REVIEW: De Juiste Mindset van Moosty! Is deze de moeite waard?

Tijd voor een nieuw review. Vandaag gaat het over een product dat onze gezondheid zou verbeteren. Geen boeken over afvallen en geen cursussen gezond eten. Nee gezondheid is méér dan alleen je fysieke gesteldheid. Deze review gaat over De Juiste Mindset van Moosty!

Twijfel je eraan om de cursus “De Juiste Mindset” te kopen, dan is het goed dat je dit artikel gaat lezen. Ik vertel je immers alles wat je hier kan terugvinden.

Deze cursus helpt je met een gezonde geest. Niet onbelangrijk dus. Zoals we allemaal weten is het even belangrijk om fysiek als mentaal gezond te zijn. Want ook onze mentale gezondheid is belangrijk. (bron)

de juiste mindset

Een mens die mentaal niet helemaal goed zit, zal zich niet gelukkig voelen. Als je de kracht van je mindset kent en ervaart, dan zal je weten dat het heel belangrijk is om een goede positieve mindset te hebben.

Door alles te bekijken met een juiste mindset, zal je quasi alles kunnen bereiken in je leven waar je naar verlangt. Alles is mindset. Heel het leven is mindset. Werk hieraan en je kan voor jezelf je mooiste leven creëren. (bron)

Mindset Is Everything! 

De Juiste Mindset! Prima! Maar wat is dat dan precies en hoe creëer je die mindset voor jezelf? Zijn hier manieren voor, waar moet je opletten en hoe start je ermee?

Deze cursus zou er ons kunnen mee helpen, maar of dat dan echt zo is? Twijfel je om De Juiste Minsdset van Moosty te kopen? Lees dan verder in deze review en kom exact te weten wat deze cursus jou te bieden heeft!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Wat is de cursus “De Juiste Mindset”?

In deze wereld zijn er ook steeds meer mensen die beseffen dat onze mindset de basis is om dingen te verwezenlijken in het leven. Onze gedachten bepalen vaak onze handelingen.

Onze handelingen, de dingen die we doen (of niet doen) bepalen dan weer wat de resultaten zullen zijn van de dingen die je bereikt in het leven. Je vraagt je dan waarschijnlijk af:  “Wat zijn de stappen voor een juiste mindset?”

Dat is een goede vraag. Interessant. De beste manier om hiermee aan de slag te gaan is om op zoek te gaan naar Mindset Oefeningen. Deze vind je door een beetje opzoekingswerk te doen, maar er zijn ook Mindset Boeken of Mindset Cursussen. 

Zoals deze cursus van Moosty. “De Juiste Mindset” cursus.  Deze cursus geeft je een antwoord op de vraag: “Hoe krijg je een positieve mindset?” Een vraag die velen zich stellen. 

We weten allemaal dat positief denken belangrijk is. Niet iedereen doet het. Er zijn vaak meer problemen dan oplossingen. Het is ook niet makkelijk om je gedachten om te draaien. (bron)

De Juiste Mindset Cursus van Moosty geeft je een antwoord op je vragen en zal je helpen met positief denken en met je mindset veranderen

Betekenis Mindset.

Mindset, wat is het precies? Wel we proberen je te helpen. We hopen dat er in de cursus van Moosty ook heel veel tips voor een positieve mindset te vinden zijn. Dat lees je een beetje verder in deze review!. 

De betekenis van mindset is eigenlijk simpel. Het gaat over “je mind”. Je geest. Het geestelijke welzijn van de mens. De manier waarop je denkt en hoe dat denken je handelingen stuurt.

Als je hier goed over nadenkt dan weet je dat je op deze manier ook dingen kan veranderen. Er zijn mindset oefeningen en er zijn heel veel tips voor een positieve mindset. 

De Juiste Mindset van Maarten Oostland is een nieuw product dat zich focust op de juiste mindset. Deze cursus helpt je om op een goede manier te gaan denken, waardoor je ook betere handelingen zal stellen.

Deze cursus is een cursus waarbij je in een paar stappen inzicht zal krijgen in de dingen die jij graag wil om zo jouw ideale leven te kunnen bereiken. Er wordt gewerkt aan je mindset en dat slecht in een paar minuten per dag.

Wie is de maker van deze cursus?

Maarten OostlandDeze cursus werd gemaakt door Maarten Oostland. Wie is deze man? Ik vertel het je graag. Maarten was een ondernemer die een geweldige carrière had opgebouwd bij Google.

Hij had een succesvolle carrière en had alles wat zijn hart verlangde. Alleen was hij toch niet helemaal gelukkig. Want succesvol zijn betekent niet noodzakelijk dat je ook gelukkig bent.

Maarten wilde gaan doen wat hij echt graag deed. Het gevoel “Er moet toch meer zijn dan dit” was sterk aanwezig.

Veel mensen creëren hun leven rond geld. Alles is geld en alles moet geld opbrengen, maar meestal is dat niet de basis waarop mensen gelukkig worden.

Maarten is ondertussen de man die wél doet waar hij gelukkig van wordt en houdt zich nu bezig met het helpen van andere mensen. Hij is ook de eigenaar van Moosty. Hij biedt professionele trainingen en coaching aan.

Maarten was niet gelukkig en heeft stappen ondernomen om voor zichzelf een ideaal leven te creëren. Eentje waarin hij wel gelukkig is. De basis van deze wijziging was zichzelf De Juiste Mindset aanmeten en dat deed hij met Mindset training. 

Het kan soms moeilijk zijn. Het leven dient zich niet altijd vrolijk aan. Het is ene kunst om in alle ellende toch een positieve mindset te behouden. Positief denken.

Maar hoe blijf je positief? Hoe je mindset veranderen? Wel dit doen we door onze mindset te trainen, zegt Moosty. Door een positieve mindset te ontwikkelen. En daarvoor kan je dan deze cursus kopen. Hij helpt je hiermee op weg. 

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die nood heeft aan een nieuw leven. Voor iedereen die niet gelukkig is en graag iets wil wijzigen aan zijn huidige bestaan.

Pas je in één van onderstaande beschrijvingen?

 • Niet gelukkig in je huidige baan.
 • Niet blij met je relatie.
 • Veel te veel stress en werkdruk.
 • Grote dromen die nooit zullen waar worden.
 • Werken voor een ander en hier niet blij mee zijn.
 • Op zoek naar zichzelf en zijn geluk.
 • Te weinig tijd.
 • Te veel routine in je leven, te weinig plezier.
 • Een tekort aan financiële middelen om dingen te doen.
 • Angst om zelf te starten met iets nieuws of anders.
 • Denken dat een goed leven niet voor jou haalbaar is.
 • Altijd negatief of klein denken.

Als je denkt dat dit allemaal alleen bij jou gebeurt, dan kan ik je rustig vertellen dat dat niet zo is. Er zijn veel mensen die vast zitten in dit soort mindset. Veel mensen willen ook iets anders. Maar ze weten vaak niet hoe hieraan te beginnen.

Deze cursus is bedoeld voor alle mensen die worstelen met De Juiste Mindset en die voor zichzelf hun perfecte leven willen creëren.

Wil je graag een juiste mindset voor succes? Dan raad ik je aan op zoek te gaan naar een beetje hulp. Deze cursus kan dat misschien voor je zijn. Lees zeker verder.

Wat leer ik in deze cursus?

In deze cursus zal je leren om aan de hand van een aantal kleine aanpassingen jezelf een juiste, positieve mindset aan te leren. Door die mindset zal je in staat zijn alles wat je wil ook effectief te creëren. Hierdoor maak je voor jezelf je beste leven.

Een ideaal leven is een leven waar jij je gelukkig voelt. En dat is dan ook het eerste dat je moet gaan uitzoeken!

Wat is het leven dat jou gelukkig maakt?

 • Een leuk huis? Groot, klein, stad, platteland…
 • Een gezin?
 • Spelen met de kinderen en echt tijd met hen kunnen doorbrengen?
 • Tijd om te doen wat je graag doet?
 • Zelf bepalen wanneer je werkt?
 • Een carrière? 
 • Fit en gezond zijn? 
 • Veel vrienden?

Wel het kan allemaal. Ook als jij nu iemand bent die de eindjes aan elkaar moet knopen en denkt dat je daardoor dit leven niet kan krijgen. Iedereen kan elk leven creëren voor zichzelf.

In deze cursus zal je leren om met een paar simpele aanpassingen in je mindset, in je manier van denken, je ideale leven waar te maken. In deze cursus zal je leren om alles waar je van droomt, ook echt waar te maken.

Tenminste zo zegt de cursus. Is dat dan ook écht zo? We zoeken het verder voor je uit. 

Hoe ziet de cursus eruit en wat is de inhoud van de cursus?

Deze cursus “De Juiste Mindset” is een videocursus die is opgebouwd uit tien verschillende hoofdstukken. De cursus start met een korte welkomstboodschap en de vraag om het werkboek te gaan downloaden.

Via dit werkboek kan je alle oefeningen en opdrachten uitvoeren. Het is een belangrijk instrument. Handig hieraan is ook, dat je hem kan opslagen op je pc. Ben je klaar met de cursus, maar loopt je ergens vast, dan kan je altijd opnieuw starten met het werkboek en zo weer nieuwe openingen creëren.

Ik geef je een overzicht van de tien hoofdstukken in deze cursus:

1. Welkom!

De eerste module is een korte. Je krijgt een welkomstwoordje van Maarten en je krijgt de link waar je je werkboek kan downloaden. Met dit werkboek zal jij aan de slag moeten gaan.

Maarten raadt je aan om het werkboek af te printen zodat je er kan in schrijven en er dus ook écht kan in werken. Het werkboek is 29 pagina’s dik.

2.wat is Mindset?

In dit hoofdstuk krijg je een video. De video heeft als titel “Wat is mindset?” Ik luisterde de video met de nodige aandacht en dit is wat je hier leert:

 • Maarten vertelt een beetje over zichzelf en hoe hij hiermee begonnen is.
 • Hij legt uit wat je gaat krijgen in deze cursus.

De bedoeling van de cursus is om jezelf zo goed mogelijk te leren kennen. Dit is de enige manier om écht aan de slag te gaan met een goede mindset. Hiervoor krijg je in dit deel een aantal vragen die je zelf moet beantwoorden. Dit kan je doen met het werkboek.

wat is mindset

Hij legt ook uit waarom je je ideale leven nog niet leeft. Er zijn verschillende redenen die hier de oorzaak kunnen van zijn. Je leert dat je zelf verantwoordelijk bent voor dingen die er niet of wel zijn.

Je overtuigingen zijn belangrijk. Hoe en wat word je duidelijk uitgelegd in de video. Zo kan je leren hoe je denkt en wat je daar kan aan veranderen.

Je mindset bepaalt voor het grootste deel wat je doet en wat je bereikt. Het bepaalt ook de kwaliteit van je leven. Je mindset is je manier van denken en deze bepaalt hoe jij in het leven staat.

3. opdracht 1

In dit deeltje krijg je een eerste opdracht en ook een tweede opdracht. Je krijgt dus 2 video’s met telkens 2 opdrachten die je ook in het opdrachten boek kan invullen.

In de eerste opdracht zal je moeten nadenken over jezelf. In de tweede opdracht moet je kernkwadranten maken. Hierdoor zal je jezelf beter leren kennen en kan je later betere beslissingen maken.

4. motivatie, discipline en doorzettingsvermogen.

Opnieuw krijg je hier een video. Eentje van 9 minuten. In deze module gaat het over je motivatie, de discipline die je aan de dag kan leggen en je doorzettingsvermogen.

Als je niet gemotiveerd bent, dan zal je niet veel doen. Heb je geen discipline dan gebeurt er niet veel en we weten allemaal dat een mens moet doorzetten als hij iets wil bereiken.

In deze module legt Maarten alles uit wat je moet weten over deze 3 aspecten. Door hier op in te gaan, zal je ook sneller kunnen doorwerken en een betere mindset zetten.

5. opdracht 2

In de tweede opdracht zal je kritisch naar jezelf moet kijken. Belangrijk is dat je hier eerlijk over bent. Want als je eerlijk bent, zal je ook dingen kunnen veranderen. Verbloem je de zaken dan werk je niet écht aan jezelf en zullen de resultaten ook uit blijven.

Je doet dit opnieuw aan de hand van het werkboek.

6. 2 typen mindset

In deze module gaat Maarten in op 2 verschillende vormen van mindset. Er zijn immers twee typen van mindset. Deze worden in de video duidelijk en uitgebreid uitgelegd. Je krijgt een heldere uitleg die je de nodige inzichten geeft.

Je leert het verschil tussen de vaste mindset en de groei mindset. Wat daarmee bedoeld wordt en hoe jij daar kan mee werken, leer je in deze video!

7. De 10x mindset.

Deze mindset is gebaseerd op kennis die Maarten heeft geleerd toen hij werkte bij Google. Daar leerde hij dat je mindset gebaseerd is op het idee dat je moet uitzoeken:

 • Wat je wil doen.
 • Welke doelen je wil bereiken.
 • De inspanning en tijd die je denkt daar aan kwijt te zijn;

Als je dit allemaal hebt uitgedokterd, dan kan je verder naar een juiste formule om te kijken wat je dan écht kan gaan bereiken. De intentie is altijd om beter te doen dan dat je nu doet.

Hoe je deze 10x mindset kan gebruiken, daarvoor krijg je van Maarten een stappenplan. Het is erg handig hiermee aan de slag te gaan.

8. De 10 stappen mindset strategie.

In deze module komt alles samen en ga jij nu écht aan de slag met jezelf. Het is tijd voor de oplossing. Hiervoor krijg je een stappenplan in tien stappen. (Zoals de titel het zelf zegt).

de tien stappen strategie

Ik som de tien stappen even kort voor je op. Zo heb je een idee waarmee je aan de slag moet gaan. De rest zal je te weten komen in de video. 

 • Verander je overtuigingen.
 • Zorg voor stevige levenspilaren.
 • Bepaal een concreet doel dat je wil nastreven.
 • Visualiseer je einddoelen.
 • Werk met affirmaties.
 • Stel een strijdplan op.
 • Zorg voor gelijkgestemden.
 • Stap uit je comfort zone.
 • Kies een rolmodel.
 • Focus!

De tien verschillende stappen worden uitgebreid uitgelegd in deze video-module. Er zijn enkele stappen die meer aandacht vragen dan anderen. Deze stappen worden in een aparte video uitgelegd.

Hier wordt er ook nog verteld dat bepaalde boeken je zeker verder kunnen helpen als je bezig bent met je mindset. Altijd leuk om nieuwe boeken aangereikt te krijgen. Maarten raadt deze boeken aan:

 • “Master je Mindset” van Michael Pilarczyk.
 • “Mindset” van Carol S. Dweck

Het bovenste boek van Michael Pilarczyk ken ikzelf ook. Ik heb het gelezen en gebruikt. Dat is het leuke aan mindset boeken. Ze vragen erom gebruikt te worden. Dit boek is een absolute aanrader!

9. Opdracht 3

In deze module krijg je weer een opdracht. Het is een opdracht waarin je moet stoppen met excuses maken en je echt moet starten met je mindset aan te passen en een winnaar van jezelf te maken.

Het is een belangrijk ding om voor jezelf een motivatie te zoeken, een one-liner, die je zichtbaar in je leven plaatst.

Door een spreuk of een motivatie uit te printen en zichtbaar in een ruimte te hangen, zal je er elke dag mee geconfronteerd worden en kan je er ook naar handelen. Dit is een belangrijke tip voor een positieve mindset.

10. Afsluiting.

Bij de afsluiting krijg je nog een bedankje voor het volgen van de cursus. Als je de cursus leuk vond dan kan je ook een berichtje sturen om dat te laten weten of je kan een review schrijven.

Voordelen en Nadelen van de Cursus de Juiste Mindset!

Ik vertel je graag nog enkele voordelen van de cursus en voeg er graag de nadelen bij ook. Er zijn altijd voordelen en nadelen aan alles wat je koopt of probeert. Jij maakt voor jezelf uit, wat het belangrijkste is. 

Voordelen. 

 • Dadelijke starten. 
 • Werken op eigen tempo. 
 • Oneindig herhalen van de oefeningen mogelijk. 
 • Concrete, duidelijke heldere oefeningen. 
 • Videocursus is makkelijk te volgen. 
 • Mogelijkheden om een beter leven te creëren.
 • Vragen rechtstreeks aan Maarten.
 • Mogelijkheid tot persoonlijke coaching. 

Nadelen.

 • Gezien mindset toch vaak gaat om de herhaling van sommige werkpunten, kreeg ik wel het gevoel bepaalde zaken al te weten. Dat komt omdat ik al verder sta op het gebied mindset. 

inhoudstabel van de juiste mindset van Moosty

Mijn ervaring.

Ik ging zelf aan de slag met de cursus en ik vertel je graag mijn ervaringen. We zijn kritisch. We vinden niet alles zomaar goed. Ik wil alleen het beste!

Inlezen van de video’s.

Ik vind de cursus een beetje saai ingelezen. Gevoelloos, weinig emotie en vaak geforceerd. Dat stoorde mij. Ik ben een mens met veel gevoelens dus voor mij mag het daar een pak verbeterd worden. 

Ik begrijp dat niet iedereen daar goed in is en dat het best wat oefening vraagt, maar dan moet je ook even oefenen. Na het oefenen kan je dan een verbeterde versie opnemen. 

Enkele simpele stappen.

In de cursus wordt gezegd dat je een ideaal leven krijgt in een paar simpele stappen. Ik durf dat betwisten. Een ideaal leven krijg je niet door een paar simpele opdrachten uit te voeren. 

Je krijgt niet altijd dadelijk een positieve mindset. Nee, dat is iets waar je elke dag moet aan werken en niet gedurende enkele minuutjes per dag. Nee, elke dag, een hele dag. Je moet ‘je denken’ aanpassen en dat doe je niet met enkele minuutjes per dag. 

Houd er rekening mee dat sommige dingen die jij denkt en die je gedrag bepalen -overtuigingen die je hebt- al lang in jezelf kunnen genesteld zijn. Denken dat je die met een paar minuutjes per dag eruit krijgt, is voorbarig. 

Het handboek.

Ik merkte dat ik heel snel met het handboek aan de slag wou gaan. Sommige video’s waren zeer informatief en heb ik ook genoteerd in het handboek. Zo kan ik bijhouden wat ik wil onthouden en het met regelmaat herlezen als dat nodig is.

Het is een simpel handboek maar het zet wel aan tot actie. En dat is exact wat je moet doen als je met je mindset aan de slag gaat. 

Een rolmodel? 

In de cursus staat dat je “een rolmodel” moet kiezen. Ik heb het daar wat moeilijk mee. Een rolmodel is iemand waar je naar opkijkt en iemand die je ook zou willen worden (maar niet bent!)

Je bent jezelf, je kan nooit iemand anders worden en je moet dat ook niet willen.

Je kan wel bewondering hebben voor mensen die bepaalde dingen doen of bepaalde dingen kunnen. Maar dat wil niet zeggen dat je die persoon op een verhoog moet plaatsen en jij moet willen voldoen aan een ideaalbeeld van een ander.

Wees jezelf, dat is al moeilijk genoeg. 

Wat kost de cursus?

Deze cursus is niet zomaar een cursus. Hij is gemaakt en geschreven door een man die weet waar hij over spreekt. Deze cursus kost normaalgezien 297 euro. Dit lijkt in eerste instantie veel geld, maar dat is het zeker niet.

Ben je geïnteresseerd dan raad ik je aan een kijkje te nemen via onderstaande link. Dit is altijd de goedkoopste aanbieding van het moment. De eerste honderd aanmeldingen betalen op dit moment maar 47 euro voor de volledige cursus! Twijfel dus niet als je hem wil aankopen!

Deze cursus zit goed in elkaar, is gebaseerd op feiten en daadwerkelijke resultaten. Hierdoor kan je zelf aan de slag met de juiste oefeningen waardoor je snelle resultaten kan bereiken.

Wat zijn de resultaten als je met dit programma werkt?

Als je met deze cursus begint te werken en je gaat de oefeningen echt aandachtig doen, dan zal je hier resultaten mee bereiken. Alles hangt af van hoe ver je staat in je mindset avontuur. 

Je krijgt een hoop tips voor de juiste mindset maar dit is niet zomaar een lijstje met tips. Het is een echte cursus. Je krijgt video’s waar alles uitgelegd wordt en ook visueel getoond. 

Ben je van nature negatief aangelegd, donker, depressief of verdwijn je snel in gemakkelijkheidsoplossingen, dan kan deze cursus je zeker verder helpen. De opdrachten zijn een stok achter de deur, die je verplichten om na te denken over bepaalde zaken. 

Is “De Juiste Mindset van Moosty” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Goh, de cursus kost 47 euro. Momenteel. Dan is dat zeker geen overdreven prijs.  

Doet de cursus wat hij belooft? Dat hangt dan toch voor een groot deel af van jezelf. Ben je al vrij positief en ben je iemand die al verder staat op het vlak van mindset, dan is deze cursus misschien wel een boost, maar zal je veel dingen ook al kennen.

Alle belangrijke punten die je nodig hebt om van je mindset een positieve kracht te ontwikkelen worden aangeboden in deze cursus. Het kan dus zeker werken als je met de stappen van de cursus aan de slag gaat.

Het werkboek. 

Het werkboek is handig en praktisch. Je print hem uit en je kan er dadelijk mee aan de slag. In dit werkboek staan alle opdrachten. Je kan ze lezen en invullen. 

Denk eraan dat je hier eerlijk moet zijn en dat je dus aan zelfreflectie moet doen. Wat je ziet in die spiegel is misschien niet altijd even mooi, maar net dat zal je leren hoe jij een positieve mindset kan ontwikkelen. 

Als je de vragen open en eerlijk gaat beantwoorden, zal je nieuwe inzichten krijgen over hoe jij denkt, welke overtuigingen bezit nemen van jou en waarom je niet verder raakt. Op deze manier kan je die mindset veranderen. 

Het zijn goede vragen en goede opdrachten die je zeker verder helpen als je er op een eerlijke manier mee aan de slag gaat. 

Conclusie: “De Juiste Mindset” van Moosty.

de juiste mindsetIk ben zelf aan de slag gegaan met deze cursus. En ik heb positieve en negatieve ervaringen gehad. Zo gaat het meestal met alles in het leven. Dit is een goede cursus als je aan de slag wil gaan met je mindset. 

Voor mensen die al verder geëvolueerd zijn, kan dit een extra boost geven. Hier en daar extra inzichten. Er wordt hier gebruik gemaakt van methodes en inzichten die je in elk mindset boek zal terugvinden. 

De cursus zit goed in elkaar, hij geeft je de nodige handvaten om met jezelf aan de slag te gaan en om te werken naar een positieve mindset en je ideale leven. 

We kunnen zeggen dat dit een goede cursus is voor mensen die op mindset-gebied nog niet veel kennis en kunde bezitten. Prijs kwaliteit is 47 euro echt een weggever.

Heb je nog vragen over deze review of wil je ons iets vertellen doe dat dan zeker! Wij helpen je graag verder. Stuur ons een mailtje marjoleinvanlinden@gmail.com of zet een berichtje onder dit artikel. 

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Extra Tips!

Ben je iemand die op zoek is naar een positieve mindset, rust in je hoofd en een constant gevoel van happiness? Dan zijn er verschillende manieren om hiermee aan de slag te gaan. 

Een combinatie is vaak het beste. Misschien kunnen deze 3 cursussen jou ook verder helpen? Lees de reviews door op onderstaande link te klikken. 

 1. Word de beste versie van jezelf. 
 2. Mindfulness voor het dagelijks leven.
 3. Blijvend Zelfvertrouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *