REVIEW: CURSUS BOL MASTERCLASS!

Vandaag schrijf ik de Bol Masterclass Review. Deze review gaat over een nieuwe cursus die ik online gevonden heb. De Cursus Bol Masterclass. Heel erg interessant en voor doorzetters ook een echte meerwaarde.

Tenminste zo klinkt het als ik het op het eerste zicht even doorneem, maar of dit dan echt zo is, dat vertel ik jullie later in deze review. Ik kwam met deze cursus in contact via het internet en reclame.

bol masterclass

De basis van deze cursus bestaat uit het feit dat je gaat te weten komen hoe je een winstgevende bol.com webshop kunt opzetten. Dit zou dan een manier zijn waarmee jij geld kan gaan verdienen en die quasi helemaal automatisch en vanzelf werkt.

Tijdens deze review zal je antwoord krijgen op een aantal vragen:

 • Bol Masterclass, wat is de prijs?
 • Bol Masterclass kopen, hoe nu verder?
 • Ervaringen van de Bol Masterclass.
 • Inloggen bij Bol Masterclass.
 • Wat is Bol Masterclass?
 • Wie is Jia van de Bol Masterclass?
 • Wat zijn de kosten van de Bol Masterclass?
 • Is Bol Masterclass betrouwbaar?

Is Bol Masterclass een scam of is het echt?

Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn en de persoon achter het programma lijkt me ook niet echt het vertrouwen waard. Maar omdat je het nooit echt zeker weet, kocht ik het programma aan en ging ik ermee aan de slag.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Geld verdienen online.

Tegenwoordig wil iedereen wel passief geld verdienen online. Liefst zo snel mogelijk. De wereld wordt immers elke dag een beetje duurder en we zoeken allemaal oplossingen naar een makkelijker leven.

Er zijn verschillende manieren om passief geld te verdienen online. Dat gaat van zelf een website opzetten, starten met Affiliate Marketing, naar een boek schrijven, muziek beoordelen,  spullen verkopen, enquetes invullen en zoveel meer. (Bron)

Belangrijk is dat je dingen zoekt die je zelf leuk vindt of waar je je goed bij voelt. Denk aan een blog schrijven, dingen opkopen en verkopen, video’s maken, bijles geven, video’ en foto’s verkopen… er zijn zoveel mogelijkheden. (Bron)

Op deze manier kan iedereen immers een centje bijverdienen op het internet. Weet je toch niet dadelijk hoe ermee aan de slag te gaan, dan kan je overwegen om de Cursus Bol Masterclass te kopen!

Wat is de Cursus Bol Masterclass?

Als je interesse hebt in een programma dan is het natuurlijk belangrijk om te weten wat je precies gaat kopen en wat je ermee kan bereiken. Zo is dat ook met deze cursus.

Deze cursus leert de deelnemers alles wat ze moeten weten over het opzetten van een succesvolle en winstgevende website en dit via bol.com. Hierdoor kan je voor jezelf een financiële vrijheid opbouwen en geld verdienen op een passieve manier.

De trainingen die je krijgt zijn video’s die online zijn opgenomen en ze zijn dus ook continue beschikbaar. Hierdoor kunnen de deelnemers ze volgen op een eigen tempo dat goed uitkomt.

De video’s kan je openen op een laptop maar ook op een gsm en dit eender waar en wanneer als je zelf wil.

Deze cursus begeleidt je in het opstarten van een online passief inkomen en het zal ervoor zorgen dat je jouw kansen op winst kan maximaliseren.

Voor wie is dit programma gemaakt en wie kan er iets uithalen?

Er zijn verschillende mensen die iets uit deze cursus kunnen halen. Alles hangt er maar vanaf hoe je in het leven staat en waar je naar op zoek bent.

Deze cursus is geschikt voor :

 • Iedereen die aan de slag wil gaan met online geld verdienen.
 • Mensen die graag een centje willen bijverdienen.
 • Mensen die een passief inkomen willen genereren.
 • Iedereen die aan de slag wil gaan met de grote keten bol.com en al zijn mogelijkheden.
 • Voor mensen die al een bol.com website hebben maar te weinig verdienen.
 • Mensen die willen bijleren over websites en financiële mogelijkheden.
 • Ondernemers die altijd al eens geld wilden verdienen voor zichzelf.
 • Mensen die eigen baas willen zijn.

De cursus kan je dus op jouw eigen tempo volgen en de verschillende stappen ondernemen. Je hebt geen voorkennis nodig en geen technische achtergrond. Alles wat je moet weten, wordt in deze cursus uitgelegd en er wordt voor jou alles stap-voor-stap uitgelegd.

Denk eraan: Deze cursus is NIET bedoeld voor mensen die houden van dromen en verwachten dat andere mensen het werk gaan doen. Als je hiermee start zal je echt wel ZELF aan de slag moeten gaan. Zo zal je veel geld kunnen gaan verdienen met jouw webshop!

Is de cursus te betrouwen of is het geldklopperij?

Er wordt behoorlijk wat reclame gemaakt voor deze cursus. Je ziet het voorbijkomen op het internet, instagram, facebook. Overal waar je kan rondkijken. Maar dat wil niet veel zeggen.

De reclame is ook heel erg hoogdravend waardoor hij voor mij persoonlijk een beetje afstompend werkt. Maar goed, dat is natuurlijk persoonlijk. Omdat ik graag reviews schrijf en dingen uitprobeer heb ik na een poos dan toch beslist om er eens naar te kijken.

Met plezier zo blijkt want de cursus is helemaal te betrouwen en brengt echt degelijk en goed materiaal. Dat is superfijn. Een goede cursus die mensen écht vooruit helpt is altijd een pluspunt.

Als je opzoek gaat naar mensen die de cursus gevolgd hebben dan zie je dat er veel mensen zijn die de sprong gewaagd hebben, het programma hebben aangekocht en hier veel resultaten bereiken met hun bol.com verkopen.

De cursus is -zonder enige twijfel- absoluut te vertrouwen!

Wie is de maker van de cursus? Jia Ruan.

Bol MasterclassHet is een leuk idee om een cursus te maken, maar wie doet dat dan? Wie maakt er cursussen en wie is de maker achter deze cursus Bol Masterclass.

Deze cursus is geschreven door Jia Ruan.  Jia Ruan is nog een jonge kerel die in 2017 aan de slag is gegaan met het oprichten van een bedrijf. (Bron)

Jia is één van die mensen die niet in staat is om een gewone job te gaan doen en daardoor ook echt voor een ander pad heeft gekozen.

Hij wist al snel dat onderwijs, school lopen en voor een baas gaan werken niet iets was dat hij wilde doen. Hij wilde graag zelf zijn toekomst en rijkdom creëren. Daardoor richtte hij zijn eigen bedrijf op en begon hij met de E-commerce.

In het leven is het belangrijk om risico’s te nemen en te gaan voor datgene dat jou echt blij maakt. Je moet niet noodzakelijk hard werken, maar je moet wel slim aan het werk.

Wil je het graag van Jia Ruan zelf horen? Kijk dan hier naar zijn filmpje!

 Inhoud van het boek/de cursus.

Ook fijn om te weten is natuurlijk wat je precies zal krijgen als je deze cursus aankoopt. Dus we gaan de inhoud bespreken van de cursus Bol Masterclass. Wat krijg je precies en waar kan je je aan verwachten?

Ik geef je een snelle en duidelijke opsomming van wat je allemaal zal krijgen nadat jij jou hebt aangemeld.

 • Je krijgt de online video cursus.
 • Je krijgt 20u aan videomateriaal.
 • Wekelijkse groep-coaching.
 • Veel bonussen.
 • Constante 24/7 begeleiding in de groep op het forum.
 • Toegang tot mentorschap.
 • Levenslang lidmaatschap.
 • Leer anders denken.
 • Maandelijkse meetings.
 • Exclusieve uitnodigingen voor evenementen.

En er is nog zoveel meer om op te sommen. Je krijgt ontzettend veel en belangrijk is ook om te weten dat datgene dat je krijgt ook écht van waarde is. Het is geen rommel, integendeel, je krijgt écht waardevol materiaal.

JA! Ik wil direct met de cursus starten en zelf geld verdienen! >>>

Ervaringen van andere mensen.

Als je graag wat ervaringen wil lezen en horen van andere mensen dan hoef je eigenlijk niet zo ver te gaan zoeken.  Als je even op het internet gaat kijken naar reviews of ervaringen, dan kom je dadelijk heel veel informatie tegen.

De cursus Bol Masterclass kost bijna 1000euro en dat is natuurlijk niet niks. Het lijkt me dus logisch dat je op zoek gaat naar de waarde van dit product.

Wat krijg je als je deze cursus koopt?

Als je deze cursus koopt dan krijg je 8 verschillende modules te zien. De training bestaat dus uit video’s die jij zelf op jouw eigen tempo kan bekijken en aannemen zodat je zelf kiest wanneer je met wat aan de slag gaat.

Bol Masterclass

Volg jij deze cursus bij een fulltime job, of heb je een gezin en kinderen en al een eigen zaak, dan heb je geen tijd in overvloed. Daarom is het wel zo fijn en belangrijk dat je zelf kan bepalen hoe snel je aan de slag gaat.

Je krijgt na aanmelding toegang tot de cursus en dan zie je dus 8 modules. Deze modules bevatten dan verschillende lessen. Die kan je rustig volgen van thuis uit.

De verschillende modules behandelen verschillende onderwerpen:

Module 1: De weg naar succes.

In deze module wordt er eerst gewerkt aan jouw mindset. De wetenschap dat je andere dingen gaat moeten doen, dan de meeste mensen. De gedachte dat jij jouw mindset juist moet zetten om er ook echt voor te zorgen dat je successen gaat behalen.

Je wordt helemaal voorbereid op succes en de juiste manier van denken. Daarna worden alle zakelijke accounts opgestart en kan je weer verder.

Module 2: Ground Zero.

Hier leer je alles over het concept rond E-commerce. Je leert hoe die business in elkaar zit en hoe je daarmee aan de slag moet gaan. Je leert te werken met Bol.com en je leert welke platformen je gaat moeten gebruiken.

Module 3: the Goldmine.

Denk eraan: je krijgt in deze video’s heel veel informatie. Zeker als je er helemaal niets van kent en je begint van nul, dan kan dit overweldigend zijn. Neem je tijd. Herbekijk video’s. Maak je niet dik. Geniet van het proces naar je doelen.

In deze module leer je een keuze maken in product. Jij gaat immers via Bol.com producten verkopen en dus is het belangrijk om een goed product te kiezen. Je leert over EAN codes en over de perfecte listing.

Module 4: Artificial Intelligence.

In dit deel ga je leren hoe je een echt succes kan maken van je business. Je leert hoe je op de beste manier data kan verzamelen en hoe je een goede leverancier kan vinden.

Module 5: Showtime.

Deze module heet showtime. En dat is natuurlijk niet zomaar! In dit deel ga je immers leren hoe je dan effectief alles gaat starten! Je leert hoe je het product online gaat zetten.

Je zal zien dat je jouw eerste successen zal binnenhalen en hoe fijn dat wel is om resultaten te zien. Dan is het hier ook nog de bedoeling om wat praktische zaken in orde te maken!

Module 6: Monk Like Patience.

Deze module bestaat maar uit 1 video. Een video die je uitlegt dat je geduldig zal moeten zijn en zal moeten wachten op de eerste resultaten die binnenkomen. Op basis van deze resultaten zal je dan zaken moeten gaan verbeteren en aanpassen.

Module 7: The next apple.

In dit deel ga je leren dat het belangrijk is om een eigen label, een eigen merk te gaan maken. Dit is belangrijk om echt grote successen te kunnen behalen. Hier zal je dan ook leren hoe je je eigen label kan registreren.

Module 8: 10X time.

In deze laatste module zal je leren hoe je nu echt heel veel geld kan gaan verdienen met de cursus Bol Masterclass.

Hier wordt ook uitgelegd hoe je zoveel mogelijk mensen/traffic/bezoekers kan realiseren. Deze zorgen er dan op hun beurt voor dat er veel mensen gaan klikken en kopen en zo verdien jij meer geld!

Hoeveel kost de cursus Bol Masterclass?

Wil je Bol Masterclass kopen? Dan is het niet onbelangrijk om te weten wat deze cursus kost.

Je zal ondertussen wel weten dat je hem niet kan kopen voor 30 euro. Het programma is geniaal bedacht en je kan met deze cursus zoveel geld verdienen dat de aankoopprijs zich dadelijk terugverdiend.

Dat krijg je niet vaak. Een cursus die zichzelf dubbel en dik terugverdiend dus hiervan kan je wel profiteren! Je dient daarvoor natuurlijk wel eerst te investeren in jezelf.

Zo gaat het met alle belangrijke zaken. Je kan op het internet zoveel dingen gratis vinden maar die blijken dan toch ook vaak niet de waarde te bieden die een betaalde versie je wel biedt.

Wil je vooruit in het leven, dan moet je investeren. Investeer en werk hard, dan komen de resultaten vanzelf!

Je betaalt voor deze cursus 997 euro bij een eenmalige betaling. Maar je kan ook kiezen voor een betaling in 5 delen maar dan betaal je 1250 euro. Je krijgt dus een erg grote korting als je de cursus in 1 keer aanschaft. Wat ons betreft absoluut de beste keuze!

Is de cursus “Bol Masterclass” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Dat is een moeilijke vraag natuurlijk. De cursus kost behoorlijk wat geld en dus is het al een grote stap om te zetten. Maar op dat moment is het belangrijk om te gaan afwegen of dit het geld kan waard zijn.

Als je na 3 maanden jouw inzet terug hebt, dan is deze cursus zeker zijn geld waard. Dat belooft het programma ook. En nog veel meer dan alleen je inzet. Met dit programma kan je een immens groot inkomen opbouwen.

We mogen zeggen dat als jij zélf aan de slag gaat met de cursus en er echt voor gaat en ermee bezig bent, dan levert de cursus exact wat het beloofd! Dat zorgt er tegelijk voor dat de cursus zijn geld meer dan waard is.

De vraag is dan natuurlijk of jij genoeg vertrouwen hebt om hiermee te starten? En dat is een vraag die jij alleen kan beantwoorden. Starten, ervoor gaan en doen wat in de cursus staat! Dat zorgt voor resultaten.

Update Bol Masterclass 2020!

We zijn ondertussen aan het einde van 2020 en dus was het voor ons de moeite waard om even terug te gaan kijken naar deze cursus. Is het nog steeds hot? Zijn er nog steeds veel mensen die de Bol Masterclass kopen? 

Deze cursus was een topper in 2019, maar dat blijkt hij nog steeds te zijn. Er zijn super veel studenten gestart met de cursus en ook velen behalen er succes mee.

In deze cursus leer je immers hoe je op een makkelijke manier producten goedkoop kan aankopen om ze daarna aan veel betere prijzen te verkopen via Bol.com. Een geniaal winstmodel! En hoe ga je dat leren? 

 • Je leert zoeken naar een geschikt product.
 • Je gaat kijken wat de concurrentie doet.
 • Nemen van de beslissing om een bepaald product goedkoop in te kopen.
 • Afspraken met Bol.com zodat zij het werk doen en jij kan relaxen.

Het grote werk gaat allemaal via Bol.com. Dat is handig want dan moet je zelf geen tijd besteden aan het versturen van pakjes. Jijzelf zal je eerst moeten inlezen en studeren hoe je hiermee aan de slag kan gaan. 

Ik som nog even de belangrijkste aspecten op voor je de Bol Masterclass gaat kopen. Neem deze door en kies dan wat je doet:

 • Je krijgt wat er je beloofd wordt. Zonder twijfel!
 • Bol Masterclass Scam? Nee hoor, helemaal niet. De cursus is top materiaal.
 • De cursus kost veel geld, maar als je er echt mee gaat werken, krijg je je investering ook snel terugbetaald.
 • De Cursus is helder en duidelijk. Iedereen kan dit.
 • De opstart van deze cursus kost veel tijd (dit gaat niet vanzelf, en je bent niet rijk na 2 weken)
 • Je omzet is geen winst. Als je 20.000 euro omzet draait, staat dat niet gelijk aan je winst. Daar moet je immers eerst nog kosten aftrekken.
 • Je hebt geen voorkennis nodig of enige kennis van techniek. Iedereen kan dit.
 • We leren alles wat we nodig hebben van A tot Z.
 • Heb je vragen, dan kan je daar ook steeds mee terecht. 

Nu we een jaartje later kijken naar de cursus Bol Masterclass Review kunnen we vaststellen dat we nog altijd even enthousiast zijn. Misschien zelfs nog enthousiaster.

Heb je tijd en wil je graag een eigen business opstarten, dan is deze cursus zeker iets voor jou! Twijfel je om de Bol Masterclass te kopen? Niet doen! De enige belofte die je jezelf moet maken, is dat je er 100% voor gaat. Je zal dan rijkelijk beloond worden.

Conclusie: Cursus Bol Masterclass.

bol masterclassHet is erg makkelijk om hier tot een conclusie te komen. De cursus geeft jou alles wat je nodig hebt om aan een nieuw leven te beginnen en daar succesvol mee te zijn.

Je krijgt een optimale training die ervoor zorgt dat jij in zeer korte tijd een hoop geld kan gaan verdienen. Dit op een professionele manier die helemaal helder en verstaanbaar wordt uitgelegd.

Het is bijna te gek voor woorden, maar het werkt echt. Als je met deze cursus aan de slag gaat en je volgt de instructies stap voor stap dan bouw je voor jezelf aan een betere toekomst.

In alle eerlijkheid moet ik zeggen dat ikzelf heel erg blij word van deze cursus en ik er ook heel veel van geleerd heb. Het brengt je helemaal waar je wil zijn.

De twee principes die je altijd in je hoofd moeten houden om een nieuwe stap te zetten in je leven, gelden ook hier.

 • Je kan pas iets bereiken als je zelf uit de comfort-zone gaat stappen, jezelf uitdaagt en in jezelf gaat investeren.
 • Houd vol. Rome is ook niet in 2 dagen gebouwd. Jouw nieuwe leven en bedrijf ook niet. Doorzetten en voortdoen.

Volg je deze twee stappen en ben je bereid om hiermee aan de slag te gaan, dan is succes gegarandeerd.

Heb je nog vragen of wil je ons iets laten weten, stuur ons dan een mailtje of zet een berichtje onderaan het artikel. We helpen je graag verder!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Extra tip!

Misschien zijn deze programma’s ook wel iets voor jou?

 1. Trading Navigator Methode
 2. De Affiliate Marketing Revolution.
 3. Day Trading Masterclass.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *