REVIEW: LABRADOODLE GEHEIMEN!

Vandaag schrijven we de Review Labradoodle Geheimen. Het is de eerste keer dat ik een review schrijf over een boek dat over honden gaat en het is best fijn om hiermee aan de slag te gaan. Er komen vast nog reviews over deze gezelschapsdieren.

Denk je eraan om Labradoodle Geheimen te kopen, dan is het een goed idee om hier een beetje verder te lezen. Want dit e-book gaat specifiek over de hondensoort: Labradoodle.

Waarom een hond kopen? Wel, honden zijn geweldige huisdieren die je veel liefde, rust en warmte kunnen geven. Veel mensen hebben een hond in huis en ook de kinderen houden van deze huisdieren.

De Labradoodle is een hond die een kruising is van een Labrador Retriever en een Franse Poedel. Dit soort honden worden gefokt en het ras is nog niet erkend als een echt officieel hondenras. (bron)

Wat is het karakter van de Labradoodle? De Labradoodle is een vrolijke en slimme hond met veel energie. De beestjes zijn makkelijk te trainen. Daarom worden deze honden ook vaak gebruikt als blindgeleide honden. Maar ze worden ook vaak gekozen als huisdier.

labradoodle geheimen

De hond heeft een leuk speels uiterlijk. Er zijn verschillende kleuren en ook de vacht kan verschillen. Je hebt er met een zachte vacht en er zijn er met een wollen vacht. Er zijn er met krulletjes en zonder krulletjes. (bron)

Welke hond jij dus graag wil, kan je zelf kiezen. Je gaat langs bij een fokker en je kan zelf kiezen wat je het mooiste vindt. Dat is voor iedereen anders. Een Labradoodle kopen is alvast een goede keuze!

Een hond kopen doe je niet zo maar. Hiervoor maak je belangrijke keuzes en en ga je op zoek naar wat het nu precies is dat je graag wil. Je kan je tegelijkertijd afvragen wat voor hond je graag wil, maar ook waar een hond te kopen.

In deze review vertel ik je alles over het ebook “Labradoodle Geheimen” maar wil je dadelijk aan de slag met het e-book  dan kan je via onderstaande link naar de goedkoopste versie van het boek!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina 

Wat is het e-book “Labradoodle Geheimen”?

Labradoodle Geheimen is een e-book dat online te verkrijgen is via de website van de maker van dit product! Dit boek is een e-book en dat wil dus zeggen dat je het enkel online kan krijgen.

Je kan het boek online downloaden en dan krijg je een Pdf bestand dat je op jouw computer/ipad/telefoon kan bewaren.

Nadat je de betaling hebt overgemaakt, kan je dus ook dadelijk aan de slag. Dat heeft het geweldige voordeel dat jij niet moet zitten wachten op de levering van een postpakketje!

Wie is de maker van het boek “Labradoodle Geheimen”? Piet De Jong.

labradoodleDit e-book is gemaakt door Piet de Jong, de auteur van het boek “Labradoodle Geheimen”.

Zo staat het op de website aangeduid, dat deze man dit boek heeft geschreven.

Als ik een beetje verder kijk op de website dan kan ik zien dat er een bedrijf weergegeven wordt . Blue Sky Marketing. Alle gegevens van dit bedrijf staan ook netjes aangegeven.

Dit wil zeggen dat het bedrijf en dus de producent van dit boek netjes in orde is en dat alles naar behoren verloopt. De consument kan dus met een gerust hart het boek aankopen.

De schrijver Piet de Jong bestaat waarschijnlijk niet echt. Na een beetje verder zoeken merken we dat het bedrijf nog meerdere boeken op de markt heeft gebracht. Steeds met een andere auteursnaam.

Erg is dit helemaal niet. Een naam is maar een naam en dat wil niet zeggen dat het boek niet van kwaliteit kan zijn. Sommige mensen komen niet graag onder het publiek en blijven liever op de achtergrond.

Zolang de zaken correct verlopen en het boek goed materiaal en goede informatie bevat, is het in principe helemaal prima.

Voor wie is dit e-book bedoeld?

Het e-book “Labradoodle Geheimen” is bedoeld voor iedereen die op een positieve manier aan de slag wil gaan met zijn hond en alles wil te weten komen over de Labradoodle.

Ben je op zoek naar het kopen van een hond? Twijfel je nog over de Labradoodle? Dan kan dit boek je verder helpen. Zeker als je van plan bent een Labradoodle pup te kopen, is het handig je eerst in te lezen! Een pup kan immers je huis overhoop zetten!

Dit e-book is dus zeer geschikt voor mensen die net een Labradoodle hebben gekocht en die het dier willen opvoeden. Labradoodles zijn van nature een beetje ondeugende honden.

Het boek geeft je de nodige tips om met je huisdier aan de slag te gaan, ook als je daar helemaal geen ervaring mee hebt, en helpt je in het opvoeden van je hond tot een gehoorzaam dier.

Wil je graag Labradoodle Geheimen kopen? Ben je benieuwd? Lees dan verder in deze Labradoodle Geheimen Review.

Wat leer ik in dit e-book?

succesvolle tipsDit ebook is speciaal voor mensen die hun Labradoodle willen opvoeden tot een lieve, gezonde en gehoorzame hond. Dit met positieve methodes.

Op deze manier zal je een hond hebben die samen met jou kan genieten van het leven zonder dat je je zorgen moet maken.

Als je een hond koopt, dan is het waarschijnlijk niet om het beestje in een kot in de tuin te zetten. Je wil dat het dier deel uitmaakt van jouw familie en om dat te bewerkstelligen is het belangrijk dat je de hond “opvoedt”.

Je leert het dier wat wel en wat niet kan. Wat er van hem verwacht wordt en wat de afspraken zijn. Net zoals je een kind moet opvoeden, moet je dat ook doen bij honden.

Het e-book “Labradoodle Geheimen” geeft jou alle tools die je nodig hebt om van jouw hond de liefste, braafste en plezierigste te maken zodat je samen kan genieten van het leven.

Hoe ziet het boek “Labradoodle Geheimen” eruit en wat is de inhoud van het boek?

Als je het boek Labradoodle Geheimen aankoopt dan krijg je een aantal e-books die jou per mail worden toegezonden.  Het basis ebook is de “Labradoodle Geheimen”. Dit boek helpt je dus met het opvoeden van jouw Labradoodle.

Het boek geeft jouw de tools en de trucs die je nodig hebt om jouw hond op te voeden zodat het beest naar jou zal luisteren.

overzicht boeken labradoodle

Het belangrijkste e-book “Labradoodle Geheimen” bevat 199 pagina’s.  Hier vind je informatie over hondenopvoeding, hondengedrag en voeding. In het begin krijg je een duidelijke uitleg over:

 • Het specifieke ras.
 • Aanschaf van de pup.
 • Thuiskomen met de pup.
 • Voeding van de pup.
 • Het gedrag van de pup.

Daarnaast zijn er nog een heleboel onderwerpen die aan bod komen in het boek.

 • Hoe een Labradoodle op de juiste manier aanspreken, aanmoedigen, ontmoedigen en corrigeren.
 • De snelste manier om je hond te trainen.
 • Het ras van de hond, specifieke kenmerken, voeding, opvoeding, verzorging, uiterlijkheden.
 • Welke vragen moet ik stellen aan de fokker als ik mijn hond ga kopen.
 • Welke opvoeding geef ik mijn hond.
 • Wat is de beste plaats om de pup zijn boodschappen te laten doen.
 • Wat zijn de meest voorkomende gezondheidsproblemen van een hond en hoe kan je deze gezondheidsklachten voorkomen?
 • Breng je hond op een veilige manier in contact met andere mensen.
 • De vier belangrijkste behoeftes van een hond.
 • Nummer 1 reden waarom Labradoodle honden probleemgedrag vertonen en hoe jij dat gedrag snel kan afleren.
 • Hoe mijn pup ’s nachts laten doorslapen?
 • Hoe spelen met een pup? Wat mag je wel doen en wat doe je beter niet.
 • Hoe de hond alleen thuis laten zonder dat hij gaat blaffen. Wat moet je hiervoor aanleren/afleren.
 • Hoe maak ik mijn hond zindelijk.
 • Training met de Labradoodle.
 • Hoe zorg ik ervoor dat mijn pup zich thuis voelt bij mij.
 • De echte reden waarom Labradoodles opspringen tegen de mensen en hoe je dat snel kan afleren, zodra je weet wat die reden is.

JA! Ik wil alles weten over de Labradoodle! Breng me naar dit geweldige e-book! >>>

Voordelen en nadelen van het boek “Labradoodle Geheimen”

Ik heb het al eerder verteld maar aan elke product of elke dienst die je koopt zitten voordelen maar ook nadelen. Wat voor jou doorweegt is altijd het belangrijkste.

Wij kochten dit boek en keken er even in rond. In alle eerlijkheid, ik heb geen hond en dus is dit boek niet dadelijk iets dat ons aanspreekt. Maar we gingen er wel mee aan de slag.

We lazen het boek, bekeken alles  en namen het dan mee naar mijn schoonmoeder die wél een hond heeft. Zij heeft het boek doorgelezen en samen met haar hond “Bobbie” gewerkt.

 

Mijn schoonmoeder vond het de moeite waard maar had wel enkele bedenkingen. We sommen ze graag voor je op!

Voordelen.

 • Het is een e-book, PDF bestand.
 • Levenslang bewaren en gebruiken van het boek.
 • Dadelijk in je mailbox, niet wachten op de postbode.
 • Alle informatie in één handig exemplaar.
 • Veel en zinvolle bonussen.
 • Dadelijk aan de slag met jouw hond.
 • Kwalitatief een zeer goed boek met de juiste informatie.
 • Alles wat je moet weten en waar je zelf niet aan gedacht had.

Mijn schoonmoeder heeft veel gehad aan alle informatie die in het boek te vinden is. Ze was er erg blij mee, vond het leerrijk en informatief en het heeft haar contact met Bobbie een hogere versnelling aangenomen.

Maar er waren ook dingen die ze miste. Het is een boek en met een boek kan je veel krijgen maar zeker niet alles.

Nadelen.

 • Mensen die op zoek zijn naar groepscursussen of hondenscholen komen hier niet aan hun trekken. Je krijgt immers een boek waar je zélf mee aan de slag moet gaan. Daardoor ben je alleen en dus niet samen met andere mensen.
 • Je wordt niet gecorrigeerd of je kan visueel geen voorbeelden zien. Dat is jammer. Een mens leert het beste door iemand gecorrigeerd te worden.
 • Het boek heeft veel tekst, weinig foto’s. Ik hou van foto’s en het geeft een extraatje aan een boek. Een beeld zegt zoveel meer dan een paar woorden.

Wil je echt op cursus met je hond dan moet je naar een hondenschool of naar groepscursussen voor hondenliefhebbers. Hier betaal je veel geld per les/sessie.

De meeste mensen kopen eerst het e-book en gaan zelf aan de slag. Later kan je er nog altijd voor kiezen om eens naar een groepsles te gaan als je daar zin zou in hebben.

Bonussen.

Bij de aankoop van het e-book “Labradoodle Geheimen” krijg je ook nog een vier-tal bonussen. Deze bonussen zijn dunner in aantal pagina’s maar bevatten wel belangrijke, zinvolle en leuke informatie.

Bonus 1: Hondentraining geheimen.

labradoodle geheimenDit bonus boek bevat 27 pagina’s.

Er wordt uitgelegd hoe je je hond moet trainen. Het boek vertelt jou wat je wel moet doen en wat je nu net niet moet doen.

Er staan een heleboel extra tips in dit boek.

Bonus 2: Succesvolle tips voor de verzorging&training.

Dit boek geeft je tips die je helpen bij de training en de verzorging van je pup.

Het boek bevat 27 pagina’s en beschrijft de basis. Hoe je een pup moet gaan uitzoeken, waar je dan moet opletten en dat soort dingen.

Het geeft ook mee hoe je jouw pup moet verzorgen en op welke dingen je moet letten en zeker aandachtig moet zijn.

Het meeste van deze tips vind je ook al terug in het grote e-book met 199 pagina’s maar het is wel leuk om het nog eens door te nemen. Aandachtspunten blijven zo alert!

Bonus 3: Baas over je eigen Labradoodle.

Dit bonus book bestaat uit 36 pagina’s.

Deze bonus beschrijft hoe jij de baas wordt in huis en niet de hond. Hoe jij een leider moet worden zodanig dat je gedragsproblemen kan voorkomen.

Bonus 4: Je Labradoodle laten komen op commando.

baas over je hondDit is een e-book dat bestaat uit 16 pagina’s.

Hierin staan 8 extra tips uitgelegd om ervoor te zorgen dat de hond naar jou toekomt als jij hem dat vraagt.

Voor mensen die net een hond aanschaffen, is dit een zeer goed boekje. Het geeft een duidelijk zicht op hoe jouw hond commando’s aan te leren.

Bonus 5: Levenslange updates.

Deze bonus is geen e-book maar wel de garantie dat je levenslang alle updates en extra informatie, e-books en andere producten zal ontvangen als die gemaakt of verdeeld wordt.

JA! Ik wil alles weten over de Labradoodle! Breng me naar dit geweldige e-book! >>>

Ervaringen van anderen.

Als we even rondkijken naar de reacties van andere mensen op dit e-book, dan zien we dat die reacties voornamelijk positief zijn. Er is een Facebook pagina met ervaringen van andere mensen en deze recensies zien er echt uit.

We kunnen niet dadelijk negatieve ervaringen terugvinden. Dat is een goed teken want als je echt moet gaan zoeken naar negativiteit dan is die er meestal niet.

Mensen zijn graag negatief dus als er iets negatief te vertellen zou zijn, dan zou je dat zeker terugvinden. Mijn schoonmoeder -daarentegen- had wel wat kritische opmerkingen. Er zullen er zeker enkele zijn.

Denk hierbij aan het samen werken met anderen, gecorrigeerd worden door iemand die weet wat hij doet en het gemis van een leerkracht die je dingen bijleert, voordoet en sterker maakt.

Maar we kunnen rustig stellen dat de ervaringen positief zijn en dat de meeste mensen tevreden zijn met hun aankoop. Er is een heleboel positieve informatie in het boek.

Wat kost de “Labradoodle Geheimen”met de 4 bonussen?

Het volledige pakketje krijg jij voor 37 euro.

Voor dit bedrag krijg je dus het dikke ebook “Labradoodle Geheimen” en daar bovenop nog 4 bonus boekjes.  In deze boeken vind je een hoop aan informatie die je verder helpt met jouw hond.

Wij vinden de prijs meer dan redelijk en zeker niet te veel voor alle informatie die jou wordt meegegeven. Als je lessen zou gaan volgen met je hond om tot dezelfde resultaten te komen, dan zal je een pak meer moeten betalen.

Krijg ik een garantie?

Ja hoor, die krijg je hier zeker. Je krijgt bij dit boek maar liefst een 60-Dagen-Geld-Terug-Garantie. Je kan dus zonder problemen het boek 60 dagen uitproberen en kijken of het werkt.

Het product zit kwalitatief goed in elkaar en dus worden er weinig terugvorderingen gevraagd.

Een dergelijke garantie is toch ook vaak een bewijs dat een product goed in elkaar zit en zinvol is. Anders kan je niet zomaar garantie’s gaan uitdelen.

Conclusie: “Labradoodle Geheimen”.

labradoodle geheimenWe kunnen vaststellen dat er een valse naam gebruikt wordt om het product te promoten en dat de contact informatie over die persoon ook niet helemaal duidelijk is. Dat is heel jammer.

Het bedrijf dat achter dit boek zit is wél helemaal in orde en laat netjes zijn gegevens zichtbaar verschijnen. Dit geeft ons de zekerheid dat dit product in orde is en betrouwbaar.

De trainingsmethode, tips en trucs zijn erg goed te gebruiken voor de Labradoodle (en zelfs ook voor andere honden).

De duidelijke informatie die je krijgt over de Labradoodle is ook helder en compleet. Je krijgt hier dus een hoop uitgebreide informatie over alles wat je moet weten over dit soort hond.

De bonussen zijn extra mooi meegenomen en de prijs is erg mooi voor alle informatie die je hier krijgt.

Als je naar een gewone, fysieke cursus zou gaan met je hond dan krijg je natuurlijk een breder en ruimer pakket en word je ook geholpen door iemand. Dergelijke cursussen liggen tussen de 80-130 euro per sessie.

Dit e-book is voor ons absoluut geslaagd en zeker een must have voor iemand die op het punt staat een Labradoodle te gaan kopen of er eentje gekocht heeft.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina

Extra Tips!

Ben je een grote dierenfan en wil je wel eens kijken wat er allemaal in de aanbieding is? Dan zijn volgende cursussen misschien ook wel iets voor jou!

 1. De kippengids. 
 2. Labrador Handboek.
 3. Het Complete Handboek voor de Jack Russell.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *