Review: Golden Retriever Geheimen! Alles wat je moet weten voor je hem koopt!

Veel mensen houden van honden en kopen er eentje voor in huis. Een gezelschapsdier kan altijd fijn zijn, zeker als je alleen bent. Maar een viervoeter in huis daar moet je voor zorgen. Het Golden Retriever Geheimen boek kan je daarbij helpen.

Tenminste als jij een Golden Retriever in huis hebt want dit boek is specifiek geschreven voor mensen met dit soort hond. Heb je een andere hond, kijk dan even onder mijn reviews. Er zijn ook handboeken voor andere rassen van honden.

Golden Retriever Geheimen

Weet je zelf niet goed welke hond je wil kopen, dan is het een goed idee je in te lezen. Een hond koop je niet zomaar en het is een goede beslissing op zoek te gaan naar de juiste hond voor jezelf of jouw gezin.

In deze review vertel ik je alles over het Golden Retriever Geheimen boek en wat je hier kan in lezen. Als je iets koopt, dan is het wel zo fijn te weten wat je koopt en wat je ervan zal leren.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Een hond kopen! 

Je hebt beslist om een hond te kopen of je denkt er nog over na? Dat is goed. Een hond kopen doe je immers niet zomaar. Er zijn verschillende hondenrassen en het is goed even te kijken welke hond bij je past. (bron –bron)

Wat is het juiste ras dat bij me past? Dat is een vraag die jij alleen kan beantwoorden en dus is het fijn jezelf in te lezen in de juiste informatie. Een Golden Retriever is alvast een hond die mensen graag in huis hebben.

Als je een hond gaat kopen, dan is het wel zo fijn dat je informatie krijgt over bepaalde onderwerpen. Denk hierbij dan maar aan:

 • Het gedrag van de hond.
 • De geschiedenis.
 • Wat eet een hond? Voeding: wat doe je best wel of niet?
 • De opvoeding.
 • Verzorging van de hond.

Op deze manier kan je zelf gaan zoeken naar welke hond jij het leukst zou vinden. Een hond koop je wel voor een tijdje, dus een bewuste keuze is een goed idee. 

Wil je de Golden Retriever Geheimen kopen? Dan is het een goed idee om hier even verder te lezen. In deze review vertel ik je immers alles wat je moet weten over dit boek! 

Wat is een Golden Retriever? 

Voor we gaan kijken welke informatie jij allemaal zal krijgen in dit boek, vertel ik je graag even wat een Golden Retriever is. Een Golden Retriever is een hondenras dat afkomstig is uit Schotland. (bron)

Deze hond van dit ras kan tussen de tien en twaalf jaar worden. Dit soort hond is een intelligente hond. Hij is ook lief, zachtaardig en heel vriendelijk in de omgang. 

Een ideale hond dus om als gezelschap te hebben. Ook naar kinderen toe is dit een heel fijne hond. Een Golden Retriever is ook heel zelfzeker en betrouwbaar. (bron)

Bij een Golden Retriever moet je dus niet ongerust zijn voor vreemde gedragingen. Nee, dit soort hond past zich goed aan en is rustig en lief in de omgang met mensen. 

Wat is het boek “Golden Retriever Geheimen”?

Denk je eraan het boek Golden Retriever Geheimen te kopen? Wel, dan kan ik je alvast vertellen dat je een e-book krijgt als je dit boek koopt. Je krijgt het via een mailtje dadelijk op je computer. Je kan het ook downloaden op je gsm of ipad.

Dit boek gaat enkel en alleen over de Golden Retriever. Niet over een andere hond. Je krijgt alle informatie over dit ras van hond, over zijn gedrag, de opvoeding die de hond nodig heeft en hoe je dit beest op een juiste manier moet verzorgen. 

Wil je een Golden Retriever kopen? Dan heb je waarschijnlijk nog wel een aantal vragen waar je graag een antwoord op wil? In dit boek zal je bv antwoord krijgen op: 

 • Wat is een Golden Retriever voor hond? 
 • Wat kost een Golden Retriever? 
 • Kies ik een Golden Retriever of toch beter een andere hond? 
 • Wat weegt een Golden Retriever?
 • Wat is het karakter van een Golden Retriever?
 • Koop ik een volwassen hond of een pup?
 • Waar koop je een Golden Retriever pup?

Er zijn duizend en één vragen die je je kan stellen over het kopen van een hond en we hopen dan ook dat dit boek ons alle informatie zal geven dat we nodig hebben! Lees je mee verder? 

Wie is de schrijver van dit boek?

In elke review zoek ik even op en vertel ik jullie wie het boek geschreven heeft of het product heeft gemaakt. Dat doe ik hier dus ook. Als we het opzoeken komen we een naam tegen: Gerard De Goede. 

Een beetje vreemde naam vind ik dat, maar goed een naam is maar een naam en dat is hier niet anders. De naam van de persoon die dit boek schreef is geen echte naam. Dit omdat de schrijver van dit boek (en van alle andere boeken) liever anoniem blijft. 

Golden Retriever Geheimen

Is dat erg? Nee, dat is niet erg. Sommige mensen lopen gewoon niet zo graag in de kijker. Als ze mogen kiezen dan blijven ze liever anoniem en beschermen ze zo hun privacy. 

Dat kan je een mens niet kwalijk nemen of wel soms? Zolang het product dat aangeboden wordt in orde is, zie ik het probleem niet.

Ik weet dat vele mensen hier een drama van maken in hun reviews maar ik vind dat niet nodig. Elk mens heeft recht op zijn privacy en het is heus niet omdat iemand liever niet zichtbaar is, dat die daarom dingen te verbergen heeft. Dat is een onnozele aanname.

Er zijn namelijk heel veel mensen die verlegen zijn en dus liever anoniem blijven. Dat heeft weinig te maken met dingen verbergen of niet te vertrouwen zijn. 

Als je verder kijkt zie je dat het boek gemaakt en geproduceerd wordt door het bedrijf Blue Sky Marketing. Dit bedrijf is helemaal netjes in orde en is helemaal betrouwbaar. Je kan alle informatie over dit bedrijf opzoeken en het is ook zichtbaar aanwezig.

Voor wie is dit boek “Golden Retriever Geheimen” bedoeld?

Altijd fijn om te weten is waarom een boek geschreven is en voor wie het dan bedoeld is. Wie kan met dit boek aan de slag en voor wie is dit een goede aankoop? We leggen het je uit. 

Wil je graag de piano gaan bespelen, dan is het onnozel dat je een boek koopt over de Golden Retriever, maar ben je op zoek naar een hond en staat dit ras bovenaan je lijstje, dan kan dit misschien wel een goede aankoop zijn? 

Dit boek is bedoeld voor iedereen die: 

 • Twijfelt om een Golden Retriever te kopen.
 • Een Golden Retriever heeft gekocht en beter wil opvoeden. 
 • Een hechte band wil creëren met zijn hond. 
 • Wil weten hoe je je huis klaar moet maken voor een hond.
 • De hond wil begrijpen en de juiste afspraken wil leren nakomen.
 • Wil te weten komen wat het karakter is van een Golden Retriever. 
 • Op zoek is naar tips om om te gaan met een Golden Retriever.
 • Wil leren hoe je met een hond omgaat, wat ze goed kunnen en wat niet.
 • Graag wil weten wat een Golden Retriever leuk vindt.

Als ik dit even voor je samenvat dan kan ik zeggen dat dit boek uitermate geschikt is voor mensen die op een goede manier willen samenleven met de hond Golden Retriever.

Heb je een andere hond, dan moet je dit boek niet kopen. Dit boek is echt alleen bedoeld voor mensen met een Golden Retriever of mensen die de Golden Retriever willen kopen.

Wat leer ik van dit boek Golden Retriever Geheimen?

Wat je zal leren van dit boek is eigenlijk heel simpel. Het doel van dit boek is om mensen te laten kennismaken met de Golden Retriever en alles wat je moet weten over dit soort hond. 

Als je het boek doorneemt, leest en weet hoe je aan de slag moet gaan met een hond, dan kan je bewuste keuzes maken. Het boek is dus ook bedoeld om mensen verder te helpen met het maken van een bewuste juiste keuze. 

Ik geef je graag wat voorbeeldjes van wat je leert als je dit boek Golden Retriever Geheimen koopt:

 • Welke hond haal je in huis? Het karakter van de Golden Retriever.
 • Wat vindt een Golden Retriever leuk? Wat kan je gaan doen met je hond?
 • Wat weegt een Golden Retriever pup? 
 • Hoe beginnen aan de opvoeding van een Golden Retriever.
 • Wat is een Golden Retriever voor hond?
 • Zijn er verschillende soorten?
 • Wat kost een Golden Retriever pup en waar haal je een pup? 
 • Welke vragen stel je best aan de verkoper van honden? Hoe weet je dat die persoon te betrouwen is? 

En je krijgt nog zoveel meer in dit boek. Ik leg je graag nog even uit wat je allemaal zal krijgen krijgt of bekijk het filmpje dat ik van deze cursus heb gemaakt. 

Hoe ziet het boek eruit? 

Als ik het boek opendoe, krijg ik in eerste plaats een prachtige foto van een Golden Retriever te zien. Het ziet er een heel leuk en speels beestje uit. Daarna krijg je een voorwoord en na het voorwoord krijg je een inhoudsopgave. 

Een inhoudsopgave zorgt ervoor dat je dadelijk kan zien wat voor materiaal je krijgt en dat geeft altijd een fijn gevoel. Je kan dadelijk kiezen welke hoofdstukken je interesseren en waar je extra aandacht wil aan besteden.

Zo ziet het boek eruit:

 1. Voorwoord.
 2. De Golden Retriever.
 3. De aankoop van een Golden Retriever.
 4. Je puppy mee naar huis nemen.
 5. Opvoeding en training.
 6. Leven met een Golden Retriever.
 7. Sport en show.
 8. De oudere Golden Retriever.
 9. Nawoord.

Het valt op dat dit een dik boek is waar elk aspect in verband met de Golden Retriever aan bod komt. Het is een boek met maar liefst 203 pagina’s. Het zit netjes in elkaar en is mooi, helder en duidelijk onderverdeeld waardoor jij een goed overzicht krijgt van alle informatie. 

Leuk is ook dat er een aantal mooie foto’s van het dier inzitten zodat je ook een beeld hebt en kan zien, hoe een Golden Retriever eruit ziet. 

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Wat is de inhoud van het boek Golden Retriever Geheimen? 

Zoals je hierboven al kon zien, heeft het boek 7 grote hoofdstukken en daarbij nog een voorwoord en een nawoord. In deze 7 hoofdstukken krijg je super veel informatie. Ik som het graag eventjes voor jullie op.

Hoofdstuk 1.

Het eerste hoofdstuk start met basis informatie over de Golden Retriever. Dit zijn onder andere deze onderwerpen:

 • Geschiedenis van de Golden Retriever.
 • Uiterlijk van Golden Retriever.
 • Golden Retriever karakter.
 • Rasstandaard.
 • Golden Retriever – een speciale hond?
 • Golden Retriever – een hond voor jou?

Als je twijfelt of je een Golden Retriever wil kopen, dan kan dit boek je al verder helpen met de juiste informatie. 

Hoofdstuk 2.

In het tweede hoofdstuk krijg je informatie over het koopproces van een Golden Retriever.  Je koopt niet zomaar een hond, dus het is belangrijk te weten wat je moet doen en waar je moet opletten!

Dit is wat je allemaal krijgt in dit hoofdstuk:

 • Voordelen en Nadelen van een Golden Retriever.
 • Kies je voor een reu of een teef? Mannetje of vrouwtje? 
 • Koop je een pup of een volwassen hond? 
 • Hoe kies je een goede fokker? Tips! 
 • De belangrijkste vragen die je aan de fokker moet stellen.
 • Kies een gezonde puppy! Tips
 • Het kiezen van het juiste temperament.

Hoofdstuk 3.

Het derde hoofdstuk is een hoofdstuk waar er aandacht wordt besteed aan  het naar huis te brengen van je puppy. Je hebt een hondje gekocht maar voor je hem mee naar huis neemt, is het belangrijk aandacht te besteden aan:

 • Je huis puppyproef maken.
 • De eerste dagen.
 • Bench training.
 • Zindelijkheidstraining.

Hoofdstuk 4.

In dit hoofdstuk is het tijd om informatie te krijgen over de opvoeding en de training van een Golden Retriever. 

Dit is een belangrijk hoofdstuk. Een hond is fijn als alles goed gaat, maar loopt er hier en daar wat mis, dan kan een hond een last worden en dat wil je natuurlijk koste wat het kost vermijden. 

Met de informatie die je hier terug vindt, kan je je hond goed opvoeden. De uitleg is helder en je zal hier zeker succes mee behalen. Dit is wat je leert:

 • Gehoorzaamheidstraining.
 • Tips om ongewenst gedrag te voorkomen.
 • Ongewenst gedrag.
 • Basiscommando’s aanleren.
 • Socialiseren.
 • Clicker Training.
 • Tips voor het trainen van je Golden Retriever.

Hoofdstuk 5.

In dit hoofdstuk is “Het leven met een Golden Retriever” het belangrijkste onderwerp. Want als je een hond in huis haalt, dan wordt dat een stukje van jouw leven.

Wat mij betreft, een belangrijk hoofdstuk! In dit hoofdstuk leer je al hoe het zal zijn met een hond. Het moet een doordachte beslissing zijn. De hond maakt deel uit van je gezin en vraagt dus ook de nodige aandacht en zorg. 

 • Dagelijkse routine.
 • Voeding.
 • Gezondheid.
 • Verzorging.
 • Vakanties en reizen.

Veel interessante informatie. Opnieuw.

Ik krijg met dit boek het idee dat je echt veel interessante informatie krijgt als je een hond wil kopen. Dat is fijn. Veel mensen kopen maar een hond en zien dan wel wat het wordt, maar zo werkt het niet. 

Als je een levend wezen in huis haalt, dan moet je daar goed voor zorgen. Zo ook voor een hond. Dit boek geeft je alle tools om dit goed te doen en dat is echt heel fijn. 

Hoofdstuk 6.

In dit hoofdstuk krijg je informatie over sport en show met een Golden Retriever. 

Golden Retrievers zijn zeer slimme beesten en kan je dus makkelijk enkele trucjes aanleren. Een Golden Retriever wordt dan ook vaak gebruikt voor shows. 

Maar dit soort hond is door zijn intelligentie ook uitermate geschikt als begeleide hond. Hij is in staat om mensen op een juiste manier verder te helpen. Begeleide honden en reddingshonden zijn vaak Golden Retrievers. 

Hoofdstuk 7.

In het laatste hoofdstuk leer je hoe het zal zijn als je hond een jaartje ouder wordt. De Golden Retriever wordt gemiddeld tussen de tien en twaalf jaar oud. 

In dit hoofdstuk lees je welke problemen zich kunnen voordoen bij een oudere hond, hoe je hem kan helpen en verzorgen en wat je het beste kan doen als je hond ziek wordt of zal gaan sterven. 

Ik vind dit een fijn hoofdstuk omdat het een duidelijkheid geeft over een deeltje dat toch ook belangrijk is. Mensen praten er niet over maar het kopen van een hond, het verwelkomen van die hond houdt ook in dat je op een bepaald moment afscheid zal moeten  nemen. 

Ervaringen van anderen.

Zoals altijd ga ik op zoek naar de mening van andere mensen over het boek. Hieronder geef ik nog mijn eigen mening, maar ik wil ook graag weten, wat anderen vinden. 

Ik zie heel veel enthousiaste reacties. Mensen die blij zijn met het boek en er veel van geleerd hebben. De inhoud van het boek spreekt de mensen duidelijk aan. Vele mensen vertellen ook hoe ze hun Golden Retriever -door dit boek- beter hebben kunnen opvoeden. 

Mijn ervaring.

Ik heb zelf geen hond. We hebben er een tijdje over getwijfeld omdat de kinderen er eentje wilde, maar ons huis is te klein en de oudste heeft een allergie. Voor ons zal er dus geen hond komen. 

Maar ik kan je wel zeggen dat als ik dit boek lees, een Golden Retriever zeker op mijn lijstje komt. Door dit boek ben ik dit ras van hond gaan leren kennen. Vooral zijn intelligentie en het feit dat het een “mensen” hond is, spreekt me erg aan. 

Het boek gaf me alle informatie die ik nodig had en nog veel meer. Het boek is absoluut top en in orde. Alles wat je moet weten, komt hier aan bod. 

Als je het boek koopt, krijg je een link via mail en daar word je dan doorgestuurd naar een pagina waar je de boeken kan downloaden. Er zijn bovenop dit dikke boek ook nog eens 4 leuke en leerrijke bonussen die ook boordevol informatie staan. 

Ik kan dus schaamteloos zeggen dat ik dit een erg goed boek vind om mee aan de slag te gaan en dat je prijs kwaliteit absoluut waar krijgt voor je geld. 

Bonussen.

succesvolle tips voor puppyBij dit boek over de Golden Retriever krijg je ook nog een aantal bonussen. Dat is altijd leuk. Ik hou van bonussen en het is een feit dat je als klant altijd beter verwend wordt online dan in de winkel. 

Ik ben nog nooit een boek gaan kopen waarbij er dan aan de kassa gezegd wordt dat ik er 4 boeken gratis bij krijg. Nee, dat zou té geweldig zijn. Maar hier bij dit boek is dat wel zo. 

Als je het boek Golden Retriever Geheimen koopt dan krijg je er dadelijk zomaar 4 bonusboeken bij. Dat is toch fantastisch? 

Ik som even op welke boeken dit zijn:

 • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy. (42 pagina’s)
 • Baas over je eigen Golden Retriever (25 pagina’s)
 • Honden training geheimen. (33 pagina’s)
 • Je Golden Retriever laten komen op commando. (15 pagina’s)

Dit zijn de 4 bonusboeken, e-books die je makkelijk kan downloaden als je het boek Golden Retriever Geheimen aankoopt. Deze e-books zet je dan op je computer en dan kan je ze altijd bijhouden. 

Hier bovenop heb je ook nog recht op de updates die van het boek zouden gemaakt worden. Dus komt er nieuwe informatie, zijn er dingen die je moet weten, dan krijg jij daar gratis een update van.

Ik heb de boeken voor je doorgelezen en ze zijn echt de moeite waard. De boeken zijn lijvig en je krijgt opnieuw een heleboel pagina’s die vol staan met nuttige informatie.

Wat kost het boek Golden Retriever Geheimen?

Tijd om te weten te komen wat dit boek kost! Twijfel je om het boek Golden Retriever Geheimen te kopen? Dan moet je het zeker niet laten voor de prijs. Het boek kost je maar 37 euro. 

Dit is een eenmalige betaling en je kan de boeken levenslang bijhouden. Heerlijk is dat! Voor alle informatie die je krijgt, is dit absoluut heel weinig geld. 

Zou je om één of andere reden toch niet tevreden zijn, dan kan je altijd nog je centen terugvragen. Want je krijgt een geld-terug-garantie. Ik denk niet dat veel mensen er gebruik van maken, want je kan onmogelijk niet tevreden zijn met het boek! 

Is “Golden Retriever Geheimen” zijn geld waard en doet het wat het belooft?

Ja absoluut. Met dit boek krijg je alle informatie die jij nodig hebt om aan de slag te gaan met het kopen van je hond en hem goed op te voeden zodat hij gezellig in jouw gezinnetje past. 

Dit boek heeft een mooie prijs en je krijgt super veel informatie. Twijfel je om een Golden Retriever te kopen, dan zal dit boek je alle informatie geven die je nodig hebt om je verder te helpen! 

Het is een boek dat elke hondenliefhebber in huis moet hebben. Zo weet je hoe je wel en niet moet omgaan met dieren! Absolute top!

Conclusie: Golden Retriever Geheimen kopen!

Golden Retriever GeheimenTwijfel je om een Golden Retriever te kopen? Sta je op het punt die beslissing te maken? Dan kan ik je zeker aanraden om dit boek te kopen en het heel nauwkeurig na te lezen. 

Een hond kan erg leuk zijn in huis. Het biedt je gezelschap, veel warmte en liefde.

Het dier zelf wil ook verzorgd worden en alles krijgen wat het nodig heeft. Daarvoor moet zijn baasje weten hoe dat moet. Met dit boek leer je alles. 

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze review? Aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. We helpen je graag verder.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Extra Tips!

Op zoek naar een hond maar toch niet zeker of je de Golden Retriever wil? Geen probleem. Voor elk baasje een hond, dus kijk even naar de andere rassen van honden die er nog zijn! 

 1. Het complete handboek van de Jack Russell
 2. Labrador handboek.
 3. Labradoodle Geheimen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *