REVIEW: OERSTERK: GEZOND IN 4 WEKEN!

Deze week een nieuwe review over een online cursus die beweert jou fit te krijgen in 4 weken tijd. De “Oersterk: Gezond In Vier Weken” online cursus. Een nieuwe cursus die je helpt met je gezondheid.

De cursus “Oersterk: Gezond In Vier Weken” beweert veel meer te zijn dan alleen maar een soort van dieetboek waar je de zoveelste recepten in terugvindt. Deze cursus gaat verder dan bijkomen of afvallen.

Deze cursus richt zich op lichamelijke en geestelijke ongemakken die een mens kan ervaren als hij de verkeerde voeding eet. Ongemakken zoals darmklachten, huidklachten, vermoeidheid en stemmingswisselingen.

Oersterk: gezond in 4 weken

In deze cursus word je aangeraden om te investeren in échte gezonde voeding zodat je snel een fijn leven kan hebben zonder fysieke ongemakken of mentale vermoeidheid. Zo bouw je een oersterk leven op!

De vraag is dan natuurlijk of deze cursus je dat echt biedt? Of de cursus helder en duidelijk is? Of je hem kan gebruiken in een huishouden met meerdere mensen en of de cursus zorgt voor resultaten?

Twijfel je om het boek Oersterk in 4 weken te kopen? Lees hieronder verder voor mijn hele review of ga dadelijk gaan kijken op de verkooppagina!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Heeft voeding een belangrijke invloed op onze gezondheid?

Het is zo dat de voeding die je eet jouw lichaam de juiste bouwstenen moet geven om goed te kunnen functioneren. Als je je lichaam niet de juiste bouwstenen geeft dan zal het lichaam niet goed kunnen werken en ziek worden. (bron)

Als we de foutieve voeding consumeren kunnen we ernstig ziek worden. Denk maar aan obesitas of anorexia maar ook kan je ziektes ontwikkelen zoals artritis diabetes en aandoeningen aan hart of nieren. (bron)

Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn. Er is gewoon te veel informatie, maar op zich is het allemaal erg makkelijk. Je hoeft geen voedingscategorieën te schrappen. Je moet alleen de gezonde versies kiezen. (bron)

De basis van gezonde voeding is dat we allemaal eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, vitamines en mineralen nodig hebben om een gezond lichaam te behouden. Op deze manier zal je oersterk eten! 

We kunnen gemakkelijk zeggen dat voeding zeer zeker een invloed heeft op onze gezondheid en dat we dus aandachtig moeten zijn. Eten bepaalt je gezondheid. Wat je in je mond steekt, bepaalt hoe gezond jij bent.

Wil je oersterk eten en oersterk leven? Lees hier verder zeker de review!

Wat is de cursus “Oersterk gezond in 4 weken”?

Deze cursus leert je om de wijsheid van Hippocrates te gaan toepassen. Hippocrates is de grondlegger van de moderne geneeskunde. Hij zei: “Laat voeding uw medicijn zijn.”

Voeding is een medicijn. Je kan jezelf genezen met de juiste voeding. Dit is belangrijke informatie die alom bekend is maar de meeste mensen doen er niets mee. En dus zijn er heel veel zieken.

We kijken hier niet naar zomaar een product. Nee in dit boek wordt duidelijk gesteld wat een oersterk voedingspatroon is en hoe een oersterk dieet er dan moet uitzien. 

Tegenwoordig eten wij vaker voedsel voor de smaak. En niet voor onze gezondheid. Of beter nog: we eten voedsel voor ons hoofd en niet voor ons lichaam. 

Doordat onze focus op voeding verkeerd is en ook de manier van eten compleet de foute kant opgaat, worden mensen vaker ziek en moeten ze leven met verschillende ongemakken.

Vele mensen blijven zo jaren rondlopen met deze ongemakken zonder actie te ondernemen.  “Oersterk: Gezond In Vier Weken” probeert hier iets aan te doen!

Wie is de maker van de cursus “Oersterk gezond in 4 weken”? Richard de Leth!

Oersterk: Gezond in 4 wekenDe maker en de verkoper van de cursus “Oersterk: Gezond In Vier Weken” is Richard de Leth.

Deze man bestaat echt en is al geruime tijd actief op het gebied van gezonde voeding.

Richard de Leth studeerde geneeskunde en specialiseerde zich in de psycho-neuro-immunologie. Hij deed dit aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Hij creëerde het Oersterk programma met de OERsterk-filosofie. Via deze filosofie wil hij mensen helpen met het bereiken van een gelukkige en gezonde levensstijl.

Hij heeft daarna twee bedrijven opgericht.  Het eerste bedrijf is een praktijk die hij opgericht heeft voor integrale geneeskunde.

Het tweede bedrijf is het bedrijf waar hij alle producten die hij maakt over OER, alle OER-producten, op de markt kan zetten. Hij geeft OER cursussen, maar brengt ook bladen uit met recepten en veel informatie in.

Richard heeft naast zijn praktijk ook aandacht voor de mensen. Hij informeert iedereen die er voor open staat. Hij schrijft boeken, heeft een blog, geeft veel lezingen en heeft ook een nieuwsbrief.

De man is ook terug te vinden op de sociale media waar hij meer dan 25.000 volgers heeft. Ook zijn website wordt bezocht door 10.000bezoekers per maand en van zijn boeken werden al meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Boeken van Richard de Leth die je kan kopen?

boek oersterkIk geef je een aantal voorbeelden van boeken die Richard de Leth geschreven heeft en waar je ook mee aan de slag zou kunnen gaan.

Interesseert het jou, ga dan alvast hier een kijkje nemen.

Oersterk.

Oersterk leven.

Persoonlijk leefstijlplan

Dit zijn 3 boeken die je makkelijk kan aankopen als je met Richard aan de slag wil gaan. Je kan ook kleinere receptenboekjes kopen als je dat liever wil. Deze zitten goed in elkaar en bieden jou gezonde recepten met gezonde voeding. 

Wil je Richard graag bereiken of nagaan of zijn bedrijf wel echt is en te betrouwen dan kan je makkelijk de contactgegevens terugvinden op zijn verkooppagina. Helemaal prima dus!

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor alle mensen die aan de slag willen gaan met hun gezondheid en op zoek zijn naar wat nu écht gezonde voeding is. Het boek is ook voor mensen die Oersterk willen afvallen. 

We zijn allemaal soms de draad kwijt en deze cursus brengt jou terug op het juiste pad.

Ook mensen die op zoek zijn naar een gezonde manier van leven, gezonde voeding, superfoods en een duidelijke heldere uitleg over voedingsmiddelen worden in deze cursus op de wenken bediend.

Wat leer ik in deze cursus?

Deze cursus leert je in 4 weken tijd de juiste informatie die jij nodig hebt om je levensstijl en voeding aan te passen naar de “juiste manier” van eten. Je leert wat gezonde voeding is en wat niet.

Door het eten van gezonde voeding zullen de meeste van jouw gezondheidskwalen -die veroorzaakt worden door ongezonde voeding- verdwijnen.

In de online cursus “Oersterk: Gezond In Vier Weken” wordt de nadruk op jezelf gelegd en ligt alle aandacht bij jou. Jij moet namelijk zelf aan de slag met de informatie die je krijgt van Richard.

De informatie die je krijgt is wetenschappelijk onderbouwd en dat geeft je dan ook de garantie dat het correct is.

oersterk in 4 weken

Voeding heeft een grote uitwerking op onze gezondheid. Echte voeding voedt jouw lichaam en geeft. Ze geeft je energie, verbetert je stoelgang, je nachtrust én je stemming.

Als je lekkerder in je vel zit, functioneer je beter en dat op alle gebieden. Investeren in de juiste voeding zal je dus ook gaan merken in de kwaliteit van je leven.

Hoe ziet de cursus eruit en wat is de inhoud van de cursus?

De volledige cursus “Oersterk: Gezond in 4 weken” bestaat uit 4 modules die je in 4 weken tijd kan volgen. Elke week krijg je een nieuwe module waarmee je aan de slag kan gaan.

Elke module bevat een video van ongeveer twintig minuten. Hierin vertelt Richard allerlei informatie over voeding. Er worden ook concrete voorbeelden aangehaald zodat je goed begrijpt wat hij bedoelt.

Via deze 4 modules zal je gaan leren welke voeding goed is en welke je beter kan laten. Bepaalde voeding zal jouw lichaam dienen en andere dan weer niet. Hier krijg je een heldere kijk op.

oersterk

Naast de video die je krijgt tijdens elke module, krijg je ook nog een heleboel andere instrumenten aangereikt om aan je gezondheid te werken. Elke module bevat immers:

  • Video
  • Sheet met de korte inhoud in puntjes.
  • Duidelijke eetschema’s.
  • Oersterk Recepten.
  • Boodschappenlijstjes.
  • Bonusdocumenten.
  • Links naar relevante blog-berichten.
  • Vragenlijsten en checklists.
  • Praktische tips om in je leven toe te passen.

De informatie die gegeven wordt in de video’s is helder, duidelijk, wetenschappelijk onderbouwd en helemaal volledig.

De kwaliteit van het geluid op de video’s is niet altijd even helder. Dat is jammer, maar het doet niets weg aan de informatie die je krijgt.

Ja! Ik wil meedoen! Breng me direct naar de kortingspagina!>>>

De vier verschillende modules van “Oersterk: Gezond in 4 weken”.

Hier leg ik even in het kort uit wat je krijgt per module en wat er per module besproken wordt. Zo krijg je al een beetje een idee van wat je te wachten staat.

Module 1: Welke voeding past het beste bij mijn lijf.

Onze voeding is vaak gebaseerd op verkeerde inzichten. We eten vooral waar we zin in hebben maar niet waar we gezond van worden.

In deze module leer je welke voeding jouw gezondheid beter maakt, sterker maakt en hoe je deze kennis kan gaan toepassen in je eigen leven. Dit is belangrijk om te weten welke Oersterk Recepten jij moet gaan eten.

Module 2: Welke voeding past niet goed bij mijn lijf.

Module 2 leert je waarom je bepaalde voedingsmiddelen beter niet elke dag eet. Waarom eet je beter niet elke dag brood? Waarom drink je beter niet elke dag melk?

Je leert hoe bepaalde voeding jouw lichaamsfuncties kunnen verstoren en je ze daarom beter niet altijd eet of drinkt.

In deze video leer je hoe jij er kan voor zorgen dat voeding jou gezond maakt in plaats van ongezond. Hierdoor zal je sterker en gelukkiger worden.

Module 3: De twee belangrijkste voedingsregels die je nergens leert.

De juiste kennis over voeding vind je bijna nergens meer. Er wordt immers veel gelogen over gezonde voeding ten koste van de consumptie maatschappij.

Iedereen schrijft tegenwoordig een kookboek. Als het maar geld opbrengt. Of de informatie correct is, maakt al niet zo veel meer uit.

Voeding heeft niet alleen effect op jouw gezondheid maar ook op je mentale toestand. Met gezonde voeding zal je mentaal veel sterker en vrijer zijn. Zo wordt een mens ook gelukkig.

In deze module leren we dat er meer is dan alleen een voedingssamenstelling. Waarom je beter af en toe eens wat minder eten op je bord legt. En waarom het goed is om af en toe een maaltijd over te slaan.

Module 4: Voeding is niet de heilige graal, maar wat dan wel?

Als je de kracht van voedingsmiddelen voor jou willen laten werken dan is het belangrijk dat je ze verbindt met andere elementen die je gezond kunnen maken.

Denk dan maar aan beweging, ontspanning en mindset. Het samenwerken van al deze factoren zal zorgen voor het voeden en opbouwen van een gezond lichaam.

In deze module leer je hoe je meer kan genieten van je voeding als je ook jouw levensstijl in balans kan brengen.

Bonussen.

Bij elke module krijg je een extra bonus, soms zelfs meerdere. Een bonus is altijd leuk en deze cursus heeft zijn bonussen geïntegreerd in de verschillende modules. Twijfel je om de cursus Oersterk in 4 weken te kopen? Bekijk dan deze bonussen!

Extra’s die je dadelijk krijgt per week. Erg leuk want zo heb je het gevoel dat je meer krijgt en best kan genieten van meerdere informatiepakketjes.

Je krijgt in de bonussen verschillende hoofdstukken uit zijn boeken via pdf toegezonden. Zo krijg je fragmentjes te lezen en zal je dadelijk een zicht krijgen op de boeken die hij reeds schreef en wat ze je te bieden hebben.

Oersterk: gezond in 4 weken

Wat kost de cursus?

De prijs voor de cursus “Oersterk: Gezond In Vier Weken” is een bedrag van 49 euro. Dit is een mooi bedrag voor een cursus van 4 weken. Omgerekend is dat immers maar 12 euro per week. Dat valt reuze goed mee.

De modules zijn goed gevuld en je krijgt heel veel informatie. Je kan voor de rest van je leven gebruik maken van de kennis die je hier op doet.

Je kan je dus afvragen of je gezondheid die 49euro waard is of helemaal niet? Dat kies je uiteraard zelf. De informatie die je krijgt is best kostbaar en je kan je hele gezin of vriendenkring ermee gaan helpen.

Mijn ervaring. 

Ik heb zelf het programma gekocht. Het zit an sich goed in elkaar en de hoofdzaak is absoluut een waarheid die meerdere mensen zouden moeten kennen. 

Veel mensen weten nog steeds niet wat gezonde voeding is. Dat is jammer. Als mensen zouden weten hoe ze gezonde voeding moesten maken en eten dan zouden er veel minder ziektes zijn. 

Er wordt in deze cursus goed uitgelegd waarom dat zo is. Er wordt ook gesteld dat je biologische voeding moet eten om gezond te zijn. Maar dat is niet zo. Het is een beetje jammer dat dat zo gezet wordt. 

Natuurlijk is het gezonder om biologische voeding te eten, maar zolang je je houdt aan pure voeding ben je op de goede weg. Kan je geen biologische voeding krijgen, doe het dan met groenten en fruit uit de supermarkt. (en ook hier zijn biologische groenten te verkrijgen!)

Zijn de biologische groenten noodzakelijk om gezond te worden? Neen. Juiste voeding eten is dat wel! 

Ik bekeek de recepten en kocht me enkele extra receptenboekjes. Dat is altijd leuk ter inspiratie. De recepten zijn lekker en makkelijk te maken. Het zijn zeker Oersterke Recepten. 

Wat zijn de resultaten als je met dit programma werkt?

Als je met dit programma aan de slag gaat, dan word jij een gezond en vrolijk mens. Je voedt jouw lichaam vanbinnen uit en je zorgt ervoor dat je op een goede manier kan functioneren.

Als je nu te veel weegt, dan zal je afvallen. Je zal alle overtollig vet verbranden en je krijgt het gezondste lichaam dat je verdient.

Doordat je al de juiste informatie krijgt over voeding kan je ook voor de rest van je leven teruggrijpen naar deze informatie en ze altijd gaan toepassen.

Conclusie: “Oersterk Gezond In 4 Weken”.

Richard de Leth weet waarover hij spreekt. Zijn cursus is onderbouwd en zit goed in elkaar. Hij biedt voeding principes aan op basis van de natuur.

Hij gaat van het principe uit dat voeding zo dicht mogelijk bij de natuur moet liggen. Er zijn verschillende diëten die dit principe aanhouden. Het belangrijkste is het Paleo dieet.

Oersterk: gezond in 4 weken

De modules bieden je alles wat je nodig hebt om te weten hoe je aan de slag moet gaan met gezonde voeding om jouw lichaam van binnenuit te voeden. Door te eten zoals Richard het voorstelt zal je je beter gaan voelen en gelukkiger worden.

Wil je je graag beter en gezonder voelen? Meer energie krijgen? Wil je onderbouwde wetenschappelijke informatie krijgen over voeding?

Dan biedt dit programma je alles wat je nodig hebt.

Ben je geïnteresseerd? Ga dan onmiddellijk een kijkje nemen op de verkooppagina via onderstaande link. Via deze link krijg je de goedkoopste prijs.

Heb je nog vragen of wil je ons graag iets vertellen? Stuur ons dan zeker een mailtje of een bericht onderaan en dan helpen we je graag verder!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Op zoek naar meer kookboeken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *