REVIEW: DROOG TRAINEN PROTOCOl! Wij deden het!

Het Droog Trainen Protocol kan iedereen helpen met een gezond en strak lichaam.  Zou jij graag een afgetraind lichaam hebben? Mooi gespierd? Eentje waar jij hard voor gewerkt hebt?

Het Droog Trainen Protocol kan jou daarbij helpen! Ben je benieuwd? Lees hier dan verder en kom er alles over te weten!

Droog Trainen Protocol

In dit boek vind je alle informatie over droog trainen en hoe je op deze manier kan bouwen aan een nieuw en gezond lichaam. Het Droog Trainen Protocol is een manier van trainen waarbij het je doel wordt om je vetgehalte zo laag mogelijk te brengen.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina: vrouwen!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina: mannen! 

Wat betekent Droog Trainen?

We kunnen wel spreken over Droog Trainen maar als je niet weet wat dat inhoudt dan raken we geen stap verder. Dus de vraag is dan: Wat is de intentie van Droog Trainen?

De bedoeling bij het Droog Trainen is om je vetpercentage zo laag mogelijk te houden, terwijl je wel jouw spieren behoudt. Een ander woord voor Droog Trainen is ook “cutten”.

Door jouw vetpercentage zo laag mogelijk te houden, zullen jouw spieren meer zichtbaar worden. Hierdoor krijg je een smaller, gespierder en strakker lichaam.

Droog Trainen houdt dus in dat je jouw vetpercentage verlaagt zodat jouw spieren duidelijk zichtbaar worden. Algemeen wordt aangenomen dat een man ongeveer 10% vet mag hebben en vrouwen tussen de 15-20% vet om spieren zichtbaar te krijgen in hun lichaam.

Dit resultaat krijg je alleen als je jouw dieet combineert met oefeningen en consequente training. (bron)

Waar moet je op letten?

 • Eet minder calorieën dan je nodig hebt. Ze zeggen dat je caloriebehoefte verlagen met 10-15% een goed gemiddelde is. Zo eet je minder calorieën en zal je dus afvallen
 • Doe krachttraining. Dit is belangrijk. Zeker ook voor vrouwen. Je wordt ook helemaal niet zwaar of groot van krachttraining. Je zorgt er alleen voor dat je sterkere en stevige spieren krijgt.
 • Let op jouw verhoudingen in macro’s. Hoeveel eiwitten, vet en koolhydraten je moet eten kan je makkelijk online berekenen, maar let erop dat je er vooral voor zorgt dat je voldoende eiwitten eet. Eiwitten zorgen namelijk voor stevige spieren.
 • De meeste mensen geven nogal snel op. Houd vol. Dit principe van Droog Trainen werkt niet op 3 dagen tijd. Je moet jezelf echt wel de tijd geven. Minstens 100dagen, maar liever een half jaar. (Bron)

Wat is het Droog Trainen Protocol?

Het Droog Trainen Protocol is een handboek dat je helpt om de juiste stappen te zetten naar een fit en gezond lichaam. Een lichaam waar je de spieren ziet zitten.

Dit protocol krijg je toegestuurd en dan kan je alle ontvangen documenten openen op een telefoon, ipad of computer.

Het Droog Trainen Protocol is een pakket dat vol staat met informatie, tips en trics om zelf te beginnen met Droog Trainen. Zo krijg je alle tips om zelf aan de slag te gaan met gezonde voeding en een goed trainingsprogramma.

krachttraining

Belangrijk om te weten is dat je zélf aan de slag moet gaan met het boek. Je krijgt immers geen voorgedrukte voedingsschema’s. Het is echt de bedoeling dat je de menu’s zelf gaat maken.

Misschien lijkt dat een nadeel, langs de andere kant heeft het ook het voordeel dat je zelf kan kiezen welke menu’s je klaarmaakt en welke ingrediënten je kiest.

Niets zo vervelend als allerlei recepten waar voedingsmiddelen in staan die je niet lekker vindt. Maar op deze manier krijg je alle tools om voor jezelf een smakelijke maaltijd samen te stellen.

De oefeningen die je krijgt in het boek kan je thuis uitvoeren, maar heb je geen materiaal thuis dan is het misschien makkelijker om te gaan trainen in de sportschool waar je alles voor handen hebt.

Droog Trainen Protocol vrouwen.

Je hebt een droog trainen protocol vrouwen. Dit is een boek en een cursus, een schema en een plan speciaal gemaakt voor de vrouw. 

We weten allemaal dat een vrouwenlichaam iets anders is dan een mannenlichaam en daarom is er ook een apart protocol gemaakt voor de vrouwen. Zo kan je specifiek het vrouwenlichaam benaderen en trainen.

Heel veel vrouwen zouden hier graag mee beginnen. Ik zal het later in de review zeker nog herhalen, maar dit Droog Trainen Protocol gratis krijgen zou onnozel zijn. Dan zou iedereen slank en fit zijn.

En dat bedoelen we niet alleen letterlijk. Uiteraard moet je het programma aankopen, maar zelfs dan komt het nog niet gratis en voor niets. Jij zal zélf moeten werken als je resultaten wil behalen!

Droog Trainen Protocol mannen.

Als je een Droog Trainen Protocol boek hebt speciaal voor vrouwen, dan kon het niet anders of er is er ook eentje gemaakt voor de mannen. Een mannenlichaam is anders dan dat van een vrouw en heeft dus specifieke behoefte.

Dit Droog Trainen Protocol boek of de Droog Trainen Protocol pdf is speciaal gemaakt en ingesteld voor een mannelijke lichaam. Zo kan je als man het makkelijkst vet verliezen en het snelst spieren opbouwen.

Wie is de schrijver van het boek?

six packHenry Van Es is de schrijver van het Droog Trainen Protocol. Hij is de eigenaar van de Droog Trainen Academie.

Deze Academie is een online platform waar je allerlei zaken terugvindt over fitness en gezondheid.

Henry was vroeger een marinier. Toen hij daar mee stopte, besloot hij zich te gaan specialiseren in fitness en gezondheid. Dit was zijn grote passie in zijn leven.

Hij wil van elke dag genieten en dit met een gezonde levensstijl. Dat weerspiegelt zich duidelijk in zijn lichaam en geest.

Is dit boek een écht boek en levert het resultaat?

Als je het boek besteld, zal je merken dat alles netjes verloopt en jij alles ontvangt zonder problemen. Er is ook een prima support systeem waarbij je altijd antwoorden krijgt op jouw vragen.

Je hoeft hier ook geen eeuwigheid op te wachten,  jouw vraag wordt snel en efficiënt verwerkt. De Droog Trainen Academie vind je ook terug op Facebook en het heeft daar ontzettend veel “likes”.

Ben je benieuwd naar resultaten, dan kan ik je zeggen dat er bijna geen negatieve ervaringen te vinden zijn over het boek. Integendeel, de meeste ervaringen zijn super positief. Het blijkt dus een goed en efficiënt boek te zijn!

Voor wie is het programma bedoeld en voor wie zeker niet?

Het boek is bedoeld voor mensen die zich echt willen motiveren om te gaan trainen. Wil jij een paar kilo’s kwijt maar heb je niet de intentie om te gaan sporten, dan is dit boek niet voor jou.

Wil je aan de slag met een duidelijk sportschema, dan is dit boek misschien wel iets voor jou. Het boek is immers bedoeld voor mensen die willen bewegen en op die manier een paar pondjes willen verliezen.

Dit boek is zeker voor actieve mensen die houden van sport en bewegen en die sterk genoeg zijn om door te zetten en verder te doen, tot de resultaten zichtbaar worden.

Ja! Dit is iets voor mij! Breng me dadelijk naar de kortingspagina!

Ik ben een vrouw! >>>

Ik ben een man! >>>

Wat krijg je als je het boek Droog Trainen Protocol koopt?

Als je het Droog Trainen Protocol aankoopt dan krijg je in jouw mailbox alle documenten toegestuurd.

Het zijn een hoop pdf bestanden en excel’s waar je dan mee aan de slag kan gaan. Hier zit allerlei informatie in over voeding, training en hoe het menselijk lichaam werkt.

Droog Trainen Protocol
Calculator voor macronutriënten

Het is een programma dat geschikt is voor elke vrouw of elke man simpelweg omdat het eenvoudig opgesteld is en dus makkelijk te volgen.

Je start het programma en je gaat stap per stap aan de slag.

Houd je je strikt aan de voorgeschreven afspraken in het boek, dan zal je binnen de kortste keren mooie resultaten zien.

Bovenop het boek krijg je ook 6 gratis bonussen.

Extra Bonussen.

Deze bonussen zijn eigenlijk veel geld waard. Maar voorlopig krijg je ze gratis bij het Droog Trainen Protocol. Doe er jouw voordeel mee, want 6 bonussen dat is niet niks!

Bonus 1: Een trainings- en voedingslogboek.

Dit boek is een boek speciaal zo gemaakt dat je alles kan gaan “loggen”. Zo heb je een controle op wat je eet, hoeveel je eet en wanneer je eet. Dit kan heel verhelderend werken.

Bonus 2: Calculator voor macronutriënten.

Dit is een erg handige calculator waarmee je kan gaan berekenen hoeveel van welke macronutriënten jij eet. Beter nog, de calculator zal jou zeggen hoeveel je er moet eten en van wat, om zo goede resultaten te krijgen.

Bonus 3: Meet je vooruitgang.

Deze tool zal ervoor zorgen dat jij een objectieve kijk krijgt op jouw vooruitgang. Deze is belangrijk om te weten waar je staat. Jezelf op een weegschaal zetten geeft geen helder beeld maar via deze tool, zal jij exact weten hoe goed je bezig bent.

Bonus 4: Lijst met gezonde voedingsmiddelen. 

Lijkt niet zo interessant maar het zal je verbazen hoeveel mensen niet weten wat er wel en wat er niet gezond is. Met deze lijst komt daar duidelijkheid in.

Bonus 5: Twaalf weken Training thuis.

Houd je niet van naar de fitness gaan, dan is deze bonus speciaal voor jou. Een trainingsprogramma speciaal gemaakt voor mensen die liever van thuis uit sporten.

Dit zijn oefeningen gebaseerd op het gebruik van eigen lichaamsgewicht en daardoor creëer je dezelfde soort oefeningen als gewichttraining. Je hebt bij deze bonus geen extra materiaal nodig

Bonus 6: Twaalf weken sportschool.

Ga je wel graag naar de fitness en wil je wel daar aan de slag gaan? Geen probleem dan geeft bonus 6 jou deze mogelijkheid. Alle uitleg en oefeningen om te trainen in de fitness!

Hoeveel kost het boek Droog Trainen Protocol?

Normaalgezien zou het volledige pakket van het Droog Trainen Protocol 250 euro moeten kosten. Dat is heel veel geld.

Dat weten de mensen van het Droog Trainen Protocol  natuurlijk zelf ook en omdat zij graag zoveel mogelijk mensen willen helpen, loopt er momenteel een actie waarbij je het volledige pakket kan krijgen voor de prijs van 67 euro.

Hoe lang het boek nog wordt weggegeven aan deze kortingsprijs weet ik niet, maar wil je graag bestellen aan deze prijs dan kan dat via de link op deze pagina. Via deze pagina krijg jij altijd de goedkoopste prijs.

Droog Trainen Protocol Challenge.

Waarschijnlijk heb je ook al gehoord van de Droog Trainen Protocol Challenge. Dit is een wedstrijd die de jongens van de Droog Trainen Academie organiseren.

Het is een wedstrijd gedurende 8 weken waarin ze mensen zoveel mogelijk gewicht laten verliezen. Gewicht verliezen en spieren kweken. In de challenge krijg je dan constante begeleiding en kan je samen met een beperkte groep aan de slag met elkaar te motiveren.

In deze challenge leer je om consistent te zijn en elke de juiste keuzes te maken. Je leert om de juiste voeding te eten en de juiste oefeningen te doen om je lichaam op peil te houden.

Voordelen en nadelen van het Droog Trainen Protocol kopen.

Nadat ik het Droog Trainen Protocol heb ontvangen en zelf ben beginnen lezen, kwam ik tot de vaststelling dat het boek zowel voordelen als nadelen heeft.

Aan jou dus om uit te maken welke het zwaarst doorwegen. Zijn dat de voordelen, ga er dan mee aan de slag en je zal er blij van worden. Vind je de nadelen doorwegen, dan koop je het boek beter niet.

Voordelen.

 •  Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om goed te starten in 1 boek. Het boek biedt een oplossing voor én dieet én training. Dit is vrij uniek. Hierdoor weet je dat je een totaalpakketje in hadden hebt.
 • Met dit Protocol leer je hoe je op een korte tijd zo efficiënt mogelijk jouw lichaam kan trainen. Dit is zeker handig voor mensen die geen kennis hebben van sport, fitness en krachttraining.
 • In het boek krijg je veel praktische tips die je onmiddellijk kan gaan gebruiken in jouw dagelijks leven. Zo ga je op de juiste manier trainen en op de juiste manier eten.
 • Je staat er niet alleen voor. Als je het wil kan je je aanmelden voor een online community waar je samen met andere gebruikers van het Droog Trainen Protocol aan de slag kan gaan. Hier vind je veel tips, maar ook zorgt dit platform ervoor dat je elkaar kan steunen en gemotiveerd zal blijven.
 • Het programma bouwt het dagdagelijkse leven in. Het is geen strikte bedoening waar je kei hard tegenaan moet gaan en er nooit een rustmomentje kan zijn. Nee, zowel op het vlak van eten als sport is er de mogelijkheid om flexibel te zijn. 

Droog Trainen Protocol

Nadelen.

 • Met dit programma gaat het niet vanzelf. Als je geen zin hebt om aan de slag te gaan of de moeite wil doen om er aan te werken, dan zal dit boek je niet verder helpen. Je moet het altijd zelf doen.
 • Het kan best lang duren voor je resultaten ziet. Om het hele protocol te doorlopen heb je al snel 12 weken nodig. Afhankelijk van jouw lichaam zal je snel of minder snel resultaten zien.
 • Dit programma is niet goedkoop bij eerste aankoop. Nu ja, dat is relatief natuurlijk want als je een persoonlijke trainer neemt en twee keer per week met hem werkt dan is dit boek heel goedkoop en een veel betere deal.

Droog Trainen Protocol Ervaringen.

Als je op zoek gaat naar ervaringen vind je alleen maar positieve reacties terug. Zeker de mensen die meedoen aan de challenge en daardoor onder constante begeleiding staan, zijn laaiend enthousiast.

Mensen verliezen grote hoeveelheden vet en beginnen spieren op te bouwen die zichtbaar worden op hun lichaam.

Het programma wordt aangeraden door de gebruikers en mensen zijn bereid om hun foto’s te laten publiceren op sociale media. Daar kan je de verschillen zien in het lichaam van de deelnemers. De resultaten zijn soms écht spectaculair te noemen.

Mijn ervaring.

Ik ben zelf gestart met dit Droog Trainen Protocol. Ik ben iemand die graag sport en dus behoorlijk sportief is. Maar er valt altijd wel meer vet te verliezen en meer spier op te bouwen.

Bij mijn eerste contact met de makers van het programma was ik erg enthousiast. Ik kreeg snel een antwoord en er werd uitgebreid op mijn vragen gereageerd.

Daarna was het natuurlijk aan mij en moest ik zelf aan de slag met het programma. Dit is wat ik ben tegengekomen.

 • Het programma is helder en duidelijk.
 • Er is altijd antwoord op vragen.
 • Het eten is flexibel en je krijgt zelf de verantwoordelijkheid om je maaltijden klaar te maken. Je mag dus eten wat je wil, zolang je je houdt aan bepaalde afspraken en maten.
 • De oefeningen zijn standaard. Oefeningen die sowieso aangeraden worden om te doen en je lichaam sterker te maken. Deze oefeningen vind je overal terug als je op zoek gaat.

Ben ik tevreden? Zeker. Hier worden geen geheimen verteld en iedereen kan met dit programma aan de slag. Je moet er wel voor werken. Als je niets doet, zal je niets bereiken.

Na 4 weken was ik ongeveer 4,7 kg kwijt en had ik beduidend meer spieren. Zeker mijn armen waren sterker en meer gespierd. Mijn rug was uitgesproken en stond scherp.

Vooral de hulp en de antwoorden die je krijgt, zijn absoluut top. Als je iets wil bereiken is het altijd een goed idee om een coach in de buurt te hebben, die controleert of het wel goed gaat. Bij dit programma heb je dat!

 

 

Is “Droog Trainen Protocol” zijn geld waard en doet het programma wat het beloofd?

Ga je het Droog Trainen Protocol kopen dan wil je weten of het zijn geld waard is en of het resultaat levert. Dat is logisch. Ga je hiermee aan de slag, dan zal je resultaten krijgen. Ongetwijfeld.

Daarbij heb je natuurlijk ook het feit dat het programma een beetje duurder is dan een ander programma. Je krijgt voor dit geld dan ook wel veel meer dan bij sommige andere programma’s.

Ga je werken met dit programma en doe je dit ernstig en op een juiste manier dan levert het programma jou de beloofde resultaten. Ook hier geldt natuurlijk dat jijzelf verantwoordelijk bent!

Conclusie: Droog Trainen Protocol kopen?

Droog Trainen ProtocolNu zou je ongeveer alles moeten weten wat er valt te weten als je het Droog Trainen Protocol gaat kopen. Of je er graag mee aan de slag wil gaan, dat ga jij natuurlijk zelf moeten beslissen.

Vraag je je af waar je al die bonussen en het boek kan bestellen, dan kan je dat doen via de kortingslink hier beneden. Je krijgt dan alle materialen toegestuurd waarmee je dadelijk aan de slag kan gaan.

Wil je aan de slag met jouw gezondheid en wil je graag de juiste oefeningen om aan jouw lichaam te werken, dan is dit boek zeker iets voor jou! Ik wens je veel trainingsplezier en geniet van de korting!

Heb je toch nog vragen en wil je graag even van mening wisselen dan kan dat zeker. Stuur ons een mailtje en we helpen je graag verder!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina: vrouwen!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina: mannen! 

Extra Tips!

Wil je graag starten met afvallen en wil je nog graag een goed receptenboek bij dit Droog Trainen Protocol? Dat is een slim idee! Zo slaag je twee vliegen in één klap en ga je super veel resultaat boeken!

Misschien is één van deze boeken iets voor jou?

 1. Koolhydraatarm 30 dagen menu.
 2. De Keto Revolutie
 3. Oersterk: Gezond in 4 weken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *