Aan de slag met SportVasten! Een nieuwe hype of werkt het echt?

Vandaag een nieuwe review! Eentje over gezond eten en de juiste voeding. En een manier om snel je lijf gezond te maken en een paar kilo’s overtollig vet weg te werken! SportVasten Kopen? Lees eerst onze  SportVasten Review!

SportVasten is blijkbaar een nieuwe trent in dieetland en dus ging ik op zoek naar wat het precies is en hoe het dan precies werkt.  Ik kreeg een pakket toegestuurd en heb er een filmpje van gemaakt.

Het pakketje deed ik open, ik ging kijken wat erin zat en ik ging op zoek naar wat een mens precies moet doen als hij gaat SportVasten.

sportvasten producten

Omdat vele mensen me vragen of dit werkt en de moeite waard is om uit te proberen, schreef ik dit artikel met alle informatie die jij moet weten over het programma en wat het precies van je verwacht en met je doet!

Benieuwd? Twijfel je om SportVasten te kopen? Lees dan zeker verder in deze SportVasten Review. Je komt hier alles te weten over SportVasten. Denk dan maar aan:

 • SportVasten voordelen
 • De Sportvasten nadelen
 • SportVasten methode en principe
 • Sportvasten ervaringen
 • De Sportvasten resultaten
 • Sportvasten recepten
 • Sportvasten kosten
 • Hoe Sportvasten kopen
 • Wat is een Sportvasten kuur?

En zoveel meer! Al je vragen over het SportVasten Programma vind je hier dus terug. Heb je daarna nog vragen, laat het mij dan zeker weten in de opmerkingen onderaan het artikel en dan ga ik voor jou op zoek naar een goed antwoord! Zo kan je met een gerust hart SportVasten Kopen!

Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina! >>>

Wat is vasten?

Ik ben wel erg benieuwd naar het SportVasten Programma. Vasten is immers een bezigheid die ik wel vaker doe. Ik ben iemand die lang en uitgebreid zonder eten kan en dus ben ik met regelmaat aan het vasten.

Vasten is jezelf een tijdje zonder eten zetten. Je drinkt in die periode alleen thee of water en je geeft je lichaam geen voeding. Hierdoor wordt je lichaam verplicht om een tijdje te teren op zijn reserves.

Op die manier worden je vet reserves aangesproken en kan je behoorlijk wat gewicht verliezen. Vasten is een effectieve manier om  af te vallen en je lichaam van binnenuit te reinigen.

Wat is sportvasten?

Sportvasten is een vorm van vasten die gecombineerd wordt met sporten. Heel vaak zegt men als je gaat vasten dat je het beter rustig aan doet, maar bij dit programma is dat net niet zo.

Bij het SportVasten Programma wordt vasten gecombineerd met sporten. De reden hiertoe is omdat ze op die manier je lichaam willen stimuleren om over te schakelen van een suikerverbranding naar een vetverbranding.

Door je lichaam om te zetten naar vetverbranding kan je moeiteloos afvallen en gewicht verliezen. Je trek in zoet en suiker zal ook zienderogen verminderen.

SportVasten kopen? Wat is de cursus?

Ga je SportVasten kopen dan krijg je een trainingsprogramma van 10 dagen dat de intentie heeft om je lichaam om te zetten in een vetverbrandende machine.

Tijdens deze tien dagen wordt de hoeveelheid calorieën die je eet, steeds afgebouwd zodat je steeds minder eet. Daarna krijg je ook nog de optie om enkele dagen écht te vasten en helemaal niets te eten.

Tijdens deze vastenperiode zal je dus ook blijven sporten. De bedoeling is dan om na de vastenperiode weer rustig aan je voedingspatroon terug op te bouwen.

Schema SportVasten Programma.

Tijdens het sportvasten zal je dus 10 dagen een heel laag aantal calorieën eten en ga je daarbij elke dag sporten.

 • 3 dagen afbouwen
 • 3 dagen vasten
 • 4 dagen terug opbouwen

Normaalgezien zal je bij een vastenperiode spier verliezen, net omdat je niet actief bent en je spieren geen voedsel geeft, maar bij sportvasten is dat helemaal niet zo. Doordat je elke dag zal sporten, blijven je spieren intact.

Wat gebeurt er als je gaat SportVasten?

De combinatie van sporten en vasten zorgt ervoor dat je veel vet zal gaan verliezen op een korte tijd. Je zal ook meerdere keren per dag een drankje drinken. Dit drankje bevat aminozuren en polyfenolen.

Dit drankje zorgt ervoor dat je lichaam snel kan switchen van suikerverbranding naar vetverbranding. Hierdoor zal je snel vet verbranden maar je krijgt ook extra veel energie.

Maar is dit ook allemaal zo écht? Is dit het zoveelste dieet of is het een wetenschappelijk onderbouwd programma, waarvan de effecten bewezen zijn? Wij gingen voor jou op zoek!

Intake gesprek met een coach.

Als je met het SportVasten Programma aan de slag gaat, dan word je doorgestuurd naar een coach. Deze coach checkt dan of jij in goede conditie bent om te starten met de  SportVasten Kuur.

Gezien de Sportvasten Kuur best wel een pittige strakke kuur is, is deze alleen te volgen door mensen met een goede basisconditie.

Heb je geen overgewicht en zit je in een goede BMI categorie, dan kan je je verwachten aan een aantal kilo’s vetverlies. Heb je wél overgewicht, dan kan dat aantal kilo’s wel eens goed oplopen.

Wie is de maker van de cursus? 

 

paul wittemenaDe maker van deze cursus is Paul Wattimena. Deze man is 54 jaar en bijna 30 jaar werkzaam in de sportbranche. Hij was eerst tennis leraar en belandde zo verder in de fitness wereld. 

Zeven jaar geleden werd bij hem MS vastgesteld, met als gevolg dat hij anders moest gaan kijken naar het leven en de dingen moest gaan aanpassen. Zijn voeding, zijn beweging en ook zijn volledige levensstijl moest aangepast worden. 

Hij schakelde over naar een bewust leven met 3 R-en. 

 • Rust
 • Regelmaat
 • Reinheid.

Hij deed veel onderzoek en probeerde verschillende zaken uit.  Op die manier kwam Paul in contact met het Sportvasten plan. 

Je leven veranderen en jezelf aanpassen aan ziekte en ongemak is niet makkelijk. Helemaal niet zelfs. Maar ik heb al verschillende mensen het zien doen. Zoals ook Paul. 

Sportvasten kan je een kickstart geven, een re-boost van je fysieke en mentale gezondheid. Je zal je fitter voelen en je ervaart veel meer energie.

Voor wie is deze SportVasten Kuur bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die willen werken aan hun gezondheid en op zoek zijn naar oplossingen voor bepaalde problemen die ze ondervinden.

Deze SportVasten Kuur wordt gebruikt voor gewone mensen zoals jij en ik, maar het principe wordt ook erg vaak toegepast bij sporters die op een hoog niveau trainen.

Heb jij last van één van onderstaande punten, dan is de sportvasten kuur zeker iets voor jou.

 • Zin in zoet eten.
 • De drang om constant te móeten eten.
 • Te hoog vetpercentage maar je eet wel gezond?
 • Je bent vaak moe tijdens de dag? En je energiepeil wisselt?
 • Je hebt last van constante vermoeidheid.
 • Lang een inspanning moeten doen, is erg vermoeiend.
 • Je hebt nood aan koolhydraten en suikers.
 • Je herstelt traag na het doen van een inspanning.

In deze cursus zal je dus op je voeding letten, weinig eten en toch goed moeten sporten. Deze tien dagen sportvasten is niet altijd even leuk, maar het kan je wel gezonder maken.

Sporten doe je altijd in goede sportkleren. Het is niet de bedoeling dat je gaat sporten op turnpantoffels, sandalen of pantoffels.  Doe dit altijd met kwalitatief goede sportkleren. Ik haal die van mij in deze winkel. 

Sportvasten Kopen? Hoe ziet de cursus eruit en wat is de inhoud van de cursus?

Deze cursus zorgt ervoor dat je gedurende de kuur minder calorieën eet dan je normaalgezien zou eten. Hierdoor zal je afvallen.  Het calorietekort wordt in dit geval veroorzaakt door het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen.

metabolic switch

Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina! >>>

Het principe van het programma.

De SportVasten Training begint altijd met een persoonlijk intake gesprek. Dit gesprek vindt plaats nadat je een vragenlijst hebt ingevuld. In dit gesprek wordt er je uitgelegd hoe alles werkt en hoe de supplementen eruit zien en hoe je ze moet gebruiken.

Tijdens dit intake gesprek wordt je lichaam gemeten. Zowel gewicht als je omvang.  Je krijgt elke dag een contact moment.

De sportvasten kuur begint in de eerste plaats met het afbouwen van je huidige eetpatroon. Je neemt steeds minder voedsel in je maag en je vult jezelf aan met voedingssupplementen.

Daarna volgen er drie dagen waarop je gaat vasten en je alleen water drinkt en groentesapjes. Je eet op deze dagen geen vast voedsel.

Als laatste ga je weer geleidelijk aan meer voedsel eten. Hier word je begeleid in het eten van het juiste voedsel met voldoende eiwitten, gezonde vetten, vitamines en mineralen. Je leert om geen overbodige porties koolhydraten te eten.

Sporten bij het programma.

Naast het SportVasten Programma dat je strikt moet volgen, wordt er daarnaast van jou gevraagd dat je elke dag 30 minuten gaat sporten. Doe je dit van nature al, dan is dat alleen maar een goede zaak.

Het doel van elke dag 30 minuten te sporten tijdens het vasten is om ervoor te zorgen dat je meer gaat bewegen, je spieren sterk houdt en zo meer gewicht zal kwijt spelen.

Welke sport je hier kiest, dat is helemaal aan jou. Je moet het minstens 30 minuten volhouden. Ga je graag lopen, doe dat dan, maar ga je liever baantjes trekken, dan mag dat ook. Zorg dat je wel zeker een échte inspanning doet en je hartslag omhoog gaat.

Supplementen bij SportVasten.

Ga je SportVasten kopen, dan is het de bedoeling dat je ook supplementen gaat innemen. Deze supplementen worden aanbevolen omdat ze ervoor zullen zorgen dat je geen tekort krijgt aan belangrijke voedingsstoffen.

Dit zijn de supplementen die jij zal ontvangen en moet gaan gebruiken:

 • Metabaloic switch
 • Calmagzink
 • OmegaHealth 60% met Choline
 • Sportvasten Multi ( niet tijdens de 3 vastendagen)

De intentie van het SportVasten Programma.

Dit programma heeft veel weg van het Keto Dieet waar je lichaam ook gedwongen wordt om in ketose te gaan en zo van een suikerverbrander naar een vetverbrander moet gaan. Maar het Sportvasten Programma is géén dieet!

In ketose zal je lichaam gebruik maken van vetten om energie te verkrijgen en niet van suiker. Eet je weinig koolhydraten dan zal je lichaam overschakelen naar een vetverbranding voor energie, en dat is exact wat je nodig hebt om veel vet te verbranden.

Doe je dit meerdere dagen en zal je lichaam verschillende dagen zijn energie moeten halen uit vet in plaats van suiker, dan raak ik je in een staat van ketose. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn “Ketose, wat is dat?” artikel.

Voorbeeld van een SportVasten Schema!

Nu vraag je je waarschijnlijk af, wat een sportvasten schema dan wel kan zijn. De uitleg kan wel helder zijn, maar een mens wil toch graag een duidelijk en helder voorbeeld.

Dit kan een voorbeeld zijn:

3 Afbouw Dagen.

SportVasten DieetDit zijn de dagen waarop je afbouwt en ervoor zorgt dat je niet te veel meer gaat eten. Een dag bestaat dan bijvoorbeeld uit een aantal stukken fruit, een salade met veel groenten, een handje vol noten en wat rijst en groenten.

De tweede dag eet je ook veel fruit en een groentesap. Een salade of een groentemix en in de avond alleen soep.

De derde dag drink/eet je alleen nog groentesapjes en fruitsapjes.

3 Vastendagen.

Deze drie dagen is het de bedoeling dat je helemaal niets eet. Je eet geen enkele vorm van vast voedsel.  Maar ook niets anders. Je voedt je dus met water en kruiden thee.

In sommige gevallen is het voor sommige mensen aangenamer toch nog een beetje groentesap te drinken tijdens deze dagen. Overleg dit dan steeds met je coach.

4 opbouwdagen.

Als laatste heb je dan weer drie opbouwdagen. Dagen waarop je je lichaam terug leert om te eten. Je lichaam heeft op dit moment helemaal geen zin meer in zoet en hierdoor wordt het eten van de juiste voeding een pak gemakkelijker!

Zo kan je terug fruit eten en een fruitsap of groentesap drinken. Je kan gewokte groenten eten of een grote salade. Ook soep is hier een goede keuze.

De eerste twee opbouwdagen vermijd je alle vormen van koolhydraten zoals rijst, pasta, brood.. Vanaf dag drie en vier, kan je langzaam aan weer wat koolhydraten toevoegen aan je eetpatroon.

Sportvasten zelf doen?

Bij het sportvasten programma wordt er gevraagd dat je aan de slag gaat met een coach. Dat is een deel van het programma dat je begeleid wordt door een coach. Maar kan je sportvasten ook zelf doen, zonder begeleiding?

Natuurlijk mag en kan je dit programma doen zonder een coach bij de hand te nemen, maar de kans op succes is gewoon veel kleiner. Door tien dagen heel bewust -onder begeleiding- bezig te zijn met je voeding en je lichaam, zorg je ervoor dat je een grote kans op slagen bereikt. 

Door elke dag contact te hebben met een coach en je te moeten verantwoorden, zorgt dat er ook voor, dat je je aandacht gefocust houdt en niet zo snel zal opgeven.

Kan je sportvasten zelf doen? Ja zeker, dat kan je. Is het aan te raden? Dat hangt af van jouw karakter en wilskracht. De meeste mensen halen veel betere resultaten met een coach dan zonder.

Sportvasten kopen? Dit zijn de voor- en nadelen.

Bij elk programma zijn er altijd voordelen en nadelen te vinden en die sommen we dan ook graag even voor jullie op. Denk eraan dat dit altijd heel persoonlijk is. Wat jij vindt, hoeft een ander niet te vinden en omgekeerd.

Neem de juiste informatie tot bij jou en ga dan zelf een mening vormen. Dat mag en dat is helemaal prima.

Sportvasten voordelen.
 • Het duurt maar 10 dagen.
 • Je moet maar 3 dagen effectief vasten.
 • Het programma is helder en duidelijk.
 • Aanwezigheid van een coach, iemand die je helpt en de vinger bij de pols houdt.
 • Duidelijke informatie.
 • Snel starten, snel geleverd.
 • Meer energie.
 • Vet verliezen.
 • Je lichaam detoxen.
 • Weg met je suikerverslaving!
 • Verlaging van je cholesterol.
 • Verlaging van de bloeddruk.
 • Meten is weten: Je kan testen of je ketonen in je lijf hebt en dus goed bezig bent met vasten en je lichaam over te schakelen op de vetverbranding modus.
Sportvasten nadelen.
 • 3 dagen niet eten, moet je karakter voor tonen.
 • Weet waar je aan begint.
 • Je moet doorzetten.
 • De eerste dagen kunnen zorgen voor vermoeidheid, duizeligheid, honger gevoel en een slecht humeur.
 • Het kost geld.

SportVasten Ervaringen & Sportvasten Resultaten.

Ik vertelde je dat ik de mensen van SportVasten gecontacteerd heb en op zoek ben gegaan naar het programma en wat het allemaal kan teweeg brengen.

We gingen aan de slag met het programma,  mijn man en ik en dit zijn onze ervaringen geweest:

 • Ik had veel minder zin in zoet eten. Suikers, koolhydraten, maar ook dierlijke producten werden van mijn menu geschrapt.
 • Minder trek in bewerkte voeding of junk food.
 • Je hebt minder zin in eten en je wordt ook niet meer geïrriteerd tijdens de dag omwille van eten.
 • Ik kan nu lange periode zonder eten, zonder dat ik daarmee problemen ondervind.
 • Mijn man kreeg echt trek in écht lekker eten met veel voedingswaarde.
 • Veel meer zin in fruit en groenten.
 • Geen nood meer aan alcohol.
 • Schrans partijen zijn er niet meer.
 • Mijn man vindt een gezonde salade nu veel lekkerder. Daarvoor vond hij dit geen “echte” maaltijd. Nu vraagt hij ernaar!
 • Het sporten ging mij makkelijk af (ik ben een dagelijkse sporter). Mijn man vond dit een vervelende klus en moest zich elke dag een half uur op de fiets zeulen.
 • Mijn man was de eerste vier-vijf dagen behoorlijk chagrijnig en vervelend. Hij had een slecht humeur en alles was een probleem.
 • Ikzelf heb geen gebruik gemaakt van de metabolic switch zakjes, ik nam alleen de supplementen. Mijn man gebruikte de zakjes wel.

Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina! >>>

Sportvasten ervaringen: De begeleiding/ De coach.

Laat ik in alle eerlijkheid vertellen dat ik geen coach mens ben en dat ik mezelf zelfstandig genoeg vind om de dingen zelf uit te zoeken. Ik hoef geen coach die me gaat zeggen wat ik wel en niet moet/mag doen.

Het volgen van eetschema’s is ook al niet mijn sterkste punt. Ik bepaal liever zelf wat ik wel en niet mag.

Laat dit ook te maken hebben met verschillende allergieën die ervoor zorgen dat ik vele voeding links moet laten liggen.

Mijn man daarentegen vindt dit heerlijk. Een coach die hem exact verteld wat te doen, hoe en wanneer het te doen. Je hebt contact met iemand die je op het juiste spoor houdt en dat kan erg leuk en efficiënt zijn.

We deden het dus alle twee anders. Hij met de broodnodige coach, ik met mezelf als coach en de wetenschap dat ik de voeding moest aanpassen aan mijn allergieën. 

Sportvasten Kopen? Ervaringen van anderen.

Nu je onze ervaring kent, is het misschien ook fijn een oplijsting te maken van de ervaring van andere mensen. Wij gingen ze opzoeken en zetten ze hier op een rijtje voor jullie.

Hieronder vind je enkele uitspraken van mensen die wij gevraagd hebben wat ze vonden van deze SportVasten Kuur.

 • Sporten met dit soort vorm van vasten, is niet gemakkelijk. Het voelt niet fijn aan.
 • Ik ben 2 kilo verloren.
 • De drang naar suiker neemt af.
 • Ik dacht niet dat ik dit tien dagen ging volhouden, maar het was eigenlijk heel gemakkelijk.
 • Ik ben 4,7 kilo kwijtgespeeld op tien dagen tijd. Absolute TOP!
 • Ik doe verder met deze manier van eten. Het geeft me alles wat ik nodig heb.
 • Ik ben 40+ en kan niet gemakkelijk gewicht verliezen. Met het SportVasten Dieet is het mij gelukt. Ik ben 2,4 kilogram kwijt. Ik doe gewoon verder.

sportvasten kopen

Bonussen.

Je kan deze cursus ook aanpassen en meer op maat afstemmen. Elk mens is anders en wat jij nodig hebt, kan anders zijn dan mijn behoeften. Daarom hebben de mensen van het SportVasten Programma ook de mogelijkheid om uit te breiden.

Wens je te stoppen met het eten van dierlijke producten dan helpen ze je graag met het programma De Vegan Flex.

En je hebt ook een Boost Programma 40 met 40 dagen persoonlijke begeleiding of een volledig pakket UltraFit Program 100.

Voor iedereen iets dat hij wil! Ga dus zeker een kijkje nemen, naar jouw keuze van pakket!

SportVasten Kopen: Wat kost het?

Als je start met de SportVasten Kuur dan betaal je voor het totale pakket 297 euro. Dit is een aardig bedragje voor een cursus van maar tien dagen, zou je kunnen denken, maar die denkwijze klopt niet. 

Je betaalt deze prijs niet voor tien dagen. Je betaalt deze prijs eigenlijk voor de kennis en de wetenschap die je voor de rest van je leven krijgt en kan toepassen.

Ga je hier een beetje slim mee aan de slag dan is deze 297 euro een geweldig interessante en slimme investering! 

Wat zijn de resultaten als je met dit programma werkt?

Als je met dit programma start dan zal je verschillende resultaten zien. Zo zal je in de eerste plaats zien dat je gewicht verliest. Dat is logisch gezien je heel weinig calorieën eet en je lichaam energie moet gaan halen uit je vetreserves. Op die manier verbrand je vet.

Door hierbij nog dertig minuten per dag te sporten, stimuleer je deze vetverbranding en kan je best heel veel gewicht verliezen op relatief korte tijd!

Ten tweede is het zo dat je door te vasten, je lichaam even tijd geeft om te ontspannen en tot rust te komen. Je lijf krijgt een detox als het ware. Het wordt ontlast en kan tot rust komen. Ook hier zal je erg blij van worden en je zal je beter voelen. Mentaal en fysiek.

Is “SportVasten Kopen” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Als je aan de slag gaat met SportVasten dan is dat zeker de moeite waard. Zeker als je zelf nog nooit aan de slag bent gegaan met gezonde voeding en een gezond eetpatroon.

SportVasten geeft je alle informatie die je nodig hebt om op een gezonde manier aan de slag te gaan met de strijd tegen de kilo’s of het verbeteren van je prestaties.

Is SportVasten zijn geld waard? Zeker. Wil je vet verliezen en je lichaam een detox boost geven, dan is dit programma hetgeen je moet hebben. Je krijgt de hulp die je nodig hebt, als je deze wenst. Volg je de cursus juist op, dan zal je gegarandeerd resultaten zien. 

Wil je écht aan de slag en wil je begeleid worden door professionele mensen, dan is dit absoluut een aanrader en kan dit programma voor jou wel eens een doorbraak betekenen! 

Conclusie: SportVasten Kopen? Doen of niet?

sportvasten supplementenDit programma zit goed in elkaar. Je weet dadelijk wat je krijgt, wat de bedoeling is en wat er van jou verwacht wordt. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en kan je gewoon dadelijk starten.

Ga je 100% voor dit programma en neem je een coach onder de arm, dan zou je wel eens mooie resultaten kunnen bereiken en véél gewicht verliezen.

Tegelijkertijd kan je in die tien dagen ervoor zorgen dat jouw mindset helemaal anders wordt. De juiste mindset zorgt ervoor dat je op de juiste manier in het leven staat en naar voeding kijkt. En dat is goud waard.

Door de juiste mindset over voeding te implementeren, zorg je ervoor dat je voor de rest van je leven, geen overwicht meer zal krijgen en je totale gezondheid optimaal wordt! Ik wens het je alvast toe! 

Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina! >>>

Extra Tips!

 1. De Keto Revolutie.
 2. De Vegan Flex (stoppen met dierlijke producten eten) AANRADER
 3. Het 101 Keto Recepten Kookboek.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *