STELLA Elektrische Fietsen: De beste? Of net helemaal niet?

Vandaag een nieuwe review: De Stella Elektrische Fiets Review. Ben jij één van die mensen die overweegt om een Stella Elektrische Fiets te kopen? Dan raad ik je aan deze review door te nemen. Je komt hier van alles te weten!

Een elektrische fiets kopen is niet zomaar iets en dus wil je zeker op zoek naar de beste keuze. Maar net zoals er verschillende merken zijn van koekjes, zo heb je ook verschillende keuzes in elektrische fietsen.

Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de beste keuze en dan kwamen we bij de Beste Stella Elektrische fiets! 

Ja! Ik wil direct de gratis brochure aanvragen! Breng me er naartoe! >>>

Fietsen op een elektrische fiets of een gewone fiets?

Het is heerlijk om te kunnen fietsen als het mooi weer is. Het hoeft niet warm te zijn, maar droog weer en een zonnetje geeft een fijn vakantiegevoel op de fiets. Alleen ben ik altijd bang geweest voor elektrische fietsen.

Ik heb er nare ervaringen mee van mensen die me ’s morgens op het voetpad bijna omver rijden omdat ze aan 50 per uur voorbij komen gevlamd. De controle over hun stuur zijn ze op dat moment helemaal kwijt en iedereen die in hun weg staat of loopt, wordt omver gemaaid.

Vreselijk vind ik het. Zelfs als je zelf op de fiets rijdt -een gewone fiets- is het voorbij vlammen van dergelijke fietsen écht geen pleziertje.

Stella E-bike Lockdownkorting
Maar goed. Het is dus niet omdat ik hem wilde, dat ik op zoek ging. Maar ik ging wel op zoek voor mijn moeder die er eentje wilde.

Mijn moeder ongeveer 76 jaar oud, zocht een fiets die het haar allemaal een beetje makkelijker zou maken. Een fiets die ervoor zorgt dat ze makkelijk een uurtje kan fietsen, zonder te veel belasting voor haar lichaam.

Ook de buren zochten de beste elektrische fiets om ermee naar het werk te rijden. Van Antwerpen naar Mechelen. Best een eindje, maar met een goede elektrische fiets zou dat zeker moeten lukken.

Wat zijn Stella Elektrische Fietsen?

Dan zijn we aan de vraag wat deze Stella Elektrische Fietsen precies zijn en waar deze gemaakt worden. Ik val met de deur in huis en vertel je dat deze fietsen van Stella worden gemaakt door een Nederlandse fabrikant.

Deze fietsen zijn alleen te krijgen via de fabrikant zelf. Er zijn dus geen tussenstappen mogelijk. Dit heeft vele voordelen en het belangrijkste is dan wel dat je 100% zeker bent van de beste kwaliteit!

Je hebt op deze manier altijd persoonlijk en rechtstreeks contact met de mensen van het bedrijf. En deze mensen zijn diegene die de Stella Elektrische fietsen het best kennen.

Op deze manier krijg je altijd de juiste en de beste informatie over je fiets. Moest er iets niet goed gaan, moeilijk werken of kapot gaan, of heb je twijfels of vragen: dan ben je bij hen direct op de eerste plaats geholpen!

Brochure aanvragen!

Ben je benieuwd naar de fietsen, dan kan je heel makkelijk een brochure aanvragen! Geweldig vind ik dit. De brochure zit boordevol goede informatie over de fietsen. Zeker de moeite waard om even op te vragen!

Wij vroegen hem ook op. En kregen hem heel snel thuis gestuurd. Mijn moeder kon op deze manier, makkelijk een keuze maken en alle informatie snel terugvinden.

Ja! Ik wil de gratis brochure aanvragen! Breng me er naartoe! >>>

Stella Elektrische Fietsen kopen?

Waarom zou je kiezen voor Stella Elektrische Fietsen? Dat is een goede vraag en daar nemen we even de tijd voor om dat te bekijken. Er zijn uiteraard meerdere elektrische fietsen te vinden, dus wat maakt het Merk Stella dan zo speciaal?

Stella is een erkend merk uit Nederland. Je hebt er keuze uit maar liefst 40 verschillende fietsen. Stella is méér dan een elektrische fiets, het is meer dan alleen de fiets.

Bij Stella krijg je niet alleen de fiets, maar ook de kwaliteit van de fiets, de service en het contact met het bedrijf dat erg professioneel en fijn is.

Bij Stella maakt men met veel vakmanschap elke fiets op maat. Je krijgt altijd de nieuwste techniek, topkwaliteit en je wordt altijd geholpen met een grote glimlach en heel veel vriendelijkheid.

Dit geeft je een fijn gevoel als je ook echt een fiets aankoopt. Je weet dat je altijd netjes en vriendelijk zal geholpen worden en dat is niet onbelangrijk als je iets aankoopt. Een mens wil zich immers graag goed voelen bij zijn aankoop.

Stella is de grootste elektrische specialist van Nederland. Er wordt dagelijks gewerkt met meer dan 550 mensen om ervoor te zorgen dat iedereen de beste fiets kan kopen!

Waarom kiezen voor Stella Elektrische fietsen?

Er zijn een aantal goede redenen om een Stella Elektrische Fiets te kopen. Ik som ze graag even voor je op:

1. Garantie tot 5 jaar.

Als je iets koopt waar een prijskaartje aanhangt, dan wil je graag zeker zijn dat je een goed product koopt. Behalve dat wil je ook zeker zijn, dat àls er iets misloopt, je dan ook kan rekenen op service.

Bij Stella krijg je sowieso veel kwaliteit in je fiets en de mensen zijn er erg gerust in dat de fietsen van Stella goed zijn! Daarom krijg je tot 5 jaar garantie op de elektrische Stella fietsen. Je krijgt ook 3 jaar garantie op de accu’s.

We durven makkelijk zeggen dat je bij Stella Elektrische Fietsen topkwaliteit krijgt zodat je zonder zorgen een garantie kan krijgen van 5 jaar op je fiets! Geloof me, die krijg je niet overal.

2. Levertijd van je fiets!

Als je iets koopt, dan wil je het natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. En dat is met een fiets niet anders. Als je een fiets koopt, wil je natuurlijk gaan fietsen en geen maand moeten wachten op je exemplaar.

Als je een fiets koopt bij Stella dan krijg je je fiets geleverd op 5 dagen tijd voor fietsen die bij de voorraad modellen aanwezig zijn.

De fiets wordt compleet afgesteld bij je thuis, op je werk of op een andere plaats waar je de fiets wil laten leveren. Levering waar je maar wil!

Je krijgt ook een duidelijke uitleg als de nieuwe fiets geleverd wordt. De uitleg is niet alleen duidelijk maar ook erg uitgebreid. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Er wordt ook tijd genomen om al je vragen te beantwoorden.

Wil je je fiets zelf ophalen, dan kan dat uiteraard ook en dan kan je dat doen binnen vijf dagen na je bestelling.

3. Gratis proefrit en service aan je huis!

Als je een aanvraag doet voor je fiets en je hebt je keuze gemaakt, dan krijg je altijd de mogelijkheid om een proefritje te maken met je fiets naar keuze. De mensen van Stella komen dan bij je thuis (volledig gratis) en dan kan je de fiets even gaan uitproberen.

Wil je niet bij je thuis uitproberen dan kan je ook gaan testen in één van de testcenters van Stella. Daar krijg je ook de mogelijkheid om de fietsen uit te testen. Door deze proefritjes zijn mensen ook grote fan van de elektrische fietsen van Stella.

En als ik eerlijk ben, dan vind ik het een heel goed idee om eerst een keertje een proefritje te doen met een elektrische fiets. Een elektrische fiets is immers iets helemaal anders dan een gewone fiets!

De Beste Stella Elektrische Fiets!

Dan wil je natuurlijk graag weten, welke de beste Stella Elektrische Fiets wel is. Nu ja, wij kunnen onze voorkeur geven, maar een fiets is wel een persoonlijk goed, dus jij moet jouw keuze maken en niet die van ons.

Maar om je een idee te geven, geven we graag onze voorkeur voor Stella fietsen even mee. Onze voorkeur voor de Stella Elektrische Fiets Heren en ook onze voorkeur voor de Stella Elektrische Fiets Dames.

Zo kan je zelf even gaan kijken en dan uitzoeken of je het met ons eens bent of niet. Laat het ons zeker weten onder dit artikel, we zijn immers heel benieuwd naar jullie ervaringen met de Stella fietsen!

Beste Stella elektrische fiets heren: vincenza superior FDST.

Voor de heren onder ons, gaat onze voorkeur naar deze Stella fiets: Vincenza Superior FDST. 

Deze fiets ziet er erg modern en cool uit. Hij is erg stijlvol en flitsend. Als je er wil mee gaan rijden, is hij erg comfortabel. Hij zit lekker en zorgt voor een stevige positie. Hierdoor kan je langer op de fiets blijven zitten zonder ongemak.

stella elektrische fiets kopen

De verlichting is erg uitgebreid ingesteld waardoor je altijd zichtbaar zal zijn voor andere weggebruikers.

Deze fiets heeft ook een verende dual shock-voorvork en de fiets is voorzien van krachtige schijfremmen waardoor je super snel tot stilstand kan komen.

Deze fiets kan je gebruiken voor korte ritten naar de supermarkt, vrienden of de stad, maar je kan hem ook gebruiken voor langere ritten bv naar je werk of vrienden die wat verder wonen. 

Benieuwd? Hier vind je deze Vincenza superior Fiets van Stella >>>

beste stella elektrische fiets dames: Livorno Superior FDST.

Wij zijn fan van deze Stella fiets : Livorno Superior FDST. Dit is een erg mooie fiets met een uniek design. De afwerking is gebeurd in het mat. Je kan hem ook krijgen in verschillende kleuren.

De fiets is zo gebouwd dat hij volledige veilig is met alle mogelijke verlichting. Dag of nacht, hij zorgt ervoor dat je altijd gezien zal worden, zowel tijdens de dag, als tijdens de nacht of bij slechte weersomstandigheden.

stella elektrische fiets kopen

Deze fiets heeft krachtige schijfremmen waardoor je heel snel zal stilstaan als dit nodig is. Heel belangrijk vinden we dit, voor jou en ook de andere mensen rondom jou. Veiligheid boven alles!

Deze fiets heeft een lage instap en een erg comfortabel manier van zitten op de fiets. Ook hier waren we aangenaam verrast. Fietsen is super makkelijk en comfortabel waardoor je ook lange afstanden kan doen.

Benieuwd? Hier vind je deze Livorno Superior Fiets van Stella!>>>

Een Stella Elektrische Fiets Test!

De Stella Elektrische Fietsen staan bekend om van hoge kwaliteit te zijn. En één van de grote voordelen van deze fietsenbouwers is dat je gratis een proefrit kan maken met de fiets. 

Twijfel je dus om een Elektrische Fiets van Stella te kopen, dan wil je misschien wel eerst eens een keertje rondfietsen om te kijken of een dergelijke fiets wel iets voor jou is. 

Bij Stella kan dit. De mensen komen naar je toe zodat je in je eigen omgeving aan de slag kan gaan met een proefrit te maken, maar je kan ook gewoon naar een testcentrum gaan en daar een ritje maken. 

Stella Elektrische Fiets test? Doen of niet doen? Zeker doen! Je koopt een fiets van 1000 euro of meer, dan is het een goed idee om er eerst eens een ritje mee te maken.

Ja! Ik wil een proefrit maken met een Stella Elektrische Fiets! >>>

Wat is de Stella Elektrische Fiets Prijs?

Wat zijn de prijzen van een Stella Elektrische Fiets? Dat is een belangrijke vraag natuurlijk en het antwoord erop, kan je hier in onze Stella Elektrische Fiets Review terugvinden! Gelukkig maar.

Als je op de website op zoek gaat naar prijzen dan vind je deze niet dadelijk terug. Je moet er een brochure voor aanvragen en daarin staan alle prijzen. 

Maar als je zo lang niet wil wachten, geef ik je nu al een voorproefje. Wat kost een Stella Elektrische Fiets? Wel een dergelijke fiets kan je krijgen voor een prijs tussen de 999 euro en de 3499 euro.

Je ziet dat er een grote marge is in prijs en dat je dus zelf kan kiezen hoe duur je je fiets aankoopt. Maar zelfs de goedkoopste fiets is er ééntje van hoge kwaliteit!

Stella Elektrische Fietsen Ervaringen!

Dan wil je natuurlijk ook graag weten wat mensen vinden van deze fietsen. Mensen die de fiets gekocht hebben. En zoals gezegd heb ik mijn buurman geholpen aan een fiets en ook mijn moeder. 

Ze kochten beiden een fiets van ongeveer een gemiddelde prijs van 1499-1999 euro. Ze zijn ook allebei heel erg tevreden.

Twijfel je om ook een Stella Elektrische Fiets te kopen, lees dan de ervaringen van twee mensen die hem ook effectief gekocht hebben!

De buren.

Ik zie elke ochtend mijn buurman met de fiets het huis uit komen. Hij is dan netjes ingepakt tegen weer en wind met de rugzak op de rug. 

Hij zet een helm op, heeft een fluo vest aan en stevige schoenen. Hij moet een enkele rit doen van 50 km naar zijn werk. In de avond moet hij diezelfde rit terug doen. Hij vindt het heerlijk om met de fiets naar het werk te gaan, zelfs als het slecht weer is. 

De fiets zit comfortabel, hij heeft geen last van pijn of stroefheid, de banden zijn sterk en stevig en zijn vrouw vindt dat de fiets erg mooi is. Af en toe, in het weekend, zie ik haar op de fiets kruipen om een toertje te maken. Het stoort haar niet dat het een mannenfiets is. 

Mijn moeder. 

Mijn moeder, 76 jaar, had een fiets nodig om naar het dorp te fietsen om daar brood te gaan halen en andere van die dingen. Naar de bank, naar de post, naar de winkel of gewoon even gaan fietsen. 

Mijn moeder woont afgelegen en naar het dorp is met een gewone fiets voor mezelf toch al makkelijk 30 minuten fietsen. Voor haar zal het dan al makkelijk 45 minuten zijn. Een elektrische fiets was voor haar dus een goed idee. 

Mijn moeder is heel blij. Dankzij de fiets heeft ze haar vrijheid weer terug en voelt ze zich vrijer en beter dan ooit. Ze kan rustig fietsen zonder doodmoe te worden. En de fiets gaat lekker vlot. 

Ze zit lekker, heeft geen last van pijn in de rug of in de benen. Ze zit mooi recht op een comfortabele manier en kan er ook écht van genieten. Ze voelt zich ook veilig op deze fiets.

Ze beschrijft het zelf als “De beste koop van de afgelopen vijf jaren”. 

Conclusie: Stella Elektrische fiets kopen? 

Als je een Stella Elektrische fiets gaat kopen dan koop je een Nederlands kwaliteitsproduct. Het zijn fietsen van topkwaliteit en je krijgt de mogelijkheid jezelf te overtuigen met een brochure en een gratis proefrit. 

gratis proefrit

Dit is het soort service waar wij als klanten erg van houden als we iets kopen met een prijskaartje. Een mens wil waar voor zijn centen en zeker zijn dat je je lekker voelt met de fiets die je aankoopt.

De fietsen van Stella zijn:

  • Van grote topkwaliteit.
  • Alle fietsen worden in Nederland bedacht en gemaakt.
  • Je kan een gratis proefrit maken
  • Je krijgt alle uitleg beschikbaar.
  • Alle vragen worden beantwoord.
  • Er is altijd iemand beschikbaar om je verder te helpen.
  • Tot 5 jaar garantie.
  • Thuis levering of op éénder welk ander adres.
  • Een wachttijd van 5 dagen voor fietsen op voorraad.

Als ik mijn moeder en de buurman vraag wat ze van de fiets vinden , dan zijn ze beiden erg enthousiast. Mijn moeder kan zonder zorgen rustig fietsen zonder zich te moeten vermoeien. De buurman vindt het heerlijk lekker te kunnen doortrappen op de fiets die hem naar het werk brengt.

De fiets is stevig, mooi, goed gevormd en de rijder voelt zich veilig op de fiets. Het is een plezier om te fietsen op een Stella Elektrische Fiets.

Wil je ook een Stella Elektrische Fiets kopen? Druk dan op onderstaande knop en vraag eerst je proefrit aan! Ik wens het je toe! En laat ons zeker weten, wat jouw ervaringen zijn! 

Ja! Ik wil een proefrit maken met een Stella Elektrische Fiets! >>>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *