BERICHTENBAAS: Review en ervaringen! Daten wordt makkelijk!

De online cursus “Berichtenbaas” is een training voor mannen die op zoek zijn naar leuke dates met leuke dames. Een cursus die je helpt met het succesvol daten voor mannen. 

Als je met deze cursus start, dan zou je -volgens de makers van dit programma- jouw telefoon kunnen gebruiken om afspraakjes te maken met vrouwen. Je gaat dus aan de slag met “daten”, via jouw telefoon.

Mannen zijn op zoek naar vrouwen en omgekeerd is dat net zo. Maar de vrouw vinden waar je naar verlangd is niet altijd zo makkelijk. (bronbron) Gelukkig zijn er tips en cursussen te vinden;

Een beetje anders en erg gewaagd lijkt mij zo, maar het prikkelt wel de fantasie. Ik neem de uitdaging dus graag aan om te kijken wat iemand kan bereiken met deze cursus “Berichtenbaas”.

Berichtenbaas

Er zijn nog cursussen die beweren jou de handleiding te geven om te gaan daten en de vrouwen te versieren, maar we zijn altijd nieuwsgierig naar iets nieuws. Daarom deze review.

In deze review zal je te weten komen wat je allemaal krijgt als je deze cursus aankoopt, hoe het in zijn werk gaat, hoe de training verloopt en wat de resultaten zijn.

De cursus “Berichtenbaas” wordt alom aangeprezen dus wij zijn erg benieuwd of deze training ons inderdaad dichter brengt bij de vrouwen die we graag willen daten.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina! 

Wat is de cursus “Berichtenbaas”?

De cursus “Berichtenbaas” is een video cursus die je online gaat volgen. Het is dus een online training. Deze cursus zal jou helpen om je telefoon te gebruiken als dating-tool.

Heb je vaak zin in een date maar vind je nooit iemand? Dan kan deze cursus jou daarbij helpen. Als je op één van onderstaande vragen “ja” antwoordt dan is de “BerichtenBaas” misschien wel iets voor jou!

 • Vind je het moeilijk om gezelschap te vinden om iets leuks te gaan doen?
 • Ben jij diegene die nooit een date kan versieren?
 • Ben je het beu om weken lang geen seks te hebben?
 • Wil je ook wel eens een keertje een vrouw mee naar huis voor een fijne avond en lekkere seks?
 • Geniet je van het vrijgezellen leven en wil je dat zo houden?
 • Wil je seks als je er zin in hebt?
 • Heb je ook behoefte aan verschillende vrouwen in je leven?

De online training “Berichtenbaas” is een training die jij kan volgen van achter jouw computer. Je kan er na aankoop dan ook dadelijk mee starten. Zo zal je al snel resultaten gaan zien in jouw sociale leven.

Je krijgt een hoop dating tips en je zal leren vrouwen versieren. Zo zal je misschien wel een nieuwe vrouw leren kennen en kan je aan een liefdevol leven beginnen.

Wie is de maker van de cursus “Berichtenbaas”? Mathijs Dingjan.

Mathijs DingjanEén van de makers van deze online training “Berichtenbaas” is Mathijs Dingjan. Hij heeft uit eigen ervaring geleerd wat er wel werkt en wat er niet werkt op datingvlak.

Mathijs Dingjan is ook al te zien geweest op televisie. Onder andere in programma’s waarin hij jongeren coacht om een goed datingprofiel op te zetten.

Hij leert de jongeren wat zo’n profiel dan allemaal moet bevatten. Mathijs is dus een dating-coach en blijkbaar een hele goede ook.

In dit programma worden de jongens gevolgd en kan je ook écht zien dat deze jonge mannen succes hebben en meer vrouwen scoren. Deze training is dus écht en heeft al voor meerdere mensen vruchten afgeworpen.

Het bedrijf achter “Berichtenbaas”?

Als je een product op de markt brengt, dan staat er altijd een bedrijf achter het product. Al was het maar omdat je steeds een bedrijf moet hebben, of een KVK nummer om in orde te zijn met je verkopen.

Het bedrijf achter Berichtenbaas is Attractiongym. Het is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf brengt allerlei programma’s uit die zich richten op het helpen van mannen die moeite hebben met het versieren van vrouwen.

Het bedrijf is volledig betrouwbaar. Je kan alle informatie netjes opzoeken en je kan ook eenvoudig contact met ze opnemen. Als je op het internet even gaat rondkijken dan merk je al snel dat je hier te maken hebt met een écht professioneel en legitiem bedrijf.

Dit bedrijf bracht ook al andere cursussen op de markt. Zo schreef ik ook al eerder een review over “De Conversatiekoning“. Ook dit product werd door dit bedrijf op de markt gebracht. Je kan het artikel hier terugvinden. Zeker de moeite om een keertje te lezen.

Voor wie is deze cursus “Berichtenbaas” bedoeld?

De online training “Berichtenbaas” is bedoeld voor mannen. Specifiek voor mannen die zichzelf willen verbeteren in het online daten.

Denk dan maar aan dating apps zoals Tinder, Happn, of OkCupid. Dit zijn de kanalen waar de meeste mannen in eerste instantie op zoek gaan naar vrouwen.

Via deze cursus zal jij dan leren hoe je deze dames op deze apps beter kan aanspreken, van berichten kan wisselen en op die manier kan vrouwen versieren.

De bedoeling is daarna natuurlijk dat jullie samen gaan afspreken, een leuke avond hebben en misschien daarna wel een fijne nacht tegemoet gaan.

berichtenbaas

Voor mannen is dit soort cursussen echt handig. Vaak zit er een grote kloof tussen mannen en vrouwen en hoe ze met elkaar omgaan. Een vrouw hoort dingen die een man niet bedoeld. En omgekeerd.

Vaak begrijpen mannen niet zo heel veel van de non-verbale communicatie of de woorden tussen de lijntjes. Een cursus zoals deze (hoe vreemd het ook klinkt) kan voor minder sociale- en assertieve mannen zeker een oplossing bieden.

Ben jij dus een verlegen man, weet je niet goed hoe je sociaal moet zijn en hoe je vrouwen moet aanspreken of benaderen dan zal je deze dingen zeker leren en zo veel vooruitgang boeken.

In de cursus kan je je verwachten aan daten tips voor mannen en ook originele date tips die voor elke man bruikbaar zijn. Iedereen kan wel een date meemaken maar om een beetje origineler uit de hoek te komen, is dat niet altijd even makkelijk.

Belangrijk om te weten.

Denk eraan dat deze cursus wel een échte cursus is en je dus niet klaar bent op tien minuutjes tijd. Je moet de hele cursus ook echt doornemen zodat je na het lezen van de cursus alle tips ook echt kan gaan toepassen in jouw leven.

Je moet er dus je tijd voor nemen. Als je hier geen zin in hebt, moet je er niet aan beginnen.

Als jij jouw tijd neemt om de cursus Berichtenbaas door te nemen en ermee aan de slag te gaan, dan zal je straks een heleboel dates kunnen scoren met de vrouwen die jij graag zou willen. En dan kan je tijdens een eerste ontmoeting date wel eens straf uit de hoek komen!

Wat leer ik in deze cursus?

In deze cursus zal je verschillende zaken gaan leren. Denk eraan dat de cursus volledig online te volgen is en dat je dat kan doen in het comfort van je eigen huis. Heerlijk is dat.

Nadat je je ingelogd hebt op de website kan je ook dadelijk aan de slag. Je volgt de cursus op je eigen tempo en je kan verschillende hoofdstukken opnieuw bekijken zoveel als je dat zelf wil.

In de cursus “Berichtenbaas” zal je dus leren hoe je beter zal worden in het aanspreken en berichten van vrouwen om zo op een fijne manier een date te scoren.

Je zal leren met vrouwen te chatten, praten en een afspraakje te maken.

Ben je dus eerder verlegen van aard, dan zal deze cursus jou de weg wijzen hoe je op een fijne manier met vrouwen kan gaan communiceren.

Hoe ziet de cursus eruit en wat is de inhoud van de cursus?

Voor je kan beslissen om een cursus aan te kopen wil je natuurlijk graag wel weten wat je dan in de plaats krijgt. Daarom deze review. Zo kom jij niet alleen te weten wat het is en wie het gemaakt heeft, maar ook wat je mag verwachten.

De cursus bestaan uit video-modules. Dit is een erg leuke manier van leren omdat je alles auditief hoort maar ook visueel kan bekijken. Je krijgt dus twee keer de impulsen die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Je krijgt in de eerste plaats:

 • 9 video-modules.
 • 3 extra video’s.
 • Bonussen

In de 9 videomodules leer je verschillende dingen. Zo zal je onder andere leren:

 • Hoe je leuke gesprekken kan voeren met een vrouw.
 • Hoe je dergelijke gesprekken kan vasthouden zonder dat ze stilvallen of afbreken.
 • Je leert emotionele gevoelens op te wekken bij de vrouw.
 • Als je wil opvallen op een datingsite moet je jouw profiel in orde maken. En dat is meer dan gewoon een foto en een leuk zinnetje. Dus hoe doe je dat?
 • Hoe moet een profielfoto eruit zien?
 • Plaats een leuke biografie.
 • Leuke openingszinnen zodat jij eruit springt!
 • Hoe vindt een dame mij leuk?
 • Nummer vragen aan een dame, hoe doe je dat?
 • Hoe neem ik haar mee op date?
 • Al plagend de liefde verklaren.
 • Hoe jezelf laten zien als dé man tussen de 100 anderen?
 • Gesprekken boeiend houden en steeds inspelen op de vraag van de dame.
 • Wat zeg ik wel en wat zeg ik niet om een date te scoren?
 • Leer hoe je een vrouw kan overtuigen.
 • Argumenteer de voordelen, verover haar hart.

Je leert dus een heleboel dingen via de video’s die je altijd kan gebruiken. Als jij immers weet hoe je een gesprek moet aanknopen en vasthouden dan zal je dat ook in je dagelijks leven kunnen gebruiken.

Ja! Ik wil dadelijk zien wat Berichtenbaas mij te bieden heeft! >>>

Dit zijn de 9 video-modules:
 1. Kruip in haar brein.
 2. Pimp je dating-profiel.
 3. Openingszinnen.
 4. Van een nummer naar meer dan leuk.
 5. Hoe je professioneel kunt plagen.
 6. Je onderscheiden van alle andere mannen online.
 7. Een date op bestelling regelen.
 8. Meer resultaten, minder moeite.
 9. Overwin de bezwaren.
Extra video-modules:

Als je de eerste video’s hebt doorgenomen, dan krijg je daarna nog toegang tot enkele extra video’s. Dit zijn net wat pittigere video’s. De “advanced video modules” gaan immers letterlijk over seks.

berichtenbaas

Hier kan je bijvoorbeeld leren hoe je een vrouw lekker geil kan krijgen via de telefoon of via een sms gesprek. Dit zijn de 3 extra video’s die jij krijgt als je met de “Berichtenbaas” aan de slag gaat:

 1. Stappenplan om seks te hebben op de eerste date.
 2. Hoe je haar door de telefoon drijfnat maakt.
 3. Dates managen.

Deze modules gaan dus van een vrouw geil maken tot ervoor zorgen dat je op de eerste date seks hebt. Ook leer je een plan maken om ervoor te zorgen dat jij het overzicht behoudt.

Misschien allemaal een beetje overdreven maar het plaatje in zijn geheel is dat zeker niet. Het is wel een duidelijke boodschap voor mannen en gezien dit een cursus bedoeld is voor mannen is dat helemaal prima!

Eens je het programma hebt aangekocht kan je simpelweg bij Berichtenbaas inloggen en alle modules bekijken en bestuderen.

Bonussen.

Bij de meeste producten die je online koopt, krijg je wel hier en daar een bonus en meestal zijn die ook van goede kwaliteit. Dat is niet altijd zo. We hebben ook al reviews geschreven over producten waar de bonussen niet de moeite waard waren.

Bij de cursus Berichtenbaas krijg je maar liefst 8 bonussen. Dat is erg veel. En kwalitatief gezien zijn dit waarschijnlijk de beste bonussen die ik al ben tegengekomen.

De bonussen op zichzelf zouden al de moeite waard zijn om te kopen. Deze waardevolle bonussen krijg je er nu gratis bij. Dat is super fijn. Dit zijn de bonussen die je er zomaar gratis bij krijgt:

 • Hoe je een vrouw mee naar huis kan nemen.
 • Naaktfoto’s ontvangen!
 • De dame emotioneel krijgen.
 • Sexting handleiding. Hoe laat ik de vrouw genieten.
 • De emotie-bieb. Hier krijg je plaatjes om haar op te winden.
 • De make-over gids voor je profielfoto.
 • Onmiddellijk thuis afspreken voor je date.
 • Berichtenbaas feedback systeem.

Ervaringen van anderen.

Ook benieuwd naar wat anderen vinden van de cursus Berichtenbaas? Zeker! Altijd leuk te zien wat anderen vinden. Je kan even gaan rondkijken op het internet.

Dan zal je snel te zien krijgen dat de meeste mannen laaiend enthousiast zijn. Je vindt afbeeldingen en filmpjes terug van mannen die de cursus gevolg hebben en successen behaalden.

berichtenbaas

Via al deze reacties zal je snel merken dat dit een cursus is die werkt en waar je -als je er de tijd voor neemt- je doelen kan mee bereiken. Als we even verder zoeken naar negatieve reacties dan zijn deze erg moeilijk te vinden.

Op basis van alle informatie en de uitgebreide cursus met bonussen ben ik er ook van overtuigd dat deze cursus jou alles zal bieden wat je nodig hebt.

Mijn ervaring?

Tja, ik ben geen man maar ik kan je wel zeggen wat ik -als vrouw- vind van de idee om op deze manier vrouwen te benaderen. Dit is een cursus gemaakt door Nederlandse jongens die denken dat de wereld aan hun voeten ligt.

Misschien is dat ook zo. Prima. Leuk. Maar ik hou af en toe wel een beetje van een zachtere en romantischere aanpak. Ik vind deze aanpak vaak een beetje te direct en op het grove af.

Ik besef dat vrouwen hiervan houden, sommigen toch, maar niet allemaal. Daarom kan ik je ook aanraden goed af te toetsen met wat voor vrouw je te maken hebt en de dingen die je leert aan te passen aan de vrouw waar je mee bezig bent.

Een vrouw wordt graag versierd. Doe dit tactvol en met respect naar de vrouw toe. Doe je dat aan de hand van de cursus dan zou je inderdaad wel eens geweldige resultaten kunnen behalen! Ik wens het je alvast toe!

Wat kost de cursus?

garantie Voor deze cursus krijg je een 30-dagen-geld-terug-garantie. Dat is erg fijn om te weten want het is toch een beetje een wilde gok als je een cursus aankoopt.

Ga je er dus mee aan de slag, dan weet je, dat als je toch niet tevreden zou zijn, je altijd je geld kan terugvragen via de garantie.

Deze online cursus met alle 8 bonussen er gratis bij kost 297 euro. Het lijkt me dus ook logisch dat je één of andere garantie kan krijgen als je niet tevreden bent. 297euro is een heuse investering maar soms moet je niet alleen kijken naar wat het kost.

Een fiks bedrag betalen is op zich niet erg als je ervoor terugkrijgt wat je nodig hebt. Als het programma doet wat het beloofd en jij kan lekker aan de slag met de dames dan is het die 297 euro meer dan waard.

Je krijgt er immers niet alleen de dames voor in de plaats maar ook een groter zelfvertrouwen, meer rust, vrijheid, seksuele opwinding en leuke afspraakjes tijdens je vrije tijd.

Is “Berichtenbaas” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Daar kunnen we eigenlijk heel simpel op antwoorden. Berichtenbaas kost in eerste instantie veel geld, maar is zijn investering meer dan waard. Het programma is groots en uitgebreid en alle informatie is accuraat en brengt je exact waar jij graag zou willen zijn.

Met deze cursus behaal je de gewenste resultaten en zal je met regelmaat kunnen afspreken met dames. Dit zorgt niet alleen voor een fijn sociaal leven maar ook voor seksuele gezondheid en nog veel meer emotionele en mentale voordelen.

De cursus Berichtenbaas is één van de beste in zijn soort en zijn geld meer dan waard. Je moet dan wel de cursus écht volgen en er écht mee aan de slag gaan.

Conclusie: Berichtenbaas.

BerichtenbaasAls je echt met vrouwen aan de slag wil gaan, dan is deze training één van de beste die je je kan aanschaffen.

Deze training is erg goed voor mannen die op zoek zijn naar verschillende dates met verschillende dames maar evengoed voor mannen die graag een vaste relatie zouden willen.

Deze cursus leert je immers hoe je moet gaan werken, praten en communiceren met vrouwen om een fijn gesprek te kunnen hebben en zo een leuke relatie te kunnen uitbouwen.

Je krijgt heel veel video’s en verschillende tips die je verder helpen in je communicatie met vrouwen.

Deze cursus is één van de beste datings-cursussen die je online kan vinden en die wij gezien hebben. We kunnen hem dus zeker aanraden als je graag een vrouwenverleider wil worden!

Heb je nog een vraag of een opmerking? Stuur ons dan zeker een mailtje en dan helpen we je graag verder. Wil je Berichtenbaas kopen, druk dan op onderstaande knop en dan krijg je de beste aanbieding!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina! 

Extra Tips!

Wil je nog meer cursussen bekijken van deze makers! Dan kan je zeker eens kijken naar onderstaande review!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *