Het Complete Handboek Voor De Jack Russell REVIEW! Alles wat je moet weten!

Vandaag een review over het boek “Het complete handboek voor de Jack Russell.” Veel mensen willen graag een hond in huis. Het zorgt voor animo en gezelschap.

Aan het houden van dieren zijn altijd voor- en nadelen en daardoor zijn er ook altijd voorstanders en tegenstanders. Er zijn mensen die absoluut geen en nooit een dier in hun huis willen, er zijn mensen die niet kunnen leven zonder.Complete Handboek Voor De Jack RussellGaan wandelen met de hond is een fijne bezigheid. Het beestje houdt van wandelen en jij kan zo je lichaamsbeweging in je dagschema zetten. Twee vliegen in één klap.

Ook kan je met een hond echt spelen en ravotten. Dat kan buiten en ook in het comfort van je eigen huis.

Maar goed, je beslist dus om een hond te nemen. En dan? Welke hond ga je nemen? Er zijn immers zoveel verschillende soorten honden, dat je waarschijnlijk niet weet welke je moet kiezen. Denk je eraan om een Jack Russell te kopen? Lees dan zeker verder!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Het kiezen van een hond.

Het kiezen van een hond is heel belangrijk en kan je dus beter ernstig nemen. De ene hond is de andere niet en het is belangrijk dat jij én de hond bij elkaar passen. (bronbron)

Wat is het juiste ras dat bij me past? Wel, dat moet je dan gaan uitzoeken. De Jack Russell is alleszins een ras dat graag gezien is bij ons Belgen. Vele mensen kiezen voor deze hond.

Wij hier thuis, wij twijfelen over een hond. De kinderen willen heel graag maar wij weten het nog niet goed. Een hond nemen moet een doordachte keuze zijn. We twijfelen omwille van verschillende redenen maar één ding dat we belangrijk vinden, is het kiezen van de juiste hond.

Daarom ben ook ik op zoek naar allerlei honden en verschillende rassen. (bron) We zoeken alles op over honden zoals:

 • Het gedrag.
 • De geschiedenis.
 • Wat eet een hond?
 • De opvoeding.
 • Verzorging van de hond.

en we kijken op deze manier naar de hond die het best bij ons gezin kan passen.

Op onze zoektocht kwamen we dit complete handboek voor de Jack Russell tegen. Ik heb het boek gekocht en ben gaan kijken wat er allemaal in stond. Ik kan je alvast vertellen dat dit boek superhandig is en ons goed verder geholpen heeft.

Wat is een Jack Russell?

Voor ik begin aan je uit te leggen wat er allemaal in het boek staat, vertel ik je alvast wat precies een Jack Russell is. Een hond is niet zomaar een hond, zei mijn oma altijd en gelijk had ze!

Een Jack Russell is een ras van honden. Deze hond is een hond die gefokt werd om op vossen en dassen te jagen. Een Jack Russell is een lieve, speelse hond die heel actief is. Het is dus geen hond die stilletjes op de grond ligt, nee met deze hond is er actie in huis!

Wil je nog meer weten over dit soort hondenras? Lees dan zeker verder in deze review!

Wat is “Het Complete Handboek Voor De Jack Russell?

Dit boek is een e-book. je krijgt het dus niet in je brievenbus maar wel via de mailbox. Daar kan je het downloaden en dan krijg je dadelijk toegang tot het boek. Je kan het downloaden en beginnen lezen.

In dit boek gaat het alleen maar over de Jack Russell! Je krijgt informatie over de hond zelf, over zijn gedrag, de opvoeding die de hond nodig heeft en hoe je het beestje moet verzorgen.

In dit boek kom je dus alles te weten over de Jack Russell. Wil je een Jack Russell kopen? Dan heb je vast wel een aantal vragen in je hoofd zitten? Ik som er enkele op:

 • Wat is een Jack Russell voor hond?
 • Wat kost een Jack Russell?
 • Ik wil een Jack Russell of kies ik beter een andere hond?
 • Wat weegt een Jack Russell?
 • Waar koop je een Jack Russell pup?

Nu kan ik nog wel duizenden vragen stellen die in mijn hoofd poppen als ik aan een hond denk en jij vast ook? Ik hoop dat dit boek me zal verder helpen met al die vragen.

Wie is de maker van het boek?

Handboek voor de Jack RussellEerst gaan we even kijken wie dit boek dan geschreven heeft. De schrijver van dit boek is “Jan Kramer”.  Zo staat het op het boek. Maar of dit de echte naam is van de schrijver is niet zeker.

We denken van niet. Het bedrijf achter het boek is ” Blue Sky Marketing”. We weten van andere reviews dat dit bedrijf meerdere boeken uitbrengt en steeds met een andere schrijver.

Concreet denken we dus wel dat alle hondenboeken geschreven zijn door één en dezelfde persoon. Maar omwille van privacy redenen zullen er telkenmale andere namen aan de boeken toegekend worden.

Je kan zeggen dat dit vervelend is of onbetrouwbaar maar dat is niet zo. Integendeel zelfs. Een mens kan op een heel eerlijke manier proberen om kwalitatief zeer goede boeken te schrijven maar hij of zij blijft liever anoniem.

Dat kan. Dat mag. Een publiek figuur zijn is niet altijd fijn. Dat heeft vele nadelen en als je het moeilijk hebt met bv negatieve uitlatingen is het soms beter om anoniem te blijven.

Is het erg als de namen van de schrijvers niet echt zijn?

Wel, daar zijn verschillende meningen over. Ik vind het niet zo een probleem. Ik weet namelijk uit eerste bron dat een publiek figuur zijn, niet zo fijn is. Maar ik lees op andere sites, mensen die dat wel een probleem vinden.

Ze twijfelen daardoor over de oprecht van de persoon die de boeken schreef, de transparantie, de geloofwaardigheid. Soms denk ik dat je best trots mag zijn op wat je gemaakt hebt, maar als je een persoon bent die liever niet in de spotlights gaat staan, dan respecteer ik dat.

Maar anderen willen dan toch graag transparantie en betrouwbaarheid. Ik denk eerder aan de kwaliteit van een boek. Ik wil dat het boek dat ik koop, mij geeft wat ik nodig heb en of de buurman dat dan geschreven heeft of Piet Jan of Kees De Wit, dat maakt me dan niet zo heel veel uit.

Voor wie is “Het Complete Handboek Voor De Jack Russell” bedoeld?

Goed, we hebben hier nu een boek, maar voor wie is dit boek bedoeld? Wie kan er iets mee doen? En voor wie is het een goed idee om dit boek aan te kopen?

Dit boek is geschikt voor iedereen die:

 • Van plan is een Jack Russell aan te kopen.
 • Net een Jack Russell heeft gekocht.
 • Een goede band wil met zijn hond.
 • Zijn hond wil begrijpen en goed wil opvoeden.
 • Op zoek is naar tips en trics over de Jack Russell.
 • Hoe je van de Jack Russell een lieve, trouwe hond maakt.
 • Wil weten wat het karakter is van de Jack Russell.
 • Zich afvraagt: Wat vindt een Jack Russell leuk?

Kort gezegd: dit boek is geschikt voor mensen die op een positieve en warme manier met hun hond willen omgaan en alles willen weten over een Jack Russell.

Heb je geen Jack Russell? Dan moet je dit boek niet kopen want dit boek is specifiek gericht op dit hondenras.

Twijfel je tussen verschillende hondenrassen? Dan is het een goed idee je in te lezen en dan kan dit boek je zeker verder helpen! En lees dan ook zeker mijn andere reviews over de andere hondenrassen. Zo kan je weldoordachte keuze maken!

Wat leer ik van dit handboek voor de Jack Russell?

Het doel van dit boek, de bedoeling dus, is om zoveel mogelijk mensen zo goed mogelijk te informeren over alles wat te maken heeft met een Jack Russell. Al de kennis en ervaring wordt gedeeld in dit boek.

Op deze manier kunnen andere mensen ook genieten van deze informatie en goede beslissingen nemen als ze een Jack Russel willen kopen. Een hond een goede thuis geven is wel heel belangrijk. 

Je leert in dit handboek dus verschillende dingen. Je krijgt antwoorden op verschillende vragen en laat dat net de reden zijn waarom je dit Handboek voor de Jack Russell koopt.

 • Het Karakter van de Jack Russell : welke hond haal jij in huis?
 • Wat vinden Jack Russels leuk?
 • Wat weegt een Jack Russel
 • De opvoeding van de Jack Russell.
 • Wat is een Jack Russel voor hond?
 • Zijn er verschillende Jack Russell soorten?
 • Wat kost een Jack Russell pup?
 • Wat vraag je de verkoper van de hond? Hoe weet ik of hij te betrouwen is?

En zoveel meer. Ik loop het graag even met je door, zodat je er ook een idee van hebt, hoe het boek is opgebouwd en wat je allemaal zal krijgen.

Hoe ziet het boek eruit?

Als ik het boek opendoe, krijg ik dadelijk een inhoudsopgave te zien. Dat is fijn want zo zie je direct wat je zal ontvangen.  Ik geef de inhoudsopgave even mee zodat je kan kijken.

 1. Voorwoord.
 2. De Jack Russell.
 3. De aankoop van een Jack Russel.
 4. Je puppy mee naar huis nemen.
 5. Opvoeding en training.
 6. Leven met een Jack Russell.
 7. Sport en show.
 8. De gouden jaren.
 9. Veelgestelde Vragen.
 10. Nawoord.
 11. Nuttige links.

Dit is een lijvig boek waarin verschillende aspecten van de Jack Russell besproken worden. Het boek telt maar liefst 192 pagina’s. Het boek zit netjes in elkaar en is mooi onderverdeeld waardoor je een duidelijk overzicht behoudt.

Er zitten een paar prachtige foto’s in het boek zodat je ook een mooi beeld krijgt van hoe de Jack Russell er uitziet.

Wat is de inhoud van het boek?

Het boek heeft 8 grote hoofdstukken en daarbij nog een voorwoord en een nawoord. In deze 8 hoofdstukken krijg je heel wat informatie. Ik som het eventjes voor jullie op.

Hoofdstuk 1.

Het eerste hoofdstuk begint met de basis informatie over de Jack Russell. Hier krijg je onder andere informatie over:

 • Geschiedenis van de Jack Russell.
 • Uiterlijk van Jack Russell.
 • Jack Russell karakter.
 • Rasstandaard.
 • Voordelen Jack Russell.
 • Nadelen Jack Russell.

Als je twijfelt of je een Jack Russell wil kopen en je bent op zoek naar informatie dan is dit hoofdstuk al een goed begin. Hier staat heel belangrijke informatie in, die je zeker verder kan helpen.

Hoofdstuk 2.

In dit hoofdstuk krijg je informatie over het kopen van een Jack Russell. Want als je een hond koopt dan kan je je beter goed inlezen.

 • In de eerste plaats wordt er een uitleg gegeven over het geslacht. Kies je voor een mannetje of een vrouwtje. Dat is een belangrijke keuze.
 • Kies je voor een volwassen hond of koop je een Jack Russell pup?
 • Waar kan je deze honden kopen en waar doe je dat beter niet? Je krijgt tips voor goede fokkers. En er wordt aangegeven waar je moet op letten als je een Jack Russel gaat kopen.
 • Je krijgt zelf nog een lijstje met vragen die je kan stellen aan de fokker.
 • Tips voor het kiezen van een gezonde pup.

Hoodstuk 3.

In dit hoofdstuk wordt er aandacht besteed aan hoe het zal zijn om je puppy mee naar huis te brengen.

 • Je huis puppyproef maken.
 • De eerste dagen.
 • Bench training.
 • Zindelijkheidstraining.

Hoofdstuk 4.

Hier krijg je heel veel informatie over de opvoeding en de training van een Jack Russell.

Een belangrijk hoofdstuk dus als je aan de slag wil gaan met deze hond. Een hond in huis is fijn maar je moet zorgen dat de hond past in het gezin en zich dus netjes gedraagt.

Met al deze informatie ben je in staat om je hondje goed op te voeden. De informatie is uitgebreid, bevat veel informatie en is gewoon erg belangrijk als je voor de eerste keer aan de slag gaat met een hond in huis.

 • Gehoorzaamheidstraining.
 • Tips om ongewenst gedrag te voorkomen.
 • Basiscommando’s aanleren.
 • Socialiseren.
 • Tips voor het trainen van je Jack Russell.

gif Jack Russell

Hoofdstuk 5.

In dit hoofdstuk is “Het leven met een Jack Russell” het belangrijkste wat er hier besproken wordt. Want als je een hond in huis haalt dan krijg je wel een ander leven.

Je kan niet zomaar een hond in huis halen en er dan niet voor zorgen. Neen! De hond zal mee leven in jouw gezin. Dit in acht genomen weet je dat je rekening moet houden met bepaalde zaken.

 • Een dagelijkse routine.
 • Wat eet een Jack Russell? Voeding.
 • Gezondheid.
 • Verzorging.
 • Vakanties en reizen.

Veel interessante informatie. Opnieuw.

Het leuke aan dit boek is wel dat ik de indruk krijg dat je echt heel veel zinvolle informatie krijgt en daardoor écht aan de slag kan gaan met de aankoop van de Jack Russell.

Het is immers een fijne gedachte om een leuke thuis te creëren voor jezelf en voor de mensen rondom jou. Inclusief je hond.

Hoofdstuk 6.

Hoofdstuk 6 is een hoofdstuk waar voornamelijk wordt gepraat over sport met de hond en shows met een Jack Russell. Zo krijg je bijvoorbeeld informatie over hondenshows.

Leuk om te weten maar ik werd niet warm van dit hoofdstuk. Simpelweg omdat ik een gezelschapsdier zie als een dier, maar niet als een showbeest.

Wil je dat wel graag en wil je je dier echt shows laten lopen en trucjes laten uitvoeren dan is dit hoofdstuk zeker een aanrader voor jou.

Hoofdstuk 7.

In dit hoofdstuk gaat het over de gouden jaren van de Jack Russell. Dus een hond op leeftijd want niet alleen worden wij ouder, de dieren worden ook oud.

Je krijgt in dit hoofdstuk ook een samenvatting van sommige vorige aspecten. Dus eventjes alles opfrissen. Voor mij niet nodig, maar misschien voor anderen wel.

Hoofdstuk 8.

Dit is het laatste deel van het boek. Hier krijg je antwoord op eventuele vragen die je nog zou kunnen hebben. Je krijgt een nawoord en een aantal nuttige links waar je nog informatie kan opdoen.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Zo, dit was de inhoud van de verschillende hoofdstukken van het handboek van de Jack Russell. Nu zou je alles moeten weten. Het boek is netjes opgedeeld en geeft een duidelijke structuur. Ook de inhoud is helemaal top als je een Jack Russell wil kopen.

Ervaringen van anderen.

Als ik een beetje rondkijk en zoek naar ervaringen en meningen van andere mensen dan kom ik toch veel gezeur tegen over het feit dat de naam van de schrijver niet de echte zou zijn.

Dat kan nu wel zo zijn, maar goed we gaan geen relatie aan met de schrijver, we kopen het boek om iets te leren dus alleen de inhoud van dat boek is belangrijk. Zo denk ik erover maar goed, als je een issue hebt met een pseudoniem, dan is dat zo.

Over de inhoud van het boek zie ik niet veel verdeelde meningen. Iedereen is het eens met het feit dat de inhoud van het boek erg goed, uitgebreid en helder is.

Vele mensen verklaren door het boek hun Jack Russells pup goed te kunnen opvoeden en verzorgen. Ik geloof hen graag.

Mijn ervaring.

Mijn ervaring met dit boek is absoluut top.  De kwaliteit is meer dan in orde. Het boek geeft je alle informatie die je nodig hebt om een Jack Russell te kopen en op te voeden.

Alles wat je moet weten, vind je terug in dit boek en je kan een goede beslissing nemen of je een hond van dit ras wil kopen.

Het boek ziet er netjes uit. Als je betaalt, dan kan je het boek dadelijk downloaden en kan je het opslagen waar je het graag hebt. Er zijn verschillende leuke bonussen en je krijgt voor deze prijs ongelooflijk veel informatie.

Ik vind dit -oprecht- een heel fijn boek. Alle informatie die je nodig hebt. Niets te weinig en ook niets te veel (misschien de samenvatting).

Prijs kwaliteit vind ik dit absoluut top!

Bonussen.

Bonussen zijn heerlijk en bij dit dikke boek krijg je nog eens 4 extra bonussen én een verrassingsbonus. 5 extra boeken dus. Dat is geen klein beetje.

Belangrijk bij bonussen is dan natuurlijk ook dat ze iets van waarde aan de koper geven. De vraag is of deze bonusboeken de moeite waard zijn.

Ik laat ze even aan je zien. Dit zijn de vier bonusboeken die je krijgt:

Bonus 1.

Succesvolle tips voor de verzorging en de training van je puppy. Dit boek is maar liefst 25 pagina’s en geeft je alle informatie en extra tips voor de verzorging en de training van je Jack Russell pup.

Bonus 2.

Leer stap voor stap hoe jij het probleemgedrag van je Jack Russell kan oplossen. Dit boek is 35 pagina’s dik. Ook weer meer dan de moeite waard.

Ik keek het boek even door en zag allerlei interessante informatie. Denk aan: honden onder elkaar, waarom straffen niet werkt, hoe vermijd je valkuilen… en zoveel meer.

Verrassingsbonus.

Je krijgt ook nog een verrassingsbonus. Erg leuk want ook deze bonus is de moeite waard. Maar het is een  verrassing. Ik ga je dus ook niet vertellen wat je hier krijgt!

Bonus 3.

Dit boek is 31 pagina’s dik. Je ziet dat deze mensen er werk van maken. Bonussen die absoluut top zijn. Dit bonusboek draagt als titel: Honden Training Geheimen.

Hier ontdek je de geheimen van professionele hondentrainers. En dat kan heel interessant zijn. In dit boek 17 hoofdstukken vol met informatie.

Bonus 4.

Hier krijg je acht makkelijke technieken om je hond te leren komen op commando. Dit boek is 14 pagina’s dik en biedt je 8 effectieve technieken aan.

Wat kost de cursus?

Goed, dan zijn we klaar om te kijken wat deze cursus jou zal kosten. Je wil het boek aankopen maar wat kost een Jack Russell Handboek?

Niet zoveel blijkt zo. Want dit boek mét al zijn bonussen krijg je voor maar liefst 37 euro. Een eenmalige betaling voor al deze informatie.

Daarenboven krijg je een geld terug garantie als je niet helemaal tevreden zou zijn. Wat me niet logisch lijkt, want je zal merken dat je hier alle informatie krijgt die je jezelf kan wensen.

Is “Het Complete Handboek Voor De Jack Russell” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Ja zeker. Dit boek met al zijn bonussen is absoluut de moeite waard. Je zal er superblij mee zijn. Je krijgt voor een kleine prijs een bom van informatie.

Denk je eraan om een hond te kopen? Dan is dit soort boeken een absolute must. Er zijn nog te veel mensen die een hond kopen zoals je bij de bakker een brood koopt. 

Dit soort boeken zorgt ervoor dat mensen voorbereid zijn en dat ze weten waar ze aan beginnen. Ik ben een absolute voorstander en een mens die een hond gaat kopen, zou verplicht moeten worden zich in te lezen. 

Conclusie: Het Complete Handboek Voor De Jack Russell Kopen. 

Complete Handboek Voor De Jack RussellSta je op het punt een Jack Russel te kopen? Dan raad ik je aan Het Complete Handboek Voor De Jack Russell te kopen. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om op een snelle en correcte manier aan de slag te gaan.

Een dier kan je veel gezelschap, warmte en liefde bieden. Maar voor een dier moet je ook zorgen. Je geeft liefde terug. Het is een wederzijds akkoord dat je maakt om elkaar te verzorgen. 

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze review? Aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. We helpen je graag verder.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Extra Tips! 

Wil je een hond maar twijfel je nog over het ras? Dan kunnen onderstaande boeken over andere rassen je misschien ook verder helpen. 

Neem een kijkje bij de verschillende rassen en beslis daarna welke hond jullie graag zouden hebben! 

 1. Labradoodle geheimen.
 2. Labrador Handboek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *