REVIEW: 50 KOOLHYDRAATARME OVENSCHOTELS van de maker van het koolhydraatarm 30 KLAAR dagen menu!

Vandaag een nieuwe artikel: Review 50 koolhydraatarme ovenschotels. We bekijken dit kookboek dat vol staat met 50 koolhydraatarme recepten voor het maken van ovenschotels.

Koolhydraatarm eten is een manier om gezonder door het leven te gaan en minder suikers binnen te krijgen. Een mens heeft koolhydraten nodig maar zeker niet te veel. (bron)

50 koolhydraatarme ovenreceptenGa je te veel koolhydraten eten, dan zal je lichaam deze opslaan als vet en dan word je zwaarder. Dat is niet de bedoeling als je gezond wil gaan eten. Daarom is het belangrijk de hoeveelheid koolhydraten die je eet, goed in het oog te houden. (bron)

Ovenschotels kunnen heerlijk zijn. Zeker in de winter. Ze bieden troost, comfort en een lekkere warme maaltijd op koude winterdagen. Met ovenschotels kan je heerlijk variëren en je kan ook een grotere portie maken.

Denk je eraan om 50 Koolhydraatarme Ovenschotels te kopen? Dan weet je alvast dat je met deze recepten lekker kan eten en minder in de keuken moet staan. Tenminste zo beweert de schrijver!

De 50 Koolhydraatarme recepten zijn gemaakt door dezelfde maker van het bekende en veel gekochte koolhydraatarme 30 dagen menu. Hiervan vind je onderaan dit artikel ook een link als je het graag wil bekijken!

Wil je weten wat wij van dit receptenboek vinden, dan kan je dadelijk naar beneden scrollen bij het kopje “Ervaringen”!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Wat is dit 50 Koolhydraatarme Ovenschotel Receptenboek?

Dat is nogal simpel. Dit is een e-book dat je onmiddellijk toegestuurd krijgt na de online betaling. Je bestelt, betaalt en dan krijg je via een mail het boek naar je toe.

Op deze manier zijn boeken erg leuk. Je moet niet wachten op je boek en je kan er dadelijk mee starten. Het boek kan je makkelijk afdrukken maar het is wel zo handig op de telefoon of ipad ook.

In dit boek staan 50 recepten met weinig koolhydraten. Hierdoor kan je lekkere recepten maken die toch gezond zijn.

Wie is de maker van dit boek?

Timo BreemenDit boek is geschreven door Timo Breemen. Dit is dezelfde man die het boek Koolhydraatarm 30 dagen menu heeft gemaakt en ook het boek 110 koolhydraatarme toetjes.

Daarenboven heeft hij een leuke Challenge lopen. De Bye Bye vetchallenge. Hier helpt hij duizenden vrouwen om op een snelle en gezonde manier van hun overtollig vet af te raken.

Timo helpt alle mensen die zin hebben om op een gezonde manier om te gaan met voeding en gezondheid. Hierdoor verliezen veel vrouwen overtollig gewicht en krijgen ze veel meer energie.

Deze man heeft ook een eigen website: Bgreat.nl. Dit is een grote website op het vlak van gezonde recepten. De site staat letterlijk vol met heerlijke gezonde recepten waar iedereen mee aan de slag kan gaan.

Timo zijn missie is om zoveel mogelijk mensen verder te helpen met hun gezondheid. De website staat vol met recepten maar op vraag van vele klanten schreef hij ook nog een boek met 50 gemakkelijke en koolhydraatarme ovenschotel recepten!

Voor wie is dit boek bedoeld?

Dit boek is bedoeld voor iedereen die met zijn gezondheid aan de slag wil en gezond wil gaan eten. Gezonde voeding en lekker eten kan echt wel samen gaan.

Wil je gezonder eten, minder suiker en minder koolhydraten maar toch heerlijk lekkere gerechten? Dan is dit boek voor jou bedoeld.

Het is niet altijd fijn op zoek te moeten gaan naar recepten en dan is het wel zo makkelijk als je een receptenboek bij de hand hebt waarin een hoop lekkere en gezonde recepten bij elkaar staan.

 • Wil jij gezonden recepten?
 • Ben je op zoek naar lekkere ovenschotel recepten?
 • Wil je gewicht verliezen?
 • Je vetverbranding een boost geven?
 • Aan de slag met je gezondheid?

Dan is dit boek zeker iets voor jou! Lees dus verder deze review want je krijgt zoveel meer dan alleen dit 50 koolhydraatarme ovenschotel receptenboek!

Wat leer ik in dit receptenboek?

Dit receptenboek staat vol met gezonde en makkelijk te maken ovenschotels. Dit zijn recepten die je elke dag kan maken. De recepten kosten niet veel tijd en zijn volgens de maker super lekker.

In dit boek leer je koolhydraatarme ovenschotels te maken die je makkelijk en snel op tafel kan toveren maar die ook nog lekker zijn. En gezond. Deze recepten helpen het lichaam om vet te verliezen rond de buik, de billen en de benen..

Voordelen & nadelen.

We sommen graag voor jou even de voordelen en de nadelen op. Nu jij alle informatie hebt over de maker en het boek is het wel tijd om te weten te komen of je dit boek moet gaan kopen of niet.

Nadelen.

Sommige mensen houden van echte boeken en willen hun kookboek liefst ingebonden en stevig. Dat begrijp ik. Dit boek is alleen een e-book en dat zou een nadeel kunnen zijn.

In de tweede plaats staan er 50 recepten in met bepaalde ingrediënten. Niet iedereen lust alles en dus zullen er vast wel recepten tussen staan die jij niet lekker vindt. 

Misschien zijn er ook ingrediënten die jij absoluut niet wil eten en die je toch heel de tijd ziet terugkomen. In dat geval zou dat ook een nadeel kunnen zijn. Als je een receptenboek koopt, is het toch altijd een beetje afwachten.

Ga je naar de winkel, dan kan je het boek vastnemen en er eventjes in bladeren. Zo kan je snel kijken wat je precies gaat kopen. Zie je dan op het eerste zicht dat de recepten niet je ding zijn, dan weet je al dat je dit boek niet moet aankopen.

Voordelen.

 • Het is een e-book. Dit heeft veel voordelen zoals bv: altijd bij de hand, wordt niet vuil, nooit kwijtraken of beschadigen, direct in de mailbox en dadelijk starten..
 • 50 heerlijk lekkere recepten.
 • 50 makkelijk te maken recepten.
 • Koolhydraatarme recepten.
 • Recepten die de vetverbranding stimuleren.
 • Gezonde voeding die goed is voor je lichaam.
 • Betaalbare recepten.
 • Snel klaar.
 • Voor het hele gezin.
 • Eindeloos variëren.
 • Meal-preppen voor de volgende dag wordt makkelijk.
 • Goedkope ingrediënten.
 • Alles te vinden in de supermarkt.

Er zijn voordelen genoeg en er zijn altijd mogelijkheden tot variatie en lekker eten voor het hele gezin. En je wordt er gezond van!

Met dit boek maak je makkelijke gezonde ovenschotels voor elke dag!

Bonussen.

Bij dit boek krijg je drie bonussen extra. Het is altijd leuk als je iets extra krijgt. Tenminste als het de moeite waard is. Op deze manier krijg je maar liefst 4 boeken voor de prijs van eentje.

Dit zijn de drie bonus boeken die jij erbij krijgt, ik som ze even voor je op:

Bonus 1: 21 koolhydraatarme soeprecepten.

koolhydraatarme soepreceptenIn dit boek krijg je soeprecepten. Maar liefst 21. Alle recepten zijn koolhydraatarm en erg snel te maken. Geen uren in de keuken en toch lekker eten!

In dit boek vind je

 • Soepen met vlees,
 • Vegetarische soepen.

En je kan van alles een vegetarische versie maken of een maaltijdsoep met vlees.

 • Het zijn zeer gezonde soepen
 • Soepen die eetbuiten tegengaan.
Bonus 2: 21 koolhydraatarme tussendoortjes

Hierin vind je 21 tussendoortjes die je snel kan klaarmaken. Het zijn tussendoortjes voor onderweg of voor thuis. Je kan ze ook eten op het werk.

Deze tussendoortjes zijn koolhydraatarm, gezond en lekker en geven je super veel energie.

Bonus 3: Slaap zoet Recepten.

slaap zoetEen goede nachtrust is super belangrijk als je een goede vetverbranding wil en je metabolisme op volle toeren moet draaien.

Een mens die niet voldoende slaapt, zal ook niet afvallen.

 • Deze recepten werken vanaf de eerste nacht.
 • Je zal vet verbranden van de eerste nacht.
 • Goed slapen en uitgerust wakker worden.
 • Veel meer energie tijdens de dag.

JA! Ik wil dadelijk gaan kijken naar het 50 Koolhydraatarme Ovenschotel Receptenboek! >>>

Wat kost dit boek?

Dit boek heeft een normale prijs van 29,95 euro. Dit is een klein prijsje voor alles wat je krijgt. Deze vier boeken geven je echt alle tools die je nodig hebt om aan de slag te gaan met je gezondheid.

Maar ondanks deze klein prijs heeft Timo met regelmaat ook een promotie lopen. Hierbij krijg je dan 50% korting of soms zelfs 75% korting. Dan kan je het boek kopen voor de helft van de prijs of soms zelfs voor 9,99 euro.

Deze vier boeken krijg je dus eigenlijk gratis en voor niks. Als je dus zou twijfelen, dan kan je daar nu mee stoppen want de boeken kosten je haast niks.

Ervaringen!

En dan het belangrijkste deel. De ervaringen. Altijd leuk om te weten wat andere mensen vinden. Wij hier bij Reviewslezen.nl gaan altijd op zoek naar de ervaringen van andere mensen.

We kopen de producten ook zelf aan en kijken dan naar onze ervaring. In dit geval deden we dit ook. We kochten het product en gingen ermee aan de slag.

Ervaring andere mensen.

Wil je weten wat andere mensen vinden, dan kan je dit gewoon even bekijken op de verkooppagina. Daar lees je uitsluitend positieve reviews van mensen die blij worden van deze recepten.

Of deze mensen écht bestaan en deze reviews echt zijn, dat weet je nooit met zekerheid. We gaan ervan uit dat er zeker enkele mensen een review hebben geschreven en dat deze mensen tevreden zijn.

Het gezond verstand zegt ook dat de makers van dit boek het niet gaan toelaten dat de website volstaat met negatieve reviews, dus neem dit altijd met een korreltje zout.

Mijn ervaring: 50 Koolhydraatarme ovenschotels.

Hazelnoot droom
Hazelnoot droom

De beste ervaring is nog altijd die van jezelf. Daarom raad ik je ook aan het boek zelf aan te schaffen en op zoek te gaan naar deze koolhydraatarme  ovenschotels. Je kan hier immers niet zoveel verkeerd mee doen.

Waarschijnlijk kan je zelf ook ovenschotels bedenken, maar laten we eerlijk zijn en zeggen dat de dingen voorgekauwd krijgen altijd veel leuker is.

Goed, wij kochten het boek en namen er een kijkje in.

 • Het eerste dat opvalt is dat de recepten vol staan met kaas. Verschillende soorten kaas, maar erg veel kaas. Eet je niet graag kaas, dan is dit boek niets voor jou. Heb je een lactose intolerantie (zoals ik) dan is dit boek niets voor jou. Dit is belangrijke informatie als je een kookboek gaat kopen.
 • Daarnaast kan je vaststellen dat er ook erg veel gebruik gemaakt wordt van room. In bijna elke ovenschotel komt er wel room of slagroom aan te pas. Ook dat is belangrijke informatie.

Als ik op voorhand weet dat dit receptenboek zoveel recepten heeft met room en kaas dan zou ik het nooit kopen.

Daarbij maak ik mezelf toch de bedenking waar de gezonde recepten zitten als je in al je recepten kaas, boter en room gaat gebruiken. Dat is naar mijn mening nergens goed voor.

Kaas en room bevatten behoorlijk wat calorieën, zijn slecht voor mensen met een lactose intolerantie en zijn niet erg goed voor je algehele gezondheid (zelfs zonder lactose-intolerantie).

Mijn ervaring: Bonussen.

Wat betreft de bonussen kan ik ook heel duidelijk zijn. De 21 soeprecepten zien er lekker uit maar er wordt met regelmaat opnieuw gebruik gemaakt van room, slagroom en kaas.

Compleet overbodig lijkt me zo, want soepen kan je heerlijk maken als je je beperkt tot het hoofdingrediënt van soep, namelijk groenten.

De 21 tussendoortjes zijn een teleurstelling. Ik verwachtte wel hier en daar een zoetigheid maar dat is het absoluut niet. Je krijgt tussendoortjes als

 • een handje vol noten,
 • een stukje selder,
 • een zakje wortelen,
 • een rijstwafel of
 • een zakje popcorn.

Dit zijn evidente dingen en daar had ik dit boek niet voor nodig om te weten dat wortelen en noten gezonde tussendoortjes zijn. Het enige voordeel aan dit boek is dat er een aanwijzing bijstaat voor eiwitten, vetten, calorieën en koolhydraten. 

De laatste bonus Goed Slapen was mooi meegenomen. We weten wel allemaal hoe we een lekker drankje kunnen drinken, maar hier staan 7 drankjes in met de juiste hoeveelheden, zodat je netjes weet hoe ze te maken.

Wat zijn de resultaten als je met dit boek gaat koken?

In de eerste plaats zal je lekker eten. Als je geen bezwaar hebt tegen room en kaas dan zal je lekkere maaltijden eten. Heerlijk is dat toch?

In de tweede plaats zal je gewicht verliezen. Zo beweert de schrijver. Ik geloof hem graag op voorwaarde dat jij de rest van de dag natuurlijk ook netjes eet. Ga je niet netjes eten en steek je je vol met suiker en troep dan zal je geen gewicht verliezen.

Maar dat spreekt voor zich of niet soms?

Ben je iemand die graag wat kilo’s kwijt wil en zoek je daarvoor de goede recepten dan kan dit kookboek je zeker helpen. Je maakt lekkere ovenschotels en je eet gezond.

Deze recepten geven een boost aan je metabolisme en zorgen ervoor dat overtollig vet verdwijnt.

Is “50 Koolhydraatarme Ovenschotels” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Goh! Dat is een moeilijke vraag! De ene zal uitbundig JA roepen, terwijl de andere bedenkelijk zal kijken. Vraag je het aan mij, dan moet ik zeggen: Neen. Zelfs niet met de bonussen.

Maar ik hou dan ook echt niet van gerechten die vol zitten met kaas en room. Ik vind het ongezond en mijn lichaam verdraagt het niet. Ik weet dat andere mensen het verschrikkelijk lekker vinden! Kaas en Room! En zij zullen dit receptenboek dan ook geweldig vinden.

slaap lekker smoothie
Slaap lekker smoothie

Ik heb voor dit boek 9,99 euro betaald en ik kreeg er de drie bonussen bij. Al bij al heb ik leuke ideetjes opgedaan en is het zelfs voor mij geen weggesmeten geld.

Is het Receptenboek 50 Koolhydraatarme Ovenschotels zijn geld waard? Zeker voor sommige mensen.! Koop het, download en ga ermee aan de slag. Je zal snel zelf merken dat deze recepten jou bevallen of niet.

Lust je of mag je -net als ik- geen room en kaas eten? Dan koop je dit boek beter niet. Tenzij je erg creatief bent en zelf aan de slag kan met het aanpassen van de ovenschotels.

Conclusie: 50 Koolhydraatarme Ovenschotels!

Review 50 koolhydraatarme ovenschotelsDit kookboek is opnieuw een product van Timo Breemen. Deze man maakt kwalitatief goede producten die de meeste mensen ook écht verder helpen.

De prijs is meer dan oké en op bepaalde momenten zelfs lachwekkend laag. Dit alleen maar omdat Timo echt iedereen wil helpen. Aan deze lage prijs kan iedereen het boek aankopen en gezonde schotels maken.

De recepten in het boek zijn makkelijk te maken. Ze zijn lekker voor mensen die houden van room en kazen.

Heel het gezin kan ervan eten en als je wat meer maakt, dan kan je ’s avonds nog een hapje eten of heb je nog voor de volgende dag.

Ben je op zoek naar koolhydraatarme ovenschotel recepten, dan kan ik je dit boek zeker aanraden. Voor de prijs van 9,99 euro vind je zeker inspiratie!

Heb je nog vragen over deze review stuur ons dan zeker een bericht en dan doen wij ons best om jou verder te helpen!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Extra Tips.

Ga zeker eens kijken naar al zijn andere boeken. Hij is zo goed in het helpen van mensen en hij bouwt ook steeds verder. Mensen helpen met hun gezondheid is het nummer 1 doel van Timo.

 1. Koolhydraatarm 30 dagen menu.
 2. 110 Koolhydraatarme toetjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *