REVIEW: NOOIT MEER ZORGEN OF STRESS!

We leven in een maatschappij waar “Nooit Meer Zorgen Of Stress” eerder een droom is dan werkelijkheid. We weten allemaal dat stress en piekeren nergens goed voor is. Helaas doen we het elke dag.

Van stress word je dik maar van je een hele dag zorgen te maken word je op de koop toe nog eens ziek. Een mens moet op tijd kunnen ontspannen en de dingen kunnen loslaten want anders word je helemaal ziek.

Chronische stress die langdurig aanwezig is, kan voor allerlei ziekte zorgen. Denk hierbij maar aan:

 • Koorts
 • Maagproblemen
 • Hoofdpijn
 • Depressie
 • Migraine
 • Zwaarlijvigheid
 • Allergieën
 • Astma aanvallen
 • Hartziekten
 • Pijn

Dit kunnen allemaal symptomen zijn van stress en je elke dag opnieuw druk maken in plaats van te ontspannen. (bron)

Vroeger werd er wel eens lacherig gedaan over mensen die kloegen over stress, maar de dag van vandaag zijn de effecten en gevolgen van stress meerdere malen wetenschappelijk bewezen.

nooit meer zorgen of stress

Het boek “Nooit Meer Zorgen Of Stress.” geeft een antwoord op de vele emotionele en mentale problemen in deze Westerse maatschappij anno 2019. Veel mensen zijn ongelukkig en dat kan niet de bedoeling zijn.

De mensen hier bij helpen en mensen zo het goede pad opsturen is de intentie en de bedoeling van dit boek. Het geeft een handvat om jezelf terug fris en op orde te krijgen zodat je weer positief in het leven kan staan.

Wat is het boek “Nooit Meer Zorgen Of Stress”.

Het boek Nooit Meer Zorgen of Stress is een e-book, een e-cursus die je helpt om je eigen zorgen te minimaliseren en aan de slag te gaan met jouw stressniveau.

Het boek reikt je alle informatie aan die je nodig hebt om tot jezelf te komen en een rustig, gelukkig en blij leven te kunnen leiden.

Het is een e-cursus die je helemaal online kan volgen. Het is een cursus met een duidelijke uitleg over de theorie en met praktijkoefeningen.

Wie is de schrijver van het boek? Frank de Moei?

Frank de MoeiFrank de Moei is de schrijver van dit boek. Hij is een professionele coach en trainer mét de nodige diploma’s.

Dat bewijst hij door aangesloten te zijn bij de NOBCO(Nederlandse orde van beroepscoaches) en bij het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Hij is gepassioneerd door zelfontwikkeling en helpt graag andere mensen bij hun innerlijke groei.

Frank heeft zich steeds gericht op het trainen en coachen van mensen. Zo heeft hij ook een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd van allemaal tevreden klanten.

Met dit boek is Frank niet aan zijn proefstuk toe. Hij heeft meerdere cursussen op de markt gebracht en allemaal in functie van onze geestelijke gezondheid. Hij heeft een indrukwekkend palmares opgebouwd.

Dit zijn de andere boeken die je van hem kan kopen:

In totaal heeft deze man dus al 5 cursussen geschreven en uitgebracht. Ze zijn allemaal gebaseerd op het toepassen van geestelijke verandering waardoor je beter in het leven komt te staan.

Ja! Ik wil Nooit Meer Zorgen Of Stress! Aan de kortingsprijs!

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een rustiger, kalmer en blijer leven met minder stress en zorgen.

Stress krijg je van zorgen en onze maatschappij zit vol met zorgen. We maken ons immers allemaal zorgen en dit over verschillende dingen. En als je hier geen mooie balans kan in vinden dan wordt het erg moeilijk.

Deze cursus is dus bedoeld voor mensen die:

 • Meer innerlijke rust willen ervaren.
 • Willen leren om problemen los te laten.
 • Eenvoudig gelukkig willen zijn.
 • Zoeken naar meer ontspanning.
 • Positiever willen denken.
 • Meer (zelf)vertrouwen zoeken.
 • Willen leren omgaan met drukte en verplichtingen.
 • Willen leven in het moment.
 • Handvaten nodig hebben om hun eigen geest te helpen kalmeren.
 • Op zoek zijn naar meer energie en vrijheid.

Wat leer ik in deze cursus “Nooit Meer Zorgen Of Stress”?

Frank de Moei beweert dat je met zijn cursus “Nooit Meer Zorgen Of Stress” op een makkelijke manier stress kan leren loslaten.

Het handboek is opgebouwd uit verschillende stappen die de oorzaken van zorgen en stress bij de basis zal gaan aanpakken.

Nooit Meer Zorgen Of Stress

In deze cursus zal je dus stap voor stap leren om afstand te nemen van jouw zorgen waardoor je zo in staat bent om jouw stressgehalte naar beneden te halen.

In eerste instantie ga je dan ook op zoek naar de oorzaak van die zorgen en die stress. Eens de oorzaak benoemt kan je met het stappenplan van Frank aan de slag om een gelukkiger en rustiger leven op te bouwen.

Hoe ziet de cursus eruit en wat is de inhoud van het boek?

De e-cursus “Nooit meer zorgen of stress” is een compleet e-product. Je zal de cursus dus digitaal ontvangen en je kan het niet zomaar fysiek aankopen in een boekenwinkel.

De cursus is opgedeeld in verschillende delen met een vast schema. Elk deel heeft verschillende hoofdstukken. Zo kan je rustig de tijd nemen om elk hoofdstuk goed te begrijpen. 

 • Eerste deel:      Waarom maken we ons zorgen?
 • Tweede deel:   Transformeer je zorgen.
 • Derde deel:       Natuurlijke en blijvende ontspanning.

Je krijgt in eerste instantie altijd eerst een stukje theorie. Met deze theorie moet je dan aan de slag gaan. Na de theorie krijg je dan een aantal vragen die je moet gaan beantwoorden. 

Beantwoordt de vragen in een boekje, zodat je echt de tijd neemt om met de cursus te werken. Het boekje kan je later ook bekijken zodat je heen en weer kan in de cursus en ook een duidelijk beeld kan krijgen van je vooruitgang.

In de emails die jij ontvangt, wordt er regelmatig doorverwezen naar de blog van Frank waar erg interessante artikelen op verschijnen. Deze artikels kan je dan lezen. Ze helpen jou verder met het juiste denkpatroon en de juiste manier van in het leven staan.

 • Lezen en begrijpen van de theorie.
 • Toepassen van de theorie.
 • Nadenken over en beantwoorden van de vragen.
 • Lezen van alle extra informatie die je krijgt via mails.

Het is dus een duidelijk opgebouwde cursus, waar niets ingewikkeld bij komt kijken. Een beetje zoals op de schoolbanken. Simpel te volgen en opdrachten netjes uit te voeren!

Voordelen van deze cursus.

Het grootste voordeel van deze cursus is wel het feit dat het een e-cursus is.

 • De lessen worden per mail verstuurd. Hierdoor kan je zelf kiezen waar je de lessen volgt en de vragen oplost.
 • Het enige wat je nodig hebt is een computer, een tablet of een gsm en een internetconnectie.
 • Door de wekelijkse lessen krijg je ook elke keer een herinnering waardoor je alert blijft en zeker verder gaat met je aandacht te focussen.
 • Na de bestelling kan je dadelijk aan de slag gaan met de cursus. Je hoeft niet meer te wachten op je bestelling. Je gaat aan de slag op het moment dat je dat zelf wil.

Bonussen.

Nooit Meer Zorgen Of StressOok bij deze cursus krijg je 2 bonussen. Het is altijd een fijn gevoel om net dat beetje extra te krijgen en ook bij de cursus “Nooit meer zorgen of stress” krijg je een beetje extra.

Persoonlijk vind ik de bonussen niet bijster interessant. Je kan evengoed zonder en het voelt niet echt als een bonus. Het is voor mij dus een cursus zonder bonussen. Wat de cursus natuurlijk niet minder goed maakt. 

Bonus 1 : Het boek “Inzicht in je Kracht.”

Dit e-book bevat een hele uitleg over wat Frank de Moei jou ook nog allemaal te bieden zou kunnen hebben. Je krijgt een duidelijk overzicht van al zijn andere producten en wat ze jou te bieden hebben.

Een echt leuke bonus vind ik dit persoonlijk niet. Het geeft wel een beetje het gevoel van een verkoopspraatje. Langs de andere kant is het een handig overzicht om aan de slag te kunnen gaan met meer dan dit alleen.

Bonus 2:  E-mail Coaching sessie.

Hier krijg je een éénmalige coaching-sessie per mail. Deze coaching-sessie bestaat uit 1 vraag die jij mag stellen aan Frank zelf en hij zal jou met die vraag verder helpen.

Hij geeft jou het nodige advies zodat jij zelf weer verder kan met oplossingen zoeken.

Ook hier een beetje een bedenkelijk gevoel bij de bonus. Het is natuurlijk leuk om contact te krijgen met Frank de Moei zelf, maar je kan amper van een coaching-sessie praten als je maar 1 vraag mag stellen toch?

Ervaringen met het boek!

Op de verkooppagina van het boek kan je verschillende ervaringen lezen. Meestal zijn deze geplaatst door de verkoper zelf en dus niet noodzakelijk betrouwbaar. 

In dit geval kunnen we vaststellen dat er wel heel erg veel ervaringen op staan en dat er heel veel likes en reacties worden gegeven. Doordat er heel veel heen en weer gecommuniceerd wordt, zijn de ervaringen wel betrouwbaar.

Wil je verder zoeken dan kan je ook naar Facebook en Lindedin gaan kijken en ook daar zie je heel veel positieve ervaringen. Ook op google zelf vind je weinig negatiefs en valt er weinig te zien dat ons ongerust zou moeten maken.

Hoeveel kost het boek?

De prijs van de cursus “Nooit Meer Zorgen Of Stress” is 59euro.

Als we een beetje rondkijken op het internet en op zoek gaan naar producten en trainingen in de afdeling mentale weerbaarheid, merken we dat dit bedrag niet zo heel erg hoog is.

voel je goed

Er worden cursussen aangeboden voor het viervoud. Als je deze cursus op een persoonlijke manier zou volgen, één op één coaching of gesprek dan zal je ook wel wat meer betalen dan 59euro.

Een cursus van 59euro voor de efficiëntie van Frank de Moei is dus helemaal niet zo veel. 

Ja! Ik wil Nooit Meer Zorgen Of Stress! Aan de kortingsprijs!

Garanties.

Frank de Moei is zo overtuigd van zijn eigen cursus dat hij jou een garantie biedt van 15 dagen. Dit is op zich niet zo heel lang, maar als jij dadelijk aan de slag gaat met het e-book dan is dit meer dan genoeg.

Na 15 dagen heb je 6 mails ontvangen. Dat is nog niet de helft van diegene die je zal ontvangen maar mensen die echt gemotiveerd zijn, die zijn nu al goed op weg en merken dat ze echt iets aan het leren zijn met deze cursus.

Wat zijn de resultaten als je met dit programma werkt?

Als je met dit programma aan de slag gaat, ga je inzichten krijgen in je eigen manier van denken. Je zal merken hoe je grip kan krijgen op jouw eigen gedachten en emoties.

Als je met dit programma start dan zal je:

 • Zelfzekerder worden.
 • Minder stress ervaren.
 • Tot rust kunnen komen.
 • Leren hoe je anders gaat denken.
 • Een idee krijgen van gedachtepatronen.
 • Patronen kunnen doorbreken.
 • Nieuwe ideeën kunnen implanteren.
 • Een nieuw gedachtengoed opbouwen.
 • Je vrijer voelen.
 • Je veiliger voelen.
 • Zorgen kunnen loslaten en ze een plaats geven.
 • Vrijer, gelukkiger en rustiger kunnen leven.

Is “Nooit Meer Zorgen Of Stress” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

De cursus doet wat hij beloofd. Je zal -als je ermee aan de slag gaat- in staat zijn om jouw eigen gedachtengang, manier van denken en leven te analyseren en er zo de foute dingen kunnen uithalen.

Je krijgt de handvaten aangereikt om jezelf en je emoties onder controle te houden daardoor leer je om bepaalde emoties uit te schakelen waardoor je meer kan genieten van het leven.

De bonussen zijn een tegenvaller maar dat maakt de cursus niet minder interessant. “Nooit Meer Zorgen Of Stress” is zijn geld waard, al hadden er betere bonussen mogen bijzitten.

Conclusie: Nooit Meer Zorgen Of Stress.

Het e-book “Nooit Meer Zorgen Of Stress” van Frank de Moei is een cursus die online aangeboden wordt. Je krijgt een hele cursus die je stap voor stap kan volgen.

nooit meer zorgen of stress

Het product is van erg goede kwaliteit en het biedt jou de juiste inzichten. Hierdoor kan je de échte oorzaken die je stress en zorgen geven, gaan begrijpen, aanpakken en behandelen.

Je maakt oefeningen die ervoor zorgen dat je zelf de juiste inzichten kan gaan toepassen in je eigen leven en dat maakt de cursus erg speciaal. Door zelf een inzicht te krijgen en dit principe te trainen, kan je dat ook verder in de rest van jouw leven gaan toepassen.

Ik wens er jou erg veel plezier mee!

Ja! Ik wil Nooit Meer Zorgen Of Stress! Aan de kortingsprijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *