REVIEW: 110 KOOLHYDRAATARME TOETJES!

Vandaag de Review 110 Koolhydraatarme Toetjes. En laten we eerlijk zijn daar is toch iedereen nieuwsgierig naar! We zijn tegenwoordig allemaal bezig met gezonde voeding en overtollig gewicht verliezen.

Koolhydraatarm eten is één van de belangrijkste ingrijpende handelingen in je voedingspatroon. Want door veel minder koolhydraten te eten, is je lichaam verplicht zijn energie uit andere voeding te halen of uit je vetreserves. (bron)

review 110 koolhydraatarme toetjes

Hierdoor zal je na verloop van tijd heel wat overtollige kilo’s kunnen verliezen. Maar een mens heeft toch altijd zin om lekker te eten en we verlangen allemaal af en toe ook eens naar iets zoet? (bron)

Minder koolhydraten betekent minder suiker en minder suiker betekent minder toetjes. En dat vinden wij niet altijd zo leuk, toch?

De maker van het goed verkopende product Koolhydraatarme 30 dagen menu heeft hier over nagedacht! Hij maakte daarom een receptenboek met allemaal lekkere koolhydraatarme toetjes!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina! 

Wat is het boek 110 Koolhydraatarme Toetjes?

Wil je het boek 110 Koolhydraatarme Toetjes kopen? Dan is het wel handig om te weten wat wij ervan vinden. In deze review lees je er alles over. Lees dus zeker verder.

Het boek 110 Koolhydraatarme Toetjes staat vol met lekkere gezonde koolhydraatarme toetjes die je elke dag kan klaarmaken en je mag er ook elke dag van snoepen! In het boek staan zoete lekkernijen maar ook taarten, koekjes, cupcakes, pannenkoeken en veel chocolade.

Al deze recepten zijn koolhydraatarm en kan je eten wanneer je wil en hoeveel je wil. Omdat het boek vol staat met gezonde recepten is het ook niet erg als je een keertje extra veel zin hebt in zoet.

Het 110 Koolhydraatarme Toetjes boek bevat overheerlijke zoete lekkernijen waar je iedere dag mag en kan van snoepen. Lekker zoet, maar perfect verantwoord. Koolhydraatarme toetjes maken hoeft niet moeilijk te zijn! En zeker niet met dit boek!

Wie is de maker van het boek?

Timothy BreemenDit boek is gemaakt door Timo Breemen. Wat je moet weten over de man is simpel. Het is de maker van het boek Koolhydraatarm 30 dagen menu. Dit is een programma dat al door duizenden mensen gekocht is én goedgekeurd.

Hij helpt duizenden mensen met een gezond leven en biedt met zijn producten super lekkere gerechten maar ook erg gezonde gerechten. En dat valt in de smaak bij de mensen.

Timo is ook de oprichter van de website Bgreat.nl. Een grote en bekende website op vlak van gezondheid en fitness. Op deze website zie je met regelmaat leuke recepten verschijnen.

Timo schrijft artikels die te maken hebben met alles wat gezondheid aanbelangt. Denk dan maar aan fitness, gezondheid, diëten, sporten, afvallen, supplementen en zoveel meer.

Omdat zijn boek het Koolhydraatarme 30 dagen menu een groot succes was en er veel klanten waren die vroegen achter meer dessertjes die lekker zoet zijn maar toch gezond, maakte Timo werk van een Toetjes boek.

Koolhydraatarm toetjes uit de supermarkt zijn niet zo vaak te vinden. De meeste toetjes die je daar vindt, zitten vol suiker en overtollige hoeveelheden koolhydraten. Maar dit boek biedt je 110 koolhydraatarm toetjes recepten waar je zelf mee aan de slag kan gaan!

Voor wie is dit boek bedoeld?

Dit boek is bedoeld voor alle mensen die bezig zijn met hun gezondheid. Mensen die gezond willen eten. Mensen die gewicht willen verliezen. Voor iedereen die aan de slag wil gaan met een gezonde levensstijl.

Vaak denken mensen dat dergelijke boeken alleen maar gemaakt worden voor obese mensen, maar dat is niet waar. Ook minder zware mensen verlangen wel eens naar zoet? En ook minder zware mensen willen bezig zijn met een gezond leven.

Dit boek is dus voor iedereen die verlangt naar gezondheid, veel energie en doordachte recepten die gebaseerd zijn op gezonde ingrediënten.

Wat leer ik van dit boek met koolhydraatarme recepten?

Een mens kan wel altijd op dieet willen gaan en gezond willen eten, maar iedereen wil af en toe iets zoets eten. Dat is menselijk en dat is normaal. Daar is ook helemaal niets verkeerd mee.

Het is belangrijk dat je een goede balans hebt tussen koolhydraten, eiwitten en vetten om zo een makkelijke en gezonde manier te vinden om te vermageren.

De beste manier is immers niet om op een dieet te gaan. De beste manier om gezond te eten is door elke week en elke dag gezonde keuzes te maken. En deze toetjes kunnen je helpen bij het behalen van een gezond gewicht.

De verandering in voeding kan je alleen creëren als je je slechte gewoontes vervangt door goede. Of : Je slechte toetjes verandert in gezonde toetjes. Slechte suikers verandert in géén suikers.

Als je dit goed doet, dan kan je altijd lekker eten zonder je schuldig te voelen en toch gewicht verliezen als je dat wil.

Hoe ziet dit boek eruit en wat krijg je nu precies?

Als je dit boek 110 Koolhydraatarme toetjes koopt dan krijg je zoals de titel het zelf zegt een receptenboek met 110 koolhydraatarme toetjes. Het is een e-book, een digitaal boek. Het is een receptenboek met een wetenschappelijke onderbouw.

De recepten in dit boek hebben de juiste voedingswaarde zodat je zelf gewoon iets kan maken en zonder schuldgevoel kan genieten van de desserts. Je krijgt maar liefst 110 zoete dessert recepten.

toetjes eten

Denk hierbij aan: Tiramisu, chocolademousse, vla/pudding, heerlijke pannenkoeken, wafels… Er zijn zoveel toetjes, er zit voor iedereen wat lekkers tussen!

Op basis van dit wetenschappelijk onderzoek zal je lichaam meer vet gaan verbranden en zo zal je overtollige kilo’s verliezen.  Met dit boek kan je:

 • Genieten van lekkere toetjes.
 • Geen nood aan een schuldgevoel.
 • Je vetverbranding wordt geactiveerd.
 • Ze zijn laag in koolhydraten.
 • Ze zijn suikerarm
 • Er is veel variaties aan recepten.
 • Keuze voor iedereen!

Voordelen & nadelen.

Er zijn best veel voordelen aan dit boek. Behalve het feit dat de man weet waar hij mee bezig is en al duizenden tevreden klanten op zijn palmares heeft staan, zijn er erg veel voordelen aan dit toetjes receptenboek! Ik som ze even op:

 • Volledig uitgeschreven recepten.
 • Bijna geen toegevoegde suikers.
 • Eenvoudig in gebruik.
 • Calorieën tellen is niet nodig.
 • Klein prijsje voor dit boek!
 • Voedingswaarde staat aangegeven per recept.
 • Makkelijk te bereiden recepten.
 • 110 recepten in één boek.
 • Onbeperkt toegang tot alle recepten, tips en video’s.
 • Ondersteuning van Timo zelf.

De nadelen zijn simpel. Lust je niet veel, dan staan hier misschien toetjes in die je niet lekker vindt en dan zal je er niet veel plezier aan beleven.

Een nadeel zou ook kunnen zijn dat het een e-book is en geen boek dat je in de hand kan nemen. Maar tegenwoordig vind je steeds vaker e-books.

Het is handig en mensen gebruiken het ook graag zo. Je kan het boek immers op alle mogelijke apparaten gebruiken (ipad, telefoon, pc). En je kan het natuurlijk ook printen als je dat fijn vindt!

JA! Ik wil DIRECT naar de Koolhydraatarme Toetjes! >>>

Ervaringen van anderen.

De ervaringen van andere mensen zijn voornamelijk positief. Gelukkig maar. Wie houdt er nu niet van toetjes? Maar het zouden natuurlijk vieze toetjes kunnen zijn. Uit de reacties kan ik dit niet opmaken.

Ik lees erg veel fijne reacties op het internet en je ziet op de verkooppagina veel positieve respons. Hierdoor heb ik ook echt zin om het boek te kopen. Ik heb altijd veel zin in zoet.

Veel mensen die het toetjes boek kopen, kopen ook dadelijk het hele programma erbij. De prijs is scherp en op deze manier kan je dadelijk aan de slag op de best mogelijke manier.  Dat is altijd leuk!

Mijn ervaring.

Ik kocht dit boek samen met alle andere boeken van de maker Timo Breemen. Mijn verwachtingen waren oprecht hoog gespannen. Al was het maar omdat ik vaak zin heb in zoet en het mezelf steeds ontzeg.

Dus leek een boek met 110 toetjes een welgekomen afwisseling. Zonder schuldgevoel zoet kunnen eten, heerlijk toch?

Wat vond ik echt van dit boek?

Toen ik het boek kreeg was ik onmiddellijk zwaar teleurgesteld. Ik hou dan wel van zoet maar niet dit soort zoet. Ik ben kieskeurig in mijn zoetigheid, net zoals in mijn eten.

Ik ben geen fan van pannenkoeken, vla, pudding en roomijs. Ook niet van taartjes en gebak. Ik lust het gewoon niet en het geeft me geen bevredigend gevoel.  Nee, ik hou van chocolade in de puurste vorm, muffins en wafels.

Ik word dus niet blij van dit boek. Ik ben een kieskeurige eter en wat betreft zoet, lust ik niet zo heel veel. Ik slikte mijn teleurstelling in en maakte aan aantal toetjes voor mijn gezin.

Wat vond mijn gezin van deze toetjes? 

Mijn man daarentegen die kon de toetjes wel smaken. Een lekker taartje, een stukje cake of een pannenkoek…ja, hij vindt het een superboek. Ik niet.

En ik moet eerlijk zeggen dat mijn kinderen er ook blij van worden. Er worden hier met regelmaat desserts gemaakt uit het boek. Niet door mij. Door mijn man. Voor iedereen.

De kinderen houden van de taartjes, de pannenkoeken en de pudding. Mijn man vindt alles lekker maar is grote fan van de tiramisu en de pannenkoeken. Ook houdt hij van de zoete smoothies. 

Kocht ik het boek puur voor mezelf, dan zou ik het niet gekocht hebben of zou ik mijn centen terug vragen. Mijn man en kinderen niet.

Hou jij van pannenkoeken, vla, pudding, roomgebakjes, cake en dat soort desserts, dan is dit boek zeker iets voor jou! Het staat er vol mee.

Bonussen.

Koop je dit boek dan krijg je er dadelijk 3 bonusboeken bij. Dat is best veel voor een receptenboek. We zullen dus even kijken of deze bonusboeken de moeite waard zijn.

Bonus 1: Turbo Koolhydraatarm Weekmenu’s.

Turbo kookboek koolhydraatarmDit is ook een digitaal ebook, dat je dus dadelijk krijgt na de aankoop van het 110 Koolhydraatarme Toetjes receptenboek.

Dit zijn turbo weekmenu’s die je vetverbranding een extra boost zullen geven. In dit boek zal je leren wat Koolhydraatarm eten precies inhoudt en hoe je snel kilo’s kan afvallen.

Het zijn makkelijke recepten die je een super boost geven in energie, gezondheid en vetverbranding.

Bonus 2: Koolhydraatarm Weekmenu voor op het werk!

In dit bonus boek krijg je heerlijke recepten die je kan meenemen naar het werk en daar van kan genieten. Je blijft gezond eten ook op het werk. De recepten zijn makkelijk en erg lekker.

Door dit soort recepten mee te nemen  naar het werk, zal je veel energie krijgen en het zal je tijdens de dag een boost geven om de rest van de dag verder te werken!

Bonus 3: Koolhydraatarme winter menu’s.

bonusboekDit is een boek dat vol staat met winterse koolhydraatarme menu’s die super lekker zijn en helpen bij je vetverbranding. Zeker bij mensen die last hebben van vet rond de heupen, billen en benen.

De recepten in dit extra boekje zijn super lekker en makkelijk te maken. Ze smaken lekker en zijn hartverwarmende op koude dagen.  

Wat kost dit 110 Koolhydraatarme Toetjes boek?

Normaalgezien zou dit boek 29,95 euro kosten. Dat is de standaard prijs voor dit boek met zijn 3 bonussen. Af en toe doet Timo ook een promotie en dan krijg je het boek voor de helft van de prijs of soms zelfs voor 1/3 van de prijs.

Het is dus absoluut de moeite om te gaan kijken naar dit boek en via onderstaande link naar de verkooppagina te gaan. Dan heb je altijd de laagste prijs voor het boek.

Op dit moment -het moment dat ik deze review schrijf- staat het boek aan de mega grote korting van 9,95 euro! Dat is werkelijk een super lage prijs voor de geweldige boeken die je ontvangt!

Wat zijn de resultaten als je met dit boek werkt?

Als je met dit boek aan de slag gaat dan zou je wel eens van je suikerverslaving vanaf kunnen raken. En geef toe, dat dat een van de beste dingen is die een mens zich kan wensen.

Suiker maakt ons verslaafd! Hoe meer je het eet, hoe meer je ervan wil. Suiker zit tegenwoordig in alles en een mens moet heel alert zijn als hij wil afkicken van suiker.

Deze toetjes zullen ervoor zorgen dat je afkickt van suiker maar toch in staat bent om lekkere zoetigheden te eten.

Als je met dit programma gaat werken, dan kan je lekker eten, en tegelijk gezond eten waardoor je veel energie krijgt en overtollige kilo’s kan verliezen.

Is “110 Koolhydraatarme Toetjes” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Wow ja, natuurlijk. Als je de toetjes lust en je bent iemand die houdt van zoet! Het boek krijg je voor een spotprijs en je krijgt er maar liefst 110 recepten voor in de plaats. Dat is zijn geld waard.

En als je met dit receptenboek erin slaagt om van je suikerverslaving af te raken én je ondertussen toch kan genieten van een lekker dessert dan is dat helemaal top. En nog beter: Door het eten van deze lekkere en gezonde toetjes kan je nog gewicht kwijt raken ook!

Wat wil je nog meer? Is dit boek zijn geld waard? Lust jij lekkere zoete desserts zoals pudding, pannenkoeken en vla? Dan is dit boek zeker iets voor jou!

Wil je 110 Koolhydraatarme Toetjes kopen? Overweeg dan wat je lust en wat je niet lust en als je veel dingen lust, dan zou ik je dit boek zeker en vast aanraden! Lekker zoet eten zonder schuldgevoel is het beste wat er is! 

Conclusie: 110 Koolhydraatarme Toetjes.

Dit receptenboekje voor de zoete fans is een geweldige aanvulling op het Koolhydraatarm 30 dagen menu. Hierin krijg je allerlei koolhydraatarme gerechten die je verantwoord doen eten en je fit en gezond maken.

Maar de meeste mensen hebben nood aan een dessert en iets zoet. En daarom dit extra boek. 110 Toetjes die koolhydraatarm zijn. Perfecte toetjes voor mensen die willen afvallen maar toch af en toe eens iets zoet willen eten.

De recepten zijn lekker en makkelijk te maken door iedereen. Er is veel variatie en voor iedereen wat wils. Heb je af en toe zin in iets zoet, maar vind je het moeilijk om een gezonde keuze te maken? Dan is dit boek iets voor jou!

Heb je nog vragen of opmerkingen over dit receptenboek, stuur ons dan zeker een mailtje. We helpen je graag verder!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina! 

Extra tips!

Ben je op zoek naar zoete recepten dan kan ik je alleen maar dit boek aanraden. Ik ben nog nergens anders een boek tegengekomen met 110 zoete recepten die koolhydraatarm zijn.

Ben je op zoek naar een goed receptenboek dat je helpt met overtollig gewicht en koolhydraatarm eten, dan kan je onderstaande keuzes maken:

 1. Koolhydraatarm 30 dagen menu. 
 2. 50 Koolhydraatarme ovenschotel recepten. (komt eraan!!)
 3. De Keto Revolutie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *