REVIEW: FREDS BOUWTEKENINGEN!

Een review over het meest populaire product dat je kan vinden voor echte doe-het-zelvers! Ben je iemand die graag met de handen bezig is? Iemand die graag dingen maakt? Dan zijn de Freds Bouwtekeningen in deze Review een must-have voor jou!

Twijfel je om de Freds Bouwtekeningen te kopen? Goh, dan denk ik dat het een goed idee is om deze review verder te lezen! Zo kom je alle positieve en negatieve aspecten tegen.

Dit product is een echt Freds Bouwtekeningen doe het zelf project! Als je houdt van doe het zelf projecten dan kan je hier alleen maar blij van worden. Waarom dat zo is en alles wat je erover moet weten, lees je hier!

freds bouwtekeningen review

Als je op zoek bent naar bouwtekeningen, dan ben je bij deze review aan het goede adres.  Bouwtekeningen kunnen vaak erg duur zijn waardoor je niet echt goed kan starten met je project. Maar ze zijn wel belangrijk! (bron)

We hebben het hier wel degelijk over bouwtekeningen die je nodig hebt om bepaalde zaken te bouwen. Denk hierbij maar aan bouwtekeningen voor tuinhuis, bouwtekening voor kippenhok of Freds bouwtekening voor een buitenkeuken. 

Het kan allemaal. We hebben het dus niet over bouwtekeningen opvragen bij de stad. Dat moet je doen als je wil gaan verbouwen. Dat is niet van toepassing in dit geval. En er zijn veel voordelen aan zelf te bouwen! (bron)

Bouwtekeningen die je verder helpen en die goedkoop zijn in aanschaf zijn zeldzaam. Freds bouwtekeningen zijn relatief goedkoop en zouden je alles geven wat je nodig hebt om de doe-het-zelver verder te helpen.

Of dat echt zo is, dat zal ik je in deze review vertellen!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina!

Wie is de maker van dit product?

fred schoutenDe maker van dit product is Fred Schouten. Als je even opzoekt of deze man echt bestaat en te betrouwen is dan kom je al snel te weten dat hij netjes ingeschreven staat en dus echt bestaat.

Je kan contact opnemen met Fred of het bedrijf dat de Freds Bouwtekeningen Pakket verkoopt via het contactformulier op de website.

Wat je wel zal merken is dat de naam van de eigenaar van dit project eigenlijk niet bestaat. Dus er wordt een valse naam gebruikt. Dit hoeft niet noodzakelijk iets slechts te betekenen.

We zien immers wel vaker dat er mensen zijn die prachtige producten op de wereld zetten maar die dit liever anoniem doen. Je hebt toch veel mensen die boeken schrijven met een andere naam? Dit is ongeveer hetzelfde.

De maker van de bouwtekeningen wil dan misschien anoniem blijven, dat maakt de bouwtekeningen daarom niet minder goed.

Het Freds Bouwtekeningen Pakket.

Goede bouwtekeningen zijn moeilijk te vinden. Als je tekeningen vindt, dan zijn ze vaak heel erg duur, onduidelijk of dan mist er van alles. De maten zijn niet goed getekend, te klein, te groot of je koopt een pakket maar als je het dan toegestuurd krijgt, missen er dingen.

freds bouwtekeningen review

Dat is niet leuk. Een standaard pakketje dat niet te duur is én van goede kwaliteit dat is waar wij op zoek naar zijn! Vanuit dit uitgangspunt ging Fred aan de slag met het maken van bouwtekeningen en hij maakte er een leuk pakket van.

Het Freds bouwtekeningen pakket is een pakket waarbij je:

 • Maar liefst 10.000 kant en klare bouwtekeningen krijgt.
 • Bij elke bouwtekening krijg je een handige handleiding zodat je in staat bent om jouw project helemaal alleen te starten.
 • Materiaallijsten.

Al de bouwtekeningen zijn gesorteerd op verschillende categorieën. Hierdoor kan je snel op zoek naar wat je nodig hebt. Zoek je nieuwe inspiratie dan kan je die hier ook vinden.

Op de website zie je dat alle bouwtekeningen netjes aangegeven staan door op een afbeelding te klikken. De tekeningen zijn makkelijk te downloaden. 

Op de website staat duidelijk aangegeven (meerdere maken zelfs) dat je Adobe Reader moet installeren. Heb je dat nog niet, installeer dat dan. Weet je niet hoe dat moet? Geen probleem het wordt helemaal aangeduid als je de bouwtekeningen koopt.

Het was één van de eerste dingen die me opviel: hoe duidelijk en helder de website in elkaar zit voor mensen die niet zo technisch aangelegd zijn. Fred houdt duidelijk rekening met iedereen. 

Het is altijd leuk als je dingen gemaakt hebt en je hebt zin om nog méér te bouwen dat je dan eens kan rondkijken naar wat er nog in de mogelijkheden ligt. Bij Freds bouwtekeningen heb je maar liefst 10.000 verschillende bouwtekeningen. Keuze genoeg dus!

Zelf een bouwtekening maken is niet evident.  Je zou dit kunnen overwegen om de prijs te drukken maar het is geen goed idee. Bouwtekeningen maken laat je beter over aan mensen die daarvoor opgeleid zijn. Zo ben je zeker van kwaliteit.

bob de bouwer

Voorbeelden van bouwtekeningen zijn bijvoorbeeld:

 • Banken
 • Commodes
 • Speelgoed
 • Kasten
 • Lampen
 • Kippenhokken
 • Bedden
 • Bureau’s
 • Hekken
 • Karretjes voor de kinderen
 • Bijenkasten
 • Vogelhuisjes

En nog zoveel meer.

In deze Freds Bouwtekeningen Review kom je alles te weten over bouwtekeningen voor doe het zelf, bouwtekeningen met steigerhout en gewoon alles over Fred bouwtekeningen.

Lees dus zeker even verder!

Extra Bonussen bij Freds Bouwtekeningen.

Ga je Freds Bouwtekeningen kopen dan krijg je niet alleen het volledige pakket met maar liefst 10.000 tekeningen gesorteerd in verschillende categorieën.

Neen, je krijgt er ook nog eens 3 gratis bonussen bij met een waarde van maar liefst 134 euro.

 • Je krijgt levenslang toegang tot alle bouwtekeningen en diegene die erbij komen dit door middel van het membership.
 • Een DWG en CAD software pakket waarmee je CAD bestanden kunt openen en zelfs ook aanpassen.
 • Een Steigerhouten Tuinmeubelen Gids vol met bouwtekeningen speciaal met tuinmeubelen die je kunt maken van steigerhout.

Risico vrij aankopen.

bouwtekeningenBen je ongerust dat je na aankoop toch niet tevreden zal zijn? Dat er misschien toch niet gegeven wordt wat de auteur beloofd?

Dan is het absoluut een fijn gevoel te weten dat er op Freds Bouwtekeningen een garantie staat van 30 dagen.

Krijg je geen bouwtekeningen? Krijg je geen 10.000 verschillende bouwplannen? Dan vraag jij gewoon jouw geld terug!

Ik kan je garanderen dat als je dit product aankoopt, jij geen enkele behoefte zal voelen om jouw geld terug te vragen want je krijgt alles wat er beloofd wordt en zoveel meer. 

Maar voor de mensen die twijfelen of wantrouwig door het leven gaan, is de “30 dagen terug garantie” iets fijn om in jouw achterhoofd te houden.

Voordelen van deze bouwtekeningen?

Er zijn wel wat voordelen te vinden aan dit product. In de eerste plaats kosten de bouwtekeningen bijna gaan geld. Voor alles wat je krijgt, betaal je een klein prijsje dat je elders veel duurder zou moeten betalen.

 • Je krijg 10.000 bouwtekeningen waar je levenslang mee aan de slag kan gaan.
 • Je krijgt 3 gratis bonussen die je nodig hebt en die je anders extra moet aankopen.
 • Het pakket is enorm groot en je krijgt erg veel voor jouw geld.
 • Ben je een echte handige Harry dan kan je met dit pakket makkelijk zelf geld gaan verdienen door dingen te maken en te verkopen.
 • Alle bouwtekeningen zijn in het Nederlands.
 • Alle bouwtekeningen zijn weergegeven in millimeters.

Laat het duidelijk zijn dat dit geen bouwtekeningen voor lego zijn. Dit zijn échte bouwtekeningen waar jij écht mee kan werken en zelf dingen kan mee maken.

JA! Ik wil dadelijk gaan kijken naar Fred zijn bouwtekeningen! Breng me naar de goedkoopste prijs! >>>

Voor wie is dit pakket bedoeld?

Dit pakket is bedoeld voor iedereen die graag aan de slag wil gaan met het maken van dingen. Het doet er niet toe wat je wil maken. Ben je handig en vlot en wil je zelf gaan creëren, dan is dit absoluut iets voor jou!

 • De kippen in de tuin een hok nodig?
 • Een mooie commode maken voor je dochter?
 • Een wiegje voor jouw kleinkind?

Het kan allemaal. Jij kiest, je zoekt het bouwplan op, je krijgt een lijst met alle materialen en je gaat ermee aan de slag.

Dit pakket is bedoeld voor mensen die dingen graag zelf doen en die op zoek zijn naar leukere meubelen dan diegene die je kan voorkopen in de winkels.

Wat kost het?

Ga je Freds Bouwtekeningen kopen dan kan dat voor de prijs van 67 euro. Voor sommige mensen lijkt dit misschien veel in aankoop maar bedenk maar eens waar jij een commode, kast, kippenhok, bed, kleerkast, tafel en zoveel meer gaat kopen voor maar 67 euro?

Nergens toch?

En voor die prijs van 67 euro krijg je 10.000 bouwplannen waarmee jij alles zelf kan gaan maken. En word je er na een tijdje erg bedreven in, dan kan je je eigen spulletjes gaan verkopen en zo makkelijk zelf jouw geld terugverdienen.

freds bouwtekeningen review

Het pakket Freds bouwtekeningen is dus absoluut zijn geld meer dan waard, beter nog, het is eigenlijk een heel zacht prijsje voor alles wat je krijgt. Het zou me niets verbazen als die prijs omhoog zou gaan.

Wat zeggen andere mensen?

Als je even op zoek gaat op het internet naar meningen van andere mensen, dan lees je eigenlijk alleen maar positieve recensies. Mensen zijn tevreden over het pakket en vertellen dat de bouwtekeningen erg duidelijk zijn.

De prijs die je betaald voor het volledige pakket met de 10.000 bouwtekeningen is zo laag dat het eigenlijk een eitje is. Het zorgt voor uren doe-het-zelf-klus plezier.

De resultaten na het bouwen zijn prachtig. Mensen bouwen hun eigen bedden en kasten en worden heel blij van de resultaten.

Eigen ervaringen.

Mijn schoonbroer heeft dit pakket aangekocht! Ik vroeg hem wat hij ervan vond en of hij hier blij van werd. Hij is een klusser, erg handig en vlot in het werken met zijn handen.

Hij is erg blij met Freds Bouwtekeningen. De tekeningen zijn helder, duidelijk en de instructies zijn optimaal. Je krijgt inderdaad een grote hoeveelheid bouwplannen en je kan ze allemaal netjes volgen om de juiste resultaten te behalen.

Ik vroeg hem naar negatieve aspecten maar die kon hij me niet echt opsommen. Hij vertelde wel af en toe een vraag te hebben. Daarvoor stuurde hij een mailtje en kreeg binnen afzienbare tijd een antwoord op zijn vraag.

Mijn schoonbroer is dus erg tevreden. Hij werkt nog steeds met de bouwplannen.

Mijn ervaring.

Graag vertel ik jullie nog wat over de communicatie met Fred en de dienst na verkoop. Je hebt dit waarschijnlijk niet nodig maar het geeft wel altijd een beeld over met wie je te maken hebt. 

En je koopt toch een product van iemand en de communicatie met een persoon vertelt vaak veel over een product ook.

Ik had contact met Fred. Ik kan je vertellen dat ik heel snel een reactie kreeg. En ik kreeg ook een duidelijk en helder antwoord op al mijn vragen.

We hebben hier te maken met een verstandig man die weet hoe je moet communiceren, schrijven en andere mensen kan helpen. Het is heel fijn om op die manier aan de slag te gaan. 

Ik kreeg een snel en doorleefd bericht. Niet één of andere afwimpeling van de zoveelste klant die vragen heeft, neen, een persoonlijk bericht. Aan mij gericht. Je voelt dat er tijd gemaakt wordt en dat is toch heel belangrijk. 

Mijn ervaring met Freds Bouwtekeningen is dus compleet positief. 

Ik koop het pakket! Wat krijg ik nu?

Als je het pakket gaat kopen dan moet je betalen via IDEAL, Creditcard, Paypal of Bancontact. Dan word je doorgestuurd naar een pagina waar je je naam en achternaam, en je e-mailadres moet invullen.

Daarna bevestig je en dan krijg je jouw login gegevens in je mailbox. Met deze login gegevens kan je inloggen op het ledengedeelte van Freds Bouwtekeningen. En op deze manier kan je ook naar het Freds Bouwtekeningen forum. 

bouwtekeningen

Hier krijg je dan verschillende opties:

 • Home: Hier wordt alles uitgelegd o.a. hoe je de bouwtekeningen kan downloaden en kan lezen.
 • Foto’s: Hier vind je verschillende voorbeelden van wat anderen allemaal gemaakt hebben en alles wat mogelijk is. Hier kan je zelf ook jouw creaties gaan toevoegen als je dat wil.
 • FAQ: Hier vind je de veel gestelde vragen zodat je al snel een antwoord kan terugvinden als je twijfelt over iets.
 • Mijn account: Hier vind je jouw gegevens.
 • Zoekfunctie: Deze zorgt ervoor dat je snel op zoek kan gaan naar die bouwtekening die jij wil gaan maken.
 • Bouwtekeningen: Hier vind je het volledige overzicht van bouwtekeningen. Deze zijn allemaal opgedeeld in verschillende overzichtelijke categorieën.

Is “Freds Bouwtekeningen” zijn geld waard en geeft het jou wat het beloofd?

Ik kan hier eigenlijk heel kort en heel duidelijk in zijn. ABSOLUUT. Dit is een top product dat jou alles geeft wat je nodig hebt om zelf te beginnen bouwen. Je maakt er prachtige meubels mee.

Ik heb het internet afgeschuimd naar alternatieven voor deze Freds Bouwtekeningen maar ik heb ze niet gevonden. En al zeker niet voor deze prijs en met deze hoeveelheid tekeningen.

Het programma is dubbel en dik zijn geld waard en je krijgt veel meer dan dat het programma je belooft.

Conclusie.

Ik ben zelf geen geweldige klusser maar ik heb een schoonbroer die dat wel is. Hij kocht dit pakket aan en is ermee aan de slag gegaan. Hij was erg enthousiast. Ondertussen staat zijn huis vol met zelfgemaakte meubeltjes.

Freds bouwtekeningen is echt wel een zeer groot en uitgebreid pakket. Voor de prijs van 67 euro, krijg je ontzettend veel in ruil.

Je kan werkelijk nergens anders op het internet een dergelijk prachtig totaalpakket vinden met zoveel bouwtekeningen en uitleg. Ik vermoed dus ook dat deze lage prijs niet voor eeuwig zo blijft staan.

Het online systeem waarvan jij levenslang gebruik mag maken, maakt dit echt tot een geweldig systeem. Een pakketje om U tegen te zeggen en waar jij met veel goesting leuke, handige en mooie bouwsels kan mee maken!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME Kortingspagina!

Extra Tips!

Ben je op zoek naar andere hobby’s en manieren om aan de slag te gaan met je zelfgemaakte meubels of je vrije tijd? Dan kan je misschien eerst een kippenhok bouwen en dan kippen kopen.

Of een hondenhok en een leuke hond uitkiezen? Of ben je niet zo handig maar wil je wel graag muziek leren spelen?

Het kan allemaal. Kijk even naar onderstaande cursussen of neem een kijkje in ons overzicht! 

 1. De Kippengids. 
 2. Het Labrador Handboek. 
 3. Pianoles van René

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *