REVIEW: MINDFULNESS VOOR HET DAGELIJKS LEVEN: Lees eerst dit!

Mindfulness Voor Het Dagelijks Leven is een cursus die je helpt met een fijn gevoel te creëren voor jezelf. Elke dag gelukkig zijn en blij door het leven gaan is een must.

Overweeg je om de cursus Mindfulness Voor Het Dagelijks Leven te kopen, lees dan zeker verder!

Het leven kan erg mooi zijn maar er zijn ook zoveel moeilijke tijden en zware uitdagingen. Dan is het de bedoeling dat je aan de slag gaat met die uitdagingen, de zwaarte trotseren en er het beste probeert van te maken.

cursus mindfulness

Mindfulness is een manier van leven. Je werkt met jouw gedachten en met hulpmiddelen die jouw geest kunnen bevrijden van donkerte en dit kan je uiteraard op verschillende manieren aanpakken.

1 op de 3 mensen zou -volgens wetenschappelijk onderzoek- last hebben van donkere gedachten. Deze donkere gedachten krijg je vaak door stress. Stress aanpakken is meestal een stap in de goede richting.

Dit is een mindfulness cursus online te vinden en te kopen. Hier worden een heleboel tools en taken aangereikt waar je zelf mee aan de slag kan gaan. De moeite waard? Laten we het bekijken!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina!

Wat is Mindfulness?

Mindfulness wat is het ? Laten we daar mee beginnen. Mindfulness betekent dat je aandacht gaat besteden aan het moment zelf en dit met een open blik. Je velt geen oordelen, je bekijkt het moment zoals het is. De manier waarop je kijkt is “open”. (bron)

Je bent in een bewuste staat van “zijn” en in deze bewuste staat, laat je het toe dat er gedachten en gevoelens naar je toekomen. Je velt geen oordeel. Het enige wat je doet is kijken en vaststellen wat er is.

Mindfulness vraagt enige oefening maar is geen oefening. Het is een manier van leven. Een manier van in het leven te staan. Mindfulness gaat over bewust aanwezig zijn in je leven. (bron)

Wat is “Mindfulness Voor Het Dagelijks Leven”?

Mindfulness Voor Het Dagelijks Leven is een 8-weekse cursus die je helpt om rustig te worden en stress te verminderen. Je leert jouw gedachten ordenen en zo kan je vrijer worden in je hoofd.

Als je leert om jouw gedachten te ordenen en soms de zaken een keertje kan loslaten, dan word je vrijer in je hoofd en dan zal je rustiger worden.

Gezondheid is niet alleen jouw lichaam verzorgen maar gezondheid is ook geestelijke gezondheid. Je moet dus niet alleen voor jouw lichaam zorgen maar ook voor jouw hoofd.

Mindfulness, een kunst ?

Mindfulness is de kunst om te ont-stressen en jouw gedachten positief te draaien naar een mooie toekomst. Hiervoor zijn er mindfulness oefeningen, tips en trucs die je jezelf kan aanleren.

Hoe je je voelt en hoe je omgaat met negatieve invloeden heeft te maken met jouw gedachten. Door te werken aan die gedachten kan je alles omdraaien en jezelf meer rust en vrijheid gunnen.

Belangrijk om te weten is dat onze geest, ons brein geen onderscheid kan maken tussen wat echt is en wat fictie. Het brein gelooft wat jij het vertelt. Dit is de zwakte of de sterkte van onze geest.

Als je dit principe goed begrijpt dan kan je namelijk de hele wereld aan en kan jij zorgen dat je alles krijgt wat je zelf zou willen.

Wanneer werken met mindfulness?

Een goed idee is mindfulness voor het slapen gaan. Als je voor je gaat slapen erin slaagt om rustig te worden en je hoofd leeg te maken, dan kan je tijdens de nacht jezelf terug opladen.

De dag is zwaar genoeg zodat je zeker moet zorgen voor rust, tijdens de nacht. Mindfulness in de maalstroom van je leven. Met andere woorden: mindfulness elke dag op het moment dat jij het nodig hebt.

Wat is stress?

Stress dat kan veroorzaakt worden door verschillende dingen. Denk maar aan stress op het werk. Er worden super veel dingen van een mens verwacht en de idee daar niet te kunnen aan voldoen is vaak al voldoende om stress te ervaren. (bron)

De Westerse Maatschappij zit vol met verwachtingen. Er worden tegenwoordig ook zoveel extra’s verwacht van mensen dat je vaak door het bos de bomen niet meer ziet.

mindfulness Een hobby voor de kinderen? Leuk! Maar is het wel een hobby? Of worden er al dadelijk dingen verwacht en quoteringen gegeven?

Om nog maar te zwijgen van de hoeveelheid hobby’s die beoefend worden. Vaak kiest een kind niet voor 1 hobby maar moeten het er dadelijk 3 of 4 zijn. Te veel is te veel.

Bij te veel, creëer je stress. En een goede balans vinden tussen dingen die moeten, dingen die mogen en zo wat ontspanning creëren is belangrijk.

Stress zorgt ervoor dat jouw lichaam constant in de overlevingsstand terecht komt en daar blijft staan. Hierdoor kan je nooit herstellen en zul je dus op een bepaald moment helemaal crashen. (bron)

Mindfulness bij stress is een goed idee. Het kan ervoor zorgen dat je stress loslaat en dan je in staat bent je te concentreren op positieve gedachten. Heb je last van stress? Ga dan eens aan de slag met mindfulness.

Voor wie is de cursus bedoeld? Voor wie niet?

De cursus Mindfulness Voor Het Dagelijks Leven is een cursus die gemaakt is voor mensen die hulp nodig hebben met bepaalde dagdagelijkse zaken. Deze cursus kan goed zijn voor mensen die:

 • Zich niet goed voelen.
 • Niet lekker in hun lichaam zitten.
 • Constant doorlopende gedachten in het hoofd hebben.
 • Veel piekeren.
 • Veel ongecontroleerd ruzie maken.
 • Vaak boos, geïrriteerd en agressief worden (vaak voor niets).
 • Met zorgen, stress, angsten en onzekerheden kampen.
 • Afstevenen op een burn-out, depressie of zware negativiteit.

Heel veel mensen raken in burn-outs of depressies en je ziet dat die mensen er dan helemaal niet meer uit lijken te raken. Dat is vaak zo omdat ze er al veel te lang mee rondlopen.

Heel veel mensen blijven zichzelf door het leven sleuren, elke dag opnieuw en opnieuw terwijl ze eigenlijk helemaal op zijn en er niet meer verder mee kunnen.

De omgeving of de angst om zwak te zijn zorgt er vaak voor dat mensen niet eerlijk zijn over hoe ze zich voelen. En dus blijven ze verder gaan tot de boom knapt. Eens geknapt is het amper nog recht te trekken.

Mensen worden ook even vaak aan de kant gezet met pilletjes, anti-depressiva en loze woorden waar ze op zich niet veel mee kunnen. Het is onder die omstandigheden super belangrijk om de échte oorzaak aan te pakken.

Hoe ziet de cursus “Mindfulness Voor Het Leven” eruit?

De cursus “Mindfulness Voor Het Leven” is een 8-weekse cursus. Deze cursus zal jou op 8 weken tijd de tools geven om controle te krijgen over jouw eigen gedachtengang.

Door te werken met video’s en bepaalde opdrachten die je moet uitvoeren, zal je elke dag sterker worden en je meer zelfvertrouwen kweken.

Mindfulness is een methode waarbij je alles in jouw hoofd op een rijtje kan krijgen. Je krijgt zo controle over jouw hoofd, jouw gedachten en zo krijg je meer rust.

mindfulness voor het leven

Deze cursus is dus een cursus die wordt aangeboden met video’s. Zo word je 8 weken lang meegenomen. Elke dag krijg je een email van Rolf. Hierin staat dan een belangrijke uitleg en krijg je ook een oefening om mee aan de slag te gaan.

Je kan deze oefeningen aanpakken op jouw eigen tempo. Jij bepaalt het tempo waarop je met deze cursus aan de slag gaat.

De video’s kunnen bekeken worden op een computer, telefoon, ipad en ipod. Zo kan je ze altijd bekijken en terugkijken als je daar behoefte aan hebt.

Na een aantal dagen voel je al snel resultaten. Daardoor raak je gemotiveerd en zal je zeker volhouden. De oefeningen zijn intens, makkelijk en zorgen ervoor dat jij snel veranderingen zal voelen.

 • Dagelijkse inspiratie.
 • Video bestanden.
 • Audio bestanden.
 • Verschillende oefeningen en opdrachten.

JA! ik wil dadelijk aan de slag met cursus Mindfulness voor het Dagelijks Leven! >>>

Wie is de schrijver? Rolf Van Baalen.

Rolf Van BaalenRolf van Baalen is een Yoga teacher en een mindfulness docent. Hij heeft hiervoor gestudeerd en de nodige diploma’s gehaald. Hij is daardoor een erkend docent.

Rolf geeft deze lessen bij Happy With Yoga. Hier kan je alles leren over mindfulness en alle technieken hieromtrent.

Als je op de website een kijkje gaat nemen, dan zie je dat de klanten van Rolf absoluut heel erg tevreden zijn. Rolf blijkt een goede, rustige en overtuigende leraar te zijn.

Zeker voor een cursus Yoga en Mindfulness vind ik het persoonlijk wel belangrijk dat je blij wordt van de docent. De stem, de uitstraling en het fijne gevoel dat je krijgt bij iemand kan belangrijk zijn.

Rolf zorgt voor rust en creëert veiligheid naar zijn leerlingen toe waardoor iedereen zich optimaal goed kan voelen op zijn/haar weg naar mooiere gedachten en een vrijer leven.

Wat krijg je als je de cursus koopt?

Om zeker te zijn dat het product écht is en dat je geen kat in  een zak koopt, hebben we zelf het product aangekocht. Zo kunnen we zelf alles zien en ervaren.

We kochten dit 8-weekse programma en zodra we de betaling hadden gedaan, mochten we een mail van Rolf ontvangen. In deze mail wordt uitgelegd hoe je kan starten.

 • Je hoeft niets te downloaden en je kan het programma openen op eender welk apparaat. Dat heb ik uitgeprobeerd en het werkt echt!
 • Het programma oogt helder en duidelijk. Je ziet waar je start en waar je zal uitkomen.
 • Heb je vragen, kan je eenvoudig een mail sturen en krijg je binnen de 24u een antwoord.
 • Je krijgt verschillende opdrachten en video’s.
 • De opdrachten duren tussen de 20-30minuten.
 • De video’s zijn in het Nederlands, ze zijn helder, duidelijk en verstaanbaar. Ze zijn van goede kwaliteit.

Neem de tijd en de rust om aan het programma te beginnen. Als je snel snel wil gaan starten met iets dan raak je nergens.

Garantie.

Als je niet tevreden bent dan kan je zonder problemen een mail sturen en het betaalde bedrag terugvragen. Dit doe je uiteraard alleen als de cursus jou niet echt geholpen heeft.

Als we even rondkijken en even polsen bij andere mensen, dan krijgen we al snel de melding dat er quasi geen mensen een terugbetaling vragen. Het programma zit zo goed in elkaar dat je ook echte resultaten kan behalen.

Bonussen.

Je krijgt er een super handige bonus bij. Mindfulness op het werk. Dit is een bonus waarmee je echt aan de slag kan gaan.

mindfulness voor het leven

We krijgen heel vaak veel stress mee van het werk dus daarom is het belangrijk dat je daar veel aandacht aan besteedt. Hierdoor kan je op het werk rustiger worden maar het zal ook een positief effect hebben op jouw leven thuis.

Door hier aandachtig voor te zijn, zal je thuis ook tot rust komen en zal je ook thuis minder stress ervaren.

Ervaringen van andere mensen.

Als je op zoek gaat naar ervaringen van andere mensen dan merk je dat je quasi alleen positieve en blije reacties zal lezen.

Zowel op de website van Rofl (lijkt me logisch dat hij daar zelf geen negatieve reacties zal opzetten) maar ook als je rond zoekt met google of met Facebook. Ik kan eigenlijk geen negatieve reacties ontfutselen van mensen.

Als we al deze reacties mogen geloven, denk ik dat Mindfulness Voor Het Dagelijks Leven een absoluut goed instrument is om minder stress te ervaren en gelukkiger door het leven te gaan.

Mijn ervaringen.

Ik ben zelf aan de slag gegaan met deze cursus. Al was het maar omdat ik zelf vrij zwaarmoedig kan zijn. Een beetje lichtheid in het leven kan dan deugd doen.

Maar die lichtheid krijg je niet zomaar. Je moet zelf aan de slag met je gezondheid en dus ook met je geest. Dat is niet altijd even makkelijk en een cursus kan je daarbij dan zeker helpen.

Ik heb van deze cursus best wel wat bijgeleerd. Niet de evidente dingen die je overal terug vindt maar ook best wat meer. Door de verschillende opdrachten ook écht te gaan uitvoeren, leer je jezelf te trainen.

Deze cursus doe je niet zomaar even snel. Nee, je moet er even voor gaan zitten en er dan echt mee aan de slag gaan. Ik ben blij dat ik de cursus gekocht heb. Ik heb er zeker van geleerd.

Voordelen en nadelen.

Er zijn heel wat voordelen aan deze cursus. Het zijn eigenlijk zoveel voordelen dat elk mens dat zich niet lekker voelt, of met zware gedachten worstelt met deze cursus aan de slag zou moeten gaan.

Er zouden veel mensen gelukkiger zijn en zich beter voelen. Wat mij betreft zou het een verplicht vak op school moeten worden! Mindfulness voor het onderwijs. Het zou een vak zijn, waar mensen echt gelukkig van worden.

Voordelen die je zal hebben door het volgen van deze cursus:

 • Je wordt een sterker persoon.
 • Je wordt zelfzekerder en durft beslissingen nemen zonder aarzelen.
 • Wat is goed en wat is niet goed? Jij weet het!
 • Meer focus en concentratie.
 • Beter slapen en langer doorslapen.
 • Je voelt je gelukkiger.
 • Je kan tot rust komen.

Hoeveel kost deze cursus?

Wil je de cursus Mindfulness Voor Het Leven kopen, dan wil je natuurlijk weten hoeveel de cursus kost. De prijs voor deze cursus is 47 euro als je het aankoopt met de kortingslink. Via deze link krijg je steeds de beste prijs die er op dit moment in de aanbieding is.

Is Mindfulness Voor Het Leven zijn geld waard en doet het programma wat het beloofd?

O ja, Mindfulness Voor Het Leven is absoluut zijn geld waard. We vinden het bedrag van 47 euro eerder aan de lage kant voor de prachtige oefeningen en inzichten die je hier krijgt.

Er zijn tegenwoordig veel cursussen te krijgen over Mindfulness maar velen voldoen niet aan de voorwaarden.

Deze cursus is op en top in orde. Als je netjes jouw oefeningen en opdrachten uitvoert, zal je merken dat je na oefening en uitproberen de gewenste resultaten zal behalen.

Het programma kost niet zo heel veel en het programma geeft jou helemaal wat het beloofd als je er zelf mee aan de slag gaat! Ik kan het jou absoluut aanraden!

Conclusie: Mindfulness Voor Het Leven.

 de cursusWil je graag minder stress en minder zorgen tegenkomen in jouw leven en ben je op zoek naar een goede manier om hiermee aan de slag te gaan, dan is deze cursus erg goed.

In vergelijk met andere cursussen die je kan aankopen, moeten we zeggen dat deze cursus één van de betere is die je zal tegenkomen. Je krijgt correcte informatie en de juiste handvaten.

Deze cursus biedt een gelukkiger toekomstperspectief en vrijheid in hoofd en denken. Jij beslist immers wat er gebeurt in jouw hoofd en welke gedachten en emoties je toelaat.

Hier aan werken en zo zorgen voor een beter leven voor jezelf en voor de mensen rondom jou is waarschijnlijk de beste investering die je ooit zal doen!

Heb je nog vragen of wil je nog iets weten, stuur ons dan zeker een berichtje en dan zullen wij je verder helpen!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina!

Extra tips!

We hebben op onze website nog meer artikelen en boeken die je tot rust kunnen brengen. Misschien interesseren deze boeken jou?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *