REVIEW: DIEET PRO! Ervaringen en resultaten!

Vandaag een Review over het  “Dieet Pro Programma”. Met alle resultaten en ervaringen! Dit is één van de meest verkochte dieetformules die er momenteel in Nederland en België ter beschikking is.

“Het nummer 1 dieet van Nederland” staat te pronken op hun website maar is dat dan ook zo? Denk je er ook aan om Dieet Pro te kopen? Dan is het een goed idee hier een beetje verder te lezen.

DieetPro

Als je rondkijkt op het internet op zoek naar Dieet Pro Ervaringen dan kom je alleen maar positieve reacties tegen. Reden genoeg om even rond te gaan kijken of dit echt zo is. 

Wat zijn dan die Dieet Pro Producten en wat moeten we ons daar precies bij voorstellen? En als je ze neemt kan je dan afvallen met Dieet Pro? En hoeveel kan je dan afvallen per week? 

Er zijn altijd veel vragen en daarom gingen wij voor jullie op zoek. We zochten alles uit en gingen op zoek naar het Dieet Pro Programma, de Dieet Pro lekkere smaken en alles wat je moet weten. Je leest het hier in onze Dieet Pro Review!

We namen een kijkje bij Dieet Pro en gingen ermee aan de slag. Er zijn erg veel supplementen op de markt en er zijn erg veel afslank-shakes op de markt dus het is niet onbelangrijk dat we even kijken of dit product ook effectief doet wat het belooft.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Wat is Dieet Pro?

Er zijn tegenwoordig zoveel afslankprogramma’s op de markt die zoveel beloftes maken, dat je soms de bomen niet meer door het bos kan zien. Dieet Pro is één van de programma’s die je zal tegenkomen.

Dieet Pro is een programma dat bestaat uit maaltijd-shakes. Deze shakes zijn dan voorzien van veel eiwitten. Je hebt Dieet Pro shakes maar ook Dieet Pro repen.

Dit wil zeggen dat je maaltijden zullen bestaan uit het dagelijks eten van repen of het drinken van shakes.  Dieet Pro Programma

Bij Dieet Pro krijg je ook een eetschema zodat je exact weet wat je moet eten en wanneer je het moet eten. Voor veel mensen blijkt dit een handige tool te zijn zodat er niet te veel moet getwijfeld worden.

Het is ook eerder uitzonderlijk. De shakes en repen kan je op meerdere plaatsen vinden, maar een eetschema krijg je niet overal en al zeker niet in verband met het drinken van shakes. Ik ben benieuwd.

Je krijgt een doos met shakepoeder. Je krijgt een maatschepje waarmee je de juiste hoeveelheid afmeet en dan mix je dit met water. Dan is jouw maaltijd  klaar. Snel, efficiënt én met alle voedingsmiddelen die je lichaam nodig heeft.

Uitproberen. 

Het is inderdaad misschien een goed idee de dingen eerst uit te proberen. Je moet het wel eten of drinken en als je het niet lekker vindt, dan wordt dat een heuse opdracht. 

Bij Dieet Pro hebben ze daaraan gedacht. Zo kan je Dieet Pro proefzakjes bestellen. Dat zijn allemaal kleine zakjes met verschillende smaken. Zo kan je uitproberen wat je lekker vindt.

Wil je Dieet Pro kopen dan is het goed wat meer inzicht te krijgen in de Dieet Pro Producten. Lees dus zeker verder in deze review. Hier kom je alles te weten!

Hoe ziet het eetschema bij Dieetpro eruit?

Handig om te weten is natuurlijk ook hoe een dergelijk eetschema er dan wel uitziet. Het geeft je een zicht op de tijdstippen en de hoeveelheid eten dat je in 1 dag mag consumeren.

Je kan/mag de tijdstippen ook altijd een beetje aanpassen als dat nodig is aan je eigen leven en werkschema. Sta je op om 6u in de ochtend, dan neem je in de ochtend de eerste maaltijd, bijvoorbeeld.

 • Shake : 8u
 • Tussendoortjes: 10u15
 • Shake: 12u30
 • Tussendoortje: 15u
 • Tussendoortje: 16u30
 • Avondeten: 18u
 • Snack: 20u30

Het principe van Dieet Pro Shake is dat je elke 2 u probeert te eten. Dit zorgt voor behoorlijk veel eetmomenten op een dag, nl 7. Mensen die bang zijn dat ze honger gaan lijden, dat is niet het geval. 

Afvallen met Dieet Pro wordt op deze manier heel erg makkelijk. Er zijn heel veel lekkere smaken in de shakes. Je kan eindeloos variëren. Of je kiest voor een Dieet Pro Variatiepakket en je gaat op zoek naar je favoriete smaak!

Wat zit er in een Dieet Pro Shake?

De shakes van Dieet Pro bestaan uit eiwitten, vitaminen en mineralen. Allemaal goede voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft om elke dag te functioneren.

Het is belangrijk om te weten wat er in de shakes is toegevoegd. Het blijft voeding en die wil je dan natuurlijk in optimale hoeveelheden in je lichaam. In de shakes zitten:

 • Vitaminen en mineralen (Om -onder andere- de stofwisseling te versnellen).
 • Groene thee extract.
 • Chroom (Houdt de bloedsuikerspiegel laag).
 • Hoogwaardige eiwitten.
 • Weinig suiker.

Het eten van voldoende eiwitten is gerelateerd aan veel gewichtsverlies en is dus belangrijk in een gezond dieet. Afvallen met Dieet Pro is dus zeker mogelijk!

Eiwitten zorgen er voor dat je voor een lange periode een verzadigd gevoel krijgt en je minder zin hebt om te gaan snoepen. Ze zorgen er ook voor dat je spieren behouden blijven.(bron)

Als je gaat afvallen is het belangrijk dat je je spieren vergroot en je vetmassa verkleint. Door voldoende eiwitten te consumeren zal je jouw spieren behouden en kan je vetten verliezen.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Het programma is bedoeld voor iedereen die gewicht wil verliezen en terug een gezond lichaam wil krijgen. Het is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.

Dieet Pro Programma

De bedoeling van het dieet is dat je gedurende een langere periode zal gebruik maken van de shakes ter vervanging van ander voedsel.

Zo krijg je minder calorieën binnen. Daardoor kom je in een calorie-tekort en zo verlies je gewicht.(bron)

Stop je met de shakes dan is het de bedoeling dat jij en je lichaam een gewoonte hebben opgebouwd van voldoende gezonde voeding op de juiste momenten waardoor je niet in een jojo effect terecht komt.

Hoeveel je gaat afvallen met Dieet Pro dat kunnen we niet zomaar zeggen. Alles hangt af van hoe je lichaam in elkaar zit en hoe jij met de producten aan de slag gaat.

Is het Dieet Pro programma gezond?

Belangrijk om te weten is natuurlijk of dit programma gezond is. Je kan wel starten met iets maar als het je niets positiefs opbrengt en alleen schade toebrengt, dan zijn we geen stap vooruit.

Dieet Pro is een supplement dat je kan helpen met het eten van gezonde voeding. Het is geen vervanging voor de rest van je leven. Je schakelt dit programma in voor een bepaalde periode om zo de beste resultaten te behalen. 

De shakes bestaan uit gezonde voedingsstoffen en kan je dagelijks meerdere maken drinken. Ze zijn gezond en zorgvuldig gemaakt met de beste ingrediënten.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het gebruik van whey-eiwit shakes bijdraagt tot het verstevigen van je spieren, kracht bouwen en gewicht verliezen.(bron, bron)

Het programma werkt het best als je 2 maaltijden vervangt door een shake. De derde maaltijd eet je gewoon vast voedsel. Zo blijf je gewoon aan vaste voeding en kan je ook makkelijker stoppen met het programma.

Wat is de kwaliteit van de producten?

De kwaliteit van de producten ziet er helemaal goed uit. De potten zijn stevig en voorzien van een maatschepje. Ze zijn makkelijk te openen en terug te sluiten.

Op het etiket zie je alle informatie die je nodig hebt. Er staat wat er in de pot zit en wat de voedingswaarde van elk product is.

De producten zien er goed uit. Ze ogen mooi en het ziet er allemaal helemaal netjes uit. Er is duidelijk zorg besteed aan de kwaliteit.

Beschikbare smaken Dieet Pro in het programma?

Niet iedereen houdt van dezelfde smaken en dus is het leuk als er meerdere smaken beschikbaar zijn. Bij Dieet Pro kan je de smaak kiezen die voor jou het lekkerst is. Dieet Pro Programma

Bij de bestelling krijg je een shakebeker. In deze beker kan je je shake maken al kan je dat ook doen in een blender.

Er zijn heel veel lekkere smaken bij Dieet Pro. De smaken die je kan kiezen zijn:

 • Chocolade
 • Vanille
 • Aardbei
 • Kokos
 • Banaan
 • Kersen
 • Cappuccino
 • Caramel
 • Mango
 • Forest Fruit.

Ja! Ik wil dit ook! Breng me naar de goedkoopste prijzen!>>>

Tips als je zou starten met Dieet Pro.

Als je met het Dieet Pro programma zou gaan starten dan is het belangrijk om nog enkele tips in gedachten te houden.

Deze eiwitshakes zijn supplementen en kunnen zeker en vast geen gezonde voedingsgewoontes vervangen. Ze kunnen je wel helpen gedurende een tijdje om overtollig gewicht te verliezen.

Wil je dit graag, ga dan extra je best doen en let hierop:

 • Beweeg voldoende!
 • Drink veel water. Niet één glas, maar veel.
 • Eet in je andere maaltijden gevarieerd.
 • Ga niet stiekem snoepen maar houd je strikt aan het eetschema.

Dieet Pro resultaten en Dieet Pro ervaringen.

Je kan heel veel resultaten terugvinden op het internet van mensen die heel tevreden zijn over dit programma. Het is een programma waarbij je de eerste dagen wat wilskracht moet tonen.

Het wisselen van je gerechten naar drankjes, kan wel even lastig zijn. Maar eens je daar doorheen bijt, gaat alles vlotter. Je kan tussendoortjes eten die gezond zijn.

Je hebt niet zo veel zin meer in zoetigheid maar ook zit je langer met een verzadigd gevoel waardoor je minder behoefte hebt aan eten. Dankzij de juiste dosis van vitaminen en mineralen krijg je ook veel meer energie.

Mijn ervaring. 

Ikzelf gebruik elke dag een eiwitshake. Ik doe dit al jaren om mijn lichaam na het sporten goed te laten recupereren. Ik doe het poeder in mijn blender samen met een hoeveelheid water. Je mixt het en drinkt het op. 

Dat gaat goed. Ik kies meestal voor chocolade smaak, kokos of mango. We hadden nog nooit besteld bij Dieet Pro, dus dat deed ik deze keer wel. Ik wilde weten of deze shakes even lekker zijn als diegene die ik normalerwijs bestel. 

Dit is wat ik vond van de producten van Dieet Pro:

 • Deze smaken waren verrassend lekker: Chocolade, Vanille, Kokos, Mango, Bosvruchten, Banaan en Aardbei. 
 • Mijn favoriet was de chocolade die ook echt wel een chocolade smaakje heeft. Vergis je niet: je zal nooit een échte chocoladesmaak proeven..je proeft dat dit andere intenties heeft. Dat heeft elke eiwitshake. Het is een kwestie van even wennen, daarna ben je dat gewoon. 
 • Ik vond de Cappuccino, Karamel en Kersen echt niet lekker. In die mate dat ik ze niet opgedronken heb. Mijn man (die veel koffie drinkt) vond Cappuccino wel lekker. 
 • De shakes gaven me een goed vol gevoel en ik had geen enkele behoefte te gaan snacken tussenin.
 • Ik had voldoende energie. 
 • Ik moest niet veel aan eten denken. Dankzij het schema en de juiste producten wordt je leven een pak makkelijker op deze manier. 

Doet dit programma wat het beloofd?

saus van dieetproAls jij je houdt aan de afspraken en je gaat tussenin niet vals spelen, dan zal dit programma zeker doen wat het beloofd. Je kan snel en efficiënt gewicht verliezen op een gezonde manier. 

Vervang 2 maaltijden door shakes en eet 1 gewone maaltijd. Tussendoor mag je nog snacken zolang dit gezonde snacks zijn.

Waar kan je het kopen?

Het Dieet Pro programma kan je alleen aankopen online. Je doet dit best via deze link, dan krijg je gegarandeerd de LAAGSTE prijs. Soms staan er echte promo’s in het programma en dan heb je de voordeligste prijs via de link.

Je bestelt alles online. De dag erna heb je je boodschappen in huis en kan je starten. Lekker makkelijk.

Wat kost een maandje Dieet Pro?

De prijs is afhankelijk van wat je bestelt. Neem je één pot shake dan zal je rond de 30 euro betalen maar ga je ineens voor een maandpakket, dan krijg je veel korting en is het allemaal voordeliger.

Een maandpakket kost 119,80 euro. Hierin krijg je dan verschillende producten zoals:

 • 3 potten Dieet Pro 500 gram, met smaken naar keuze.
 • Visolie Forte 60 capsules.
 • Multi-totaal 30 capsules.
 • Vezel-complex.
 • Doos met 16 DieetPro snacks Chocolate Brownie.
 • Voedingsschema voor 7 dagen.
 • Een gratis shaker.

Zoals je kan zien is het beter een groot pakket te nemen zodat je ook dadelijk de goedkoopste prijs krijgt maar ook de beste producten.

Er zijn verschillende voordelige pakketten en ook verschillende soorten producten. Voor iedereen wat wils en dus zeker de moeite om uit te proberen. Ga maar eens een kijkje nemen!

Dieet Pro bestellen, hoe doe je dat?

Het Dieet Pro programma en zijn producten bestellen gaat erg makkelijk. Je koopt ze aan online en je doet dit best via de kortingslink op deze pagina! Dan krijg je de laagste prijs.

Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt, inclusief een aantal recepten die je kan gebruiken. Alles is helder en duidelijk terug te vinden.

Je hebt een aparte categorie “bestellen” op de website en daar kan je dan jouw producten gaan aanklikken, betalen en kopen.

Kijk goed naar de aanbiedingen. Zo zijn maandverpakkingen goedkoper dan bussen die je apart zou kopen.

De levering van je producten?

Als je de producten bestelt dan worden ze thuis bij jou geleverd. De levering gebeurt ook snel. Voor 16u bestellen is de volgende dag in huis. Dit is ook echt zo, wij hebben het uitgetest!

Het pakketje is netjes ingepakt en je krijgt er jouw bestelbon bij. De doos is stevig en de producten zijn met zorg ingepakt.

Conclusie: Is dit Dieet Pro de moeite waard en moet ik Dieet Pro Kopen? 

We kunnen zeggen dat dit programma de moeite waard is in zijn categorie. Zeker als je in staat bent om voor jezelf duidelijke afspraken te maken. Op zich vraagt het zelfs voor veel mensen niet zo heel veel aanpassing.

Dieet Pro Programma

Je wisselt twee maaltijden met een shake, daardoor eet je minder calorieën en ’s avonds eet je gezond. Makkelijk en snel. Je hebt een goed verzadigd gevoel dankzij de eiwitten.

Je moet geen honger lijden en jouw lichaam wordt op een gezonde manier gevoed. Het is een makkelijke en efficiënte manier van afvallen waar meestal grote successen mee behaald worden.

Ik vond het zeker heel fijn om met deze producten aan de slag te gaan. En ik verloor op deze twee weken proef ook nog eens evenveel kilo’s! Super. 

Heb je nog vragen of wil je iets laten weten, stuur ons dan zeker een berichtje of plaats een opmerking onder het artikel. We helpen je graag verder!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

 

Bron: www.dieetpro.nl

Extra Tips!

Ben je meer op zoek naar een kookboek of wil je graag voeding en training met elkaar combineren? Dan zijn deze 3 tips zeker iets voor jou!

 1. De Keto Revolutie.
 2. Droog Trainen Protocol.
 3. Fitchef Family.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *