REVIEW: FITCOOKING EDITIE 2: Werkt dit boek écht? Onze mening!

Deze review gaat over het boek “Fitcooking Editie 2“. Zoals de naam het al zegt, is dit de tweede editie van het boek. Er is dus reeds een eerste boek uitgekomen van Fitcooking.

Hier kan je de review terugvinden van het eerste Fitcooking Fitness Receptenboek. Absoluut de moeite waard om even door te lezen.

Het leuke aan een tweede boek is dat je dan met zekerheid weet dat het boek kwalitatief in orde is. Er wordt immers geen tweede deel gemaakt als het eerste deel geen succes heeft of niet verkocht wordt.

fitcooking editie 2

Het tweede deel bouwt verder op het eerste deel maar is nu minder een receptenboek maar meer een stappenplan naar een gezond lichaam. Dit boek brengt je een combinatie van informatie, tips en alles wat je moet weten om een gezond lichaam te bouwen en snel vet te verbranden

Dat is het leuke aan dit boek: Je hele levensstijl wordt geanalyseerd. Je krijgt niet alleen de juiste voeding aangeboden maar je krijgt ook een overvloed aan informatie ivm sporten, macronutriënten, calorieën en voedingsmiddelen.

Ben je ook benieuwd naar dit boek en twijfel je om het Fitcooking Editie 2 boek te kopen? Lees dan zeker deze review verder. Wil je  dadelijk een kijkje gaan nemen, druk dan op onderstaande blauwe knop! Deze brengt je naar de verkooppagina met de goedkoopste prijsgarantie.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina!

Wat is het boek “Fitcooking Editie 2” ?

Als je dit boek zou aanschaffen dan is het natuurlijk altijd zo fijn om te weten wat je dan precies aankoopt. Er zijn tegenwoordig zoveel kookboeken op de markt dat je maar beter eerst goed kan kijken wat je dan precies wil.

Het boek “Fitcooking Editie 2”  is een e-book. Een boek dat je dus alleen online kan aankopen. Nadat je het online hebt aangekocht, krijg je dadelijk de mogelijkheid om het te gaan downloaden.

In dit boek krijg je een duidelijke uitleg en structuur wat betreft voeding en training van je lichaam. Er wordt aandacht besteedt aan beide aspecten. Hierdoor zal je sneller resultaten behalen.

De meeste kookboeken zijn alleen maar kookboeken en baseren zich op voeding. In dit boek wordt er ook aandacht besteed aan de training van je lichaam en welke voeding daar dan het beste bij past.

Daarom spreekt de maker van dit boek eerder over een stappenplan dan over een kookboek. Het boek geeft je alle tools en legt alle stappen uit die je moet volgen naar een gezond lichaam.

Wie is de schrijver van dit boek?

fitcookingAchter dit boek staat de schrijfster “Veerle”. Zij houdt zich bezig met gezondheid, fitness en voeding.

Meer dan een voornaam is van haar niet te vinden. Niet op de website en ook niet ergens anders.

Dat vind ik best jammer. De vraag stelt zich dan ook of deze vrouw wel echt bestaat en niet gewoon een kop is op een plaatje. Een beetje transparantie kan nooit kwaad. Integendeel: het schept vertrouwen.

Een beetje onderzoek wijst uit dat je haar kan volgen op Instagram en dat ze ergens te maken heeft met de mannen van de Droog Trainen Academie.

Een gezond en strak lichaam krijgen en dat ook behouden is voor haar erg belangrijk. Ook als je ouder wordt.

Bij de meeste vrouwen gaat het lichaam een beetje veranderen na een bepaalde leeftijd en dat was bij Veerle ook zo.

Omdat ze haar gezonde strakke lichaam niet wilde kwijtspelen, ging ze op zoek naar een goede manier van eten en leven. Zo ontwikkelde ze haar eerste boek “Fitcooking Editie 1”.

Je voedingspatroon aanpassen en een actieve, gezonde levensstijl zijn de basisingrediënten voor een gezond en gelukkig leven.

Wil je graag contact opnemen met Veerle of heb je vragen, dan kan dat heel makkelijk door haar een mailtje te sturen.  Op de verkooppagina van het boek heb je namelijk een mailadres en zie je ook alle gegevens staan.

Voor wie is dit e-book bedoeld?

Het “Fitcooking Editie 2” boek is bedoeld voor vrouwen en mannen die actief en sportief door het leven gaan. Deze mensen zijn al een tijdje op zoek naar structuur in voeding en sport.

Dit boek bevat dus recepten voor mensen die sporten en daar actief mee bezig zijn. Ik denk dat het de eerste keer is dat ik een dergelijk kookboek tegenkom.

De recepten zijn lekker en gezond en kan je natuurlijk ook gebruiken als je niet zo actief bent, maar het boek richt zich specifiek op de actieve mens onder ons die weinig of geen resultaten behalen.

Voeding en Fitness.

Ga je met dit boek aan de slag, dan zal je niet meer op zoek moeten gaan naar de juiste recepten en zal je niet veel berekeningen van macronutriënten moeten doen. Alles staat immers in het boek.

Het boek is bedoeld voor mensen die hun fysieke doelen willen halen op vlak van sport en lichaam en het kan je bewust maken van een gezonde levensstijl en de juiste proporties van voeding.

Het is niet altijd makkelijk om de juiste hoeveelheden macronutriënten te berekenen als je actief bent en sport. Maar het is wel heel belangrijk.(bron)

Dit boek neemt je op dat vlak helemaal bij de hand en zorgt ervoor dat jij de juiste porties eet.

In het boek wordt immers alle uitleg gegeven over energie, energiebalans, en macronutriënten. Je hoeft zelf niets meer te gaan opzoeken of berekenen. Deze tool maakt van dit boek een absolute topper als je er zelf niets van kent.

Fitcooking Editie 2 boek kopen? Wat leer ik dan?

In deze cursus ga je niet alleen aan de slag met voeding maar ook met de juiste hoeveelheid voeding. Je leert welke proporties jouw lichaam nodig heeft, tijdens en na het sporten.

De maaltijden zijn eiwitrijk zodat je altijd jouw spieren voldoende beschermd.  Je leert genieten van heerlijk eten zonder dat je een schuldgevoel moet hebben of zonder dat jij bepaalde voedingscategorieën moet uitsluiten.

Je leert hoe je door jouw voedingspatroon en levensstijl op een gezonde manier aan te passen, perfect in staat kan zijn dat mooie gezonde afgetrainde lichaam te verkrijgen.

Ja! Ik ben benieuwd en wil al even gaan kijken naar het boek!>>>

Hoe ziet het e-book eruit en wat is de inhoud van het ebook.

Het boek “Fitcooking Editie 2” is een ebook dat je kan aankopen en dan op gsm, ipad of computer kan openen. Het e-book oogt mooi en is goed en constructief opgebouwd.

fitcooking editie 2

Het boek zorgt ervoor dat jij nooit meer moet twijfelen of raden hoeveel je moet eten van wat. Je kan via het ebook jouw calorie-behoefte berekenen. Je krijgt dan een voedingsplan dat helemaal op jouw maat is afgestemd.

En er is nog zoveel meer dat je krijgt bij dit boek bijvoorbeeld:

 • 130 nieuwe recepten.
 • Recepten die bij elke vorm van sport passen.
 • Recepten voor alle doeleinden: afvallen, spieren kweken..
 • Macrocalculators voor mannen en vrouwen voor vetverlies en spieropbouw.
 • Voedingsschema’s op maat.
 • Elk recept geeft de bereidingstijd, calorieën, vetten, koolhydraten en eiwitten weer.
 • Alles voor 1 persoon: makkelijk te vermenigvuldigen als je met meer mensen eet.
 • Alle soorten recepten in 1 boek.
 • Recepten: Ontbijt, lunch, diner, salades, smoothies en snacks.
 • Je eigen voedingsschema makkelijk zelf samenstellen.

Het Fitcooking boek ziet er netjes uit en is mooi opgebouwd met verschillende foto’s en alle informatie bij de recepten. Hierboven zie je een foto van hoe het boek er vanbinnen uitziet.

Visueel gezien is dit een heel fijn boek.  Het is mooi qua vormgeving en styling en alles staat er netjes en overzichtelijk in weergegeven.

Voordelen van het boek “Fitcooking “.

Dit boek brengt ons heel veel voordelen. Ik som er enkele voor je op.

 • Digitaal product: downloaden en dadelijk starten!
 • Je kan het bewaren op verschillende toestellen.
 • De combinatie van voeding en sport.
 • Duidelijke calorie-behoefte berekenen.
 • Dankzij calorie-behoefte dadelijk weten wat je mag eten en hoeveel.
 • Werken aan voeding en training tegelijkertijd.
 • Voeding afgestemd op je eigen trainingsplan.
 • Mooi, helder en duidelijk boek.
 • Lekkere en makkelijk te maken recepten.
 • Recepten in allerlei categorieën, voor de hele dag.

Het grootste voordeel van dit boek is zonder enige twijfel de aanpak en het opzet van dit boek om voeding te combineren met lichaamsbeweging. Een mens die in de zetel zit, moet immers anders eten dan een mens die elke dag naar de sportschool gaat.

Heel vaak loopt het daar nu net mis voor de meeste mensen. Ze gaan lekker sporten, maar ze weten niet meer wat ze moeten eten. Hoeveel calorieën moet je eten als je ook nog eens 5 op 7 gaat trainen?

De balans tussen sport, voeding, calorieën in en calorieën uit is erg belangrijk. Dit boek geeft je hier een duidelijk, helder inzicht in dat elk mens zou moeten hebben.

Ervaringen van anderen.

Als we even rondkijken op sociale media en websites dan vinden we hoofdzakelijk positieve reacties op dit boek. Mensen zijn enthousiast over het feit dat de recepten:

 • Makkelijk zijn.
 • Snel zijn.
 • Eenvoudig te bereiden.
 • Alle voedingscategorieën bevatten.
 • Goedkoop zijn.
 • Lekker zijn!

We vinden ook heel veel positieve reacties over mensen die actief sporten en eindelijk de resultaten hiervan zien. Ze zien eindelijk het overtollig vet verdwijnen en de spieren in de plaats komen.

Ik kan op dit moment geen negatieve reacties vinden. Als die er ook echt zouden zijn, dan mag je zeker zijn dat je ze terug vindt op het internet.

Mijn ervaring!

Ik heb het boek Fitcooking Editie 2 gekocht en ik ben op zoek gegaan naar recepten die ik wilde eten. Heel moeilijk was dat niet. Er staan best veel recepten in die heel erg toegankelijk zijn. Zelfs ook voor iemand zoals ik. 

Ik heb behoorlijk wat allergieën lopen op voedingsmiddelen en toch kon ik in dit kookboek heerlijke recepten terugvinden. 

fitcooking editie2

Ik maakte ook verschillende recepten klaar om te eten samen met mijn gezin en ook dat lukte aardig goed. Er durft wel eens wat protest komen als ik met nieuwe recepten kom aanzetten, maar dat was hier niet het geval. 

Het was/is vooral mijn man die een beduidend beter gevoel kreeg bij het eten van deze recepten. Dit waren de zaken waarin hij zich beter voelde:

 • Meer energie.
 • Sneller opstaan, minder vermoeid. 
 • Meer alert. 
 • Hij voelde zich sterker, fysiek. 
 • Hij had meer kracht. 
 • Een goed vol gevoel na elke maaltijd.
 • Minder zin om tussenin te snaaien.

Ik maak nog steeds met regelmaat gerechten uit dit boek, ook uit het Fitcooking Editie 1 boek, en het blijft nog steeds lekker om te eten. Wij zijn hier thuis dus positief!

Wat kost het ebook “Fitcooking Editie 2”?

Goed dan hebben we alles besproken dat jij moet weten en dan kan je dus stilletjes aan beslissen of je dit boek wil aankopen of niet.

De prijs dus! Hoeveel kost dit boek “Fitcooking Editie 2”? Je kan dit boek kopen voor 27 euro. En als ik eerlijk moet zijn, was ik erg verbaasd dat dit zo weinig was.

Een boek zoals dit, dat je meer geeft dan alleen 130 recepten, maar ook echt inzicht geeft in jouw voeding- en leefpatroon zou best wat meer mogen kosten.

Wat zijn de resultaten als je met dit programma werkt?

Als je met dit boek aan de slag zou gaan, dan zou je schitterende resultaten behalen en veel evolutie zien in jouw lichaamsbouw. Door de juiste voeding te combineren met de training van het lichaam, zou je snel gewicht verliezen en spieren opbouwen. 

Het resultaat is niet alleen dat je er slanker en beter zal gaan uitzien, dat je snel buikvet kan verliezen en snel zal afvallen over het hele lichaam, maar ook dat je zelf meer energie krijgt gedurende de dag.

Je maakt jouw lichaam gezond door het gezonde voeding te geven en voldoende eiwitten. De resultaten kunnen dus erg goed zijn op voorwaarde dat je je houdt aan de recepten en het trainingsadvies.

Is het boek “Fitcooking Editie 2” zijn geld waard?

Of het echt zijn geld waard is, is iets dat jij eerder zelf zal moeten bepalen. Je krijgt alles wat er hier beloofd wordt.

De recepten zijn lekker en gezond. Ze zitten boordevol eiwitten en ze geven jou een voldaan gevoel. Je kan porties maken voor jezelf, maar ook voor het hele gezin.

Je weet wat je eet, hoeveel je eet en welke voedingsstoffen aanwezig zijn in de recepten. En je leert hoe je zelf een weekmenu in elkaar kan steken en hoe je rekening moet houden met je eigen waarden.

En 27 euro voor al deze informatie…veel beter zal je het ergens anders niet vinden. Wij vinden dat dit boek absoluut de moeite waard is! 

Conclusie: ” Fitcooking Editie 2″

fitcooking editie 2Dit e-book geeft je zoveel meer dan een gewoon receptenboek.

Dat is het speciale aan dit boek. Je krijgt heerlijk gezonde recepten, maar je krijgt er ook alle informatie bij om aan jouw lichaam te werken.

Je krijgt alle tools om helemaal zelf aan de slag te gaan. Zo kan je zelf een gezond weekmenu op stellen en ervoor zorgen dat je de rest van je leven op een gezonde manier kan eten en leven.

Voor de sportieve mensen onder ons is dit boek een absolute aanrader. Het geeft je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met de juiste voeding bij het sporten.

Heb je nog vragen over dit boek of wil je iets laten weten, stuur ons dan zeker een mailtje. We helpen je graag verder!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina!

Extra Tips!

Op zoek naar nog meer gezonde recepten? Hier vind je nog 4 andere receptenboeken. 

 1. Koolhydraatarm 30 dagen menu.
 2. De Keto Revolutie.
 3. Fitchef Family.
 4. Fitcooking Editie 1.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *