REVIEW: TRADING NAVIGATOR METHODE

Deze Review Trading Navigator Methode gaat over het handelen in aandelen. Het Trading Navigator systeem is een methode die je leert hoe je kan gaan handelen in aandelen en opties. Of deze methode effectief is en iets opbrengt dat lezen we hier.

Handelen in aandelen en opties is toch vaak nog iets moeilijk voor gewone mensen zoals jij en ik. Het is een hele uitdaging om hiermee aan de slag te gaan. En de meeste mensen denken ook dadelijk aan veel geld verliezen.

Aandelen kopen, online trading, trading voor beginners…wat je ook zou willen doen, het is een goed idee je in te lezen en te bekijken wat voor jou mogelijk is. Leren traden is altijd een goed idee.

Trading Navigator Methode

Dat is waarschijnlijk ook wel zo. Als je veel geld investeert in aandelen dan kunnen deze wel erg stijgen waardoor je veel winst maakt, maar ze kunnen ook gaan dalen waardoor je veel geld kan verliezen. (bron)

Weet je niet waar je mee bezig bent, dan is de kans groter dat je zal gaan verliezen. Maar als handelen in aandelen en opties echt iets is waar jij mee aan de slag wil gaan, dan is deze cursus misschien wel iets voor jou.

Denk je eraan om de Trading Navigator Methode te kopen? Dan raad ik je aan eerst even deze review verder te lezen. Zo weet je zeker waar je aan begint!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Handelen in aandelen.

Aandelen zijn kleine deeltjes van een bedrijf. Door deze aandelen kan de gewone mens zoals jij en ik ook stukjes kunnen kopen en op deze manier wat extra centen kunnen verdienen.

Je kan zelf investeren en aandelen kopen of je kan ook kiezen voor het investeren in fondsen. Zo kiest iemand anders aandelen voor jou. Als je rechtstreeks aandelen koopt en bezit dan bent u een aandeelhouder van een bedrijf. (bron)

Aandelen worden gekocht en verkocht op de beurs. Maar hoe je er dan geld mee kan verdienen? Simpel: U koopt een aandeel van een bedrijf. Dat bedrijf gaat groeien en wordt groter waardoor jouw aandeel meer geld waar wordt.

Wil je graag rijk worden met daytraden? Denk er dan aan dat beleggen in aandelen altijd een risico met zich meebrengt. Je kan geld verdienen maar je kan het evengoed kwijt spelen. Ga dus nooit beleggen met geld dat je nog nodig hebt. (bron)

Er zijn ook slimme manieren om geld te beleggen. Het is een kwestie van jezelf informeren. (bron)

Wat is deze cursus en wat biedt hij jou?

De cursus Trading Navigator Methode is een cursus die gemaakt is om mensen te helpen bij het handelen in aandelen en opties. Daardoor kunnen meer mensen geld gaan verdienen.

Dat is de bedoeling. Met deze cursus zou iedereen winst moeten kunnen maken op de beurs. Met een gemiddelde van 20% per jaar en dat met slechts 5 minuten werk per dag.

Dit klinkt natuurlijk geweldig goed, maar tegelijkertijd gaat er dan toch een ongerustheid spelen. Want sommige dingen zijn te goed om waar te zijn en zou het misschien kunnen dat dat met dit ook zo is?

Wij gaan het onderzoeken en we gaan aan de slag met de cursus. Sowieso is het erg fijn om dingen bij te leren en gezien onze kennis over de beurs, opties en  aandelen klein is, zullen we hier zeker slimmer van worden!

Wie is de maker van de cursus? Harm van Wijk.

Harm Van wijkHarm van Wijk is een specialist op het vlak van investeren, beleggen en werken met de beurs.

Hij doet dit al jaren en hij heeft ook al verschillende producten op de markt gebracht die hier uitleg en informatie over geven.

Deze man heeft gestudeerd aan de universiteit van Tilburg. Hij studeerde bedrijfseconomie en marketing. Daarna ging hij aan het werk bij banken en grote dagbladen. Telkens werkt hij als financieel adviseur en manager.

Na deze loopbaan is hij begonnen met cursussen te schrijven over beleggen en de beurs. Hij startte een online platform op voor beleggers. Via dit platform brengt hij ook de cursussen op de markt.

Harm van Wijk is al erg lang bezig met alles wat met beleggen, aandelen en de beurs te maken heeft.  Hij vertelt hier veel over online en deelt zijn kennis graag met andere mensen.

Zijn bedrijf en hijzelf zijn erg helder, eenduidig en betrouwbaar. Alle gegevens vind je ook netjes terug op zijn website en zijn bedrijf is correct weergegeven. Deze man is het vertrouwen waard.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die graag aan de slag wil gaan met beleggingen en geld verdienen.

Tegenwoordig brengt ons geld niets meer op. Niet op de bank, niet onder het bed, nergens. We verdienen geld en het beetje geld dat we kunnen sparen wordt niet meer groter. Dat was vroeger wel anders.

Dus zijn we verplicht om andere manieren te zoeken om ons geld te laten groeien. Geld moet niet het doel zijn in je leven, maar we hebben er wel graag genoeg van.

In deze maatschappij is het belangrijk om voldoende geld te hebben. Met geld koop jij de vrijheden die je nodig hebt om iets te bereiken in het leven en de dingen te kunnen doen die je graag doet.

Deze cursus is bedoel voor mensen die:

 • Een centje willen bijverdienen.
 • Hun spaargeld willen laten groeien.
 • Geld tekort hebben.
 • Aan hun toekomst willen werken.
 • Die een rijkere, vrijere, betere toekomst willen.
 • Financiële vrijheid willen opbouwen.
 • Sneller op pensioen willen gaan.
 • Die willen sparen voor zichzelf, de kinderen of kleinkinderen.

Wat leer ik in deze cursus?

Volgens Harm kan je met deze cursus veel geld verdienen op de beurs. Hij beweert dat zijn methode er kan voor zorgen dat je maar liefst 20% winst maakt.

Een normaal bedrag van winst ligt eerder aan de 5-6% maar via deze methode zou je dat dus kunnen verbeteren naar 20%.

Deze cursus leert je hoe je dat moet doen. Het kost je ongeveer 5 minuten per dag en de methode wordt helder en duidelijk uitgelegd waardoor je jou geen zorgen moet gaan maken.

De Trading Navigator Cursus biedt jou namelijk alle software die je nodig hebt om die 20% winst te gaan maken.  Deze software geeft jou de signalen zodat je weet wanneer je moet kopen of verkopen.

Je leert bijvoorbeeld de volgende dingen:

 • Wanneer je moet kopen of verkopen.
 • Hoe je je eigen risico kan verkleinen.
 • Wat is een “stoploss”.
 • Hoe je jouw positie moet “hedgen”.
 • Alle begrippen die met trading en beleggen te maken hebben.
 • Kennis over de beurs.
 • Kennis over opties en aandelen.
 • Hoe je moet handelen om winst te maken.

Ja! Ik wil ook geld verdienen! Breng me naar de goedkoopste prijs! >>>

Hoe ziet de cursus eruit en wat is de inhoud van de cursus?

Dan zijn we nu benieuwd naar wat we allemaal zullen krijgen als we met de cursus starten. Wel ik kan al beginnen met te zeggen dat het best een heel uitgebreide cursus is. Je krijgt dus veel.

De cursus is helemaal gebaseerd op de software van Trade Navigator Methode. Dit is een soort van script dat Harm zelf gemaakt heeft en dat je dan gaat inladen in de trading software.

Hierdoor zal je dan koopsignalen en verkoopsignalen krijgen. Aan de hand van die signalen kan je dan gaan kopen en verkopen. Dit script werkt voor jou en zal dus steeds aangeven als het in stijgende lijn gaat.

Trading Navigator Methode

De stijging kan lang duren maar kan ook kort duren. Dat hangt af van de beurs en de omstandigheden. In ieder geval het is een kwestie van goede keuzes maken.

De exacte manier van geld verdienen en hoe het precies werkt krijg je aangebracht in een cursus waarbij je op 6 weken tijd leert om deze methode goed te gaan gebruiken.

Je installeert de trading software en gaat deze koppelen aan Lynx bank. Dit is een broker. Hier kan je dan jouw geld plaatsen en gaan traden.

Er zijn verschillende brokers op de markt. Je kan dus in principe zelf kiezen welke je wil gebruiken. Doordat Harm deze broker aanbeveelt is de kans groot dat hij ook een percentage verdiend op het aanleveren van klanten.

Dat is niet erg want Lynx is inderdaad ook wel een goede broker, maar ik vind het wel belangrijk dat we daar eerlijk in zijn.

De video’s.

Je krijgt dus bij de cursus verschillende video’s. In die video’s zal je de handleiding krijgen om met alles aan de slag te gaan. De uitleg is helder en duidelijk.

In de video’s krijg je onder andere uitleg over:

 • Hoe je de scripts moet installeren.
 • Hoe de scripts precies werken.
 • Wat de bedoeling is van de scripts en hoe je ze moet interpreteren.
 • Wat zijn templates en wat moet je ermee doen.
 • Bestuderen van grafieken en subgrafieken.
 • Uitleg waarom deze grafieken belangrijk zijn in de Trading Navigator Methode.
 • Zelf aan de slag gaan met alle informatie.
 • Eerste belegging.
 • Winst en verlies.

En nog zoveel meer.

geld strooien

Bonussen van Trading Navigator Methode.

Behalve het hele pakket van de Trading Navigator Methode dat jou aan het traden brengt, krijg je nog wat bonussen aangeleverd ook. Dat is fijn. De bonussen van Harm zijn erg zinvol en waardevol.

Deze bonussen zorgen ervoor dat je nog meer leert over aandelen, de beurs en opties verhandelen.  Je leert hoe het eraan toe gaat op de beurs en je leert ook wat je zeker niet en zeker wel moet doen.

De bonussen zijn een absolute knappe aanvulling op het pakket Trading Navigator Methode. Ze zorgen ervoor dat je zo succesvol mogelijk aan de slag kan gaan.

1. Twee jaar toegang tot De Slimste Belegger.

Dit is een platform waar mensen elkaar kunnen bereiken en zo samen tips kunnen uitwisselen. Het is altijd leuk om een plaatsje te hebben waar je al jouw vragen kan stellen.

2. Geld verdienen met opties.

Dit boek krijg je er zomaar gratis bij. Dat is wel een voltreffer want dit boek geeft je heel veel waardevolle informatie. Het is een boek dat Harm van Wijk al eerder heeft gepubliceerd en waar je leert hoe je moet handelen in opties.

Je krijgt het boek in PDF-formaat.

3. Geld verdienen met aandelen.

Dit boek is hetzelfde als het vorige boek maar hier leer je hoe je moet gaan handelen in aandelen. Ook dit boek is een hele aanwinst en dus een super toffe bonus. Dit boek is eveneens in PDF-formaat.

4. Twee jaar alerts via Telegram.

Telegram is een soort van Whatsapp systeem. Met dit systeem ontvang je erg vaak tips over aandelen die belangrijk zijn en die je best mee opvolgt. Dit is erg handig als je zelf niet te veel opzoekingswerk wil doen.

5. Speeders, Sprinters en Turbo’s.

Dit is een e-book dat je meer vertel over de begrippen Speeders, Sprinters en Turbo’s en wat je er allemaal mee kan verwezenlijken.

6. Lynx transactie tegoed ter waarde van 500euro.

Je krijgt bij Lynx maar liefst 500 euro cadeau. Dat is een mooi bedrag om daar aan de slag te gaan. Je krijgt vaak bij andere brokers ook nog wel het een en ander cadeau, maar 500 euro is echt een hoog bedrag.

Lynx heeft als broker een zeer goede reputatie. Het wordt gezien als één van de betere brokers.

7. Gratis toegang tot een 3 daags evenement.

Dit is een evenement waar je veel informatie krijgt over alles wat met de beurs te maken heeft. Er zijn verschillende sprekers op het evenement en ze leren jou hoe je de beste resultaten kan behalen.

Je krijgt toegang tot het evenement voor 2 personen.

De voordelen en nadelen van de Trading Navigator Methode.

Er zijn veel voordelen aan de cursus maar er zijn evengoed nadelen aan de cursus. Het is dus aan jou om alles tegenover elkaar af te wegen. Ik som de pro’s en de contra’s even voor jullie op.

Voordelen.

 • Je leert alles over traden, de beurs, aandelen en opties.
 • Leerrijk materiaal.
 • Mogelijkheid tot online geld verdienen.
 • Mogelijkheid tot het verdienen van grote bedragen geld.
 • Geef jezelf rente op jouw geld.
 • Je krijgt inzichten in geldzaken.
 • Inzichten in de beurs.
 • Je leert hoe de financiële wereld werkt.
 • Hoe pik ik een graantje mee van het grote geld?

Nadelen.

 • Moeilijk als je helemaal geen voorkennis hebt.
 • Risico tot geld verlies.
 • Je hebt geduld nodig: niet dadelijk winst.

Trading Navigator Ervaringen.

Trading Navigator MethodeAls we even rondkijken op de platforms over beleggen in aandelen en beleggen in opties dan zien we verschillende positieve reacties over deze cursus.

Je leest ervaringen van mensen die veel geld hebben verdiend, net zoals het programma het voorschrijft.

We zien ook negatieve reacties voorbijkomen van mensen die dan weer veel geld verloren zijn.

Volgens Harm is het verlies lijden bij traden ingecalculeerd. Er wordt gerekend op 20% verlies per trade, dat mogelijk is. Daarom is het ook belangrijk om aan een slimme investering en belegging te doen.

Al deze uitleg wordt weergegeven en uitgelegd in de cursus zodat jij jezelf kan behoeden. Door hier zorgvuldig kennis van te nemen zal je onnodige verliezen vermijden.

De negatieve reacties die we tegenkomen zijn ook vaak van mensen die gefrustreerd raken omdat ze zelf niet aan 20% winst raken omdat ze er hun eigen methodes op na houden.

Trading Navigator MethodeAls je alles goed bekijkt en leest, kan je zien dat de mensen die écht aan de slag gaan met het Trading Navigator systeem van Harm veel successen behalen. 

Het is dus belangrijk goed rond te kijken en je hoofd niet gek te laten maken door mensen die niet eens met het programma gestart zijn.

Onze Ervaring? 

Wij zijn niet gestart met het programma. Het interesseert me niet om het te leren.  Wat is traden? Wat is trading? Ach, het is niets voor mij. Ik heb de cursus ingekeken maar ik ben er niet actief zelf mee aan de slag gegaan. 

Soms zijn bepaalde dingen niets voor jou en dan moet je dat ook gewoon kunnen toegeven. Ik kan me dus alleen maar baseren op wat andere mensen zeggen. 

Andere mensen zijn behoorlijk positief. Ik kan alleen zeggen dat ik de cursus netjes in elkaar vind zitten en dat er tijd en energie is ingestoken. Ik denk dus wel dat je hier waar krijgt voor je geld. Als je goed aan de slag gaat.

Of je hier rijk gaat worden met daytraden? Dat weet ik niet, ik heb het zelf niet uitgeprobeerd. De cursus zegt van wel en de deelnemers zijn ook tevreden over de resultaten. 

Wat kost de cursus: “Trading Navigator Methode”?

Niet onbelangrijk is natuurlijk de vraag hoeveel deze cursus dan wel mag kosten? Geld verdienen is één ding, te weten komen hoe je dat moet doen is het tweede.

Maar het derde is dan natuurlijk hoeveel je daar dan wel moet voor betalen om die informatie te krijgen.

Gezien je met dit programma rijk kan worden en zelf veel geld kan gaan verdienen, hangt aan dit programma ongetwijfeld een prijskaartje. De prijs voor het totale pakketje is namelijk 597 euro.

Voor deze prijs krijg je een cursus die je leert om winnende trades te maken op de beurs en zo meer te kunnen investeren.

597 euro is een behoorlijk bedrag en als je weet dat je om te kunnen beleggen vaak ook nog een grote som geld moet neerleggen, dan is dit niet niks.

Cursussen over beleggen met indicators die jou de juiste weg opsturen kosten makkelijk over de 1000 euro heen en ze zijn ook vaak in het Engels waardoor je er weinig van begrijpt.

Deze cursus is helemaal in het Nederlands en kost maar 597 euro. Al bij al kunnen we dus zeggen dat dat heel goed meevalt en dat je een bom aan informatie zal krijgen om winstgevend te gaan traden!

Is “Trading Navigator Methode” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Trading Navigator Methode is absoluut zijn geld waard. Het is een behoorlijk laag bedrag als je het vergelijkt met de concurrentie en je kan echt aan de slag met beleggen en winsten boeken.

Houd er rekening mee dat je altijd kans maakt op verlies ook. Dat hoort immers bij het spel. Het belangrijkste is dat je dat verlies snel weet om te zetten. Hierbij helpt de cursus.

De cursus bied je alle mogelijkheden tot het boeken van veel winst als je hier ernstig mee aan de slag gaat. 

De prijs van 597euro is eerder klein te noemen en we durven dus zeggen dat de Trading Navigator Methode alles doet wat hij belooft en zijn geld waard is.

Conclusie: Trading Navigator Methode.

Ben je het ook beu dat jouw spaargeld na een jaar op de bank niets opbrengt? Dan is het misschien een leuk idee om op zoek te gaan naar andere mogelijkheden.

De Trading Navigator Methode leert jou hoe je jouw spaargeld met 20% kan vermeerderen per jaar. Dit is géén “snel rijk methode” maar wel een manier om op een duurzame wijze te werken aan de opbouw van een mooi spaarcentje.

In het pakket van Harm van Wijk krijg jij alle handvaten aangeboden om aan de slag te gaan met het leren van traden. Dit leer je niet op 1 maand tijd en de resultaten zullen dus ook niet na 1 maand zichtbaar zijn.

Trading Navigator Methode

Wees geduldig en leer wat je moet leren om zo voor jezelf een financiële zekerheid op te bouwen. Eens jij begrijpt hoe het werkt en ermee aan de slag gaat, zal je merken dat dit voor de rest van jouw leven een blijvend inkomen kan zijn.

Weet dat geld beleggen altijd risico’s met zich meeneemt. Doe het dus niet als je geen geld op overschot hebt. Ga alleen aan de slag met geld dat je kan missen. Wat je niet hebt, kan je ook niet uitgeven.

Heb je nog vragen over de cursus of wil je nog iets laten weten, stuur ons dan een mailtje en we proberen je verder te helpen!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Extra tips!

Wil je niet traden, maar zou je liever op een andere manier van thuis uit geld willen verdienen? Misschien is dit artikel dan ook wel iets voor jou?

 1. Cursus Bol Masterclass
 2. Affiliate Marketing Revolutie. 
 3. Cursus Agency Masterclass.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *