REVIEW: FITCOOKING FITNESS RECEPTENBOEK EDITIE 1

Ik schrijf een nieuwe review over een nieuw boek dat ik mocht ontdekken. Het boek Fitcooking Fitness Receptenboek Editie 1 is een nieuw kookboek. Het staat boordevol recepten maar het is zoveel meer dan alleen een kookboek!

Heerlijk is dat als je meer krijgt dan wat je verwacht en dit boek is dus niet alleen een receptenboek. De naam Fitcooking geeft je al snel de illusie dat dit het zoveelste gezonde receptenboek is, maar niets is minder waar.fitcooking editie 1

Dit boek is zodanig opgebouwd dat je aan de slag kan gaan met alle aspecten van een gezond lichaam en een gezond leven. Niet alleen met recepten, maar ook de training van ons lichaam komt aan bod.

Heerlijk is dat, want vaak loopt het op dat facet wel een beetje mis. Mensen gaan dan wel lekker sporten maar eigenlijk weten ze niet wat ze aan het doen zijn. Ze sporten, ze eten, maar wat en hoeveel is helemaal niet duidelijk.

Sommige mensen verwachten ook veel te snel resultaten die niet realistisch zijn. Vet verliezen is immer afhankelijk van verschillende factoren zoals gewicht, geslacht, leeftijd, slaap, medische condities en zoveel meer. (bron)

Het resultaat van die onduidelijkheid zorgt ervoor dat veel mensen geen resultaten behalen en dus gefrustreerd raken. Het boek Fitcooking Editie 1 helpt je hiermee verder.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina!

Wat is het boek “Fitcooking Editie 1” ?

Het boek Fitcooking Editie 1 is een boek dat boordevol informatie zit over een gezond leven met een gezond lichaam. Er zijn tegenwoordig veel kookboeken op de markt maar elk boek is anders.

Daarom is het belangrijk om even op voorhand te kijken waar jij naar op zoek bent en wat je precies wil of verwacht van een boek dat je koopt. Ben je dus benieuwd, lees dan zeker deze review verder.

Het boek “Fitcooking Editie 1”  is een e-book. Een boek dat je alleen online kan aankopen. Nadat je het online hebt aangekocht, krijg je een mail met inloggegevens en word je dadelijk doorgestuurd naar een pagina waar je met die gegevens het boek kan gaan downloaden.

In dit boek krijg je een duidelijke uitleg en structuur wat betreft voeding, bewegen en een gezond lichaam. Twijfel je om het boek Fitcooking Editie 1 te kopen? Lees dan zeker nog even verder!

Wie is de maker van dit boek?

fitcookingDe maker/schrijver van dit boek is Veerle. Zoals vele mensen in de business blijft het bij een voornaam. Dit is een keuze die wel meerdere mensen maken omwille van bv privacy.

Zo heb je ook mensen die werken onder een pseudoniem om zelf niet in de picture te komen staan.

Dat is bij Veerle niet het geval. Er zijn voldoende foto’s van haar terug te vinden en ook in haar boeken kan je allerlei foto’s bekijken.

Ik heb persoonlijk met haar contact genomen om even te kijken hoe het allemaal in elkaar stak. Zo vertelde ze mij dat de twee boeken van Fitcooking helemaal door haar gecreëerd werden.

Na het succes van de eerste editie was er een grote vraag naar een tweede boek en dus schreef ze een “Fitcooking editie 2 boek”. Ook dat boek heeft erg veel succes. Je kan ze via deze link alle twee bekijken.

Bij de meeste vrouwen gaat het lichaam na de leeftijd van 30 veranderen. Dat was bij Veerle niet anders. Omdat ze graag een strak en gezond lichaam wilde,  ging ze op zoek naar een gezonde levensstijl, die haar dat lichaam kon geven.

Een gezond lichaam krijg je door jouw voedingspatroon aan te passen. Op de juiste manier eten gecombineerd met een gezonde portie beweging en krachttraining zorgt voor verbluffende resultaten.

Veerle is ook terug te vinden op sociale media. Zo heeft ze maar liefst 13K volgers op Instagram.

Voor wie is dit e-book bedoeld?

Dit e-book is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar gezonde, lekkere en originele recepten die je verder zullen helpen met een gezond lichaam. Dit ebook biedt jou 127 recepten van allerlei soort.

Dit e-book is dus bedoeld voor mensen die:

 • Op hun eten willen letten.
 • Op zoek zijn naar de juiste voeding in de juiste proporties.
 • Willen weten wat ze eten en hoeveel calorieën het eten bevat.
 • Willen nagaan hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten hun maaltijd bevat.
 • Die veel sporten en op zoek zijn naar de juiste energiebalans.
 • Willen afvallen, spieren opbouwen.
 • Een specifiek doel voor ogen hebben.
 • Op zoek zijn naar lekkere en nieuwe recepten die net dat tikkeltje anders zijn.

Wat leer ik in dit boek Fitcooking Editie 1?

In dit boek zal je leren om meer balans te krijgen in je voedingspatroon en om op zoek te gaan naar de juiste voeding voor jouw lichaamsdoelen. Je krijgt een helder inzicht in voeding en hoe je ermee aan de slag moet gaan.

Dit ebook geeft je alle informatie die je nodig hebt als je een lekkere maaltijd wil eten. Het geeft je de geruststelling dat je de juiste voeding eet en dat je de calorieën en macronutriënten volledig onder controle kan houden.

Je leert lekker koken en eten met de juiste porties en op de juiste manier. Je leert verhoudingen kennen tussen bepaalde voedingsgroepen.

De recepten zijn nieuw en anders en je zal zonder enige twijfel nieuwe smaken leren kennen en een breder beeld krijgen op hoe je een lekkere maaltijd kan klaarmaken.

 Hoe ziet het boek eruit en wat is de inhoud?

Als je het boek aankoopt, krijg je een mail met inloggegevens en een link naar de pagina. Je drukt op de link en dan kom je op verkooppagina waar jij kan inloggen.

Na in te loggen kom je op de ledenpagina en kan je het boek dat je gekocht hebt downloaden. Zo staat het boek permanent op je computer en kan je ermee aan de slag.

Als je het boek even doorneemt zal je merken dat het netjes in elkaar zit en mooi gemaakt is. Het is vlot leesbaar en het zit vol met mooie foto’s die het geheel erg aantrekkelijk maken.

Het boek start met een voorwoord en een inhoudsopgave. Erg handig en overzichtelijk als je dadelijk naar een bepaald hoofdstuk wil gaan.

Inhoudsopgave.

De inhoudsopgave is opgedeeld in 9 delen. Het start met het eerste hoofdstuk “Hoe gebruik je dit boek“. Een erg handig stukje omdat je zo dadelijk een beeld krijgt van wat je mag verwachten en je te weten komt hoe je aan de slag kan gaan met het boek!

fitcooking editie 1

Daarna krijg je een hoofdstuk dat vol staat met informatie over voeding. Altijd interessant dat je over hetzelfde bezig bent en weet wat “voeding” dan precies inhoudt.

Daarna krijg je verschillende hoofdstukken met uitleg en recepten in de verschillende categorieën zoals ontbijt, smoothies, lunch, salades, soepen, diner en snacks.

Hoe gebruik je dit boek?

In dit deel krijg je alle informatie die je nodig hebt om met de recepten en de gezonde levensstijl aan de slag te gaan.

Het boek legt uit dat je 127 recepten krijgt waarbij je bij elk recept een overzicht krijgt van de voedingswaarden, de hoeveelheid calorieën en de macronutriënten.

Heerlijk makkelijk is dat. Geen gezoek meer en gewoon weten wat je eet.

Je krijgt ook een erg handige checklist voor in de keuken. Wat moet je zeker in de keukenkast hebben staan? Zo kan je geleidelijk aan jouw keukenkast een beetje aanvullen.

Wat belangrijk is om te weten over voeding!

In dit deel van het boek lees je alles wat je moet weten over voeding en hoe jij dat in jouw voordeel kan gebruiken.

Je krijgt uitleg over calorieën, energie en energiebalans maar ook over de macronutriënten vet, koolhydraten en eiwitten. Ook vezels en micronutriënten komen aan bod.

Een hoofdstuk om aandachtig door te lezen dus.

De recepten.

In de verschillende hoofdstukken over ontbijt, lunch, smoothies, snacks, salades, diner en soepen krijg je verschillende lekkere recepten die je snel en efficiënt kan klaarmaken.

spinazie pannenkoeken

De recepten zijn verrassend anders en vragen meestal niet zo veel voorbereidingstijd.

Je kan kiezen tussen verschillende gerechten zodat er voor elk wat lekkers zal zijn.

Er zijn 127 recepten om uit te kiezen en om uit te proberen. De uitleg is eenvoudig en helder en zelfs voor iemand die niet erg goed is in de keuken zijn dit makkelijk te bereiden gerechten.

Ja! Ik wil nu een kijkje nemen in het Fitcooking boek Editie 1! >>>

Voordelen en Nadelen.

De voordelen van dit soort boeken is heel eenvoudig. Je krijgt immers alle informatie die je moet weten over voeding, energie, energiebalans, calorieën , macronutriënten en gezond eten. En dit allemaal in één boek.

Daarbij krijg je nog een bom aan heerlijke recepten die voor iedereen begrijpelijk zijn en waar je lekker van kan genieten. Alleen maar voordelen met dit boek lijkt me zo.

Moest ik dan toch een nadeel opsommen dan is het simpelweg het feit dat je het boek niet kan aankopen als écht boek. Soms heb je gewoon graag een echt exemplaar in handen of niet soms?

Wat kost het boek “Fitcooking Editie 1”?

Nu je alles ongeveer weet en een duidelijk beeld hebt van wat je zal krijgen als je dit boek aankoopt, is het tijd voor de prijs.

Dit boek met alle recepten en informatie krijg je allemaal voor de prijs van 27 euro. Deze prijs komt overeen met ongeveer de meeste boeken die je kan vinden in de winkel of online.

Wat zijn de resultaten als je met dit boek gaat koken?

Simpel, de recepten zijn opgebouwd uit gezonde voedingsmiddelen die je een hoop energie en vreugde zullen geven. Je zal je gezond voelen en jouw lichaam zal gevoed worden van binnenuit.

Je zal afslanken als je wat kilo’s teveel hebt zitten en je kan er zelf voor zorgen dat je een getraind en gespierd lichaam krijgt, door de juiste maaltijden uit te kiezen.

Ben jij op zoek naar meer uitleg omtrent afvallen en spieren opbouwen door middel van gezonde voeding en sporten, dan is het tweede deel van dit boek een absolute must-have. 

Na het overweldigende succes van dit eerste boek hebben de makers een tweede editie gemaakt. Fitcooking Editie 2De review van het tweede boek vind je hier terug. 

Is het boek “Fitcooking Editie 1” zijn geld waard?

Ik zeg het wel vaker, maar ieder moet voor zichzelf uitmaken wat dat wil zeggen. Ik vind het mijn geld absoluut niet waard om 30 paar schoenen in mijn kast te hebben staan. Andere mensen vinden dat juist wel.

Maak dus voor jezelf een afweging. Wil je gezonder gaan leven, eten en bewegen? Ja! Waarschijnlijk wel want daarom kom je op deze review terecht.

Biedt dit boek jou wat je daarvoor nodig hebt? JA? Hoeveel is het je dan waard om ervoor te betalen? Dat beslis jij. Ik kan alleen zeggen dat 27euro voor de informatie die je krijgt niet zo heel veel is.

Conclusie: Fitcooking Editie 1.

fitcooking editie 1Als we uiteindelijk tot een conclusie moeten komen of je het boek Fitcooking Editie 1 moet kopen, dan kunnen we zeggen dat dit boek aan verschillende voorwaarden voldoet om tot de betere klasse te behoren.

Het e-book oogt erg mooi. Het is goed en handig opgesteld en bezorgt jou de juiste informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan met een gezond lichaam. 

Je krijgt een heleboel recepten die verrassend én lekker zijn en waarmee je makkelijk zelf aan de slag kan gaan in de keuken.

Er is zoveel keuze dat er voor iedereen iets lekkers tussen zit en je gemakkelijk verschillende dagen gevarieerd kan eten.

De prijs is 27 euro en dat is een realistisch bedrag voor een mooi receptenboek met recepten die voor iedereen haalbaar zijn. Heb je nog vragen over dit boek, laat het ons dan zeker weten! We helpen je graag verder!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina!

Extra tips!

Nog op zoek naar andere receptenboeken? Hier zijn nog een aantal erg goede kookboeken waar jij misschien ook veel plezier kan uithalen.

 1. Koolhydraatarm 30 dagen menu.
 2. De Keto Revolutie.
 3. De afslankreceptenbijbel.
 4. Fitcooking Editie 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *