REVIEW: De Man Van Je Dromen Krijgen En Houden! TOP Cursus!

De Man Van Je Dromen Krijgen En Houden is een nieuw product dat je kan klasseren in de categorie romantiek en dating. De meeste dating producten die je tegenkomt, zijn gemaakt voor mannen. Nu is het tijd voor de vrouwen!

Liefde en geborgenheid zijn belangrijke aspecten van een gelukkig leven. Als je een fijn gevoel wil hebben en op een gelukkige manier door het leven wil, dan is het voor de meeste mensen wel zo fijn om dat samen mét iemand te doen.

de man van je dromen krijgen en houden

Maar tegenwoordig is het niet meer zo makkelijk om op zoek te gaan naar de perfecte man. Vaak zijn mensen uit op een one-night-stand of merk je na een week of drie dat dit het toch niet is. Maar de man van je dromen vinden, hoeft niet zo moeilijk te zijn. (bron)

Er zijn veel verschillende aspecten waar een relatie moet aan voldoen om succesvol te zijn en samen door het leven gaan, is dan ook een werkproces.

Hoe je die man van je dromen kan krijgen en houden zou deze cursus jou gaan leren! Of dat ook echt zo is en of het programma een beetje goed is, dat lees je verder in deze review.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina! 

Wat is de cursus “De Man Van Je Dromen Krijgen En Houden”?

de man van je dromen krijgen en houdenDe cursus “De Man Van Je Dromen Krijgen En Houden” is een cursus die je online kan aankopen. Het is dus een digitaal product.

De cursus is opgebouwd uit teksten, boeken, video materiaal en ook audiobestanden. Je krijgt dus op drie verschillende manieren informatie toegediend. Het voordeel hiervan is:

 • Dat je in je eigen tempo aan de slag kan gaan.
 • Bepaalde informatie kan terugluisteren, lezen of kijken.
 • Dat je op verschillende manieren de leerstof aangereikt krijgt. Daardoor zal je die informatie beter begrijpen, onthouden en kunnen toepassen.

Doordat dit een digitaal product is zal je dus na aankoop van het product ook dadelijk kunnen starten met de cursus. Niet wachten op de postbode, niet naar één of andere winkel lopen! Heerlijk is dat.

Kopen, klikken, downloaden en starten!

Wie is de maker van de cursus? Mathijs Dingjan.

Mathijs DingjanDe maker en verkoper van dit product is Mathijs Dingjan. De man zijn we al eerder tegengekomen bij de review van het product “Berichtenbaas” .

Hier zijn we toen op zoek gegaan naar Mathijs Dingjan en zijn geloofwaardigheid.

Na onze zoektocht kwamen we tot de constatatie dat de man écht bestaat en een eigen bedrijf heeft.

Zo heeft hij de website Mannenbrein.nl. Deze website gebruikt hij om al zijn producten te promoten.

Het bedrijf achter al deze producten heet ” Lifestyle Ventures”. Het bedrijf is ingeschreven, is met alles in orde en ook contactgegevens zijn snel terug te vinden op de website. Het bedrijf bevindt zich in Amsterdam.

Via dit bedrijf brengt hij zijn cursussen aan de man. Via dit bedrijf vind je bijvoorbeeld ook AttractionGym. Dit is een website waar je cursussen kan vinden voor mannen die een vrouw zoeken.

Na alle opzoekingswerk kunnen we vaststellen dat het bedrijf netjes in orde is en helemaal betrouwbaar. De producten die aangeboden worden geven allemaal goede informatieve en het zijn kwalitatieve producten.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Mathijs Dingjan werkt samen met mannen en vrouwen om zo meer liefde te vinden in het leven. Zijn cursussen zijn altijd opgebouwd met veel praktische tips en trucs.

Deze cursus is bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar hun ideale man. Het lijkt soms een beetje dwaas om een cursus te maken “Hoe versier je een man”,  maar heel veel vrouwen botsen toch tegen een beetje basiskennis aan.

Een cursus waar je leert mannen versieren en hoe een man verleiden met woorden, die vind je niet elke dag. Het is een gat in de markt die met deze online cursus goed opgevuld wordt want na het volgen van deze cursus leer je hem krijgen en houden!

De cursus is heel goed opgebouwd en je zal snel merken dat je hier kwaliteit krijgt waar je echt mee aan de slag kan gaan.

Dit product is dus bedoeld voor de vrouwen onder ons! Meer specifiek voor de vrouw die graag “De Man Van Mijn Dromen” wil ontmoeten!

Wat leer ik in deze cursus?

In deze cursus zal je leren hoe je met de juiste technieken elke man voor jou kan winnen.

Doordat Mathijs ook cursussen maakt met mannen en dus met veel mannen gewerkt heeft, heeft hij ook geleerd hoe mannen denken en dingen aanvoelen. Hoe het mannenbrein écht werkt!

In de cursus zal je dus leren hoe je toenadering zoekt tot de man van je dromen en wat je beter wel en niet kan doen.  Hoe maak je een man gek van verlangen? is altijd een belangrijke vraag om ook een antwoord op te krijgen.

Al de informatie die hij gevonden heeft bij de mannen, gebruikt hij in deze cursus. Zo kan jij vanop de eerste plaats leren wat de juiste technieken zijn om de man je dromen te krijgen!

Hoe ziet de cursus  “De Man Van Je Dromen Krijgen En Houden” eruit en wat is de inhoud van de cursus?

Nadat je de cursus aangekocht hebt, zal je een mail krijgen met daarin jouw inloggegevens. Met deze gegevens kan je dan naar de website Mannenbrein.nl en daar kan je inloggen in het leden-gedeelte.

de man van je dromen krijgen en houden

Deze cursus leert jou hoe je als vrouw de man van je dromen kan leren kennen. De cursus bekijkt alle onderdelen die hierbij aan bod komen:

 • Hoe je als vrouw, de beste indruk nalaat.
 • Hoe je jou in een relatie moet opstellen om de man te houden.
 • Je leert hoe je zin te krijgen, zonder dat de mannen weglopen.
 • Een man verleiden met woorden.
 • Tips mannen verleiden.
 • Hoe versier je een man (die je al kent).
 • En zoveel meer..

De cursus bestaat uit 6 delen en in het totaal krijg je 48 modules die bestaan uit video’s, tekst en audio-bestanden. Doordat de cursus opgedeeld is in modules kan je makkelijk aan de slag gaan.

Bij sommige cursussen moet je gaan zoeken naar het begin en het einde, maar dat is hier zeker niet het geval. Integendeel. De cursus is netjes opgebouwd en wijst je de juiste weg.

De 6 delen van  de cursus “De Man Van Je Dromen Krijgen En Houden” zijn:

 • 5 grote misverstanden over mannen.
 • Hoe je hem oncontroleerbaar en blijvend aangetrokken tot je maakt.
 • Initiatief nemen terwijl hij denkt dat het allemaal zijn idee was.
 • Hoe je de verkeerde mannen en players eruit filtert.
 • Een emotionele connectie opbouwen met jouw man.
 • Hoe je de vrouw van zijn dromen wordt.

Ben je klaar met deze 48 modules in deze 6 delen, dan staan er jou nog een paar leuke bonussen te wachten.

Bonussen.

mannenbreinHet is altijd leuk als we bij een product kunnen zien dat er nog een extraatje bij zit. Dat willen we immers allemaal graag.

Dat extraatje maakt het product nog net een beetje mooier dan het al is.

Het gebeurt dat de bonus tegenvalt en niet echt een bonus is. Zo heb ik dit al een paar keer mogen meemaken maar gelukkig zijn de meeste bonussen wél van goede kwaliteit.

Bij de cursus “De Man Van Je Dromen Krijgen En Houden” krijg je maar liefst 7 verschillende bonussen. Dat is niet weinig. En het gebeurt niet vaak dat je zoveel extra krijgt. Ik ben dus benieuwd naar de kwaliteit! Hier gaan we:

Bonus 1: 117 Kant en klare scripts en zinnen.

In deze bonus krijg je heel veel praktische oplossingen voor eventuele problemen die de kop zouden kunnen opsteken. Je krijgt zinnen en gesprekken die je op voorhand kan lezen.

Zo leer je hoe je kan reageren op verschillende situaties die je misschien niet zag aankomen. Je krijgt antwoorden op vragen en zinnen die je rechtstreeks in het echte leven kan gebruiken.

Bonus 2: De volledige cursus op audio.

In deze bonus krijg je de volledige cursus in geluidsopname. Mathijs Dingjan leest de volledige cursus zelf voor je voor. Erg makkelijk is dat omdat je het dan overal kan beluisteren wanneer het jou uitkomt.

Tijdens het autorijden, sporten, koken of op weg naar het werk. Je luistert en je krijgt de cursus zo binnen. Dit is een goede manier om ook nieuwe inzichten te krijgen. Een super fijne bonus vind ikzelf!

JA! Natuurlijk! Ik wil ook de man van mijn dromen krijgen! >>>

Bonus 3: Jouw standaarden aangeven.

Dit is een half uur durend evenement van MannenBrein waarin jij ontdekt hoe je exact jouw standaarden kan aangeven bij een man. Hierdoor zal je er razendsnel achterkomen wat voor man jij in de kuip hebt en of dit jouw droomprins is of net niet.

Deze video zit ook vol met tips en trucs, voorbeelden en kant-en-klare gesprekken om zelf te gaan gebruiken.

Bonus 4: De Bouwtekening Van Het Mannenbrein.

117 voorbeeldzinnen de man van je dromenIn deze bonus krijg je een schema waarmee je exact ontdekt wat de juiste stappen zijn die jij nodig zal hebben om de man van je dromen enthousiast te krijgen.

Zo enthousiast dat hij dadelijk een relatie met je wil!

Je leert hier wat je wél moet doen en wat je beter niet doet, waardoor je snel je eigen foutjes kan ontdekken.

Deze bonus is van top kwaliteit en erg vernieuwend als je geen idee hebt wat er allemaal in een mannenbrein kan rondspoken!

 Bonus 5:  Exclusieve Facebook support groep.

Tegenwoordig krijg je bij de meeste online producten een eigen facebook ondersteuning pagina aangeboden. Dat is hier niet anders. Ook hier hebben ze een facebook support groep opgericht.

Niet onbelangrijk want we hebben allemaal soms wel eens nood aan wat support. Hier leer je dus andere leden kennen en kan je ook al jouw vragen stellen.

Bonus 6:  De drie Pilaren Van De Perfecte Date.

In deze bonus zal je gaan ontdekken hoe jij er zelf kan voor zorgen dat jouw eerste date een knallend succes wordt. En ook alle afspraakjes die je daarna zal maken.

Deze bonus geeft je 3 pilaren mee die je hiervoor moet hanteren en toepassen. Of dat echt altijd een succes gaat worden, dat weet ik niet. Sommige mensen passen bij elkaar, anderen niet, maar ik ben alvast benieuwd.

Bonus 7: Cruciale Conversaties.

de man van je dromen krijgen en houdenDeze bonus helpt je met de vervelende gesprekken die je moet hebben met de man die over je zit.

Gesprekken over het feit dat jullie nu wel of niet een echte relatie met elkaar hebben, bijvoorbeeld.

Maar ook geeft deze bonus antwoorden op:

 • De beste manier om te reageren als hij zegt dat hij ruimte nodig heeft.
 • Hoe je praat over seks en aangeeft wat jij wil.
 • Hoe vraag je of jij de enige bent, of er nog andere zijn.
 • Vertellen wat je nodig hebt van hem, zonder dat hij kwaad wordt of wil weglopen.

En nog veel meer. Een erg interessante bonus, vind ik ook.

Voordelen.

Het voordeel van deze cursus is dat je in je eigen tempo aan de slag kan gaan. Bepaalde informatie kan terugluisteren of kijken. En dat je op verschillende manieren de leerstof aangereikt krijgt.

Daardoor zal je die informatie beter begrijpen, onthouden en kunnen toepassen. Er zijn veel voordelen aan deze cursus.

Het is dan ook een onderwerp, een probleem waar je niet zo makkelijk een oplossing voor vindt. Deze cursus biedt jou de oplossing.

 • Online te kopen, dadelijk starten!
 • 48 modules boordevol inzichten en tips.
 • 117 kant-en-klare voorbeeldteksten.
 • De volledige cursus helemaal op audio te beluisteren.
 • 7 zeer goede bonussen tijdelijk GRATIS erbij gekregen.
 • Niet Tevreden Geld Terug garantie: 60 dagen.

Ervaringen van anderen.

Het is altijd fijn om de mening en de ervaringen van andere mensen te kunnen lezen. Vaak geeft dat een mooi beeld van wat een cursus dan echt kan betekenen.

We kunnen op deze cursus niet dadelijk negatieve reacties terugvinden. Dat is eerder een goed teken want de meeste mensen zijn erg snel met negatief doen en kritiek spouwen.

Als het product dus niet zou deugen dan zou je dat zeker wel tegenkomen. Daarbij kunnen we vaststellen dat de cursus erg nauwgezet in elkaar steekt en dat er veel werk ingestoken is.

Een cursus van dit kaliber met nog eens 7 bonussen biedt meestal waar voor zijn geld en gaat de mensen niet oplichten. Ik ben er dus van overtuigd dat je met deze cursus een goede zaak doet.

Mijn mening.

Maar wil je echt mijn ongezouten mening? Het is een cursus die opgebouwd is op de onzekerheid van andere mensen. (Zoals alle cursussen en de meeste koopbare artikels.)

Door in te spelen op de onzekerheid van mensen, raak je een gevoelige snaar. Als de cursus goed is en je geeft wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met die onzekerheid dan is daar niets mis mee.

Er is niets mis met een vrouw met kleine borsten die een push-up beha kiest. Die beha zorgt ervoor dat de vrouw zich beter voelt. Belangrijk in dat aspect is dan natuurlijk dat het ding ook echt zijn werk doet.

Je kan jezelf dus de vraag stellen of je een man vindt met een cursus of je niet beter aan jezelf werkt op een positieve manier? Daar raak je toch ook al erg ver mee, vermoed ik zo.

Wat kost de cursus: “De Man Van Je Dromen Krijgen En Houden.”

En uiteindelijk de belangrijkste vraag is wat jij moet betalen voor deze cursus en of dit dan een haalbaar bedrag is voor jou!

cd's audio cursus

Je krijgt deze erg goede cursus, boordevol informatie, voor maar liefst 67euro. Hier krijg je dus 48 modules voor. Deze staan vol met alles wat je moet weten over mannen, inclusief nog eens 7 bonussen.

Het is een klein bedrag voor alle informatie die je krijgt en wie weet vind jij daarna de man van jouw dromen en leef je nog lang en gelukkig!

Wat zijn de resultaten als je met dit programma werkt?

Als je met deze cursus aan de slag gaat dan zal je meer inzicht krijgen in de hersenpan van een man. Vind je niet dadelijk jouw ideale man dan is dat op zich nog niet zo erg.

Je bezit op dat moment kennis die jou een grote voorsprong geeft in het contact naar mannen toe. Zouden we niet allemaal wel eens in het hoofd van een ander willen kijken? Ik in ieder geval wel!

Deze cursus biedt jou die mogelijkheid. Alle dingen die jij moet weten om in contact te komen met mannen, krijg je hier aangeboden. Dit zijn enkele resultaten en gevolgen als je deze cursus aanschaft:

 • Je zal makkelijker met mannen kunnen omgaan.
 • Makkelijk gesprekken voeren.
 • Sneller weten wat een man écht bedoeld.
 • Je kan de man die richting uitsturen dat jij het graag wil.
 • Weten wat een man écht wil.
 • Je laat een man verliefd worden op wie jij echt bent.
 • Je kan een langdurige relatie opbouwen.

Conclusie: “De Man Van Je Dromen Krijgen En Houden

Ik hou de conclusie graag kort. Deze cursus is groots en breed gemaakt zodat iedereen aan zijn trekken komt en iedereen hiervan leert en ermee aan de slag kan gaan.

Er is tijd ingestoken en je merkt dat het van een hoge kwaliteit getuigd.

de man van je dromen krijgen en houden

Het materiaal is helder, duidelijk en zit mooi in elkaar.  Wij vinden dat deze cursus zeker goed is en je zeker kan helpen met zelfzeker door het leven te gaan en contact te zoeken met mannen.

Heb je de cursus gevolgd en wil je er graag iets over vertellen, dan kan je onder het artikel een reactie achterlaten! Ik ben heel benieuwd wat de vrouwen ervan vinden! En heb je vragen, stuur ons dan gewoon een mailtje!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina! 

Andere artikelen rond thema Romantiek en Liefde?

 1. Conversatiekoning.
 2. Berichtenbaas!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *