REVIEW: Nooit Meer Zorgen Of Stress! & Onze mening!

We leven in een maatschappij waar “Nooit Meer Zorgen Of Stress” eerder een droom is dan werkelijkheid. We weten allemaal dat stress en piekeren nergens goed voor is. Helaas doen we het elke dag.

Van stress word je dik maar van je een hele dag zorgen te maken word je op de koop toe nog eens ziek. Een mens moet op tijd kunnen ontspannen en de dingen kunnen loslaten want anders word je helemaal ziek. (bron)

Chronische stress die langdurig aanwezig is, kan voor allerlei ziekte zorgen. Denk hierbij maar aan:

 • Koorts
 • Maagproblemen
 • Hoofdpijn
 • Depressie
 • Migraine
 • Zwaarlijvigheid
 • Allergieën
 • Astma aanvallen
 • Hartziekten
 • Pijn

Dit kunnen allemaal symptomen zijn van stress en je elke dag opnieuw druk maken in plaats van te ontspannen. (bron)

Vroeger werd er wel eens lacherig gedaan over mensen die kloegen over stress, maar de dag van vandaag zijn de effecten en gevolgen van stress meerdere malen wetenschappelijk bewezen.

nooit meer zorgen of stress

De online cursus “Nooit Meer Zorgen Of Stress.” geeft een antwoord op de vele emotionele en mentale problemen in deze Westerse maatschappij anno 2020. Veel mensen zijn ongelukkig en dat kan niet de bedoeling zijn.

De mensen hier bij helpen en mensen zo het goede pad opsturen is de intentie en de bedoeling van deze online cursus. Het geeft een handvat om jezelf terug fris en op orde te krijgen zodat je weer positief in het leven kan staan.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina!

Wat is de online cursus “Nooit Meer Zorgen Of Stress”.

De cursus “Nooit Meer Zorgen of Stress” is een online cursus die je helpt om je eigen zorgen te minimaliseren en aan de slag te gaan met jouw stressniveau.

De cursus reikt je alle informatie aan die je nodig hebt om tot jezelf te komen en een rustig, gelukkig en blij leven te kunnen leiden.

Het is een e-cursus die je helemaal online kan volgen. Het is een cursus met een duidelijke uitleg over de theorie en met praktijkoefeningen.

Het boek helpt je bij het minder zorgen maken en wil de mensen helpen om nooit geen stress meer te ervaren. We zijn benieuwd of dit zal lukken! Lees zeker even verder.

Wie is de schrijver van het boek? Frank de Moei?

Frank de MoeiFrank de Moei is de schrijver van dit boek. Hij is een professionele coach en trainer mét de nodige diploma’s.

Dat bewijst hij door aangesloten te zijn bij de NOBCO(Nederlandse orde van beroepscoaches) en bij het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Hij is gepassioneerd door zelfontwikkeling en helpt graag andere mensen bij hun innerlijke groei.

Frank heeft zich steeds gericht op het trainen en coachen van mensen. Zo heeft hij ook een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd van allemaal tevreden klanten.

Met dit boek is Frank niet aan zijn proefstuk toe. Hij heeft meerdere cursussen op de markt gebracht en allemaal in functie van onze geestelijke gezondheid. Hij heeft een indrukwekkend palmares opgebouwd.

Dit zijn de andere boeken die je van hem kan kopen:

In totaal heeft deze man dus al 5 cursussen geschreven en uitgebracht. Ze zijn allemaal gebaseerd op het toepassen van geestelijke verandering waardoor je beter in het leven komt te staan.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Overweeg je om de cursus “Nooit Meer Zorgen Of Stress” te kopen, dan kan ik je vertellen dat deze cursus bedoeld is voor mensen die op zoek zijn naar een rustiger, kalmer en blijer leven met minder stress en zorgen.

Stress krijg je van zorgen en onze maatschappij zit vol met zorgen. We maken ons immers allemaal zorgen en dit over verschillende dingen. En als je hier geen mooie balans kan in vinden dan wordt het erg moeilijk.

Deze online cursus is dus bedoeld voor mensen die:

 • Meer innerlijke rust willen ervaren.
 • Willen leren om problemen los te laten.
 • Eenvoudig gelukkig willen zijn.
 • Zoeken naar meer ontspanning.
 • Nooit geen stress meer willen ervaren.
 • Positiever willen denken.
 • Meer (zelf)vertrouwen zoeken.
 • Zich te veel zorgen maken.
 • Willen leren omgaan met drukte en verplichtingen.
 • Willen leven in het moment.
 • Handvaten nodig hebben om hun eigen geest te helpen kalmeren.
 • Op zoek zijn naar meer energie en vrijheid.

Ik maak me zorgen! Wat nu?

Veel mensen maken zich zorgen. Niet één keertje maar continue. Een constant gevoel van je zorgen maken is niet goed. Mensen krijgen te maken met allerlei vormen van stress en zorgen.

Stress op het werk is een veelvoorkomend probleem. Onder druk moet er gepresteerd worden en er wordt bekeken of je wel mee kan in de mallemolen. Vaak wil een mens mentaal gewoon niet mee.

Als je lichaam begint vreemd te doen en je doet dingen waar je zelf niet van weet waar ze vandaan komen, dan weet je dat je hulp moet zoeken.

Ik maak me zorgen. Echt, dat doe ik zeker. Vroeger meermaals per dag, nu weet ik dat het niet veel oplevert. Ik doe mijn best, kom tot rust en kijk wat ik kan doen om verder te raken naar waar ik wil.

Wat leer ik in deze cursus “Nooit Meer Zorgen Of Stress”?

Frank de Moei beweert dat je met zijn cursus “Nooit Meer Zorgen Of Stress” op een makkelijke manier stress kan leren loslaten.

De online cursus is opgebouwd uit verschillende stappen die de oorzaken van zorgen en stress bij de basis zal gaan aanpakken.

Nooit Meer Zorgen Of Stress

In deze cursus zal je dus stap voor stap leren om afstand te nemen van jouw zorgen waardoor je zo in staat bent om jouw stressgehalte naar beneden te halen.

In eerste instantie ga je dan ook op zoek naar de oorzaak van die zorgen en die stress. Eens de oorzaak benoemt kan je met het stappenplan van Frank aan de slag om een gelukkiger en rustiger leven op te bouwen.

Hoe ziet de online cursus eruit en wat is de inhoud?

Als je de e-cursus “Nooit meer zorgen of stress” gaat kopen, dan koop je een  compleet e-product. Je zal de cursus dus digitaal ontvangen en je kan het niet zomaar fysiek aankopen. 

De cursus is opgedeeld in verschillende delen met een vast schema. Elk deel heeft verschillende hoofdstukken. Zo kan je rustig de tijd nemen om elk hoofdstuk goed te begrijpen.

 • Eerste deel:      Waarom maken we ons zorgen?
 • Tweede deel:   Transformeer je zorgen.
 • Derde deel:       Natuurlijke en blijvende ontspanning.

Je krijgt in eerste instantie altijd eerst een stukje theorie. Met deze theorie moet je dan aan de slag gaan. Na de theorie krijg je dan een aantal vragen die je moet gaan beantwoorden.

Beantwoordt de vragen in een boekje, zodat je echt de tijd neemt om met de cursus te werken. Het boekje kan je later ook bekijken zodat je heen en weer kan in de cursus en ook een duidelijk beeld kan krijgen van je vooruitgang.

stress

In de emails die jij ontvangt, wordt er regelmatig doorverwezen naar de blog van Frank waar erg interessante artikelen op verschijnen. Deze artikels kan je dan lezen. Ze helpen jou verder met het juiste denkpatroon en de juiste manier van in het leven staan.

 • Lezen en begrijpen van de theorie.
 • Toepassen van de theorie.
 • Nadenken over en beantwoorden van de vragen.
 • Lezen van alle extra informatie die je krijgt via mails.

Het is dus een duidelijk opgebouwde cursus, waar niets ingewikkeld bij komt kijken. Een beetje zoals op de schoolbanken. Simpel te volgen en opdrachten netjes uit te voeren!

JA! Breng me dadelijk naar het boek! Ik wil nooit meer zorgen of stress! >>>

Voordelen van deze cursus.

Het grootste voordeel van deze cursus is wel het feit dat het een online cursus is die je op je eigen tempo kan volgen.

 • De lessen worden per mail verstuurd. Hierdoor kan je zelf kiezen waar je de lessen volgt en de vragen oplost.
 • Het enige wat je nodig hebt is een computer, een tablet of een gsm en een internetconnectie.
 • Door de wekelijkse lessen krijg je ook elke keer een herinnering waardoor je alert blijft en zeker verder gaat met je aandacht te focussen.
 • Na de bestelling zal je naar de betaalpagina worden doorgeschakeld. Daar krijg je dan de informatie om te starten met de online cursus.

Bonussen.

Nooit Meer Zorgen Of StressDe cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress kopen betekent dat je 2 extra bonussen krijgt. Het is altijd een fijn gevoel om net dat beetje extra te krijgen en ook bij de cursus “Nooit meer zorgen of stress” krijg je een beetje extra.

Ik heb de bonussen voor jou even bekeken en dit is wat ik ervan vind. De eerste bonus is een e-book. De tweede bonus is een online sessie. Ik leg het je even uit.

Bonus 1 : Het boek “Inzicht in je Kracht.”

In dit e-book -dat je kan downloaden op je ipad, computer of pc- krijg je nog een heleboel inzichten waar je de tijd kan voor nemen om over na te denken. Het boek heet daarom ook “Inzicht in je kracht”.

Sommige dingen weten we allemaal wel maar door ze nog eens netjes en helder uitgelegd te krijgen kan je bepaalde zaken anders bekijken. Nieuwe inzichten zorgen voor nieuwe mogelijkheden.

Er wordt in dit e-book ook gelinkt naar andere producten van Frank waar jij misschien ook mee aan de slag kan gaan. Misschien ook helemaal niet, maar dat is dan een keuze die je zelf moet maken.

Dit bonus e-book heeft de bedoeling mensen bepaalde inzichten aan te reiken die hen verder kunnen brengen in hun denkwijze en daardoor in hun functioneren in het dagelijks leven.

Je krijgt informatie over positief denken, wat we eigenlijk willen, de juiste mentaliteit voor succes, waar ligt je passie en je krijgt ook nog tips voor een ontspannen en gelukkig leven. 

Zeker de moeite waard om dit boek door te nemen!

Bonus 2:  E-mail Coaching sessie.

Hier krijg je een éénmalige coaching-sessie per mail. Deze coaching-sessie bestaat uit 1 vraag die jij mag stellen aan Frank zelf en hij zal jou met die vraag verder helpen.

Hij geeft jou het nodige advies zodat jij zelf weer verder kan met oplossingen zoeken.

In eerste instantie vond ik dat maar een vreemde bonus. Je mag één vraag stellen en dan krijg je een mailtje terug. Het leek me niet zo waardevol dus nam ik contact op met Frank om hier meer info over te krijgen.

In minder dan 12u tijd kreeg ik een antwoord van deze vriendelijke man.

Tijdens deze coaching sessie mag je een belangrijke vraag stellen. Je krijgt dan van Frank een uitgebreid en onderbouwd antwoord terug met meerdere suggesties, inzichten en wedervragen die afgestemd zijn op jouw persoonlijke situatie.

De vragen die mensen stellen zijn ook vaak gelaagd en bestaan soms uit een volledige verhaal. Hierdoor kan Frank voor zichzelf een goed beeld maken van de persoon achter de vraag en zo iedereen optimaal helpen.

Ervaringen met deze online cursus!

Op de verkooppagina van het boek kan je verschillende ervaringen lezen. Meestal zijn deze geplaatst door de verkoper zelf en dus niet noodzakelijk betrouwbaar. Dat is in dit geval anders. 

In dit geval kunnen we immers vaststellen dat er wel heel erg veel ervaringen op staan en dat er heel veel likes en reacties worden gegeven. Doordat er zoveel heen en weer gecommuniceerd wordt, mogen we zeker zijn dat het hier gaat over echte klanten.

Wil je verder zoeken dan kan je ook naar Facebook en LinkedIn gaan kijken en ook daar zie je heel veel positieve ervaringen. Ook op google zelf vind je weinig negatiefs en valt er weinig te zien dat ons ongerust zou moeten maken.

Mijn ervaring met Frank? 

Mijn ervaring met Frank is helemaal geweldig. De man antwoordt snel, efficiënt en is oprecht behulpzaam.  Hij legt de dingen helder uit en is heel warm naar de ander toe. 

Je voelt dat deze man een coach is en het gewoon is om andere mensen te begeleiden in de juiste richting. Zijn inzichten zijn helder en duidelijk en hij spreekt “mensentaal”. 

Ik ben een fan van de man: Frank De Moei!

Hoeveel kost de online cursus “Nooit Meer Zorgen Of Stress”?

De prijs van de cursus “Nooit Meer Zorgen Of Stress” is 59 euro.

Als we een beetje rondkijken op het internet en op zoek gaan naar producten en trainingen in de afdeling mentale weerbaarheid, merken we dat dit bedrag niet zo heel erg hoog is.

voel je goed

Er worden cursussen aangeboden voor het viervoud. Als je deze cursus op een persoonlijke manier zou volgen, één op één coaching of gesprek dan zal je ook wel wat meer betalen dan 59 euro.

Een cursus van 59 euro voor de efficiëntie van Frank de Moei is dus helemaal niet zo veel.

Garanties.

Frank de Moei is zo overtuigd van zijn eigen cursus dat hij jou een garantie biedt van 15 dagen. Dit is op zich niet zo heel lang, maar als jij dadelijk aan de slag gaat met het e-book dan is dit meer dan genoeg.

Na 15 dagen heb je 6 mails ontvangen. Dat is nog niet de helft van diegene die je zal ontvangen maar mensen die echt gemotiveerd zijn, die zijn nu al goed op weg en merken dat ze echt iets aan het leren zijn met deze cursus.

Wat zijn de resultaten als je met dit programma werkt?

Als je met dit programma aan de slag gaat, ga je inzichten krijgen in je eigen manier van denken. Je zal merken hoe je grip kan krijgen op jouw eigen gedachten en emoties.

Veel mensen vragen zich af: “Waarom maak ik me overal druk om?“. Soms denk je dat je de enige bent die worstelt met dat probleem, maar er zijn duizenden mensen die zich overal druk om maken.

Als je met deze cursus aan de slag gaat, zou je jezelf die vraag niet meer moeten stellen. Gedaan met zorgen, nooit meer stress en op weg naar een rustiger leven.

Als je met dit programma start dan zal je:

 • Zelfzekerder worden.
 • Minder stress ervaren.
 • Tot rust kunnen komen.
 • Leren hoe je anders gaat denken.
 • Een idee krijgen van gedachtepatronen.
 • Patronen kunnen doorbreken.
 • Nieuwe ideeën kunnen implanteren.
 • Een nieuw gedachtengoed opbouwen.
 • Je vrijer voelen.
 • Je veiliger voelen.
 • Zorgen kunnen loslaten en ze een plaats geven.
 • Vrijer, gelukkiger en rustiger kunnen leven.

Is “Nooit Meer Zorgen Of Stress” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

De cursus doet wat hij beloofd. Je zal -als je ermee aan de slag gaat- in staat zijn om jouw eigen gedachtengang, manier van denken en leven te analyseren en er zo de foute dingen kunnen uithalen.

Je krijgt de handvaten aangereikt om jezelf en je emoties onder controle te houden daardoor leer je om bepaalde emoties uit te schakelen waardoor je meer kan genieten van het leven.

De bonussen zijn zeker ook leuk en een mooie aanvulling op de cursus zelf. “Nooit Meer Zorgen Of Stress” is zijn geld waard, al hadden er betere bonussen mogen bijzitten.

Conclusie: “Nooit Meer Zorgen Of Stress” kopen!

De online cursus “Nooit Meer Zorgen Of Stress” van Frank de Moei is een cursus die online aangeboden wordt. Je krijgt een hele cursus die je stap voor stap kan volgen.

nooit meer zorgen of stress

Het product is van erg goede kwaliteit en het biedt jou de juiste inzichten. Hierdoor kan je de échte oorzaken die je stress en zorgen geven, gaan begrijpen, aanpakken en behandelen.

Je maakt oefeningen die ervoor zorgen dat je zelf de juiste inzichten kan gaan toepassen in je eigen leven en dat maakt de cursus erg speciaal. Door zelf een inzicht te krijgen en dit principe te trainen, kan je dat ook verder in de rest van jouw leven gaan toepassen.

Ik wens er jou erg veel plezier mee!

Heb je nog vragen of wil je iets vertellen dan kan je ons altijd een berichtje sturen! Wij proberen je dan verder te helpen!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina!

Extra Tips!

Ben je op zoek naar meer rust in je leven en ga je hierbij op zoek naar programma’s die je kunnen helpen met je geestelijke gesteldheid? Dat is een goed idee. Het zal je gelukkiger maken.

Onderstaande programma’s kunnen je daar zeker bij helpen:

 1. Mindfulness voor het Dagelijks Leven
 2. Yoga Nidra: Happy with yoga.
 3. Blijvend zelfvertrouwen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *