Leven Vanuit Je Vrouwelijke Kracht! REVIEW! Ontdek er alles over!

Leven Vanuit Je Vrouwelijke Kracht kan wel eens heel erg verstandig zijn. Of niet? Misschien is het alleen maar heel veel gedoe voor niets. Ook dat kan. Welke van de twee het precies is, zal ik jou vertellen in deze Leven Vanuit Je Vrouwelijke Kracht Review!

In onze wereld is het tegenwoordig erg moeilijk om balans te vinden in jezelf en rondom jezelf. De wereld draait tegenwoordig altijd om presteren, beter doen en doelen halen. Er is geen tijd voor jezelf, want je moet altijd werken en presteren.

Maar is dat dan ook echt zo? Of mag een mens ook wel eens tijd nemen voor zichzelf en op zoek gaan naar rust en balans in zijn leven. Het is belangrijk om op tijd en stond terug te komen bij jezelf.

Leven vanuit je vrouwelijke kracht review

Een mens presteert beter als hij in een goede balans zit en mentaal sterk staat. Deze innerlijke kracht kan je niet alleen gebruiken om jezelf beter te sturen maar je kan er ook in de wereld rondom jou mee aan de slag.

Je vrouwelijke kracht ontwikkelen is belangrijk. Deze kracht kan ervoor zorgen dat je tot jezelf komt. Je vrouwelijke energie activeren zorgt ervoor dat je beter in het leven gaat staan.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Wat is deze training?

Deze training leert je om actie te ondernemen met jezelf. Je leert om niet meer afhankelijk te zijn van het leven rondom jou, maar om je leven zelf in handen te nemen. Dit doe je door je vrouwelijke energie te ontwikkelen.

“Leven vanuit je Vrouwelijke Kracht” leert je om blokkades in jezelf te herkennen. Je leert om patronen te doorbreken en je zal daar bovenop leren leven met je pure zelve.

Het is een online cursus waarmee je met video’s en een werkboek aan de slag zal gaan om zo tot de diepste kern van jezelf door te dringen. Wat kan jij allemaal, waar sta jij voor en hoe zal je een gelukkig mens worden.

Wie is de maker van deze online training?

Eva DaelmanDeze training is gemaakt door Eva Daeleman. Zij is een Belgische vrouw die haar carrière begon als presentatrice op de televisie.

Op een bepaald moment ging het niet zo goed meer met Eva. Ze brandde helemaal op en ze belandde in een burn-out.

Ze was toen nog maar 25 jaar. Eva bleef zes maanden thuis om op zoek te gaan naar de oorzaak van haar burn-out. Een mens brandt niet zomaar op. Dat gebeurt altijd met een reden en het is dan ook belangrijk te gaan zoeken naar die reden.

Eventjes stilstaan bij jezelf is belangrijk. Daar leer je veel van. Eva is een heel andere weg ingeslagen. Ze nam tijd voor zichzelf en ging zich bijscholen.

Zo is ze op dit moment een expert op het gebied van vrouwelijke energie activeren en ontwikkelen. Eva helpt nu duizenden vrouwen in België en Nederland om in hun kracht te komen en hun vrouwelijke zachte energie te gebruiken.

Eva schreef ook reeds een boek: Woman Up. Lees je liever e-boeken dan kan je dit boek ook zo aanschaffen. Hier vind je het ebook van Woman Up.

En nu heeft ze dus haar eerste online training gemaakt om zoveel mogelijk vrouwen verder te helpen.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar rust en balans in hun leven. Mensen die het mentale en fysieke, samen met het emotionele en spirituele willen verbinden zodat ze sterker in het leven gaan staan.

Deze cursus is bedoeld voor vrouwen die

 • Op zoek zijn naar een praktisch training.
 • Hun vrouwelijke kracht willen ontwikkelen.
 • Op zoek willen gaan naar de binnenkant van zichzelf.
 • Positieve dingen willen aantrekken.
 • Vrouwelijke energie activeren en ontwikkelen.
 • Aan de slag willen met vrouwelijke zachte energie.
 • Willen loslaten wat hen niet meer dient.

Loslaten kan erg moeilijk zijn. Wij mensen zijn gehecht aan alles wat zich aandient en waar wij veiligheid in voelen en vinden. Dit programma -dat bestaat uit 7 modules- is bewezen effectief en zal je verder helpen met je spirituele en mentale zijn.

Wat kan ik verwachten van deze training?

Belangrijk voor je iets aankoopt, is om je verwachtingen juist te zetten. Zo weet je wat je zal krijgen en waar je je kan aan verwachten. Als je met deze cursus aan de slag gaat dan zal je leren:

 • Je eigen gedachten te sturen.
 • Om je grenzen aan te geven en deze te respecteren.
 • Jezelf gezonde gewoonten aan te leren. Dit kunnen verschillende zaken zijn in verschillende aspecten van je leven.
 • Om invloeden te herkennen. Factoren die je meeneemt, bewust of onbewust, in je dagelijks leven.
 • Dat zelfliefde een belangrijk aspect is in het gelukkig zijn. Ook hier wordt dus aandacht aan besteed.
 • Toegang krijgen tot een nieuwe vrouwelijke levensenergie. Je zal je vrouwelijke energie activeren en ontwikkelen. Je levensenergie zit immers in jezelf. Hoe je hier toegang kan tot krijgen, krijg je hier aangeleerd.

Hoe ziet de training eruit en wat is de inhoud van deze training?

Als je deze cursus gaat kopen, wil je natuurlijk weten wat je koopt. Daarom ben ik voor jou op zoek gegaan naar wat je krijgt als je met deze cursus start.

De cursus bestaat uit 7 modules. Ik som ze even voor je op:

Module 1: Het belang van vrouwelijke energie.

Dit is de eerste video waar je écht begint met de cursus. In deze video wordt er verteld over “energie”. Wat is energie? Wat is vrouwelijke energie en hoe kan je deze activeren?

Eva vertelt over 4 dementies. De fysieke, mentale, emotionele en spirituele dimensie. 

In deze video krijg je niet alleen een duidelijke uitleg, maar ook een oefening die je stap voor stap wordt uitgelegd. (Alles is helder en duidelijk, iedereen kan dit!) In het werkboek kan je hier dadelijk mee aan de slag.

Je zal in de eerste plaats naar binnen moeten kijken om te weten te komen wat er binnen in jezelf allemaal speelt en borrelt. Om daarna dit te kunnen oplossen en de wrijving te kunnen omdraaien naar meer positiviteit.

Hoe werkt dat? Van binnen naar buiten leven? Dat leer je hier in deze module.

Module 2: Mannelijke en vrouwelijke energie.

Eva vertelt in deze video het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Dit wordt duidelijk gemaakt met een uitleg maar ook krijg je er een aantal oefeningen bij die je helpen op zoek te gaan.

Je krijgt voorbeelden zodat je alles goed kan begrijpen. Mannelijke energie en vrouwelijke energie hebben verschillende eigenschappen. Deze worden in deze module ook uitgelegd.

Het is een kwestie van balans vinden. Yin en Yang. Licht en donker. Er is altijd de aanwezigheid van dualiteit in het leven. Het is belangrijk om hier je weg in te vinden en te beslissen welke energie je gaat gebruiken om je leven te leven.

Module 3: Mindset

Mindset is heel belangrijk in een goed, welvarend en gelukkig leven. We hebben al verschillende cursussen zien voorbijkomen die werken aan mindset, geluk en positief denken.

Je gedachten bepalen je leven. Zie het maar als volgt: Je gedachten bepalen je woorden, die woorden bepalen de acties die je neemt, die acties bepalen je identiteit en die identiteit bepaalt hoe jij je leven gaat invullen.

Gedachten bepalen je leven. Maar je kan ze trainen. In deze video krijg je verschillende voorbeelden. Door je mindset juist te zetten, kan je gelukkig gaan leven/zijn.

Maar voor een goede mindset, moet je eerst je hoofd leegmaken. In deze module krijg je hier oefeningen omtrent.

Goede Gewoonten: Module 4

Goede gewoonten aanleren is zeer belangrijk voor een goed leven. Doe je dat niet, dan raak je nergens meer en dan zal je elke dag opnieuw jezelf tegenwerken.

Door inzicht te krijgen in gewoonten die je al lang hebt, kan je deze onder handen nemen. Haal de slechte gewoonten weg en ga aan de slag met goede gewoonten. Dit zal ervoor zorgen dat je meer controle krijgt over jouw leven.

In deze module vertelt Eva dat je nieuwe gewoonten kan aanleren en plaatsen in je hoofd op ongeveer 21 dagen. Je krijgt ook hier een aantal voorbeelden en oefeningen om mee aan de slag te gaan.

Als je nieuwe gewoonten wil installeren in je leven, dan wil je altijd graag veel dingen tegelijk doen. Dat is menselijk. Maar het is geen goed idee, zegt Eva. Je kan altijd beter starten met één aspect in je leven aan te pakken en daarna verder te werken. Focus is belangrijk.

In deze video krijg je weer tips, voorbeelden en oefeningen om mee te werken. Doe dit ernstig, zo haal je er het meeste uit.

Module 5: Grenzen

Grenzen aangeven is voor veel mensen iets heel moeilijk. Als ik eerlijk ben, vind ik dit ook iets heel lastig. Ik stel niet graag mensen teleur en daarom zeg ik niet graag “neen”.

Maar soms moet je “nee” zeggen om ervoor te zorgen dat jij goed in balans blijft. Als je aangeeft aan mensen wat je wel wil en niet wil, kan je goede grenzen stellen en ervoor zorgen dat je jezelf niet verliest.

In deze video vertelt Eva er meer over. Over grenzen stellen, grenzen waarborgen en grenzen overstijgen. Grenzen stellen is heel moeilijk omdat je neen moet zeggen tegen anderen. En daar worden die anderen niet altijd blij van.

In deze video legt Eva uit hoe je dit in de praktijk toch kan gaan toepassen zonder je daarbij slecht te voelen. Ik vind dit een heel leerrijke module. Ik heb hier zelf heel veel van geleerd.

Module 6: Voor jezelf zorgen: Zelfzorg.

In deze module zal je leren dat het belangrijk is om voor jezelf te zorgen. Je kan niet iemand anders helpen, graag zien of ervoor zorgen, als je dat niet voor jezelf kan doen.

Wil je een gelukkiger leven, dan is zelfliefde de plaats waar je moet beginnen. In deze module zal je je gaan afvragen wat je nu eigenlijk nodig hebt in het leven. We zoeken hier naar antwoorden.

Wat heb jij nodig? Dat is een heel belangrijk vraag die je moet beantwoorden zodat je jezelf kan verder helpen. In deze module leert Eva jou hoe je zelfzorg kan gaan toepassen in 6 stappen.

Module 7: Je leven vormgeven.

In deze zevende module ga je leren om je leven vorm te geven. Hier ga je gebruik maken van je pure vrouwelijk energie.

Maar hoe begin je hier aan? Eva geeft je tips en voorbeelden hoe je dit precies moet doen.

Er wordt ook gevraagd even terug te blikken op hoe je bent gestart met deze training en hoe je er nu in staat. Er wordt je geleerd ruimte te maken voor emoties en de betekenis achter het woordje “geluk”. 

Hier leer je in de zevende module hoe je jezelf nieuwe energie kan geven. Hoe je gezonde patronen kan toevoegen aan je mentale zijn en hoe je er zo kan voor zorgen dat je je leven op een goede manier zal gaan vormgeven.

In deze module gaat het dus over het vormgeven van jouw leven: datgene wat jij écht wil.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Belangrijk om nog te weten.

In de intro video vertelt Eva dat het belangrijk is om een paar afspraken te maken met jezelf. Je betaalt een som geld om deze training te volgen, dan moet je dit ook serieus nemen.

Een goede training begint met een goede intentie, zegt Eva en daar kan ze gelijk in hebben.  Stel jezelf dus de vraag waarom je hiermee aan de slag wil gaan. Geef hier ook een helder en duidelijk antwoord op. Op deze manier zal je ook écht aan de slag gaan met het materiaal dat je krijgt.

Ik vat nog graag even samen wat je allemaal krijgt als je aan de slag gaat met deze training. Het programma bestaat uit het volgende:

 • Je krijgt een werkboek. Deze kan je downloaden en gebruik je samen met het videomateriaal.
 • Met de video’s ben je in staat om nieuwe inzichten te realiseren.
 • Je krijgt oefeningen waar je kan mee werken.
 • Met het werkboek kan je alles gaan toepassen op je eigen leven.
 • Je krijgt 14 video’s die tussen de 5-10 minuten duren.
   • Intro
   • Voorstellen Eva
   • Afspraken
   • Belang vrouwelijke energie
   • Mannelijke en vrouwelijke energie
   • Balans
   • Mindset
   • Gedachten ompalen
   • Goede gewoonten
   • Aanleren goede gewoonten
   • Grenzen
   • Zelfzorg
   • Leven vormgeven
   • Manifestatie

Volg deze training met veel ernst!

Als je met deze training aan de slag gaat gaan, is het belangrijk dit ernstig te doen. Als je kiest voor deze training dan doe je dat omdat je ergens vast zit met jezelf.

Wil je je leven beter maken, gelukkiger zijn en jezelf met je wensen leren doorgronden dan is het belangrijk dat je ernstig bent en serieus aan de slag gaat.

 • Dit zijn online video’s. Je kan ze dus gewoon bekijken wanneer jij er tijd voor hebt en wanneer jij jezelf kan concentreren. Het is ook aan te raden deze training te volgen als je er ook echt de tijd voor neemt en niet even snel snel tussendoor.
 • Maak een planning en zorg ervoor dat je wekelijks aan de slag kan gaan met de opdrachten uit de video. Per opdracht kan je een week werken.
 • Stel jezelf de vraag wie je wil zijn, als deze training is afgelopen. Dat is een belangrijke vraag, maar door dit al even te bedenken, weet je al een beetje welke richting je uit wil gaan.

Mijn ervaringen met deze training.

Ik heb zelf de hele training bekeken en gevolgd. Ik ben er ook echt blij mee. Ik heb veel waardevolle tips gekregen en antwoorden op vragen waarvan ik niet wist dat ik ze had.

De oefeningen zijn concreet, helder en duidelijk. Je kan hier ook écht mee aan de slag gaan en resultaten behalen. Ikzelf ben mijn vrouwelijke kracht gaan ontwikkelen. Sterker dan die er al was en op een andere manier. Hierdoor voel ik me vollediger en ben ik meer tot rust gekomen.

werkboek leven vanuit je vrouwelijke kracht

Ik was ook erg blij met het werkboek. Ik keek eerst naar de video. Las dan het hoofdstuk in het werkboek en keek dan opnieuw naar de video. Daarna ging ik aan de slag. Dit werkte voor mij zo het beste.

Een mens die aan zichzelf werkt, doet dat altijd. Je doet dit niet gedurende een week of een maand. Nee, werken aan jezelf doe je elke dag.

Ik heb veel voordelen gehaald uit deze cursus en ik sta nu veel sterker in het leven. Ik durf al makkelijker “nee” zeggen tegen mensen die me iets vragen. Ik kan ook uitleggen waarom ik “nee” zeg en ik voel me daarna niet meer schuldig.

Ik vond het heerlijk om naar Eva te luisteren. Ze praat erg mooi, heeft een goede ademhaling, een leuke intonatie en een sprekend gezicht. Ze straalt veel warmte en rust uit, waardoor je deze makkelijk kan overnemen.

De video’s bekijken en beluisteren is een heus plezier! Je komt tot rust, je denkt na over bepaalde aspecten en het voelt een beetje als thuiskomen. Ik ben een grote fan!

Wat kost de cursus?

Als je met deze training aan de slag wil gaan dan kost je dat 179 euro. Dit kan voor sommige mensen in de eerste plaats een groot bedrag lijken maar dat is het niet echt. Investeren in jezelf is altijd belangrijk.

Als je aan jezelf wil werken en daardoor een beter leven genereert, dan is 179 euro helemaal niet zo veel. Investeren in jezelf is het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven.

Neem dit serieus en ga hiermee aan de slag en dan zal je jezelf veel plezier doen. 179 euro is een mooie prijs voor wat de cursus je te bieden heeft. En je kan de cursus eindeloos herhalen op de momenten dat jij het nodig hebt.

Ben je niet helemaal tevreden, dan heeft de cursus ook een 14-dagen terug garantie. Je kan dan binnen de 14 dagen je centen terugvragen.

Wat zijn de resultaten als je met deze training werkt?

Als je met deze training aan de slag gaat, en je doet het goed en vol concentratie én je neemt er ook écht de tijd voor dan zal je heel veel resultaten kunnen behalen:

 • Je leert vertrouwen op je vrouwelijke kracht en intuïtie.
 • Je leert je vrouwelijke energie activeren en ontwikkelen.
 • Leren hoe je jouw mindset kan controleren en zorgen voor positiviteit.
 • Ontdekken wat je missie is in het leven, waarom wij er zijn, wat wij moeten doen op deze aardbol en wat onze taak is, is heel belangrijk. Het zorgt er immers voor dat wij mensen een reden hebben tot bestaan.
 • Je gaat op weg naar jouw beste gelukkigste leven. Het leven dat jij écht wil leidden, het leven waar jij gelukkig van wordt.

Belangrijk als je met deze training aan de slag gaat, is ook dat je er plezier uithaalt. Dingen tegen je zin doen is niet leuk en aan jezelf werken hoeft niet altijd leuk te zijn (en zal niet altijd leuk zijn) maar het is zinvol en het brengt je op de juiste weg naar een gelukkiger leven.

Is “Leven Vanuit Je Vrouwelijke Kracht” zijn geld waard?

Ja, absoluut. Ik was zelf super blij met deze cursus en heb er echt veel van opgepikt. Ik heb er ook echt plezier aan gehad en ervan genoten om met mezelf bezig te zijn.

Het is niet altijd leuk en soms erg confronterend om eerlijk te antwoorden op vragen naar jezelf toe. Maar ga je die confrontatie met jezelf aan, dat is dat heel leerrijk en goed voor een gelukkig leven.

Twijfel je om Leven Vanuit Je Vrouwelijke Kracht te kopen? Dan zou ik niet meer twijfelen. Elke vrouw zou deze cursus moeten volgen om zo zelfzeker in het leven te kunnen staan.

Conclusie: Leven Vanuit Je Vrouwelijke Kracht kopen!

Deze cursus is een absolute topper voor vrouwen. Waarom is dat zo? Omdat de maakster van deze cursus heel diep heeft gezeten en zichzelf terug heeft moeten uitvinden. Opbouwen.

Mensen die diep zitten en niet het bijltje neerleggen maar er doorheen spartelen, komen altijd sterker terug. Eva Daelman is geen uitzondering. De vrouw heeft zichzelf opgeraapt en is aan de slag gegaan.

Jezelf vragen stellen is belangrijk. Eerlijke antwoorden geven nog veel belangrijker.

Leven vanuit je vrouwelijke kracht review

Er zijn niet veel cursussen die je zo helder en duidelijk de juiste weg op sturen. Dankzij Eva haar persoonlijke verhaal krijg je immers concrete voorbeelden die je aan het denken zetten en die je kan projecteren naar jezelf.

Wil je Leven Vanuit Je Vrouwelijke Kracht kopen? Doe het dan via onderstaande knop. Dan krijg je sowieso de zachtste prijs!

Heb je nog vragen, laat het ons dan zeker weten. We helpen je graag verder als we dat kunnen. We wensen je alvast veel succes met het activeren van je Vrouwelijke Kracht!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Extra Tips!

Wil je nog meer aan jezelf werken? Dat kan. Er zijn verschillende manieren om dat te kunnen doen.

 1. Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s.
 2. Blijvend Zelfvertrouwen.
 3. Mindfulness voor het Dagelijks Leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *