REVIEW: DE KIPPENGIDS. Onze eerlijke mening!

De Kippengids is een e-book dat je online kan aankopen. Je kan de kippengids downloaden. Wat je allemaal in dit e-book  gaat lezen en waar het precies over gaat, vertel ik je graag in deze review.

Veel mensen zouden graag kippen houden in de tuin. Het zijn beesten die niet voor overlast zorgen en ze bezorgen ons een hoop extra. Denk maar aan de heerlijke biologische eieren. Als je dus een tuin hebt, dan zijn kippen altijd een goed idee.

De Kippengids

Heb jij altijd kippen willen houden maar wist je niet hoe ermee te starten? Dan helpt dit ebook je zeker en vast verder! Elke dag een vers eitje op je bord is fijn maar wat heb je dan allemaal nodig?

 • Waar moet jij rekening mee houden en hoe begin je met het bouwen van een kippenhok?
 • Heb je ook stokken nodig en een ren?
 • Kippen houden: wat zijn de regels?
 • Is een kippenhok bouwen moeilijk en heb je daar echt een bouwplan voor nodig?

Allemaal vragen waar je best een antwoord op weet als jij aan kippen wil beginnen. (bron) Vaak starten mensen maar met dingen zonder verder na te denken maar als je iets écht goed wil doen, dan kan je je beter goed informeren. (bron)

Ook belangrijk om te weten als je kippen wil gaan houden is rekening te houden met het weer en de omstandigheden. En wat met kippen houden wetgeving? Er is rond alles een wetgeving en dus zeker ook rond kippen.

Het e-book “De Kippengids” is een boek dat je begeleidt naar het houden van kippen en alles wat ermee te maken heeft. Of het een goed boek is bespreken we in deze review. Lees de review en beslis dan of de kippengids gaat kopen!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina! 

Wat is De Kippengids precies?

De kippengids is een e-book. Je krijgt het in PDF vorm en het bevat 135 pagina’s. Met dit e-book kan je je eigen kippenhok gaan bouwen. In het e-book staan dus bouwplannen voor kippenhokken.

Verder in het e-book krijg je her en der nog wat informatie die je moet weten over bepaalde dingen. Wat die precies zijn lees je in deze review.

Wie is de maker van de cursus? 

fred schoutenFred Schouten is de maker van deze cursus. We zijn deze man al een keertje tegengekomen in een andere review. Namelijk “Freds Bouwtekeningen” waarin hij een geweldig pakket bouwtekeningen aanbiedt.

Houd je ervan om dingen zelf te maken, en ben je altijd op zoek naar bouwplannen dan is “Freds Bouwtekeningen” een groot pakket vol met bouwtekeningen! Zeker de moeite waard.

Wil jij alleen een kippenhok bouwen dan ben je hier op de juiste plaats bij De Kippengids.

Fred Schouten heeft meerdere producten gemaakt en verkoopt deze aan de bezoekers van zijn websites. Dit maakt van Fred al een betrouwbare verkoper.

Als je even rondkijkt op het internet merk je ook dat er heel veel positieve reacties zijn op de producten.

Zoals in de Review van Freds Bouwtekeningen reeds gemeld wordt er hier gewerkt met een valse naam. Maar dit hoeft niet noodzakelijk iets slechts te zijn. Het zegt alleen maar dat de auteur van de boeken liever anoniem blijft.

Voor wie is het boek “De kippengids” bedoeld?

Het e-book “De Kippengids” is bedoeld voor alle mensen die zin hebben om zelf een kippenhok in elkaar te steken omdat ze  zelf kippen willen gaan houden.

Ben je dus van plan om in jouw tuin kippen te houden en wil je hiermee goed en op de juiste manier mee aan de slag, dan is dit e-book een goede manier om te starten.

Wil je graag een goedkoop kippenhok maken? Dan ben je hier ook op de juiste plaats.

Je krijgt een duidelijke uitleg over kippenhokken, de stokken voor de kippen, een ren, een kippenflat en zoveel meer.

Ben je sowieso een handige Harry en bouw je regelmatig zelf meubels, dan kan je overwegen om ineens het pakket Freds Bouwtekeningen aan te kopen. Het  kost een beetje meer, maar alle kippenhokken bouwplannen en bijbehoren vind je hier ook in terug!

JA! Ik wil een kippenhok bouwen! Geef mij de laagste prijs! >>>

Hoe ziet het boek De Kippengids eruit en wat is de inhoud van dit e-book?

Belangrijk om te weten voor je iets gaat aankopen is uiteraard de vraag wat je krijgt als je dit boek aankoopt. Dit zal ik je hier vertellen. Als je het boek De Kippengids aankoopt dan zal je dit gaan ontdekken:

 • 135 pagina’s
 • 19 hoofdstukken.

Na betaling krijg je jouw ebook gemaild in een PDF formaat. Hier krijg je dan heel veel bouwtekeningen om verschillende kippenhokken te maken.

Daarnaast krijg je ook nog informatie over de kippen in het algemeen. Je krijgt ook informatie over bouwen en vergunningen.

Over de kippen zelf en alles wat daar mee te maken heeft, vind je niet zo heel veel informatie terug in dit boek.

Persoonlijk vind ik dat jammer. Het had het e-book beter en completer gemaakt. Als je van plan bent kippen te nemen en de moeite neemt om het hok te gaan bouwen, dan is het ook wel handig dat je wat dingen te weten komt over de beestjes zelf.

De titel “De Kippengids” geeft op één of andere manier toch ook aan dat er gesproken zal worden over kippen. Dat is dus niet zo.

 

Dit wordt er onder andere besproken in de 19 hoofdstukken:

 • Heb je een bouwvergunning nodig voor het bouwen van een kippenhok?
 • De locatie en de plaats van je kippenhok en kippenren.
 • De afmetingen van het kippenhok en de kippenren.
 • 18 verschillende bouwtekeningen van kippenhokken en toebehoren.
 • Welke kippenhokken kan je allemaal bouwen?
 • Een kippenhok met ren.
 • Hoe maak ik zitstokken voor kippen.
 • Een kippenflat maken.
 • Een kippenhok hooiberg maken.
 • Voederbakken voor kippen maken.

De bouwtekeningen  van De Kippengids zijn duidelijk, compleet en netjes uitgelegd. De maten zijn netjes aangeduid. Je kan met deze bouwtekeningen snel en comfortabel aan de slag.

Met deze Kippengids kan je zelf een groot kippenhok bouwen met alles erop en eraan. Er is voor gezorgd dat je aan de slag kan met alle bouwonderdelen en materialen.

Voordelen en nadelen van De Kippengids.

Wil je aan de slag met kippen in jouw tuin dan is het wel zo handig om alle informatie en bouwplannen aanwezig te hebben in 1 boek. Zo heb je steeds een terugval basis waar je kan naar grijpen indien nodig.

Hiervoor zorgt “De Kippengids”.

Er zijn een heleboel voordelen aan dit e-book:

 • Verschillende kippenhokken bij elkaar.
 • Duidelijke maten.
 • Alles in het Nederlands.
 • 18 verschillende bouwplannen.
 • Plannen voor kippenstokken.
 • Plannen voor voederbakken.
 • Bouwplannen voor een ren.
 • Informatie over bouwvergunningen en welke stappen je hier moet ondernemen.
 • Makkelijk online aan te kopen.
 • Dadelijk in je mailbox en dadelijk aan de slag!
 • Support als je vragen hebt.

Een nadeel vind ik wel dat de naam van het boek misleidend is en dat je in dit boek ook geen enkele informatie terugvindt over de kippen zelf. Dat had van De Kippengids ook een écht compleet boek gemaakt.

De Kippengids insinueert met zijn titel dat het een complete gids is waarbij je dus informatie zal krijgen over het voederen van kippen, het verzorgen van kippen, verschillende soorten kippen en dergelijke meer. Dat is NIET het geval.

Het is ook belangrijk te weten wat de nadelen zijn van kippen houden. Ook dat had fijn geweest als er een beetje uitleg hieromtrent was aangegeven. Maar daarin doet het boek minder goed.

We vinden dit oprecht jammer. Dit is een gemiste kans. Want het boek had op die manier echt een volledig pakket kunnen zijn met veel informatie. Dat is het nu niet.

Waar kan je De Kippengids kopen?

Het boek “De Kippengids” is een e-book en kan je dus alleen online kopen. Je kan het boek dus niet gaan kopen in de boekenwinkel. Door online boeken uit te brengen en niet in hardcover vorm te laten drukken, heb je minder kosten.

kippen

Je krijgt de kippengids als PDF per mail toegezonden. Dat zorgt ervoor dat je het boek snel in je mailbox krijgt en dadelijk aan de slag kan gaan. Je kan dan eenvoudigweg via de link in je mail de kippengids downloaden.

Hij neemt geen plaats in, in de boekenkast en de kans dat je het boek verliest is minder groot. Er zijn dus best wat voordelen aan boeken in pfd vorm!

JA! Ik wil een kippenhok bouwen! Geef mij de laagste prijs! >>>

Wat kost het boek?

De Kippengids kan je kopen voor maar 17 euro. Dit is heel weinig geld en het verraste me zelfs een beetje. Als je tegenwoordig op zoek gaat naar bouwplannen dan krijg je die meestal niet voor 17 euro. Integendeel.

Goede bouwplannen kosten tegenwoordig stukken van mensen!

Voor deze prijs moeten we eerlijkheidshalve zeggen dat dit een hele goede aankoop is. Als jij op zoek bent naar het bouwen van een kippenhok dan krijg je met dit e-book werkelijk alles (en meer) om ermee aan de slag te gaan.

Is “De Kippengids” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Als je doorheen de misleiding van de titel heen kijkt en je weet dat dit boek jouw veel bouwplannen en praktische informatie biedt, dan doet dit boek alles wat het beloofd.

Ga je op zoek naar het juiste voedsel voor een kip, dan zit je niet aan het juiste adres.

Het boek komt ook met een 30-Dagen-Geld-Terug-Garantie dus als je toch niet zou krijgen wat je écht zou willen, dan kan je steeds jouw geld terugvragen. Via deze review hoop ik wel dat je alles weet wat je moet weten!

Conclusie: “De Kippengids”.

De KippengidsAls jij zin hebt om aan de slag te gaan en zelf een kippenhok gaat bouwen, dan doet dit boek alles wat het belooft en dan is het een  goed e-book. 

Het boek voorziet jou van alle informatie die je nodig hebt en je krijgt erg goede bouwplannen die makkelijk te volgen en uit te voeren zijn.

De prijs is goed voor wat het is en zeker niet te veel. Als jij wil beginnen met het bouwen van een kippenhok, koop het e-book dan via onderstaande knop voor de laagste prijs garantie.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Extra Tips!

Heb je de smaak te pakken en wil je aan de slag met nog meer bouwplannen? Heb je een hond en wil je een hondenhok bouwen of wil je graag een grote tafel voor in je woonkamer?

Dan kan ik je absoluut Freds bouwtekeningen aanraden. Hierin vind je zoveel verschillende bouwtekeningen dat jij je nooit meer zal vervelen!

Ga hier naar Freds Bouwtekeningen Review!>>>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *