Review: SOCIALE SUPERSTER! Alles wat je wil weten & onze ERVARING!

Een nieuwe review! Daar gaan we weer! Dit keer schrijven we de Review Sociale Superster! Dit nieuwe product is afkomstig van AttractionGym. Deze zijn we al vaker tegengekomen.

Altijd fijn want dan weet je dat deze mensen goed zijn in het maken van cursussen en er veel succes mee boeken. Niemand maakt een nieuwe cursus als de vorige niet draait.

Attraction gym is de nummer 1 in trainingen voor mannen. Ze helpen mannen met daten en de kunst van een vrouw versieren. Ze werken rond sociaal zijn en leren/durven contact maken met andere mensen. (bron)

Sociale Superster

Sociaal contact is niet voor iedereen even makkelijk. Sommige mensen zijn heel extravert, andere mensen zijn eerder introvert. Voor deze laatste soort mensen is het niet zo makkelijk om contacten te maken.

Vaak wil je wel, spreken en contact maken, maar het lukt niet. Ergens knapt het in je hoofd en blokkeer je helemaal. Maar net zoals alles, kan je ook hier jezelf in trainen.

Er zijn blijkbaar meerdere mannen die het hier moeilijk mee hebben. Het is niets om je voor te schamen en je kan er ook echt hulp voor zoeken. Sociaal zijn en sociale contacten leggen, is iets dat je kan leren. (bron)

Wil je graag actie ondernemen en de Sociale Superster kopen? Dan kan deze Review Sociale Superster je misschien wel verder helpen!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina!

Wat is de cursus Sociale Superster?

In deze review Sociale Superster gaan we zoeken naar wat deze cursus precies is, wat je krijgt en wat je ervan leert. Altijd leuk als jij overweegt om deze cursus aan te kopen.

Deze cursus is een cursus die je verder helpt met je sociale vaardigheden. Het helpt je jouw sociale vaardigheden verbeteren, je leert een goed gesprek met een vrouw aan te knopen en zoveel meer.

Deze cursus is zo opgebouwd dat mannen leren om stap voor stap de angsten weg te werken en een gewoon gesprek aan te knopen.

Dit is een 7 uur durende video cursus met trainingsmateriaal. Daarbovenop is er nog 2,5 uur voor interacties in de praktijk. Hierbij kan je denken aan iemand aanspreken op straat, op café of een andere openbare plaats.

Door deze interactie in de praktijk kan je op deze manier écht zien, hoe de maker van deze cursus dit doet en hoe jij het dus ook moet gaan aanpakken.

In deze cursus krijg je sociale vaardigheden oefeningen en sociale vaardigheden voorbeelden. Elke techniek wordt in de eerste plaats besproken en later in de praktijk voorgedaan. Dit is gefilmd met een verborgen camera zodat je kan zien hoe het er écht aan toe gaat.

Wie is de maker van de cursus?

Daan de RamDan willen we allemaal weten wie de maker en de verkoper is van deze cursus Sociale Superster.

Als je weet wie iets gemaakt heeft, dan geeft dat toch altijd een fijn gevoel. De Sociale Superster kopen doe je ook alleen als je alle informatie hebt.

De auteur van deze training is Daan De Ram. Dit is één van de oprichters van het bedrijf Attraction Gym. Daan was vroeger zelf een heel verlegen jongen. Hij kon niet goed praten, zelf gesprekken aanknopen, laat staan meisjes of vrouwen aanspreken.

Daarom is Daan zich gaan verdiepen in de sociale vaardigheden die een mens nodig heeft om hiermee aan de slag te gaan. Wat zijn Sociale Vaardigheden?

Daan De Ram is zich gaan verdiepen in de achterliggende psychologische technieken. Deze technieken zullen ervoor zorgen dat je bereikt wat je wil bereiken. Dat was ook zo voor Daan. Het ging allemaal zo makkelijk, dat hij een cursus wilde maken voor andere mannen die hiermee worstelden.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor alle mensen die moeite hebben met sociale contacten te krijgen en te behouden. Voor mensen die snel met een mond vol tanden zitten en niet weten hoe ze een gesprek moeten starten.

Deze cursus is ook goed voor mensen die verlegen zijn en niet goed zijn in communicatie met anderen. Mensen die in eerste instantie niet weten hoe een gesprek te starten en hier dus veel hulp bij kunnen gebruiken.

Wat leer ik in deze cursus?

In deze cursus word je geleerd hoe je contact kan maken met vrouwen. Hoe je op een sociale manier kan omgaan met vrouwen en hoe je een date kan versieren. Een vrouw versieren. Het klinkt niet erg netjes maar we bedoelen natuurlijk, een vrouw aanspreken of een gesprek aanknopen met een vrouw.

De technieken die je in deze cursus leert, zijn technieken die psychologisch onderbouwd zijn en wetenschappelijk bewezen. Dat kan je gerust stellen in het feit dat dit niet zomaar een snel in elkaar gestoken namaak cursusje is. Nee, hier gaan wetenschappelijke bewijzen aan vooraf.

Dit is een serieuze cursus die ook écht werkt. En dat is top. Hierdoor zullen heel veel mensen verder geholpen worden.

Hoe ziet de cursus eruit en wat is de inhoud van de cursus?

Ik vertel jullie graag hoe de cursus in elkaar zit en waar je je kan aan verwachten. Ik kan al starten met te zeggen dat de cursus op een logische manier is opgebouwd.

Er zit een volgorde in de cursus die je ook moet volgen. Je rondt eerst dag 1 af en daarna pas dag 2 en dag 3 enzovoort. Je wordt gedwongen deze volgorde aan te houden gezien de cursus pas openstaat als je de vorige gedaan hebt.

 

De juiste volgorde zorgt ervoor dat je alles leert op het moment dat je het nodig hebt.  De cursus is opgedeeld in verschillende dagen. Er zijn 30 verschillende lesdagen.

De video’s zijn van erg goede kwaliteit en goed te bekijken. Ook het geluid is helder en goed te verstaan.

Hier zijn de eerste 11 dagen:

 • Introductie
 • Warming-up
 • complimenten
 • Fun vibe
 • Self Amusement
 • Looks don’t matter
 • Not give a fuck
 • Rollenspelen
 • Statements
 • Uitdagen
 • Disagreeing
 • Overhalen

Dit zijn 11 van de 30 dagen, dus er komen nog veel meer belangrijke hoofdstukken waarmee jij aan de slag zal moeten gaan.

Wat ontvang je allemaal als je met deze cursus aan de slag gaat:
 • Je krijgt een training van 30 dagen. Deze training bevat theorie en uitleg over de technieken die gebruikt zullen worden. Elke dag wordt afgesloten met een opdracht, een techniek die je daarna in de praktijk kan gaan toepassen.
 • Je krijgt 7 uren HD video materiaal, waarvan 2,5 uur echte live beelden. Dit zijn voorbeelden van hoe je de theorie in de praktijk kan gaan omzetten.

Voordelen, nadelen.

Dan bekijken we de voordelen van deze cursus. Ik som de voordelen even op zodat je ze zelf overzichtelijk kan overlopen. Deze cursus zit best efficiënt en goed in elkaar, waardoor je optimaal resultaat kan gaan behalen.

 • 7uur HD video materiaal. Dit zit goed in elkaar, is kwalitatief goed opgenomen en dus erg bruikbaar voor iedereen die het nodig heeft.
 • 4 bonussen die erg zinvol en leuk zijn.
 • Een training die stap voor stap opgebouwd wordt waardoor je alles netjes en rustig kan volgen en oefenen.
 • Deze cursus maakt van verlegen mannen échte durvers en wie weet zelfs verleiders!
 • Je krijgt als man een grote boost zelfvertrouwen.

De nadelen van deze cursus zijn simpel. Je moet met deze cursus aan de slag gaan, je moet er mee werken. Als je het alleen maar bekijkt en zelf geen actie onderneemt dan gebeurt er niets. Maar is dat niet zo met alles in het leven?

Ben je iemand die geen nood heeft aan dit soort dingen? Ben je iemand die vlot genoeg is en zelf sociale contacten kan afdwingen? Dan heb je deze cursus niet nodig en zou ik hem ook niet kopen!

Ja! Ik wil een Sociale Superster worden en contact maken met vrouwen! Breng me dadelijk naar de kortingspagina! >>>

Ervaringen!

Ervaringen van anderen.

En dan gaan we natuurlijk ook op zoek naar de ervaringen van andere mensen. Niet dat het heel belangrijk is, maar het is wel altijd fijn om te weten.

 • Wat vinden andere mannen van deze cursus?
 • Wie is er al mee bezig en vindt het goed?
 • Hebben ze fijne resultaten?

Je vindt een heleboel recensies op de website en op het internet. De mannen zijn enthousiast en positief. Iedereen heeft het gevoel beter in het leven te staan.

Je kan op de website van Daan de Ram ook een aantal reacties terugvinden. Ga daar eens lezen en laat je overtuigen van de kracht van de cursus.

Onze Ervaring.

Zoals jullie al weten ben ik een vrouw. Weliswaar een kritische. Ik wil weten wat er verkocht wordt en of het echt wel de moeite waard is.

Deze cursus helpt mannen om zelfzekerder te worden en anderen te durven aanspreken. Laat ik eerlijk zeggen dat ik daar geen problemen mee heb. Ik durf mensen aanspreken, ik heb er alleen niet altijd zin in.

Mijn man is ook van het sociale soort, maar ik duwde hem de cursus toch onder de neus. Hij bekeek het met een kritisch oog. Dit waren onze conclusies:

De cursus is uitstekend voor mensen die verlegen, schuw en bang zijn. Je leert hoe je contacten kan leggen. Het zijn allemaal evidente stappen die je moet nemen. Maar voor mensen die dit moeilijk vinden, kan de cursus zeker een leidraad bieden.

Ondanks het feit dat wij als mensen open in de wereld staan, hadden we toch allebei een paar tips die we interessant vonden. We hebben ook een deeltje uitgetest. De tips werken. 

Wel belangrijk om te weten is dat er toch een portie durf voor nodig is. Je verandert niet zomaar en dus zal je je bange hart opzij moeten zetten voor je stoute schoenen. Maar daarvoor koop je de cursus toch?

Een nadeel voor mij vind ik dat de mannen in de filmpjes altijd heel erg macho doen en toch een beetje opschepperig en arrogant overkomen. Ik hou daar niet van. Ik vind het eerder afstotend.

Denk eraan dat een vrouw het graag wat zachter heeft. Die boertigheid, dat zelfgenoegzame en die overdreven zelfzekerheid die mag je best achterwege laten als je een vrouw aanspreekt.

Gebruik de tips, ze zullen je ongetwijfeld helpen en zelfzeker maken, maar hou het netjes. Ga respectvol met elkaar om en denk niet dat je God bent die zich alles mag permitteren.

Bonussen.

Altijd leuk om een extraatje te krijgen en dat is bij deze cursus niet anders. Bij deze cursus krijg je meer dan 1 bonus. Je krijgt er namelijk 4! Ik som ze graag even -in het kort- voor je op:

Bonus 1: Mijn opwarm-ritueel.

Deze bonus is een video waarin je kan zien hoe Daan uitlegt hoe er voor zorgt dat hij altijd en overal steeds alert en rad van tong is om mensen en vrouwen aan te spreken en een gesprek te starten.

Bonus 2: Rust versus fun.

Daan doet ook aan échte coaching in het échte leven. Daar heeft hij opnames van gemaakt en zo kan je ineens meekijken naar hoe een dergelijke coaching in zijn werk gaat en leer je dadelijk ook nieuwe technieken.

bonus 3: De geheime mastermind groep.

Bij deze bonus krijg je toegang tot een besloten ledenforum. Dit is een facebook groep waar je toegang toe krijgt. Hier kan je vragen stellen en krijg je er ook snel een antwoord op.

Dit is een plaats met allemaal gelijkgestemde mannen die allemaal op zoek zijn naar hetzelfde.

Bonus 4: Korting van 100 euro op een bootcamp.

De laatste bonus is simpel. Ga je aan de slag met een bootcamp dan krijg je 100 euro korting. Dit bootcamp is een echte vaardigheidstraining waar je leert hoe je een gesprek kan beginnen met een vrouw.

Ik wil “Sociale Superster” kopen! Wat kost het?

We kunnen na al ons onderzoek en het volgen van de cursus makkelijk stellen dat de Sociale Superster een programma is dat werkt. Ga je aan de slag met dit programma en train je jezelf erin, dan zal je successen boeken.

Als je dat weet, dan is het goed om te weten hoeveel het kost. Je kan de Sociale Superster kopen voor een éénmalig bedrag van 197 euro. Je kan het ook aankopen in 5 keer en dan betaal je elke keer 47 euro. Het is dus goedkoper om de cursus in 1 keertje aan te kopen.

De prijs kan in eerste instantie een beetje hoog overkomen, maar het is een investering die je doet in jezelf. Je maakt jezelf beter en je zorgt ervoor dat je sociale leven en sociale vaardigheden beter worden. Hierdoor heb je minder kans om in een sociaal isolement te komen en word je steeds beter in het ervaren van veel menselijk contact.

Wat zijn de resultaten als je met dit programma werkt?

Als je met dit programma werkt, dan zal je leren hoe je met een vrouw een gesprek kan beginnen. Maar je leert nog veel meer. Je zou je kunnen afvragen waarom daten? Waarom moet ik daten?

Als je er niet goed in bent, dan denk je al snel dat je het beter niet doet, maar in deze cursus krijg je veel tips om te daten. Dat zorgt ervoor dat je meer sociale vaardigheden kan benutten en gebruiken.

Waarom daten? Omdat het een natuurlijk element is van het mens-zijn en sociale samenleving. En omdat iedereen de kans moet krijgen om mensen te leren kennen.

Is de  “Sociale Superster” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Zeker en vast. De sociale superster doet perfect wat het belooft. Ben je een verlegen man, dan zal deze cursus jou sterken in je zelfvertrouwen en in het aangaan van sociale contacten.

Ben je daarentegen een sociale man die geen problemen heeft met contact leggen, dan is dit geen cursus voor jou.

De prijs is eerder naar de lage kant als je weet wat je ervoor in de plaats krijgt. De mensen zijn ook zo zeker van hun stuk dat je zonder probleem je geld terug krijgt als je aantoont dat hun tips en onderbouwingen niet werken.

Alleen de manier waarop je dat moet bewijzen is een beetje dubieus. Dus bekijk altijd eerst goed wat je wil, wat je krijgt en of je daar tevreden kan mee zijn! Dit vind ik een absoluut negatief punt. Als mensen niet tevreden zijn, dan moeten ze een logische manier krijgen om hun geld terug te vragen.

Conclusie: De Sociale Superster kopen?

Als je de cursus Sociale Superster gaat kopen, dan kan je leren -aan de hand van sociale vaardigheidstraining- om contacten te leggen. Als je de juiste technieken gebruikt en dit op de juiste manier, dan zal je snel resultaten zien.

Sociale Superster

Belangrijk is dat je deze technieken op de juiste manier aanleert en aan de slag gaat met de video’s. De cursussen van AttractionGym zijn van hoge kwaliteit en hebben al meer dan eens bewezen succesvol te zijn.

Je krijgt in deze cursus tips en trics die niet alleen wetenschappelijk bewezen zijn maar ook op een ethische manier netjes in elkaar steken. Hierdoor zal de vrouw een aangename ervaring krijgen. Niet onbelangrijk als je iemand wil aanspreken.

Voor deze cursus betaal je de mooie prijs van 197 euro, als je in één keertje betaalt. Weet dat jij zelf met deze cursus aan de slag zal moeten gaan en dat jij zelf moet oefenen. Ben je daartoe bereidt, dan kan je alleen maar slagen en een groot sociaal leven opbouwen!

Heb je nog vragen over deze Review? Wil je graag iets weten of wil je nog iets vertellen? Stuur dan zeker een mailtje! We helpen je graag verder.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina!

Extra Tip.

Ben je enkel geïnteresseerd in seks dates en niet in sociale contacten die je beter in je leven plaatsen, dan kan je beter gaan kijken naar onze Berichtenbaas Review. Deze cursus is specifiek gericht op seksdates.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *