Contact.

Wil je graag contact nemen met ons? Dan kan dat zeker. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden op de mailtjes die we ontvangen.

Wij zullen ook altijd proberen zo goed mogelijk te helpen en je bij te staan met vragen. Denk er wel aan dat wij reviews schrijven over producten van andere mensen. De producten zijn niet van ons. Wij leveren ze ook niet. 

Belangrijk om te weten is dat wij niet de leveranciers van de producten zijn en er dus ook geen zicht op hebben, waarom een bestelling even op zich laat wachten.

Maar vaak wordt er erg snel gereageerd door de makers van de producten als je een vriendelijk mailtje naar hen stuurt. Foutjes kunnen immers altijd gebeuren.

goede review

Als de service niet zo goed is, en wij vinden dat de moeite waard om dit erbij te melden, dan vind je dat zeker terug in onze review bij het kopje “Ervaringen”. 

We zijn zo behulpzaam mogelijk maar we zijn niet altijd in de mogelijkheid om op specifieke vragen te antwoorden omtrent aankoop, terugbetaling of opzeggingen te beantwoorden.

Wil je ons graag zelf een review toesturen over een product dan mag dat zeker.

Wil je ons graag contact nemen met ons dan kan je steeds een mailtje sturen naar marjoleinvanlinden@gmail.com en dan helpen we jou graag verder, waar we dat kunnen.

Je mag ook altijd een reactie nalaten onder een artikel en dan kijken we wat we daar kunnen mee doen. We zijn altijd bereid zoveel mogelijk -en waar we kunnen- te helpen. 

Ik wens je een fijne zoektocht op de website naar al die dingen die jij graag wil kopen, maar eerst even wil kijken of ze wel écht de moeite waard zijn! Informeer je goed op deze site! 

Ik wens je veel plezier in je zoektocht!