft het gesmaakt en
 • Zat onze buik vol? 

Een gevuld gevoel wetende dat je lekker en gezond gegeten hebt, vind ik wel belangrijk, dus daar ging ik naar op zoek. 

Mijn man en ik vonden de recepten heerlijk lekker. We hebben ook nieuwe smaken ontdekt en makkelijke tips opgepikt die we nu nog gebruiken in de keuken. 

De portobello’s, zelfgemaakte frietjes en veganistische balletjes waren super lekker. Ook de geroosterde groentjes met hummus en brood, was overheerlijk. 

Mijn kinderen vonden de gegrilde groenten en de spaghetti lekker. De schotel met de bonenpuree en de portobello’s viel niet in de smaak. 

Conclusie: VeganBox Review!

Wij hebben de maaltijdbox uitgeprobeerd en we vonden het geweldig. De levering gebeurde strikt en correct. De man was vriendelijk en behulpzaam. Onze box werd geleverd omstreeks 19u52. 

Alles was netjes en goed ingepakt en zag er lekker uit. Ik kon alles makkelijk in de koelkast plaatsen.

De recepten zijn helder en overzichtelijk en voor iedereen te volgen. Je moet geen kok zijn, om met de Veganbox te kunnen koken.

Wij zijn fan van de VeganBox en raden hem zeker aan! De schoolperiode is begonnen, een beetje hulp komt zeker van pas en dus kan je jezelf eens lekker laten verwennen met een veganbox aan 25% korting!

Doe het zeker! Je krijgt drie heerlijke nieuwe veganistische maaltijden die je in een mum van tijd op je bord tovert. Keuze genoeg en elke week wat anders! 

>>> Koop hier dadelijk je Vegan box aan 25% Korting.>>>

Extra Tips!

Op zoek naar nog meer gezonde voedingsmogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij onderstaande kookboeken!

 1. No Milky Way
 2. De Vegan Flex
 3. Vlot Vegan
 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *