REVIEW: BABY SLAAP GEHEIMEN! Ontdek hier alles!

Heb je thuis een kindje zitten dat de slaap maar niet kan vatten? Elke nacht opnieuw? En opnieuw? Telken malen maar opnieuw? Dan kan “Baby Slaap Geheimen” misschien wel wat soelaas brengen.

De meeste onder ons hebben kinderen. En als jij op deze review terecht komt dan heb jij er thuis waarschijnlijk wel eentje zitten. Kinderen zijn van een onschatbare waarde in ons leven.

Het is ons groot geluk en het geeft veel mensen een reden om verder te gaan. Maar als de kinderen nog klein zijn, zorgt dat ook voor veel bekommernissen.

Kleine kinderen kleine zorgen, grote kinderen grote zorgen. Zo zeggen ze dat, al kan ik uit ervaring spreken en zeggen dat alle zorgen grote zorgen zijn op het moment dat ze zich voordoen.

Baby slaap geheimen

Een goede nachtrust is belangrijk. Niet alleen voor baby’tjes en kinderen maar zeker ook voor volwassen mensen. Als je niet slaapt tijdens de nacht, kan je overdag ook niet goed functioneren.

Een goede nachtrust is dus even belangrijk als regelmatig bewegen en gezond eten. Er is onderzoek dat aantoont dat slecht of onderbroken slapen een onmiddellijk negatief effect heeft op je gezondheid. (Bron)

Meer bepaald op jouw hormonen, op je prestaties tijdens de dag en op de werking van onze hersenen. Van slecht slapen kan je ook dik worden en heb je meer kan op ziekte. (Bron)

Ben je moe en prikkelbaar en wil je graag eens een nachtje doorslapen? Dan kan deze review misschien wel iets voor jou zijn. Lees hem dus aandachtig en neem alle stappen door.

Moeite met je baby in slaap krijgen? Of slaapt de baby niet overdag? Dan kan je overwegen deze Baby Slaap Geheimen te kopen. En dan kan deze review jou misschien wel verder helpen.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Wat mag ik verwachten van het boek Baby Slaap Geheimen?

Het Baby Slaap Geheimen boek is een e-book. Een boek dat je dus dadelijk online zal toegestuurd worden.  Dit boek is samengesteld voor ouders die de wanhoop nabij zijn en graag een beetje zouden kunnen slapen.

Slecht slapen bij kinderen is heel erg ongezond. Bij baby’s en jonge kinderen groeien de hersenen tijdens de slaap. Het is daarom erg belangrijk dat de kinderen goed kunnen doorslapen en dat ze ook voldoende slapen!

Een baby leren slapen is dus erg belangrijk. Ook een pasgeboren baby leren slapen is niet zo makkelijk. Veel mensen gaan dan ook op zoek naar slaaptips voor de baby. 

Doordat kinderen niet goed kunnen inslapen, lang wakker liggen of ’s nachts wakker worden, zijn ze op dat moment ook niet in staat om hun hersenen goed te stimuleren en dat kan zorgen voor verdere ontwikkelingsstoornissen.

In het boek Baby Slaap Geheimen worden voor jou unieke methodes onthult waarmee je jouw baby en kinderen gezond leert slapen. En je kan ze ook leren doorslapen gedurende de nacht.

Dit boek is dus een beetje een slaapgids voor de baby of een babyslaapgids als je het zo wil noemen. Lees dus zeker verder! Het is de moeite waard.

Voor wie is het boek “Baby Slaap Geheimen” bedoeld?

Het boek is bedoeld voor ouders die kampen met slapeloze nachten en hier graag een oplossing willen voor vinden. Zo zullen ze zelf terug tot rust kunnen komen maar ook het kind zal zich beter gaan voelen als het lekker slaapt.

 • Ouders die kinderen hebben die lastig in slaap raken en uren wakker liggen.
 • Ouders die kinderen hebben die tijdens de nacht wakker worden en liggen piekeren.
 • Ook ouders met kinderen die vaak huilen, niet doorslapen en die uiteindelijk zorgen voor problemen in het hele gezin.

Dit boek helpt je om jouw kindje lekker te laten slapen, zonder huilen en dat de hele nacht door. Het boek staat vol met tips waarmee je dadelijk aan de slag kan gaan, zodat je ook een snelle verbetering zal merken.

Wie is de schrijver van het boek? Annelot Hofstede.

Annelot Hofstede is de schrijver  van het boek Baby Slaap Geheimen. Zij is een Nederlandse moeder en weet hoe het is om met kinderen om te gaan. Annelot had zelf een kindje dat heel de tijd huilde en ’s nachts niet sliep.

Haar dochter Rosa werd ’s nachts altijd wakker en kon niet meer terug in slaap vallen. Dus moest Annelot elke nacht het bed uit om haar dochter tot bedaren te brengen.

Baby Slaap Geheimen

Vaak vallen kinderen wel in slaap als mama of papa ze op de arm nemen, maar het is niet iets dat je elke nacht kan gaan doen. En een tekort aan nachtrust weegt door op de emotionaliteit van het hele gezin.

Annelot ging op zoek naar mogelijke oplossingen.  En zo is ze na lang onderzoeken en uitproberen begonnen aan het schrijven van het boek Baby Slaap Geheimen om ook andere mensen verder te helpen.

Wat zijn de ervaringen van andere mensen met het boek?

Als je een boek koopt is het altijd fijn om even te kijken of er reacties en reviews zijn van andere mensen. Dat geldt voor elk product dat je koopt want dat geeft meestal een duidelijk beeld van wat er goed gaat en wat niet.

Zo ook met dit boek.

Als je even rondkijkt naar de meningen van andere kopers dan zien we heel uiteenlopende reacties. Dit lijkt me logisch bij een product dat uitgetest wordt op en door mensen.

Er zijn dus ook ervaringen te vinden van mensen waarbij de methode niet gewerkt heeft. Houd altijd in jouw achterhoofd dat elk kind anders is en dat iedereen op een andere manier reageert op bepaalde impulsen.

Mijn ervaringen.

Ik ben het stadium van de kleine baby’tjes voorbij. Voor mij geen slapeloze nachten meer en geen uren rondlopen met een huilbaby in de arm.

Ik kan je vertellen dat ik mijn portie heb gehad. Ik heb uren rondgelopen met de baby in de hand, hopende dat hij miraculeus zou stoppen met wenen. Maar dat gebeurde nauwelijks.

Met dit boek word je de goede weg opgestuurd. Er staan evidente zaken in, dingen die je wel weet maar misschien niet goed toepast? De uitleg in het boek is helder en duidelijk.

Ik gaf het boek aan een goede vriendin met een pasgeboren kindje. Zij is ermee aan de slag gaan en was er heel blij mee. Ze vertelde dat door het toepassen van de tips, ze haar kindje beter ging begrijpen.

Door te weten wat de baby nodig heeft, kan je het ook beter helpen. Als je de juiste dingen aanreikt, zal je minder slapeloze nachten hebben en dat is niet alleen goed voor jezelf maar ook voor je kindje.

Waar heeft Annelot haar tips en trucs gehaald?

baby met moederAnnelot heeft zelf onderzoek gedaan naar verschillende standpunten omtrent kinderen leren slapen.

Na veel uitproberen en zoeken heeft ze alle belangrijke inzichten bij elkaar gebundeld.

Behalve die inzichten heeft ze ook verschillende tips en oefeningen bij elkaar gezet en dit allemaal overzichtelijk en helder in het boek ‘Baby Slaap Geheimen” geplaatst.

Ze ontdekte echte oplossingen voor slaapproblemen en ontwikkelde zo een eigen slaapmethode.

Daarna heeft ze haar methode getest met vrienden, familie en buren die slecht slapen. Dat werd een heel groot succes en ze vertelt hoe ze oplossingen vond voor problemen waar alle ouders mee geholpen zouden zijn.

Pas op, zoals gezegd: het ene kind is het andere niet, dus je moet de dingen altijd een beetje uitproberen zodat je uit ervaring zal merken wat er wel en wat er niet werkt bij jouw kinderen.

De belangrijkste tip voor alle kinderen en die dus voor iedereen werkt is herhaling en vastberadenheid. Een vaste slaaproutine en deze consequent elke dag uitvoeren. 

Dat kan in het begin erg lastig en moeilijk zijn maar dat loont op het einde. Kwestie van volhouden.

Wat kan je leren van dit boek?

In deze cursus kan je verschillende dingen leren . De wetenschappelijke uitleg over hoe de natuur van een kind in elkaar zit bijvoorbeeld en je krijgt ook een heleboel tips en trics over slecht slapen.

Wat krijg je nog allemaal?

 • Afspraken over wat je elke avond moet doen om ervoor te zorgen dat je kind gaat doorslapen.
 • Hoe jij misschien zelf verantwoordelijk bent voor het niet willen slapen van je kind en wat je eraan kan doen.
 • Begrijpen wanneer je kind moe is en wanneer niet.
 • Zorgen dat jouw kind niet over zijn grens van vermoeidheid heen gaat, want dan kunnen kinderen helemaal niet meer slapen.
 • De nummer 1 reden voor slecht slaapgedrag.
 • Welk dutje je wel mag doen en welk dutje jij moet overslaan.
 • Hoe je met een oeroude truc, jouw baby dadelijk rustig maakt.

En zoveel meer. Er zijn maar liefst tien hoofdstukken in dit boek dus ik kom er heus niet met vier puntjes op te sommen! Ik ga dus door naar de inhoud van dit boek!

Ga hier DIRECT naar de kortingslink voor Baby Slaap Geheimen! >>>

Inhoud van het boek: Baby Slaap Geheimen.

Slapende babyHet boek is mooi opgedeeld en begint met een mooie homepage. Er zijn daarna verschillende hoofdstukken.

In deze hoofdstukken worden verschillende principes besproken, bekeken en uitgelegd.

Het zou best kunnen dat niet elk hoofdstuk voor jou van toepassing is, maar ze zijn zeker allemaal zinvol om te lezen en toe te passen in jouw nachtelijke omgeving.

Dit zijn een deel van de hoofdstukken die besproken worden in het boek:

 • Rust en regelmaat voor het kind.
 • Dutjes overdag zijn belangrijk.
 • Creëer een optimale slaapomgeving.
 • Gouden Slaaptips.
 • Hoe slaap je zelf goed door?
 • Ontspanningsoefeningen.
 • Huilen: alles wat je erover moet weten.
 • Werk zonder hulpmiddelen.
 • Een aanpak die werkt.
 • De eerste 3 nachten.
 • Alleen in de kamer?
 • Tips!
 • Baby in het grote bed?

Voordelen van het boek Baby Slaap Geheimen.

Er zijn natuurlijk veel voordelen op te sommen als je weet dat je lekker kan doorslapen en het hele gezin daar deugd van heeft. Niets boven een goede nachtrust. Dat is immers verschrikkelijk belangrijk.

Ook voor baby’tjes is voldoende slaap heel belangrijk. Veel mensen hebben geen idee hoeveel baby’s moeten slapen. Zo moet een kindje tussen 0-3jaar minstens 14-17uren slaap hebben. (Bron)

Het is dus belangrijk dat er geslapen wordt. Door jezelf maar ook je kindje moet slapen. Door de verschillende tips te gaan toepassen zal je heel veel voordelen gaan ervaren. Ik denk maar aan de volgende:

 • Lekker doorslapen.
 • Minder prikkelbaarheid, stress,  zorgen.
 • Een goed humeur bij jezelf en jouw kinderen.
 • Meer zelfvertrouwen.
 • Goed gevoel als moeder.
 • Meer tijd voor de andere familieleden.
 • Je krijgt een sterke band met je kind.
 • Meer energie voor dingen die je leuk vindt.

Ik koop het boek! Maar wat krijg ik nu?

Ga je het e-book Baby Slaap Geheimen kopen, dan kan je het downloaden op de computer, gsm of ipad. Daarna kan je onmiddellijk aan de slag met het boek.

Het boek is alleen te koop via de website en dus niet in één of andere winkel. Als je overgaat tot een aankoop dan krijg je het dadelijk in je bus. Niet wachten op de postbode. Nee, kopen en starten! Dat is het voordeel van een e-book!

Het boek telt 50 pagina’s en het is makkelijk en overzichtelijk geschreven. Koop je het boek NU dan krijg je er ook nog een heleboel gratis bonusboeken bij!

Gratis Bonussen.

Ga je voor het boek, dan ga je ook voor gratis bonussen! Heerlijk is dat als je telkens wat gratis boeken aangereikt krijgt. Lekker genieten.

bonussen baby slaap geheimen

Bij dit boek krijg je maar liefst 8 gratis bonus boeken. Dat is erg veel. En dus erg duur. Twijfel niet te lang, want we denken niet dat deze bonus boeken voor altijd gratis gaan blijven staan.

Dit zijn de boeken die je er nu gratis bij krijgt:

 • Middagdutjes.
 • Voorlees verhaaltjes.
 • Zindelijk in 3 dagen.
 • Kinderliedjes.
 • Baby recepten.
 • Slaapprogramma 1.
 • Slaapprogramma 2.
 • En slaapprogramma 3.

Ik wil Baby Slaap Geheimen kopen! Hoeveel kost het?

Immens veel geld! Dat zul je nu wel denken maar dat is helemaal niet zo. Een goed boek samen met 8 bonusboeken dat zou inderdaad erg veel geld mogen kosten, maar dat valt echt heel goed mee.

Je koopt het eigenlijk voor een prikje. Je koopt het volledige boek met gratis bonussen voor maar 27 euro!

Weinig geld voor immens veel informatie!

Krijg ik een garantie?

Ja, ook dat krijg je er nog eens bij. Je kan het boek gratis uitproberen want ben je niet tevreden dan kan je gewoon jouw geld terug vragen. Er staat een 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op.

Je loopt dus geen enkel risico. Je kan helemaal aan de slag met het boek en samen met jouw kindje op zoek gaan naar een goede nachtrust.

Is het boek “Baby Slaap Geheimen” haar geld waard en doet het wat het beloofd?

Dit is een moeilijk geval met dit soort cursussen. Het is natuurlijk een cursus die gericht is op mensen en wij mensen zijn natuurlijk erg wispelturig en verschillend.

Het is hier al verschillende keren verteld maar het ene kind is het andere niet en dus kunnen resultaten verschillen.

Is het boek zijn geld waard? Absoluut! Het is erg interessant en bevat zeer goede tips waar je sowieso mee aan de slag kan gaan.

Doet de cursus wat het beloofd? Waarschijnlijk niet voor iedereen, maar dat is dus afhankelijk van mens tot mens. Persoonlijk vind ik de prijs zo laagdrempelig dat ik dat risico zeker de moeite waard vind om te nemen.

Conclusie Boek “Baby Slaap Geheimen”.

Ik denk dat Annelot Hofstede een erg goed en zinvol boek heeft geschreven. Het boek zit boordevol praktische en concrete tips waar je dadelijk mee aan de slag kan gaan.

De prijs voor het boek is zo laag dat je eigenlijk weinig te verliezen hebt. Jouw nachtrust is belangrijk voor je gezondheid en dus is het boek zeker de moeite waard om uit te testen.

Baby slaap geheimen

Doordat alle informatie in het boek, helder en duidelijk gebundeld is, kom je tot heldere inzichten waar je écht wat mee aankan.

Kies zelf de hoofdstukken uit die voor jou écht van betekenis zijn. Elk kind is anders en dus zal je zelf even aan de slag moeten gaan met kijken wat wel en niet zo goed werkt voor jouw kind.

Er staan zoveel tips en trucs in het boek dat je zeker jouw kind kan verder helpen met een gezonde nachtrust. En zo kan jij ook weer lekker slapen zodat jullie terug mooi in balans komen.

Heb je nog vragen laat het dan zeker weten! Stuur ons een mailtje en dan helpen we je graag verder.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Extra Tip!

Heb je zelf last om in slaap te raken? Vind je het moeilijk omdat je zorgen hebt? Voldoende slaap is echt heel belangrijk voor de gezondheid van de mens. Heb je er last van, zoek dan een oplossing!

Onderstaande artikelen kunnen jou misschien verder helpen! Ik raad het je aan een kijkje te nemen. Veel succes!

 1. Perfect slapen in 7 stappen.
 2. Nooit meer zorgen of stress.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *