Receptenboek: Wintersport op je bord!

Wintersport op je bord. Alleen de titel al zorgde ervoor dat ik wilde weten aan wat ik me kon verwachten als ik dit boek zou kopen. En gezien ik een nieuwsgierig mens ben, kon ik me niet inhouden en dus kocht ik het boek.

Wat een titel ook. En voor iemand zoals ik die nooit aan wintersport doet, is dit boek waarschijnlijk niet de moeite waard. Ik ga nooit skiën of op vakantie naar gebieden waar het koud is. Dat zegt me niets.

Ik hou niet van koude. Ik ben iemand die wil genieten van de zon op mijn gezicht en niet van het bevriezen van mijn voeten. Maar goed, als je dan gaat sporten in de winter dan wil je natuurlijk ook lekker eten, denk ik zo.

wintersport op je bord

Lekker eten dat doe je beter op elk moment van het jaar. Dat zou een gewoonte moeten zijn, een attitude waarmee je in het leven staat.

Ben jij iemand die met regelmaat op wintersport gaat? Of ben je iemand die elke winter feestjes geeft om de sfeer erin te houden?

Dit receptenboek is voor mensen die tijdens de winter veel sporten en houden van wintersport. Het is samengesteld door een echte wintersportliefhebber en het boek staat vol met typische wintersport-gerechtjes.

Voor mensen zoals ik die nooit op wintersport gaan, een heuse opsteker om te weten te komen wat er dan zo leuk én lekker is tijdens wintersportvakanties. 

Ik wil het boek bekijken! Breng me naar de goedkoopste prijs!

Wat is het e-book “Wintersport op je bord”?

Het e-book Wintersport op je bord is een receptenboek. Het bevat winterse recepten die geïnspireerd zijn op maaltijden die vaak genuttigd worden tijdens wintersport vakanties.

Ben je iemand die kan genieten van de maaltijden op wintersportvakanties? Dan zal je in dit boek zeker je gading vinden. Het boek geeft 50 bekende en lekkere recepten vanuit verschillende landen

Wie is de schrijver van het e-book?

Sander HeuvelmanDe schrijver en verkoper van het e-book “Wintersport op je bord” is Sander Heuvelman.

Het is een onbekende naam en doet bij ons geen belletje rinkelen.

Als we een beetje opzoekingswerk doen, dan merken we al snel dat dat ook zo is. Sander Heuvelman is nieuw en kennen we nog niet van een ander product.

Zodra we even gaan opzoeken wie Sander is en of hij wel te vertrouwen is, dan komen we dadelijk bij de juiste informatie.

Hij staat mooi ingeschreven, net als zijn bedrijf en hij is een écht persoon. Hij heeft ook een website namelijk “Wintersportclub“. Op deze website deelt Sander veel tips en trucs over wintersport. 

Het mag duidelijk zijn dat Sander gek is van wintersport en van zijn passie gebruik heeft gemaakt om een website op te starten. 

Voor wie is dit e-book bedoeld?

Dit e-book is bedoeld voor mensen die in de winter en tijdens het skiën snelle en makkelijke gerechten willen maken. Deze gerechten zijn typisch voor  wintersport en voldoen daarbij ook aan bepaalde voorwaarden.

Zo zijn mensen die een hele dag aan het skiën zijn, sportief bezig. Daardoor vindt Sander dat je goed en stevig moet eten. De gerechten die hij in het book aanbiedt zijn dan ook gerechten met veel energie.

In dit boek krijg je dus recepten die je maag goed vullen en veel energie geven zodat je de hele dag op de planken kan staan. De gerechten zijn dus zeker niet voor zittende mensen die willen afvallen.

Wat leer ik van dit e-book?

Met dit e-book heb je een hoop gerechten bij elkaar die je kan gebruiken en die je kan maken als je sportief bent en veel energie verbruikt tijdens de dag. De recepten zijn lekker maar energierijk.

Het e-book is ook goed voor mensen die op zoek zijn naar leuke recepten die je kunnen verwarmen tijdens de winter.

Ik wil het boek bekijken! Breng me naar de goedkoopste prijs!

Hoe ziet het e-book eruit en wat is de inhoud van dit boek?

Dan willen we nu natuurlijk weten wat we krijgen als we dit boek gaan kopen. In eerste instantie krijg je dus een e-book. Terwijl je bij andere producten vaak extra bonussen krijgt, is dat bij dit boek niet zo. 

Het boek bestaat uit 115 pagina’s en heeft 50 gerechten. Deze gerechten komen uit verschillende wintersportgebieden.

De recepten zijn duidelijk en helder beschreven. Je ziet dadelijk een paar belangrijke informatieve puntjes:

 • Uit welk land komt het recept.
 • Voor hoeveel personen is het recept.
 • Hoeveel kost het om dit klaar te maken. 
 • Boodschappen die je nodig hebt.
 • Hoe maak ik het klaar.
 • Foto van het eindresultaat.

De 50 recepten staan willekeurig door elkaar en zijn onderverdeeld met moeilijkheidsgraden. Is iets makkelijk, moeilijk, uitdagend of erg moeilijk om klaar te maken. 

Dat is natuurlijk subjectief want voor de ene is een Thaise curry een uitdaging en voor de ander is het bakken van een ei een uitdaging. Hangt er dus maar vanaf hoe handig jij bent in de keuken.

wintersport

Per recept moet je 7 stappen doorlopen. Dan is het gerecht klaar. Dit is een leuke manier om aan de slag te gaan met koken als je dat nog niet gewend bent of als je nogal chaotisch bent.

Het boek op zichzelf ziet er niet uit alsof er veel werk aan besteed is. Het is een beetje slordig. Het boek kan je lezen op PDF formaat en het is ook beschikbaar voor een e-reader. Alleen is het niet handig op een e-reader en zou ik je dit niet aanraden. 

Voordelen, nadelen.

Dit receptenboek geeft je 50 recepten die goed zijn voor mensen die energierijke recepten willen omdat ze heel actief zijn en dus veel aan sport doen. Of dat nu wintersport is of iets anders dat maakt op zichzelf niet zo veel uit.

Deze recepten kan je eten in de winter thuis en zelfs in de zomer. Het enige belangrijk om te weten is dat de recepten veel calorieën bevatten en dat je die calorieën dus ook moet verbruiken.

Het boekje op zichzelf ziet er niet erg professioneel uit, dat is een beetje jammer. Het oog wil ook wat. 

 • Handig boekje met 50 recepten.
 • Recepten zijn hoog in calorieën.
 • Uit verschillende landen. 
 • Makkelijk klaar te maken in 7 stappen.
 • Mooie foto’s van het eindresultaat.
 • Voor ieder wat wils. 

Ervaringen van anderen.

Terwijl we op zoek gaan naar ervaringen van andere mensen moeten we vaststellen dat we niet heel veel recensies kunnen vinden. Hij heeft een facebook pagina waar hij 66 volgers heeft.

Op deze pagina staan alleen positieve reacties van mensen. Waarschijnlijk zijn er nog niet veel reacties. Wat wel fijn is, is dat er geen negatieve reacties tussenstaan. Dat zegt ook al iets. 

Wat kost de cursus?

De prijs van dit e-book is een magere 14,95euro. Je krijgt in dit receptenboek 50 recepten.  De recepten zijn lekker en makkelijk klaar te maken. Het e-book zit netjes in elkaar.

Bij heel veel producten krijg je een bonus, maar dat is bij dit e-book niet zo. Het e-book ziet er eenvoudig uit maar de recepten en de inhoud van het book is helemaal prima.

De prijs van 14,95euro vinden we -na het bekijken van het e-book- een prima prijs.

Ik wil het boek bekijken! Breng me naar de goedkoopste prijs!

Is “Wintersport op je bord” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Het PDF-boek Wintersport op je bord is erg leuk als je een grote fan bent van winter-eten en wintersport. Het brengt een hoop herinneringen mee en je krijgt er 50 overheerlijke recepten bij.

Ben je op zoek naar “wintersport-eten” dan ben je met dit boekje dus goed bediend. 

Wij zijn hier sowieso fan. Naast al die dieetboeken is het een keertje fijn om gewone normale voeding te maken die hoog is in calorieën en ook hoog in smaak. 

Conclusie: Wintersport op je bord.

wintersport op je bordHet boekje had er iets beter mogen uitzien en er mocht wat meer aandacht besteed worden aan de lay-out en de looks.

Behalve dat kunnen we zeggen dat dit 50 recepten zijn die jou van de winter doen houden.

Winter-eten is een leuke variatie op de gezonde maaltijden die eerder laag zitten in calorieën. Het is lekker eten waar je op en top kan van genieten.

De recepten zijn erg goed beschreven en er staat voldoende informatie bij zodat iedereen ze kan klaarmaken. 

Houd je van het eten dat je krijgt op wintersport? Wil je graag terug naar die tijd? Heb je zin om zelf dergelijke maaltijden op het bord te toveren? 

Dan is dit absoluut een goed e-book waarmee jij aan de slag kan gaan. De prijs van 14,95 is helemaal prima voor wat je krijgt.

Ik wil het boek bekijken! Breng me naar de goedkoopste prijs!

Extra Tips!

Geen wintersport fanaat? Geen zin in veel calorieën en liever gezonde voeding die laag zit in calorieën? Dan zit je hier niet op je plaats. Maar misschien kunnen onderstaande tips je verder helpen. 

Dit zijn 3 kookboeken met heerlijk lekkere recepten die minder calorieën bevatten en gericht zijn op gezonde voeding en afvallen. 

 1. Droog Trainen Protocol.
 2. De Keto revolutie.
 3. Fitchef Turbo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *