Hans van der Klok: Ontwerp en lanceer jouw online training in 90 dagen!

Deze cursus leert je om zelf een online product te maken en te verkopen. En eens je er eentje verkoopt, kan je er ook honderden van verkopen. Heel veel mensen volgen online trainingen. Het is efficiënt, je moet er het huis niet voor uit en je kan er snel en dadelijk mee aan de slag. Daarom scoort dit ook zo goed. 

Hans van der Klok online masterclass review

Deze masterclass van Hans van der Klok leert je hoe je in 90 dagen zelf een online masterclass kan ontwerpen en ze ook succesvol kan gaan lanceren zodat ook jij jouw kennis en kunde kan delen met andere mensen.

Uiteraard schrijven we in dit artikel ook een kleine Hans Van Der Klok Review over de man zelf en wat hij te vertellen heeft, maar we beginnen graag bij het begin. Hans van der Klok online masterclass review.

Spreekt dit je allemaal aan, dan kan je eerst kennismaken met Hans van der Klok door een GRATIS online masterclass te volgen: 7 sleutels om je online training succesvol te lanceren!

Ja! Breng me dadelijk naar de gratis online training!

Wat is de cursus: ” Ontwerp en lanceer jouw online masterclass in 90 dagen.”

In deze Hans van der Klok online masterclass review zal ik jullie exact vertellen wat je krijgt als je deze cursus zou gaan aankopen. De titel zegt al veel maar een beetje duiding is nooit erg. 

Deze cursus is een cursus die je helpt met een masterclass te ontwerpen. Nadat je de cursus ontworpen hebt, kan je ook gaan leren hoe je hem kan verkopen en lanceren naar de buitenwereld.

Je zal leren hoe je dit zo goed mogelijk doet en hoe je de meeste waarde kan bieden aan anderen. 

Je zal dus tijdens deze cursus “Ontwerp en lanceer jouw online masterclass in 90 dagen” leren hoe je zelf een masterclass kan maken en dit op de meest rendabele manier.

Wie is de maker van deze cursus?

De maker van deze cursus is natuurlijk Hans van der Klok. We schrijven dan ook de  “Hans van der Klok online masterclass review.” Maar wie is deze man en hoe komt het dat hij deze cursus aan ons aanbiedt?

Wel dat vertel ik jullie graag. Hans van der Klok is een man die reeds op zijn 18 de begon met ondernemen. Hij bestaat echt en je kan hem ook echt ontmoeten als je aan de slag gaat met zijn cursus.

Hij startte met het maken van reclamefilms voor bedrijven en allerlei andere filmproducties. Zo maakte hij bijvoorbeeld ook registraties van allerlei events. 

Hans werd ingehuurd als mensen iemand nodig hadden om beelden te maken. En dat deed hij met veel plezier en ook erg graag. Hij werd hier steeds beter in en slaagde er ook in om steeds meer en meer bedrijven tot klanten te maken.

Dit was heel leuk werk maar er waren ook veel nadelen te vinden. Zo moest hij lange dagen werken, veel uren kloppen, vroeg van huis, laat thuis komen en op een bepaalde moment was dat niet leuk meer. 

Hans heeft een gezin met 3 kinderen en wilde graag meer thuis zijn. Daarom begin hij te zoeken naar een andere manier van werken.

Hans van der KlokHij begon zijn zoektocht dankzij de kennis die hij opgedaan had bij het zoeken van bedrijven die met hem wilde samenwerken.

Die kennis kon hij nu goed gebruiken voor zijn nieuwe werk. Hij maakte een masterclass, een online training om mensen te leren hoe ze klanten kunnen krijgen op Linkedin. 

En dat was de start van een veel groter iets. Nu werkt Hans met veel plezier voor zichzelf en bepaalt zelf zijn uren en tijden. Er is meer tijd voor zijn gezin en hij kan genieten. Ondertussen leert hij andere mensen om diezelfde vrijheid te creëren. 

Voor wie is deze cursus bedoeld?

In deze Hans van der Klok online masterclass review, vertellen we je ook graag voor wie deze cursus bedoeld is. Hans is namelijk behoorlijk kieskeurig als het op zijn klanten aankomt en hij is hier ook heel erg duidelijk in. 

Hans wil niet dat iedereen zijn cursus koopt. Nee Hans wil alleen de beste klanten en die klanten die krijg je niet zomaar. 

Dit zijn de klanten waarvoor Hans zijn cursus gecreëerd heeft. Voldoe je aan dit profiel dan kan je zeker overwegen met deze cursus te starten. 

De cursus “Ontwerp en lanceer jouw online training in 90 dagen” is ontworpen voor deze mensen:

 • Ondernemers: mensen die dingen willen doen, actie nemen, durven. Mensen die dingen willen maken, creëren en hun kennis willen delen met anderen. 
 • Je bent al een tijdje ondernemer of wil hier heel erg graag onmiddellijk mee starten. 
 • Je bent een expert in jouw vakgebied.
 • En je wil je kennis en ervaring verkopen in een online training. 

Als je hieraan voldoet dan is deze training zeker iets voor jou. Het is ook wel zo fijn als jij aan volgende eigenschappen voldoet:

 • Enthousiast zijn.
 • Bereid zijn om hard te werken voor je doelen.
 • Je bent iemand die durft en doorzet!
 • Je wil nieuwe zaken leren kennen op business vlak. 
 • Op zoek naar een goede manier om je kennis over te brengen.
 • Je bent op zoek naar nieuwe- en meer klanten. 

Wat leer ik in de cursus “Ontwerp en lanceer jouw online masterclass in 90 dagen”?

Voor dat jij een cursus koopt, wil je natuurlijk weten wat je precies koopt en wat je dan precies zal krijgen ook. Dat vertellen we jou graag hier in deze “Hans van der Klok online masterclass review.”

In deze cursus om je eigen online masterclass te ontwerpen, leert Hans jou:

 • Hoe je één training creëert die winstgevend is. 
 • Hoe je een onderwerp kiest waar veel vraag naar is.
 • Een premium prijs vragen: hoe doe je dat? 
 • Een prijs vragen die ervoor zorgt dat je er een goed inkomen kunt uithalen. 
 • Hoe je alleen je ideale klanten aantrekt!
 • Hoe je je online class verkoopt nog voordat je ze gemaakt hebt.
 • Een live versie van je training geven is belangrijk, waarom en hoe doe je dat?
 • Hoe je deelnemers echt motiveert en ook echte resultaten laat behalen.
 • Hoe je met weinig budget kwalitatief goede video’s opneemt.

Zoals je kan zien is dit een goed draaiende cursus waar jij verschillende dingen zal krijgen. En het deel waar je leert hoe je kwalitatief goede video’s zelf kan opnemen, is wel erg mooi. Dat krijg je niet overal.

Door de kennis die Hans heeft met zelf films maken, kan hij je hier goed in bijsturen en de juiste tools aanbieden. Zeker de moeite waard!

Hoe ziet de cursus eruit ?

Tijd om te bekijken wat je krijgt als je hier met deze cursus aan de slag gaat. We vertellen in deze Hans van der Klok online masterclass review wat je krijgt als jij deze cursus aankoopt. 

Ik heb Hans gevraagd of ik de cursus mocht inkijken en er een filmpje mocht van maken. Dat wilde hij liever niet. Dat is jammer voor mij en ook voor jou als lezer want nu kan ik je niet laten zien wat je effectief krijgt. Je zal me dus moeten geloven op mijn woord! 

In deze cursus ontdek je dus hoe je binnen 90 dagen je eigen online training kan ontwerpen en lanceren. Op die manier zal je in staat zijn om meer impact en vrijheid te bekomen en tegelijkertijd ook meer inkomen. 

Als je deze cursus aankoopt dan krijg je deze zaken:

 • Je krijgt toegang tot een uitgebreide online leeromgeving. Hier krijg je werkboeken, checklist en video’s. En nog veel meer leerstof die je gaat verder helpen. 
 • Je zit samen met andere ondernemers in een community. Dit werkt heel inspirerend. Hier kan je bij elkaar ook af toetsen of dingen goed gaan en wat anderen voelen bij jouw project. 
 • Er is elke twee weken een online vraag- en antwoord groepsessie. Hier worden al je vragen en antwoorden beantwoord.

Je kan kiezen tussen een groepssessie of als je liever geholpen wordt 1 op 1 dan is dat ook een mogelijkheid.  Je vindt er hier verder in de review nog meer informatie over. 

Wat is de inhoud van de cursus?

Ik vertel je graag wat je kan verwachten als je deze cursus aankoopt. De cursus bestaat uit drie delen:

online masterclass maken

Deel 1: De training.

De training is het deel met het kennisgedeelte. In dit deel krijg je alle kennis die je moet weten en die belangrijk is om van start te gaan. Dit training-gedeelte bestaat uit verschillende modules. Ik zet ze hier even op een rijtje. 

Module 1: Lanceerdoel.

Dit is het doel waarmee je vaststelt waar je wil staan binnen 90 dagen. Dan kan je terugrekenen en kijken wat je allemaal wil/moet doen in de volgende maanden. Je bepaalt zo wat je eerste maand en de tweede maand gaat doen. 

Hier bepaal je het doel waar je naartoe wil werken en waar je wil staan als dit project klaar is. Dit idee kan altijd bijgesteld worden in de loop van de cursus

Module 2: Onderwerp en belofte.

Hier bedoelen we: Wat gaat je training doen? Zeg dit in één zin en vat dat samen, zo is het duidelijk wat je training gaat doen. Wat gaat je training doen voor andere mensen.

Door dit duidelijk te stellen, zal je weer verder kunnen werken. Bijvoorbeeld: Ik help mensen een keuze te maken om iets aan te kopen of niet. Daarom voorzie ik ze van een uitgebreide review met alle informatie die belangrijk is.

Iedereen heeft zijn eigen vakgebied. Dus probeer voor jezelf duidelijk te maken wat jouw training gaat doen!

Module 3: Marktonderzoek en validatie.

Dit is een heel belangrijke fase waar niet te snel doorheen gegaan wordt. Het is immers een belangrijk punt om te weten of mensen ook echt op zoek zijn naar jouw aanbod. 

Je kan bijvoorbeeld een geweldig kookboek maken 22 recepten met hondenvlees, maar ik denk niet dat er veel mensen zitten op te wachten? 

Dit uitzoeken is dus een belangrijke stap. Ga kijken of er een markt is voor het product dat jij wil gaan verkopen. Hoe je dat doet vertelt Hans je in deze module. 

Module 4: Inhoud, methode en titel.

Hier wordt de inhoudsopgave gemaakt. Denk dan aan:

 • Welke stappen zijn er nodig?
 • Wat zijn de verschillende modules?
 • Wat is de opbouw van de lessen?

Je moet alles nog niet gemaakt hebben, maar je moet wel al weten wat de inhoud gaat zijn van je cursus en in welke volgorde je alles gaat gaan aanbieden.

Module 5: Marketingsstrategie en verkoop

Welk resultaat kan je met mensen bereiken en hoe ga je mensen overtuigen dat jouw training de moeite waard is om te kopen?

Bij de verkoop is het belangrijk welke resultaten iemand kan bereiken en hoe je dit gaat vertellen en overbrengen aan de mensen. Mensen kopen altijd iets omdat ze een resultaat willen zien. 

Wat je de mensen dus wil aanbieden, is altijd een resultaat. Een mens die wil afvallen is niets met lekkere recepten als hij er geen gewicht mee kan verliezen. Welk resultaat bied jij je klanten? 

Op de vraag hoe je dit gaat bereiken , krijg je dan een antwoord via de inhoudstabel? De inhoudstabel vertelt je immers hoe je alles gaat aanbieden aan de klanten. 

Ja! Breng me dadelijk naar de gratis online training!

Deel 2: De online community. 

Deze community is ook heel belangrijk. Hier kan je met elkaar gaan sparren en buddy’s zoeken om samen beter te worden. Samen kan je gesprekken voeren, rolspellen spelen en kijken wat er werkt en wat niet. 

Je kan je ideale klant zoeken in de community en kijken of jouw idee goed aanslaat of niet. Dit is een erg fijne manier om samen aan de slag te gaan en beter te worden in het creëren van je eigen online masterclass.

Deel 3: Live coaching. 

Elke twee weken is er een live coaching met zoom. Hier heb je twee opties. Ofwel ga je voor de groepscoaching waar je met allerlei mensen samen gaat praten en ideeën uitwisselen. 

Of je kan ook kiezen voor een één op één coaching met Hans. Hierdoor kies je voor aandacht die alleen gericht is op jou. Je krijgt een echte persoonlijke coaching gebaseerd op jouw eigen profiel en noden.

Deze coaching is onbeperkt en krijg je zoveel als je nodig hebt. Je kan dus elke dag gaan sparren met Hans en al je vragen en problemen voorleggen om zo samen tot oplossingen te komen.

Bonussen.

Ja, er zijn bonussen. Extra’s die je erg leuk gaat vinden en waarmee je nog verder kan. Het is altijd leuk als je een aantal extra’s krijgt. In dit geval zijn er dat drie. 

Bonus 1 : techniek en automatisering

Hier krijg je informatie over de dingen die je kan doen met techniek en automatisering. Je zaak automatisch laten draaien is heel belangrijk: het neemt veel werk weg en het zorgt voor rust. 

Meer tijd voor jezelf en je gezinsleven is altijd belangrijk. Door je zaak automatisch te laten draaien, zal je uiteindelijk steeds minder dingen moeten doen, die je niet zo leuk vindt.

Hoe je dit precies moet doen en wat de techniek daar achter is, dat is kennis die je krijgt je deze bonusmodule.

bonus 2: Meer winst halen uit je linkedin profiel. 

Hans heeft ooit een cursus gemaakt over klanten maken met Linkedin. Dit was een goed verkopende cursus.

Hier krijg je daar informatie over. Je hoeft de cursus niet aan te kopen, maar je krijgt alle informatie hier om op deze manier nog meer mensen aan te trekken om je online masterclass aan te bieden.

bonus 3: Adverteren op linkedin

Hier krijg je alle informatie over hoe je kan adverteren op Linkedin. Linkedin biedt enorm veel kansen om te verkopen met advertenties en zo kan je op de automatisch piloot klanten naar je toe trekken en dat wil je zeker niet missen. 

Voordelen.

We kijken naar de voordelen en nadelen van deze cursus. Altijd leuk om te kijken wat de positieve punten zijn als je deze cursus aankoopt. Ik som ze graag even voor je op. 

 • Je kan altijd wanneer je zelf wil starten. Je kan dus ook dadelijk starten.
 • Zodra je de cursus koopt, krijg je alle informatie om te starten met de training.
 • Je kan hem zoveel terugkijken wanneer je wil.
 • De toegang is onbeperkt en je kan voor de rest van je leven kijken.
 • Je kiest je eigen tempo. 
 • Je start wanneer je wil met de cursus. 
 • Trainingen wordt altijd bijgewerkt met belangrijke updates.
 • De video’s zijn van goede kwaliteit. 
 • Hans heeft een fijne aangename stem om naar te luisteren. 
 • Voor deze prijs krijg je meer dan waard voor je geld.

Nadelen. 

Zijn er nadelen aan deze cursus? Ja waarschijnlijk wel, maar dit is iets persoonlijk. Ik som je dus graag mijn nadelen op. 

 • De prijs. De cursus is niet goedkoop en dus is dit een echte investering als je zelfstandig aan de slag wil gaan. 
 • Ik wil altijd graag persoonlijke hulp en liefst op het moment dat ik het graag wil. Haha, dat is gewoon een slechte eigenschap van mezelf. 
 • Het verplicht aanwezig zijn, kan mij soms tegensteken. Mijn dagen lopen niet, zelden, zoals gepland en dus krijg ik al hartkloppingen bij de gedachte dat ik ergens verplicht aanwezig moet zijn. 

Persoonlijke nadelen dus. Dingen die voor mij een probleem zouden kunnen zijn, maar misschien heb jij er geen last van! 

Ervaringen van anderen.

Als je rondkijkt, dan zie je dat de mensen die effectief de online training hebben aangekocht van Hans, dat deze allemaal erg positief zijn.

Mensen krijgen heel veel kennis aangeboden waardoor ze weten hoe ze een online training winstgevend moeten lanceren. Hierdoor gaan ze voor zichzelf zelfstandigheid, vrijheid en een financieel plan creëren dat hen een nieuw leven bezorgt. 

Wat kost de cursus?

Het grote voordeel is dat Hans de intentie heeft met al zijn klanten om ervoor te zorgen dat ze dezelfde resultaten behalen als hijzelf.  Hij zal alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat jij veel geld kan gaan verdienen met iets dat je graag doet! 

Maar hoeveel kost het dan? Tja, dat krijg je natuurlijk niet gratis. Er moet altijd iets betaald worden als je geld wil gaan verdienen.

Je kan kiezen tussen twee opties. Deze twee opties zijn verschillende van prijs en jij kan starten met degene die jij graag wil. 

1. VIP traject

In de eerste plaats kan je kiezen voor het VIP traject. Dan ben je een echte VIP en dan krijg je alle aandacht die jij verdient en nodig hebt. 

 • 1 op 1 begeleiding
 • Onbeperkt
 • Bellen, mailen, zoomen wanneer je dat wil.
 • Alles wordt bekeken vanuit een persoonlijk standpunt naar jouw project.
 • Je kan in termijnen betalen.

Normaalgezien kost deze cursus 7995 euro (excl. btw)   maar ga je eerst via mijn blauw knop naar de gratis masterclass, dan krijg je een goedkopere prijs van  6995 euro (excl. btw)

Groepstraject

Hier volg je de masterclass, net zoals bij de VIP, maar je hebt geen persoonlijke sessies met Hans. Hier krijg je zoom-sessies met verschillende mensen samen. Je kan je vragen stellen aan en met meerdere mensen samen.  

Zo krijg je meer informatie, niet alleen van Hans, maar ook van de andere deelnemers. En je kan samen met de anderen veel uitproberen en dingen uitzoeken. 

Normaalgezien kost deze cursus 2995 euro (excl. btw)  maar ga je via mijn blauwe knop hieronder naar de gratis masterclass, dan krijg je een goedkopere prijs van  1495 (excl. btw).

Als ik eerlijk moet zijn, zou ik voor deze kiezen. Je bent samen met anderen en je krijgt alles wat je moet hebben om succesvol van slag te gaan. En de grote korting die erop staat maakt het een zeer goede koop!

Ja! Breng me dadelijk naar de gratis online training!

Niet Goed Geld-terug-garantie.

Ben je toch niet tevreden, om welke redenen dan ook, dan kan je altijd je geld terugvragen. Hans betaalt netjes je centen terug als je op één of andere manier toch niet helemaal tevreden zou zijn. 

Dit is de voorwaarde:

Als je binnen 90 dagen de training helemaal hebt doorlopen en je hebt alles toegepast, alles ingevuld en deelgenomen aan de live sessies en je bent niet tevreden of je vindt dat het niet werkt: Dan krijg je je geld terug. 

Is “Ontwerp en lanceer jouw online masterclass in 90 dagen” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Zeker, dit programma is absolute top. En Hans is dat ook. Het is een fijne man die zichzelf netjes presenteert. Deze man kan je vertrouwen en ermee samen werken is super fijn.

Ik hoop dat ik in deze Hans van der Klok online masterclass review, jou een beetje duidelijkheid heb gegeven en dat je zo kan zien dat deze cursus erg goed is en zeker de moeite waard. 

Nu moet jij alleen nog beslissen of je ervoor gaat of niet. En denk eraan: Hans wil alleen de beste klanten dus zorg ervoor dat je gemotiveerd bent! 

Conclusie: “Ontwerp en lanceer jouw online masterclass in 90 dagen”.

We kunnen tot de conclusie komen dat deze cursus absoluut de moeite waard is. De man weet waar hij over spreekt en heeft goed materiaal gemaakt om de mensen verder te helpen met een online masterclass.

Een online masterclass is de ideale manier om een passief inkomen te bereiken en op een rustige manier aan het werk te gaan in de juiste omstandigheden. 

Hans van der Klok online masterclass review

Dit gebeurt niet zomaar en zeker niet gratis. Kennis en zelf steeds meer leren en bijleren is heel belangrijk. En als je van iemand anders kan bijleren dan is dit meestal niet zomaar gratis. 

Ben je serieus en ben je écht op zoek naar een andere manier van werken en mensen verder helpen, dan kan deze cursus zeker iets voor jou zijn!

Ik hoop dat deze “Hans van der Klok online masterclass review” jou verder geholpen heeft om te beslissen of je met deze cursus aan de slag wil gaan! Ik raad het je alvast aan.

Ja! Breng me dadelijk naar de gratis online training!

Extra Tips!

Op zoek naar andere cursussen waarmee je een passief inkomen kan opbouwen? Kijk hier naar onze 3 tips! 

 1. Geld verdienen met YouTube.
 2. Affiliate Marketing in 10 Dagen.
 3. De Crypto Masterclass.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *