REVIEW: ONLINE GELD VERDIENEN – STARTERSGIDS

Online geld verdienen dat zouden we wel allemaal willen, of niet soms? Lekker thuis blijven en vanuit het comfort van je eigen huis, zonder baas, veel centen gaan verdienen. Het kan, maar is het dan voor iedereen mogelijk?

Ik denk dat het grote probleem zit in het feit dat mensen denken dat je weinig werk moet verrichten als je van thuis uit werkt. Dat alles vanzelf gaat en dat je snel rijk kan worden.

Maar dat is het zeker niet. Net helemaal niet. En als een mens start met iets aan de hand van een verkeerde visie, een verkeerd idee, dan houd je het nooit vol.

online geld verdienen startsgids

Als je iets wil bereiken, dan moet je in de eerste plaats gemotiveerd zijn en bereid zijn bij te leren, te studeren en er tijd in te steken. Je moet zin hebben om aan de slag te gaan.

Geld verdien je immers niet door niks te doen, wel door voor iets te werken en je in te zetten. Dat is met online geld verdienen niet anders.

Als je online geld wil verdienen, dan moet ook jij de moeite doen om die online business op te richten en er dagdagelijks mee bezig te zijn.

Er zijn verschillende mogelijkheden om online geld te verdienen. (bron). Verschillende mogelijkheden online. Daarom is het belangrijk om die manier te kiezen die jij leuk vindt en waar jij jouw plezier kan uithalen.

Kies voor een online business waar je zelf blij van wordt.

De “Online Geld Verdienen-Startersgids” loodst jou door de verschillende mogelijkheden om geld te verdienen via jouw computer en in het comfort van je eigen huis.

Voordelen van online geld verdienen en waarom je er zou moeten mee starten?

Je moet natuurlijk niets, maar online geld verdienen heeft zoveel voordelen dat een mens er echt gelukkig kan van worden. Het leven wordt op deze manier echt een pak gemakkelijker. (bron)

Ik som je enkele voordelen op:

 • Je kiest zelf wanneer je werkt.
 • Tijd voor kinderen, vrienden, ouders..
 • Je kan reizen zoveel als je zelf wil.
 • Jij gaat zelf aan de slag met je inkomen en je kan in staat zijn (zelfs zonder diploma’s) om een groot inkomen te genereren. 
 • Meer tijd thuis.
 • Werken aan dingen die jij écht leuk vindt.
 • Geen werk meer dat je niet graag doet, geen baas, geen collega’s.
 • Jij bent baas en kiest wat en wanneer je werkt. 
 • Veel tijd om dingen te creëren.

Er zijn zoveel voordelen aan thuis werken en online geld verdienen, dat het stom is als je er niet zou aan beginnen als je er de behoefte naar voelt. (bron)

Heb je er al over nagedacht? Lees dan zeker deze review door want dit boek zou je wel eens verder kunnen helpen!

Wat is het e-book “Online Geld Verdienen-Startersgids”?

Het boek “Online Geld Verdienen-Startersgids” is een boek dat je online kan aankopen voor een klein bedrag. Het boek zal jou verder helpen met informatie over het “online geld verdienen” systeem.

Het is een e-book. Als je het aankoopt, krijg je het dus rechtstreeks via PDF in je mailbox. In dit boek staan alle verschillende verdienmodellen uitgelegd waarmee je online geld kan verdienen.

Zo kan je zelf op zoek gaan naar het ideale model voor jou. Per model krijg je dan een duidelijke uitleg van hoe je ermee aan de slag moet gaan.

Ja! Ik wil dadelijk gaan kijken naar het e-book “Online Geld Verdienen-Startersgids”

Wie is de maker van dit boek? Mick van Zadelhoff.

Deze startersgids is geschreven door  Mick van Zadelhoff. Mick is een kind uit een gezin met 7 kinderen. Hij hield niet van naar school gaan en worstelde met het schoolsysteem en zijn creatieve ziel.

Daarom ging hij snel van school af en ging hij zelf op zoek naar andere mogelijkheden van geld verdienen, leven en meedraaien in de maatschappij.

Hij zocht uit wat hij wél leuk vond en wist al snel dat hij niet naar een 9 to 5 job wilde gaan. Hij hield van reizen, mensen ontmoeten en nieuwe culturen opdoen. Landen ontdekken en leven door zelf te kiezen wat je doet in dat leven.

Mick stak zijn tijd in het oprichten van een online business en zo begon hij met geld te verdienen online. Hij maakte dit ebook voor alle mensen die ook graag een centje willen bijverdienen of die hun leven graag 180 graden willen draaien!

Het bedrijf achter het boek is “De moderne nomaden“. Het staat netjes ingeschreven in de kamer van koophandel in Rotterdam. En je kan zonder problemen het KVK nummer terugvinden. Het is dus een echt bedrijf dat helemaal betrouwbaar is.

Let op:

Het klinkt allemaal eindeloos romantisch om alleen maar de dingen te doen die je graag doet: Opstaan aan het strand, eten voor 5 euro per dag en de hele dag niets anders doen dan surfen?

Ja dat is mooi en veel mensen zouden een dergelijk leven willen leiden maar evenveel mensen zouden niet om kunnen met de leegte en de invulling van hun dagen. Het is niet omdat het mooi klinkt dat je het daarom ook écht leuk vindt, toch?

Kijk dus in de spiegel. Beslis of dit leven iets voor jou zou kunnen zijn. Of ben jij een ander soort mens en heb je nood aan andere dingen? Beslis en ga dan pas dromen!

Voor wie is dit boek “Online Geld Verdienen-Startersgids” bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor alle mensen die graag een extra inkomen willen verdienen, thuis, via het internet.

In deze drukke wereld die steeds duurder wordt, zijn er heel veel mensen die steeds op zoek gaan naar andere manieren van werken en geld verdienen. Bij sommige is dat bijvoorbeeld vanuit de intentie om meer geld te verdienen. Voor anderen vanuit de intentie om meer bij de kinderen te kunnen zijn.

online geld verdienen startersgids

Er zijn ook heel veel mensen die het gewoon beu zijn elke dag te moeten gaan werken en dingen te moeten doen die ze diep vanbinnen eigenlijk niet willen doen.

Ben je dus iemand die zich graag wil verdiepen in het online geld verdienen, dan is dit de perfecte startersgids om aan de slag te gaan.

Deze cursus is niet bedoeld voor mensen die er niet in geloven. Ja, dat klinkt raar maar jij bepaalt toch helemaal zelf wat je aantrekt en wat niet. Als jij er van overtuigd bent dat dit niet kan, dan zal je niet openstaan om het te leren of te bekijken.

Wat leer ik in dit ebook?

In dit ebook leer je hoe je aan de slag kan gaan met geld verdienen van thuis uit via het internet, computer en gsm.

 • Je leert hoe je via het internet, verschillende zaken zelf kan opstarten en zo geld kan verdienen. Op deze manier kan je vrijheid kopen voor jezelf.
 • Je leert hoe je aan de slag gaat met elk verschillend onderwerp en hoe je de meeste bezoekers, klanten en verkopen kan realiseren.

Let op: dit ebook is géén snel rijk boekje. Je krijgt alle informatie aangereikt die je nodig hebt om aan de slag te gaan en je krijgt alle uitleg die je nodig hebt maar het uiteindelijke werk zal je toch zelf moeten doen!

Hoe ziet het e-book eruit en wat is de inhoud van het ebook?

Het e-book bestaat uit 52 pagina’s. Het staat vol met waardevolle informatie waar je dadelijk kan mee starten en zo je eigen zaak kan creëren.

Het is een e-book dat je online aankoopt en je hoeft dus niet te wachten op levering.

Ben je net nieuw en weet je niet hoe je aan de slag moet gaan met online geld verdienen, maar wil je er graag mee starten, dan is dit een zeer waardevol boek dat vol staat met informatie.

Dit zijn de verschillende verdienmodellen die besproken worden:

1. een eigen website als verdienmodel.

Dit is een goed voorbeeld van hoe je geld kan gaan verdienen met het internet en het geen snel rijk systeem is. Geld verdienen met je eigen website. Dat kan. Natuurlijk. Maar als je daar dus voor kiest, heb je morgen geen geld.

Nee, je moet dan immers eerst die website gaan bouwen en ervoor zorgen dat je voldoende bezoekers krijgt. Daar moet jij mee bezig zijn. Dit duurt een tijdje en ondertussen komt er nog geen geld binnen. Het is dus belangrijk om geduld te oefenen.

In dit hoofdstuk leer je hoe je geld kan gaan verdienen met een website en hoe je dit op een passieve manier kan inzetten.

2. Bloggen.

Geld verdienen met je blog en je eigen schrijfsels dat is iets waar veel mensen van dromen. En dat is ook gewoon heel leuk als dat zou lukken.

Maar ook dit is een werkje van lange adem. Je kan immers niet verwachten dat je onmiddellijk geld verdient nadat je één artikel hebt gepubliceerd. Dat slaagt nergens op.

Eerst werken dus en daarna de vruchten plukken. Als je op die manier een goede blog gaat maken en opbouwen dan kan je daar na verloop van tijd ook echt een passief inkomen mee verdienen.

3. Online Marketing voor bedrijven.

Als je goed bent in marketing en je weet hoe je hiermee aan de slag kan gaan, dan kan je de online marketing gaan doen voor bedrijven.

De marketing van een bedrijf stopt nooit en als mensen tevreden zijn over jouw werk dan zal je dus een levenslang contract kunnen opbouwen om dit soort werk te doen.

Haal je zo een 5-tal bedrijven binnen, dan ben je goed op weg naar het online van thuis uit werken en goed geld verdienen op een manier die jij leuk vindt!

4. Geld verdienen met Instagram.

Instagram is een heel erg populair medium bij de meeste mensen. Het is makkelijk toegankelijk en je kan er op korte tijd heel veel bezoekers mee binnenhalen.

In het ebook krijg je te lezen hoe je op verschillende manieren geld kan verdienen met je instagramprofiel, hoe je dit moet doen en hoe je aan meerdere volgers kan raken.

Om een beetje geld te verdienen moet je toch al snel 10.000 volgers hebben dus dat is even werken om deze mensen te vinden.

Maak dus een goed instagramprofiel en zoek de juiste volgers voor jouw profiel. Hoe je dit allemaal doet, vind je terug in het ebook.

5. Online teksten vertalen.

Als jij veel kennis hebt van talen, dan kan je hier ook geld mee verdienen. Er zijn veel mensen op zoek naar vertalers en je kan hier veel geld mee verdienen als je er goed in bent.

Hoe je dit precies moet gaan doen, kan je lezen in het e-book.

Ken jij verschillende talen dan is dit een leuke manier om veel geld te verdienen. Ken je maar 1 taal dan is het misschien een goed idee om nog wat andere systemen aan te spreken, zodat je sneller en meer kan gaan verdienen.

Ja! Ik wil aan de slag met dit geweldige e-book!

6. Een e-book schrijven en geld verdienen.

Het schrijven van een e-book is ook een manier om geld te gaan verdienen. Iedereen kan op zich een boek schrijven, alleen moet je natuurlijk wel een niche hebben waar jij dan kennis over hebt.

Het maken van een goed e-book is best een hele hoop werk. Je kan dus niet verwachten dat het dadelijk klaar is. Niemand koopt ook een boek dat niet goed is, dus ga voor kwaliteit.

Het voordeel van het maken en verkopen van een boek is dat het dan natuurlijk wel voor altijd is. Eens het boek uitgebracht kan het voor altijd verkocht worden en geld opbrengen.

Hoe je hiermee aan de slag moet gaan en waar je allemaal moet op letten, dat staat goed weergegeven in het ebook “Online Geld Verdienen – Startersgids”.

7. Geld verdienen met affiliate marketing.

Affiliate marketing is een manier van geld verdienen waarbij je de producten van iemand anders gaat verkopen. Je promoot bepaalde producten die dan goed passen in de niche van jouw website.

Telkens iemand dan op jouw affiliate-link gaat klikken, of via daar iets gaat kopen, zal jou dat een commissie opleveren. Hiervoor moet je dus zelf een website hebben met goede artikels erop.

Ook hier geldt het principe dat eens jouw website goed begint te draaien en dat mensen automatisch op jouw website komen, je op deze manier passief geld kan gaan verdienen. 

8. Geld verdienen met Facebook pagina’s.

Ook via Facebook kan je geld gaan verdienen. Via Facebook zijn er verschillende mogelijkheden om geld te verdienen. Dit kan je doen via Facebook-pagina’s maar ook via Facebook-groepen.

Hier kan je dan weer gebruik maken van affiliate marketing, maar er zijn ook andere manieren om hiermee aan de slag te gaan. Je kan ook geld verdienen met Facebook advertenties en Facebook management voor bedrijven.

Hoe het allemaal werkt en wat je er allemaal moet mee doen, leer je in het ebook.

9. You Yube.

Ja ook via You Tube en het maken van filmpjes kan je geld gaan verdienen. En best veel als je ervoor zorgt dat je een populair kanaal kan maken.

Ook hier geldt de regel dat je best veel kijkers moet hebben om geld te kunnen verdienen, dus moet je opnieuw eerst aan de slag met het maken van je kanaal, het maken van content en het zoeken van kijkers.

Maar als dat je allemaal lukt, dan kan je een aardig centje verdienen met jouw You Tube kanaal.

10. Studenten ondersteunen met begeleiding.

De titel zegt het zelf: in dit hoofdstuk van het ebook leer je hoe je geld kan bijverdienen door studenten bij te scholen. Je moet dus zelf een aantal diploma’s bijeen gestudeerd hebben zodat je anderen kan helpen.

Dit is geen manier om passief inkomen te verdienen maar het geeft wel veel voldoening om er anderen mee te gaan helpen. Heb je hier zin in, dan kan je dus online studenten verder helpen.

Wil je echt gaan voor een passief inkomen, dan kies je deze optie dus beter niet.

11. Online coach worden.

Ja, ze springen tegenwoordig zelfs uit de grond , iedereen wil een online coach worden of niet soms? Er zijn zelfs mensen die vinden dat je er helemaal niets moet voor kunnen ook.

Maar ben jij iemand met veel expertise op een bepaald vlak dan kan je aan de slag gaan met coaching.

Er is tegenwoordig zoveel nood aan coaching op allerlei vlakken dat er zeker geld mee te verdienen valt. Je richt je eigen online coaching bedrijf op en je kan dadelijk aan de slag.

In dit hoofdstuk van het ebook “Online Geld Verdienen-Startersgids”  leer je hoe je dat allemaal kan en moet doen. Zeker de moeite dus om dit hoofdstuk goed door te nemen.

12. Je eigen online video cursus maken.

Bezit jij waardevolle kennis waar andere mensen veel zouden kunnen aan hebben? Over bepaalde onderwerpen? Bepaalde niches? Over bepaalde vakkennis?

Of denk je nu dat je in niets goed bent en dat je de anderen niets te bieden hebt? Denk dan twee keer na.

Het hoeven immers niet dadelijk grote cursussen te zijn? Het kunnen ook kleine dingen zijn. Mensen hebben tegenwoordig immers veel behoefte aan kleine, leuke dingen die ze willen leren. Bijvoorbeeld:

 • Zelf juwelen ontwerpen en/of maken,
 • Kledij ontwerpen.
 • Leren naaien.
 • Schilderijtjes maken.
 • Bloemstukjes in elkaar zetten?
 • Zelf affiches maken op een computer.

Er zijn zoveel mogelijkheden om een cursus over te maken. En er is zeker iets waar jij beter in bent dan anderen en dat je graag wil delen. Hier kan je dan een video cursus van maken en deze gaan verkopen.

Zo verdien je een passief inkomen! Dat is de leukste manier van verdienen want eens jij het harde werk gedaan hebt om die cursus te maken, kan je daarna genieten van mensen die hem aankopen!

online geld verdienen

Voordelen, nadelen.

Er zijn niet echt nadelen aan dit boek. Integendeel. Ik zie alleen maar voordelen want het boek zit vol met alle mogelijke informatie. Maar er zijn wel twee belangrijke puntjes die jij in gedachten moet houden. Ik som ze voor je op:

Voordelen.

 • Het is een e-book. Je krijgt het dadelijk als je gekocht hebt.
 • Het is een helder en slim boek met alle noodzakelijke informatie.
 • In dit ebook krijg je alle mogelijkheden om online geld te verdienen samen bij elkaar. Het is een helder overzicht.
 • Het boek is duidelijk in zijn stappen naar succes.
 • De informatie is juist.
 • Iedereen kan dit e-book gebruiken en toepassen in zijn eigen leven.

Nadelen.

 • Het is géén snel rijk methode: zoek je dat, dan krijg je dat niet.
 • Je moet werken om iets te bereiken via deze methode (is dat niet met alle manieren van geld verdienen zo?)

Ervaringen van anderen.

Altijd leuk om te weten is wat anderen vinden van het boek dat je misschien zelf wil gaan aankopen. Daarom ben ik even op zoek gegaan naar de opmerkingen van andere mensen over het boek.

De mensen zijn allemaal erg positief over dit boek en ik moet eerlijk zeggen dat ik dat ook ben. Ik had dan wel al ervaring met online geld verdienen, dit e-book legt het allemaal erg goed uit.

Elk hoofdstuk krijgt een stap voor stap handleiding van hoe je aan de slag moet gaan en wat je kan verwachten. Alle verschillende mogelijkheden worden in detail besproken. Heerlijk is dat.

Dit is een e-book dat ik zeker had gekocht toen ik begon met mijn dromen te verwezenlijken. Het geeft alle informatie die een mens zou moeten hebben en weten zodat hij een heldere doordachte keuze kan maken en op de beste manier kan starten.

Wat kost dit e-book “Online Geld Verdienen-startersgids”?

Niet onbelangrijk is dan natuurlijk wat dit ebook zal kosten als je het aankoopt. Je betaalt voor dit boek 27euro!

Een mooie en eerder lage prijs voor alle informatie die je hier krijgt.

Als je weet dat je met dit boek een passief inkomen kan opbouwen waarvoor je de rest van je leven niet meer moet werken, dan is 27euro peanuts. Het is een erg scherpe prijs voor een extreem goed product.

En denk eraan dat als je ooit zelfstandig passief een inkomen wil verdienen, dat je dan altijd eerst in jezelf moet investeren voor je jouw inzet kan terug verdienen.

Ja, ik ga dadelijk aan de slag met dit e-book!

Wat zijn de resultaten als je met dit e-book werkt?

Als je met dit e-book aan de slag gaat , dan kan je geld gaan verdienen.

Wat de echte resultaten zullen zijn, dat is afhankelijk van jouw inzet en je kennis. Je kan immers een hele week/maand/jaar artikels zitten schrijven maar als je niet de juiste SEO of zoekwoorden gebruikt, dan zal niemand op je site raken.

Je hebt dus kennis nodig en een bewust doorzettingsvermogen om de resultaten te laten komen.

Kies je bewust en weet je wat je doelen zijn, dan kan je hiermee aan de slag gaan. Blijf je doorzetten dan zal je ook geld gaan verdienen.

Is “Online geld verdienen-Startersgids” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Hier kan ik heel makkelijk en kort op antwoorden.

JA het boek doet exact wat het beloofd en het is meer dan de moeite waard. 27euro is bespottelijk weinig voor alle tools die je hier aangereikt krijgt om een eigen business te gaan opzetten.

Conclusie: “Online Geld Verdienen – Startersgids”

online geld verdienen startsgidsIk ben al vaker boekjes tegengekomen die veel geld beloven door online te gaan werken.

Deze boekjes zijn dan meestal vaag en geven een éénduidig beeld van de mogelijkheden.

De Online Geld Verdienen-Startersgids is een boek dat jou alle informatie geeft die je nodig hebt om zélf aan de slag te gaan met geld verdienen via het internet.

Er zijn verschillende mogelijkheden die uitgelegd worden en die je zelf kan gaan ontdekken. Bij elke verschillende mogelijkheid, leer je ook hoe je ermee aan de slag moet/kan gaan.

Ik vind de “Online Geld Verdienen-Startersgids” een zeer goed e-book om op zoek te gaan naar hoe jij het liefste zou werken en wat de verschillende opties zijn.

Het boek is eerlijk over het geld verdienen proces en probeert je niet af te wimpelen met makkelijke reclame slogans.

Als je ooit getwijfeld hebt om online aan de slag te gaan en of dat dan wel iets voor jou is, dan kan dit boek je verder helpen in jouw zoektocht en kan jij zo op de juiste manier starten. En voor 27euro, kan je alleen maar winnen.

Extra tips.

Wil je nog meer geld gaan verdienen? Aan de slag met het affiliate systeem of geld verdienen via bol.com? Het kan allemaal, er zijn miljoenen mogelijkheden.

Terwijl dit programma je alle mogelijkheden geeft, zijn er ook programma’s die specifiek gaan inzoomen.

 1. De Affiliate Marketing Revolutie.
 2. Cursus Bol Masterclass.
 3. Trading Navigator Methode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *