DE AFSLANK RECEPTENBIJBEL: REVIEW: Alles wat je moet weten!

Het is weer tijd voor een nieuwe review van een kookboek. De Afslank ReceptenBijbel! Een bekend kookboek voor sommigen want het is al een aantal jaren op de markt.

Als producten al lang op de markt zijn, is dat meestal met een reden. De afslankreceptenbijbel is een receptenboek met veel recepten die lekker en gezond zouden zijn.

Afslank ReceptenBijbel Review

De gedachtengang achter dit boek is minder koolhydraten eten en meer eiwitten en vetten. De recepten zijn dus ook eiwitrijk en koolhydraatarm en ze zijn voorzien van een goede portie vet.

Het spreekt voor zich dat deze methode zou moeten werken want koolhydraten heb je niet in grote hoeveelheden nodig als je wil afvallen. Je kan ze beter eten in kleine hoeveelheden. (bron)

Let op: Je hebt koolhydraten nodig. Altijd om een gezonde en gebalanceerde manier van eten te volgen. Alleen is er een groot verschil tussen koolhydraten uit wit brood of koolhydraten uit een appel.

Deze Afslank ReceptenBijbel Review is er eentje die dus gaat over afvallen, vet verliezen, een strakke buik, snel afvallen, snel overtollig buikvet verbranden en zoveel meer. Lees dus zeker verder!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Wat is het boek “De Afslank ReceptenBijbel”?

Het is een boek met recepten die jou gezonde voeding bieden waardoor je zou afvallen. Tegenwoordig wil iedereen afvallen. Hoe dat komt, is dan ook simpel. We zijn allemaal te dik.

Er wordt zoveel ongezonde voeding geproduceerd die door iedereen gekocht wordt. Hierdoor eten we allemaal voeding die ons dik en ziek maakt. Dus op een bepaald moment willen we dan allemaal gaan vermageren.

Dikke mensen of mensen met overgewicht maken meer kans op ziekte. Het is dus een goed idee na te denken over welke voedingsmiddelen vet verbranden want er zijn nu eenmaal geen wondermiddelen om snel af te vallen. 

Denk je eraan het boek Afslank ReceptenBijbel te kopen? Dan is het goed even deze review verder te bekijken. Zo weet je dadelijk wat je zal krijgen en waar je je kan aan verwachten.

Het boek kan gebruikt worden om gezonder te worden en om mensen hun vetpercentage te laten verlagen. De recepten zijn makkelijk te volgen en eenvoudig in gebruik.

Met dit boek kan je:

 • Afvallen om terug in je leuke kleren te passen.
 • Snel afvallen aan je buik.
 • Snel overtollig buikvet kwijtraken.
 • Afvallen om er lekker uit te zien, goed, fit en gezond.
 • Leren hoe je moet afvallen en gewicht verliezen.
 • Afvallen om gezonder te zijn en meer energie te krijgen.
 • Om met de kinderen te kunnen spelen
 • Om meer energie te hebben.
 • Voor meer levensvreugde.
 • Om niet ziek te worden of net om te genezen.

Wie is de schrijver van het boek: “De Afslank ReceptenBijbel”? Oscar Helm!

De schrijver van dit populaire boek is Oscar Helm. Oscar Helm heeft een eigen bedrijf en dat heet HappyHealthy. Via dit bedrijf verkoopt hij een aantal gezondheidsproducten.

De Afslank ReceptenBijbel is er één van. Oscar heeft ook gestudeerd. Zijn kennis is dus wetenschappelijk onderbouwd. Hierdoor kan je vrij zeker zijn dat zijn producten gebaseerd zijn op ware kennis en de kans op slagen is daardoor beduidend hoger.

Oscar Helm

Oscar Helm is afgestuurd als orthomoleculaire voedingsspecialist en hij heeft ook de studies voor psycholoog afgerond. Hij deelt met regelmaat goede artikelen, handige tips en trics op zijn website/blog/facebook.

Oscar is dus opgeleid en heeft gestudeerd voor voedingsspecialist. Niet onbelangrijk als je natuurlijk een leuk kookboek gaat uitbrengen. Het boek van Oscar is razend populair en wordt door veel mensen gekocht.

Voor wie is dit boek bedoeld?

Dit boek is bedoeld voor alle mensen die met hun gewicht en gezondheid bezig zijn.  Het boek is voor mensen die in de loop van de jaren wat gewicht zijn bijgekomen en daar nu graag vanaf willen.

Dit boek is voor iedereen die wil weten welke voedingsmiddelen vet verbranden, hoe je snel kan afvallen, snel gewicht kan verliezen. Het boek is voor iedereen die recepten en tips wil om af te vallen.

De AfslankReceptenBijbel is voor mensen die:

 • 5 kilo kwijt willen
 • 50 kilo kwijt moeten
 • Obese mensen
 • Mensen die helemaal geen gewicht kwijt willen maar graag hun vetpercentage willen verlagen.
 • Mensen die gewoon gezond en voedzaam willen eten en meer energie willen!

Met andere woorden de Afslank ReceptenBijbel is bedoeld voor iedereen die met zijn gezondheid wil bezig zijn en op zoek is naar gezonde, makkelijke recepten.

Wat leer ik als ik het boek Afslank Receptenbijbel ga kopen?

In dit boek leer je wat gezonde voeding precies is en hoe je daar mee om moet gaan.

 • Hoe gebruik je gezonde voeding?
 • Wat is het precies?
 • Wat heb je nodig?
 • Hoe maak je heerlijke maaltijden?

Het boek is opgebouwd op een logische en eenvoudige manier. Dit zorgt ervoor dat iedereen ermee aan de slag kan en dat iedereen ook begrijpt wat er te vinden is in het boek.

Het is logisch en makkelijk samengesteld en ook alle recepten zitten vol met logische, evidente  ingrediënten. Geen gedoe met moeilijke voedingsmiddelen die je in vijf verschillende winkels moet gaan kopen.

de afslankreceptenbijbel

Het boek is eenvoudig gemaakt zodat iedereen het kan lezen en kan gebruiken. Je hoeft geen kok te zijn om deze gerechten klaar te maken. Ze zijn nochtans heerlijk lekker.

Door al de ervaring van Oscar samen te brengen in één boek krijg je hier een makkelijk en lekker kookboek dat door elk mens gebruikt kan worden. En dit met succesvolle resultaten!

Hoe ziet het boek eruit en wat is de inhoud van het boek.

Als je dit boek aankoopt dan krijg je een e-book met maar liefs 160 pagina’s. In PDF formaat. Samen met nog een aantal bonussen.

Wil je liever een écht exemplaar in je huis van het boek? Eentje waar je kan in bladeren en in je kast kan zetten? Dat kan. Dan kan je op de verkooppagina gewoon deze optie aanduiden.

Het boek is opgedeeld in verschillende hoofdstukken. Het eerste stuk is ongeveer 28 pagina’s en hier krijg je een algemene uitleg waarom een mens gezond zou moeten eten en waarom een mens zo vaak ongezond eet.

Er worden hiervoor alternatieven aangereikt en er wordt uitgelegd hoe je dit kan vermijden en hoe je hiermee aan de slag kan gaan.

Koolhydraatarme Recepten.

De recepten in het boek zijn koolhydraatarm recepten. Recepten zonder suiker en met puur onbewerkt voedsel. Een groot deel van de recepten zijn koolhydraatarm voor extra vetverbranding.

Koolhydraatarme voeding is tegenwoordig er populair. Zo zijn er heel veel vragen rond het thema. Ik denk dan maar aan:

 • Koolhydraatarm eten hoe doe je dat?
 • Koolhydraatarm eten en afvallen, kan dat?
 • Wat als je koolhydraatarm gaat eten niet kan afvallen?
 • Is Koolhydraatarm eten gezond?
 • Wat zijn ervaringen met koolhydraatarm eten?

Er zijn heel veel vragen over gezonde voeding en afvallen. Ik begrijp dat. Dat is ook vaak bij mensen die wel heel erg hun best doen, maar geen resultaten zien. Denk eraan dat volhouden altijd de boodschap is.

Het tweede gedeelte van het boek geeft jou toegang tot de recepten. Koolhydraatarm eten: recepten. Een heel belangrijk onderdeel om aan de slag te kunnen gaan met je gezonde levensstijl. Hier krijg je een onderverdeling:

 • Ontbijt.
 • Lunch.
 • Salades.
 • Avondeten.
 • Drankjes.
 • Dressings.
 • Snacks.

Ben je geen grote fan van koolhydraatarm eten omdat je veel beweegt en toch wat extra nodig hebt, dan is dit boek ook ideaal. Er wordt immers een onderscheid gemaakt tussen recepten met (veel) koolhydraten en recepten zonder.

De recepten zijn helder en duidelijk. Bij elk recept krijg je volgende informatie:

 • Wat heb je nodig om het recept te maken.
 • Hoeveel tijd kost het.
 • Hoe maak je het.
 • Variatie-tips.
 • Standaard portie voor 2 personen.

Bij elk recept krijg je ook een mooie foto van het eindresultaat. Ik merk dat ik dat zelf ook heel belangrijk vind. Ik koop niet graag kookboeken zonder foto’s. Een foto zegt toch veel over de maaltijd die je zal eten.

Ja! Ik wil ook starten! Ik wil de Afslank ReceptenBijbel kopen! Breng me naar de kortingslink! >>>

Bonussen.

Bij het boek De Afslank ReceptenBijbel krijg je ook een stel bonussen. Je krijgt deze bij het digitale boek maar ook bij het hardcover boek. Dus welke keuze jij ook maakt, de bonussen zijn sowieso voor jou!

Bonus 1: Dagmenu’s, Weekmenu’s en tips.

Deze bonus zit mee in het boek en je krijgt een menu voor 6 weken. Je kan dus 6 weken aan de slag met leuke dagmenu’s.

Elke dag bevat drie recepten die je in het boek kan terugvinden en die ervoor zorgen dat je tijdens die dag alle voedingsmiddelen binnen hebt die je nodig zijn om goed te functioneren.

Bonus 2: Tien gezonde toetjes.

In het hele boek zijn er geen toetjes te vinden. Wel snacks maar geen toetjes. Daarom krijg je als bonus een e-book meegeleverd. Hierin vind je tien gezonde toetjes.

Welke voedingsmiddelen zorgen voor afvallen

Bonus 3: gezonde tussendoortjes: 84!

Dit is eveneens een los e-book dat je extra erbij krijgt. Het zijn allemaal gezonde hapjes die je tussendoor kan eten als je zin hebt om iets te snacken of een klein hongertje voelt opkomen.

Dit e-book is niet zo mooi en netjes als De AfslankReceptenBijbel zelf, maar het is wel leuk meegenomen. 84 ideeën voor gezonde snacks, dat is wel de moeite waard.

Bonus 4: Het Ultieme Afslankprogramma.

Bij deze bonus krijg je een login voor een leden website waar je elke dag kan kijken naar artikels en video’s over gezond leven en afvallen.

Er worden consequent elke maand een paar video’s geplaatst maar de eerlijkheid gebied mij om te zeggen dat het kwalitatief niet veel soeps is. Er wordt niet veel nieuws verteld en er zit veel herhaling in de video’s.

Deze bonus is de eerste maand gratis. Let op, deze blijft niet gratis. Na een maand moet je hier maandelijks 19,97 euro voor betalen per domiciliëring. Als je dat dus niet wenst, zorg er dan voor dat dit bij bestelling dadelijk aanvinkt/uitvinkt.

Voordelen, nadelen.

De voordelen zijn natuurlijk erg makkelijk.
 • Het is een e-book, je hebt het na betaling dadelijk in jouw mailbox en je kan er dadelijk mee aan de slag. Dat vind ik zelf altijd top.
 • Je krijgt veel gezonde recepten.
 • Veel lekkere en makkelijke recepten.
 • Veel inspiratie voor nieuwe recepten.
 • Duidelijke informatie over gezondheid en afvallen.
 • Bewezen resultaten met dit boek.
 • Duizenden mensen gingen je voor!
 • Mooie, normale prijs voor wat je krijgt.
 • Mooie foto’s bij de recepten.
 • Ingrediënten die je overal kan vinden.
 • Het receptenboek is bestemd voor iedereen.
Nadelen.
 • Bestel je de hardcover dan moet je hier even op wachten. (Logisch de post levert niet dadelijk.) Je kan ondertussen al wel aan de slag met de digitale versie.
 • Oscar Helm biedt een “extra optie” aan. Zo krijg je elke maand extra nieuwe recepten en tips. Deze extra optie kost je geld. En dat is niet altijd even duidelijk aangegeven. Wil je dit dus niet zorg er dan voor, dat je die optie uitzet!

Ervaringen.

Omdat ikzelf toch altijd met gezondheid en voeding bezig ben en dus best wat ervaring heb met gezonde voeding en fitness, heb ik mij het boek aangekocht en ben er ook zelf beginnen uit koken.

Nieuwe ideeën vind ik altijd fijn. Nieuwe recepten ook en ik hou ervan om te experimenteren in de keuken.

Als je rondkijkt dan lees je alleen maar positieve reacties over dit kookboek. Mensen vinden het lekker en de recepten makkelijk te maken. Leuk is ook om te lezen dat heel veel mensen ook behoorlijk wat gewicht verliezen!

De Afslank ReceptenBijbel Review

Mijn ervaring.

Samen met mijn gezin zijn we gestart met De Afslank ReceptenBijbel en hebben we allemaal deze recepten gegeten.

 • Ikzelf wilde nog wel wat meer spier zien en dus verlagen in vetgehalte.
 • Mijn man mocht eigenlijk makkelijk 15 kilo kwijt.
 • En mijn kinderen moeten gewoon lekker en gezond eten hebben!

Na een maand de recepten volgen uit de Afslank ReceptenBijbel waren de resultaten duidelijk zichtbaar.

 • De kinderen vonden het helemaal goed en lekker (ze zijn het uiteraard gewoon om gezond te eten!)
 • Mijn man verloor op die maand 6,3 kilogram, had niet het gevoel dat hij iets moest missen en was heel blij met het eindresultaat.
 • Ikzelf ben in totaal nog 3,4 kilo afgevallen en heb mijn vetpercentage laten dalen zodat mijn spieren mooi zichtbaar zijn geworden. (Ik heb uiteraard ondertussen verder getraind waardoor ik meer spiervolume gecreëerd heb.)

Als je reacties leest van andere mensen, dan zie je allemaal positieve reacties. De mensen zijn blij met hun gewicht en voelen zich lekker in hun vel. De recepten worden als lekker en makkelijk aangevoeld.

Wat kost de cursus?

Jij kiest. Wil je het boek alleen op jouw computer of wil je ook een hardcover versie in je huis hebben staan? Het verschil in prijs is 10 euro. Dus jij kiest de versie die je graag wil.

 • De AfslankReceptenBijbel: Ebook: digitaal : Eenmalig 27 euro.
 • De AfslankReceptenBijbel: Ebook & Hardcover book : Eenmalig 37 euro.

Deze prijzen zijn éénmalig, maar let erop dat je dus geen extra opties aanvinkt die ervoor zorgen dat je maandelijks betaald. Tenzij jij er natuurlijk voor kiest om dit te doen.

Wat zijn de resultaten als je met dit programma werkt?

Als je met dit receptenboek aan de slag zal gaan, dan zal je zien dat je de volgende resultaten kan behalen:

 • Gewicht verliezen.
 • Strakker worden.
 • Meer energie.
 • Stralende huid.
 • Verliezen van vetpercentage.

Zoals bij elk receptenboek moet je er natuurlijk zelf mee werken. Je krijgt geen resultaten door alleen naar het boek te kijken. Je moet alle informatie toepassen in de praktijk.

Is “De AfslankReceptenBijbel” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Ja hoor! Het boek de AfslankReceptenBijbel is wat mij betreft zijn geld waard. Ikzelf heb het digitale en hardcover boek gekocht omdat ik dat wel handig vind, maar je kan het evengoed alleen doen met de digitale versie.

De extra optie die je elke maand 19,95 euro kost voor wat filmpjes met extra informatie en extra recepten vind ik niet de moeite waard. Ik zou die optie dus ook echt afzetten.

Er zijn veel betere en gratis informatiefilmpjes te vinden. Extra recepten hoeven ook niet elke maand 19,95 euro te kosten. Dit is best veel geld. Het feit dat het ook niet helemaal duidelijk wordt aangegeven, vind ik ook niet fijn.

Als je mensen laat vasthangen aan een maandelijks abonnement dan laat je dat netjes en duidelijk weten zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Dus ja:  De AfslankReceptenBijbel is absoluut de moeite waard als je alle andere opties weglaat. En dat kan je dus perfect doen!

Conclusie: De AfslankReceptenBijbel.

Afslank ReceptenBijbel ReviewAls je graag een paar kilo’s kwijt wil of gewoon heel veel kilo’s kwijt wil, dan is dit receptenboek erg goed.

 • Het is goed samengesteld,
 • Het is eenvoudig en praktisch.
 • Er zitten geen moeilijke ingrediënten in.
 • Het boek is helder en duidelijk opgesteld
 • De recepten zijn makkelijk te maken
 • Ze zijn nog super lekker ook.

Het boek is gebaseerd op de juiste pijlers wat betreft voeding en je krijgt er goede en correcte informatie bij! De bonussen zijn leuk, niet speciaal, maar wel leuk.

Ik heb het boek zelf uitgeprobeerd en het is één van de betere boeken die ik mijn boekenkast hebt staan. Wil je er zelf ook mee aan de slag, ga dan via de groene knop naar de verkooppagina!

Heb je nog vragen, laat het dan zeker weten! Stuur ons een mailtje of laat een opmerking achter. We helpen je graag verder!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Extra tips!

We hebben op de website nog reviews staan over erg leuke kookboeken. Misschien interesseren deze boeken jou ook?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *