Master of Property! Great Property Experience: Vastgoedcursus Review!

Tijd voor een nieuwe review en dit weer over een vastgoedcursus! Ze poppen tegenwoordig uit de grond en wij bekijken ze graag voor jou! In deze Great Property Experience Review zal je alles lezen over de vastgoedcursus.

Dit is een online cursus waar je van alles kan leren over vastgoed en inkomen verdienen met vastgoed. Ik vertel je straks over de makers van deze cursus, hoe de cursus eruit ziet en wat de ervaringen zijn als je hiermee aan de slag gaat.

We willen allemaal geld verdienen op een andere manier dan de dagdagelijkse 38 uren week, maar is dit ook voor iedereen haalbaar? En is werken met vastgoed iets dat iedereen kan doen? Werkelijk iedereen?

great experience

Vastgoed is een interessante sector om in te werken, dat staat buiten kijf. En in deze cursus zal je leren hoe je daar kan mee starten zonder dat je veel geld nodig hebt.

Dat is heel belangrijk voor veel mensen: want niet iedereen heeft een berg geld liggen wachten thuis. Of investeren in vastgoed iets voor jou is, dat zal je hier vandaag te weten komen.

In deze Great Property Experience Review zal je alles te weten komen wat je wil weten. Benieuwd of deze cursus iets voor jou is? Lees dan zeker verder of ga dadelijk naar de goedkoopste prijs!

>>>Ja! Ik wil deze cursus met een grote korting!>>>

Je wil geld verdienen, een extraatje om sneller financieel onafhankelijk te zijn. Of misschien niet zo direct onafhankelijk, maar wel wil je minder moeten werken en meer mogen werken.

Dat wil iedereen. Maar waarom vastgoed?

Wel vastgoed is een investering die stabiel en langdurig is. Je kan er gedurende lange tijd van profiteren en het is rendabel. Vastgoed is een betrouwbare manier om je geld te laten groeien.

Mensen hebben altijd een huis nodig. En er moet altijd gewoond worden. Door te kiezen om je geld te beleggen in vastgoed, zal je dus altijd winsten kunnen maken.
 

Verschillende manieren van investeren in vastgoed.

Er zijn verschillende manieren om te investeren in vastgoed. Zo kan je zelf huizen gaan aankopen maar je kan ook huurwoningen gaan aankopen en dan opnieuw verhuren. Dit is een geweldige strategie om geld te verdienen.

Je kan ook een pand kopen, het verbeteren en dan verkopen aan een hogere prijs. Door te investeren in vastgoed kan je zeker je doelen bereiken!

En eens je dit op een goede manier doet, maak jij mensen blij met een nieuw huis of appartement maar tegelijkertijd kan jij ook aardig wat geld gaan verdienen en dus ook werken aan je eigen doelen!

Wat is de cursus “Great Property Experience”?

Great Property Experience is een bedrijf dat opgericht is door twee mensen. Twee vastgoedinvesteerders, Pieter Monsma en Frank Bakker. Met dit bedrijf helpen ze mensen verder met het investeren in vastgoed.

Ze delen hun kennis en hun vakgebied met andere mensen. Daar worden ze blij van om zo andere mensen verder te helpen. Zo gebruikten ze webinars, online trainingen en ze doen ook evenementen op locatie.

De cursus Great Property Experience bestaat uit vijf delen en dat vertellen we je graag in deze review. Ik som ze graag even voor je op.

 • De videocursus Masters of Property.
 • Een werkboek met strategie plan.
 • 12 Maanden toegang tot het Great Property Experience Forum.
 • Tweewekelijkse live Q&A met Pieter en Frank.
 • Toegang tot Day of the Masters. Dit is een live event.

Benieuwd wat dit allemaal is en wat je dan allemaal krijgt? Dat snap ik! Dan moet je even verder lezen, want hieronder leg ik het je allemaal piekfijn uit! 

Wie is de maker van de cursus “Master of Property”?

In de Great Property Experience Review vertellen we je dat Master of Property een cursus is van dit bedrijf. Het bedrijf is opgericht door de twee makers van de cursus.

Ja, er zijn dus twee makers. Pieter Monsma en Frank Bakker! En allebei zijn ze erg ervaren in investeren in vastgoed.

Pieter Monsma.

Pieter MonsmaPieter Monsma is een geweldige spreker. Hij spreekt en geeft spreekbeurten om te motiveren en mensen verder te helpen. Hij is goed in coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Pieter is begonnen met vastgoed in 2002 ongeveer en is sindsdien enkel beginnen uitbouwen. Hij kocht steeds meer panden en verdiende ook steeds meer centen.

Frank Bakker.

De man Frank Bakker heeft meer dan 18 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Daar werkte hij als organisator van bedrijven. Dit was een leuke en goedbetaalde baan, maar hij was constant aan het werk en dus weinig thuis.

Frans BakkerZoals veel mensen verlangde ook Frank naar meer ruimte om thuis te zijn en meer me-time. Toen begon het idee om te gaan investeren in vastgoed. Dat deed hij ook en nu heeft hij een erg groot portfolio met heel wat huizen in zijn bezit.

Beide heren hebben elkaar gevonden in de vastgoedsector en hebben het bedrijf Great Property Experience opgericht. Ze zijn samen begonnen met werken en ze hebben elkaars ervaring samengebracht.

Op een bepaald moment hadden ze het idee andere mensen ook hun dromen te laten verwezenlijken en dus startte ze de cursus Masters of Property. En in deze Great Property Experience review kan jij er alles over lezen!

Zijn deze mannen betrouwbaar?

Ja zeker. Deze vraag wordt wel vaker gesteld, maar deze mannen komen zo uitgebreid in alle media en er wordt zoveel positief geschreven over hun cursus dat het haast niet anders kan.

>>>Ik wil graag een gratis webinar volgen! Schrijf me in! >>>

Ze hebben samen een YouTube kanaal, waar je allerlei informatie filmpjes kan terug vinden. Dit kanaal heet ook Great Property Experience, en het staat vol met interessante filmpjes die zeker de moeite zijn om te beluisteren.

De mensen zijn ook al in verschillende media kanalen verschenen. Denk hierbij maar aan de podcast van Wierdsma of op televisie bij het populaire programma Pauw en Witteman.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Goed, dan ben je misschien wel geïnteresseerd in deze cursus maar dan weet je niet zeker of het wel iets voor jou is? Dat begrijp ik. Daarom schrijf ik ook deze Great Property Experience review.

Hierin probeer ik je een zo duidelijk mogelijk beeld te geven, zodat je zeker weet wat je aankoopt als je hiermee aan de slag wil gaan. 

Voor wie is deze cursus gemaakt? Wel dat lijst ik graag even voor je op! 

 • Voor totale beginners die niets kennen van vastgoed! Het is een perfecte manier om alles te leren over vastgoed. 
 • Als je al kennis hebt van vastgoed maar niet weet hoe te starten. 
 • Als je geïnteresseerd bent in vastgoed.
 • Voor mensen die graag een duidelijk plan ter beschikking hebben.
 • Voor mensen die willen investeren in vastgoed maar bepaalde aspecten die hierbij komen kijken, niet helemaal kennen. 
 • Als je financieel onafhankelijk wil zijn. 
 • Als je geld wil gaan verdienen op een andere manier dan de standaard 38 uren baan.

Deze cursus is voor iedereen die zichzelf wil inlezen in de vastgoed markt en iedereen die hiermee geld wil gaan verdienen. 

Hoe ziet de cursus eruit en wat is de inhoud van de cursus?

Goed, dan is het tijd om te bekijken wat deze cursus te bieden heeft. En dat vertellen we graag lekker uitgebreid in deze Great Property Experience Review zodat je zeker weet wat je gaat krijgen als je deze cursus aankoopt. 

De cursus ziet er als volgt uit. Er zijn 12 modules ter beschikking. 

1. Jumpstart van je vastgoed inkomen: Door Frank Bakker.

In deze eerste module krijg je het begin van je vastgoed verhaal. Je krijgt hier een video van 52 minuten. En je kan ook een handboek/werkboek downloaden zodat je dadelijk aan de slag kan gaan.

2. Parttime een fulltime inkomen bouwen uit vastgoed: Door job Gutteling.

In dit onderdeel krijg je verschillende video’s die je verder gaan helpen. Er zijn in totaal tien verschillende video’s die verschillende onderwerpen behandelen. 

 1. Parttime een fulltime inkomen uitbouwen.
 2. Vastgoed in de UK.
 3. Vrije sector.
 4. Rendement en strategie.
 5. Prijsbepaling.
 6. Krapte op de markt.
 7. Netwerk is key.
 8. Exitstrategie.
 9. Dingen die je niet op school leert.
 10. Flip, buy to rent or rent to rent.
3. Psychologie van de beste deal: Door Pieter Monsma.

In deze module gaat het over “de psychologie van de beste deal”. Je krijgt er een video bij en een stel werkbestanden.

4. Onder de marktprijs kopen: Door Anton Eizema.

De vierde module gaat over “Onder de marktprijs kopen”. Hier in deze module krijg je tien video’s. Ze geven je uitleg over de marktprijs, vastgoed en de bank en zoveel meer.

 1. Onder marktprijs kopen.
 2. Vastgoed en bank.
 3. Van parttime naar fulltime.
 4. Executieverkoop.
 5. Media en vastgoed.
 6. Passief inkomen waar doe jij het voor?
 7. Huurders in alle soorten en maten?
 8. Onder de marktprijs kopen.
 9. Niet iedereen kan investeren?
 10. Werkbestand van hoofdstuk 1.
great property
5. Wetgeving voor vastgoed: Door Ciaran O’Connor.

De vijfde module gaat het over wetgeving. Want als je start met vastgoed dan moet je natuurlijk ook weten wat de regels hieromtrent zijn en wat je wel en niet kan doen. 

 1. Wetgeving voor vastgoed.
 2. Overeenkomst opstellen.
 3. Kadaster.
 4. VVE.
 5. Snel huizen vinden.
 6. Wat maakt je eigenaar.
 7. Beleggingswaarde.
 8. Moraal van het verhaal.
 9. Werkbestanden.
6. Financieren met particulieren: Door Franke Twerda.

Dit is module 6. Hier krijg je een uitleg van financieren en hoe je dat dan allemaal kan gaan doen. Je krijgt uitleg over hoe je moet beginnen, over belastingen en zoveel meer.

Je krijgt er ook nog een werkbestand bij zodat je ook op papier je huiswerk kan doen. 

 1. Financieren met particulieren.
 2. Onafhankelijke situatie.
 3. Herfinancieren.
 4. Hoe begin je.
 5. Woningen of commercieel vastgoed.
 6. Bar en nar.
 7. Belasting.
 8. Werkbestand.
7. Vastgoed en belastingvoordeel: Door Izaak Koppejan.

Opnieuw krijg je hier een werkbestand waar je mee aan de slag kan gaan. En acht verschillende video’s over vastgoed en belastingvoordeel. Een heel interessante module om zeker aandachtig door te nemen.

 1. Vastgoed en belastingvoordeel.
 2. Motivatie van de verkoper.
 3. Kinderen in vastgoed.
 4. Hefboom.
 5. Geld uit stenen in stenen.
 6. Netto rendement.
 7. Spread.
 8. Box 1,2,3.
 9. Werkbestanden.
8. Lessen van een vastgoedtycoon: Door René Bakker.

Module 8 is een module met 6 verschillende video’s. De eerste video wordt gebracht door René Bakker. 

 1. Lessen van een vastgoed tycoon.
 2. Mehrfamilienhause, wat is dat eigenlijk.
 3. Cashflow en aflossing.
 4. Is het slim om greedy te zijn?
 5. Fouten maken tijdens het investeren in vastgoed.
 6. Dingen opofferen voor vrijheid.
9. Black badge: Het vastgoed jaarprogramma.

In deze module krijg je een uitleg over het Black Badge jaarprogramma. Dit is een extra uitbreiding op de eerste lessenreeks. Hier kan je dus meer leren en nog verder uitbreiden. 

Black Badge brengt je nog verder in de vastgoed en in de mogelijkheden hieromtrent.

10. Sleutels tot het financieren van je portfolie: Door Maryse Groenendijk.

De tiende module is een module met evenveel -tien- video’s waar je uitleg krijgt over verschillende belangrijke onderdelen over vastgoed en centen. Het is allemaal heel belangrijke informatie.

 1. Sleutels tot het financieren van je portfolio.
 2. Woonlasten terug door belegging.
 3. Reguliere hypotheek of beleggingshypotheek.
 4. Snel geld is duur geld.
 5. Residentieel vastgoed.
 6. Maximaal financieren.
 7. Overwaarde uit je woning halen.
 8. Financieren en verbouwen.
 9. Bancair of particulier financieren.
 10. Taxateurs.
11. Great Property Succes Strategie: Door Melanie Gutteling. 

Dit is een module met acht verschillende video’s. Hier leer je weer verschillende zaken over het grote Great Property Succes. Dit zijn de verschillende onderdelen. 

 1. Great Property Succes Strategie.
 2. Bieden zonder geld op je rekening.
 3. Manieren om snel van passief inkomen te kunnen leven.
 4. Je privé woning 100% financieren.
 5. Goedkoop inkopen en hoger verkopen.
 6. Sociaal huren én investeren in vastgoed.
 7. Het succes van investeerders.
 8. Een vastgoeddeal doorrekenen.
12. Vastgoed mindset voor succes: Door Pieter van Loon.

Module 12 is een module met 7 verschillende video’s. Hier krijg je onder andere informatie over je mindset en andere belangrijke dingen.

 1. Vastgoed met mindset voor succes
 2. Geldstromen zien
 3. He who reads, leads.
 4. Financiële crisis. 
 5. Bewegen op de achtergrond.
 6. Anticyclisch kopen
 7. De maatschappelijke rol van vastgoed. 
13. Banken begrijpen: Door Gerben Beers.

Module 13 is een module met 8 verschillende video’s. Dit zijn video’s over banken, garageboxen en het juiste moment om te kopen. Zeker de moeite waard!

 1. Banken begrijpen.
 2. Meer mensen in vastgoed.
 3. Direct en indirect investeren.
 4. Garageboxen en rendementen.
 5. Het juiste moment om te kopen.
 6. Duurzame woningen.
 7. Aantallen en conversie.
 8. Direct of indirect rendement. 
14. Investeren in Amsterdam. 

In deze module krijg je te horen over investeren in Amsterdam en hoe dat dan precies in zijn werk gaat. Bart Buur vertelt over zijn ervaringen. 

15. Het verhaal van Ineke Kuiper.

In deze video vind je het verhaal van Ineke Kuiper die zelf begonnen is met vastgoed investeren. Zeer interessant en absoluut de moeite waard om te bekijken!

Elke grote video per module is ongeveer 90 minuten lang. Je zet je er dus best even voor neer, om alles goed te beluisteren en te begrijpen. De andere video’s zijn vaak heel korte video’s.

Ik wil graag een gratis webinar volgen! Schrijf me in! >>>

Onze eerlijke ervaring met deze cursus: Voordelen/ Nadelen.

Goed, dan is het tijd voor onze eerlijke mening over deze cursus. En die kan ik je makkelijk geven. Hier komt hij. 

Voordelen.
 • Frank en Pieter hebben super veel kennis van vastgoed en ze weten waar ze mee bezig zijn!
 • Er komen veel verschillende experten aan het woord, waardoor je veel verschillende meningen hoort en daar extra veel kan van leren. 
 • Je krijgt alle mogelijke adviezen, tips en trics die je nodig hebt om met veel succes te starten met investeren met vastgoed!
 • Video’s en cursus is erg professioneel. Je ziet echte mensen, beeld en geluid zijn erg goed. Er wordt gebruik gemaakt van alle hulpmiddelen die nodig zijn om alles goed uit te leggen. 
 • Er worden veel begrippen uitgelegd zodat ook beginnenrs (zoals ik) begrijpen waar het over gaat. 
 • Je hebt geen overvloed aan geld nodig om hiermee te starten. Dat werd me duidelijk uitgelegd in deze cursus en dat was erg fijn om te horen. (want ik heb geen overvloed aan geld!)
 • Je krijgt veel ideeën om geld te verdienen met vastgoed.
 • Aanbieding van verdiepende modules die je nog verder brengen en steeds meer kennis aanbieden om jezelf te verrijken.
Nadelen. 

Ik som je even de nadelen op die ik ervaren heb. Dat was voor mij een nadeel, dat hoeft het niet noodzakelijk voor jou te zijn! 

 • Soms was het veel informatie en kon ik het overzicht niet goed behouden. Dan moest ik de video opnieuw spelen om dan bepaalde dingen te gaan noteren zodat ik voor mezelf een duidelijke structuur kon opzetten. Het had leuk geweest als dit vanuit hen beschikbaar zou zijn. Met een of andere excell sheet met duidelijk lijstjes ofzo.
 • Er zijn geen voorbeeld documenten. Dat is jammer. Een goed voorbeeld kan je verder helpen met je eigen documenten op te stellen en dan heb je de zekerheid dat je het goed doet. 
 • De gesprekken en video’s zijn behoorlijk lang. Sommige duren meer dan een uur. Je moet er dus ook echt de tijd voor nemen om ze allemaal te bekijken.

Bonus: Black Badge Jaarprogramma. 

Dit is geen echte bonus in de zin dat je dit gratis krijgt, maar het is wel een bonus bovenop het programma dat er al is. Ben je klaar met de cursus en wil je een extraatje, een extra level van informatie en begeleiding, dan kan je terecht bij dit Black Badge Programma. 

In dit programma krijg je extra hulp van Frank én Pieter. Beide mannen zullen jou verder helpen. 

Je kan niet zomaar meewerken met dit programma. Peter en Frank willen alleen écht gemotiveerde mensen hier en daarom doen ze eerst een intake gesprek. Daarna wordt er beslist of je toegelaten wordt!

Wat kost de cursus Masters of Property?

Goed, dan is het tijd om te zoeken naar de prijs. Zoals met alles willen we altijd weten wat we gaan kopen, als we iets gaan kopen. We weten nu wat we gaan kopen maar nog niet hoeveel het kost. 

Voor deze cursus betaal je normaalgezien 1.197 euro (1.448,37 euro incl. btw) maar via mijn link kan je een korting krijgen van maar liefst 500 euro! En daardoor betaal je maar 697 euro (843,37euro incl.btw)

Wil je dus kopen, doet het dan zeker via mijn link, want als je het koopt via de gewone website, dan betaal jij de volle pot en dat zou dan een beetje jammer zijn of niet soms? 

>>>Ja! Ik maak gebruik van deze korting!

30 Dagen Geld Terug Garantie!

Op deze cursus staat ook een geld terug garantie. Ben je na 30 dagen toch niet helemaal tevreden en denk je dat dit allemaal niet werkt voor jou? Dan kan je je geld terugvragen. 

Pieter en Frank zijn zo zeker van zichzelf dat ze met veel plezier deze garantie aanbieden. En een garantie van 30 dagen dat is best veel. Je kan er dus zeker van zijn dat je kwaliteit zal krijgen.

Is “Masters of Property” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Zeker en vast. Dit is een goede cursus met twee geweldige vastgoedmakelaars die je alles kunnen leren over investeren in vastgoed. 

Door deze cursus aan te kopen en ermee aan de slag te gaan, garandeer je jezelf een stabiel inkomen en misschien wel permanente financiële vrijheid waarmee je voor de rest van je leven vrij bent. 

Conclusie: Great Property Experience Review.

We zijn aan het einde van deze Great Property Experience Review en dan is het de vraag wat onze conclusie dan wel mag zijn. Wat vinden we van de Masters of Property cursus? Ik zet het even op een rijtje. 

great experience

We leren dat iedereen aan de slag kan met vastgoed, ook als je geen bergen geld hebt liggen in je schoenenkast of op je rekening. Investeren in vastgoed is een goede zaak en makkelijker dan je denkt. 

Je kan met vastgoed een passief inkomen opbouwen waardoor je kan stoppen met werken en kan genieten van het leven. 

De cursus is erg professioneel. Je krijgt waar voor je geld en de mensen zijn echte professionals die je met veel plezier verder helpen waar nodig. 

Er is een mogelijkheid om kennis te maken met Pieter en Frank en je kan op een makkelijke manier al een eerste kennismaking garanderen met vastgoed en alles wat je te wachten staat: Schrijf je in voor Great Property Experience webinar!

Ja! Ik wil een plek in het GRATIS Great Property Experience webinar!

>>>Of meld je dadelijk aan voor de cursus met 50% korting! 

Extra Tips!

Wil je geld verdienen maar ben je niet zeker van het vastgoed verhaal? Op zoek naar andere manieren om geld te verdienen? Dan zijn deze tips misschien iets voor jou! 

 1. Bol Masterclass.
 2. In tien dagen geld verdienen met Affiliate Marketing!
 3. Cash Cow: Geld verdienen met YouTube!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *