Cash Cow Academy: Online geld verdienen, werkt dit?

Tijd voor een nieuwe review en vandaag wordt het de Cash Cow Academy Review. Dit is weer een nieuwe review over geld verdienen. En dat willen we toch allemaal want er moet altijd geld in het laatje komen!

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen. Zo kan een mens gewoon gaan werken voor een baas of een mens kan ook een eigen zaak op starten en zelf iets uit de grond stappen en daarmee aan de slag gaan.

cash cow academy

Die eigen zaak die kan je fysiek opstarten, maar je kan ook een eigen zaak opstarten online. Door online te gaan werken, via het internet, gaat er een hele nieuwe wereld open om mee aan de slag te gaan.

De Cash Cow Academy Review neemt jullie mee in deze cursus. Ik overloop alles wat je krijgt en wat je kan verwachten als je met deze cursus start en ik kan je alvast verklappen dat je met deze cursus overspoelt zal worden met interessante informatie.

De hoeveelheid informatie is zo pertinent aanwezig zodat je alleen maar kan bijleren, winnen en doorzetten! Benieuwd? Lees dan zeker verder of druk dadelijk op onze blauwe knop!

Ja! Ik wil direct gaan kijken naar de Cash Cow Academy! >>>

Wat is de Cash Cow Academy?

In de Cash Cow Academy ga je leren hoe je dit allemaal moet doen. Je leert een kanaal opzetten, of je leert hoe je er eentje kan vinden. Je leert hoe het werkt met de video’s, de kijkers en alle praktische kanten. 

Doordat je alles voorgekauwd aangereikt krijgt, moet je alleen maar de aangeboden stappen volgen en zal je zo binnen enkele maanden al veel winst kunnen maken.

Stel dat jij je video liever wil kopen dan zelf maken, dan investeer je bv tussen de 0 en de 50 euro voor een video. Daarna zal hij op je kanaal een bedrag van 1500 euro kunnen opbrengen. 

Houd er rekening mee dat hier wat tijd overheen gaat. Dit gebeurt niet allemaal na een paar dagen, je moet écht wel consequent verder werken. 

De Cash Cow Academy is een geweldige online cursus die nog niet zo heel lang bestaat waardoor er nog heel veel potentieel is voor heel veel mensen die ermee aan de slag willen gaan. Het is op dit moment dus een zéér goede investering in je toekomst!

Geld verdienen met cash cow academy!

Ja zeker. Dat is de bedoeling van deze cursus. Dat jij geld gaat verdienen met een Cash Cow Kanaal. En dit hoeft allemaal niet moeilijk en ingewikkeld te zijn want je wordt door alle stappen heen geholpen.

Wat is de cursus Cash Cow Academy?

De Cash Cow Academy is een cursus waarbij je geld leert verdienen met een You Tube kanaal. En dit niet zomaar, nee dit zonder dat je zelf voor de camera moet gaan staan.

Als je You Tube opzet, dan heb je zeker al gezien dat mensen video’s maken en dan zelf in beeld komen om iets te vertellen of iets uit te leggen. Maar niet iedereen vindt dit even leuk.

In deze cursus leer je dus om video’s te maken zonder dat je zelf in beeld moet komen! Hoe je dit precies moet doen, krijg je in deze cursus aangeleerd!

Zo zal je op een passieve manier inkomsten kunnen generen op een leuke manier! Want geld verdienen op een leuke manier is altijd fijn!

Wat is een een Cash Cow Youtube Kanaal?

Ik leg je graag nog even uit wat een Cash Cow Youtube Kanaal dan precies is, want dat is belangrijk om te weten wat je met deze cursus zal kunnen gaan realiseren.

Met een Cash Cow Youtube Kanaal krijg jij een kanaal waar je filmpjes zal gaan posten maar zonder zelf in beeld te moeten komen. Dat is een geweldig uitgangspunt voor de meeste mensen die wel willen verdienen maar niet noodzakelijk “in the picture” willen staan.

Je maakt je video’s zelf of je laat ze maken. Dat kan je altijd kiezen. Hoe passief wil je je inkomen hebben of maak je graag filmpjes, dan kan je het natuurlijk zelf doen!

Bij het maken van die filmpjes is het belangrijk om de juiste zoekwoorden te gebruiken en ervoor te zorgen dat ook het onderwerp van het filmpje goed is en mensen aanspreekt. Alle onderwerpen die je gebruikt, bestaan meestal al en dus vraagt het niet veel tijd. 

Je kan dit doen in alle verschillende niches: Video’s over geld verdienen, sport, auto’s, reizen, verzorgingsproducten, diëten… Het kan allemaal.

Je breidt je kanaal zo dagelijks uit, met meer en meer filmpjes en zo zal je na een tijdje een passief inkomen kunnen gaan verdienen. 

Wie is de maker van de cursus?

Jelline BrandsDe maker van deze cursus is Jelline Brands. Zij is een jonge vrouw die sinds 2020 gestart is met het opzetten van meerdere Cash Cow Channels.

Zodra ze merkte hoe alles in elkaar zat en dat ze er veel geld mee kon verdienen, is ze gestopt met studeren en werken.

Ze heeft zich volledig toegewijd aan het maken van deze Channels en alle informatie te bundelen. Hieruit is dan de Cash Cow Academy ontstaan. 

In deze Academy krijg jij alle informatie die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met het maken van YouTube video’s. Je krijgt alle bewezen technieken die werken en geld genereren. 

Hierdoor kan je alle fouten overslaan en gewoon dadelijk beginnen met de juiste manier van werken. Dat is altijd een topidee: je vermijdt zo veel frustratie en je verspilt geen uren kostbare tijd aan dingen die een ander reeds weet.

Door die kennis van iemand anders te kopen en te gebruiken, schiet je jezelf naar boven op de ladder. Daar kan je dan dadelijk met de essentie aan de slag gaan. 

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Belangrijk om te weten is voor wie een cursus gemaakt wordt en voor wie deze bedoeld is. Als je dit niet duidelijk uitstippelt zal je uiteindelijk veel teleurgestelde klanten krijgen en dat is ook niet de bedoeling.

Daarom is het een goed idee deze puntjes even te overlopen zodat je zeker weet dat je de juiste cursus aankoopt. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die:

 • Passief online geld wil verdienen.
 • Iedereen die interesse heeft in YouTube en geld verdienen.
 • Zin heeft om ondernemer te worden en te zijn.
 • Het beu is voor iemand anders te werken.
 • Die zijn maandelijkse wedde wil opschalen.
 • Die nood heeft aan iets nieuws en anders.
 • Die leergierig is en doorzettingsvermogen aan de dag kan leggen.
 • Die bereid is te investeren in zichzelf en in staat is om consistentie aan de dag te leggen. 

Ben je iemand die voldoet aan deze eigenschappen? Ben je op zoek naar passief geld verdienen? En ben je gefascineerd door YouTube en wil je daar graag mee starten? Dan kan deze cursus je dat allemaal leren! 

Wat leer ik in deze cursus?

In deze cursus zal je leren hoe je een YouTube Kanaal maakt en kan laten groeien. Op die manier zal je inkomsten gaan verdienen. 

De video’s hoef je helemaal niet zelf op te nemen en je hoeft ook helemaal niet zelf in beeld te komen. Je hebt geen technische vaardigheden nodig en ook geen ervaring. Je krijgt alles aangeleerd via de cursus.

Het is een stap voor stap programma waar je alles één voor één krijgt aangeboden en zo aan de slag kan gaan.

Wil je graag geld verdienen met een YouTube Kanaal en er verder zelf niet al te veel moeten mee doen, dan is deze cursus ongetwijfeld iets voor jou. Lees dus zeker verder in deze review!

Nee! Ik wil direct de Cash Cow Academy bekijken! Breng me naar de goedkoopste prijs!>>>

Hoe ziet de cursus eruit en wat is de inhoud van de cursus! 

En dan één van de belangrijkste onderdelen. Wil je de Cash Cow Academy kopen? Dan is het een goed idee dat je onze Cash Cow Academy Review leest. Zo weet je wat je allemaal gaat krijgen. 

Ik kan je alvast vertellen dat dat best heel veel is en dat je dus wel even zoet bent met alle informatie door te nemen. Dit is goed nieuws! Want zo zal je alle informatie krijgen die je nodig hebt om écht succesvol te kunnen worden. 

Dit zijn de 14 verschillende modules die je zal krijgen als je de Cash Cow Academy gaat kopen:

Je krijgt 14 modules, 55 lessen en 5 bijlagen! Kijk zeker ook naar ons filmpje waarin ik alles even laat zien: zo zie je dadelijk dat het écht is!

1.De Introductie

Hier krijg je drie lessen in deze module:

   • Cash Cow Academy Introductie.
   • You Tube Cash Cow Channels introductie.
   • Lid worden van de exclusieve Facebook Community.
2. Een winstgevende nichemarkt kiezen.

In deze tweede module krijg je 5 verschillende lessen. Dit zijn ze:

   • De 30 best betaalde nichemarkten.
   • Kies de ideale nichemarkt voor jou.
   • Specifieke nichemarkt kiezen
   • Geheime best betaalde nichemarkt.
   • Ken je doelgroep.
3. You Tube Kanaal opzetten

In deze module krijg je maar 1 les. Eéntje die je alles vertelt over het opzetten van je YouTube kanaal.

Dit is een belangrijke les. Op deze manier zal je al snel je kanaal kunnen starten en zonder dit kanaal kan je natuurlijk niet verder, dus dit is wel belangrijk.

4.Basisprincipes voor het maken van content.

Dit is de vierde module waar we kunnen mee gaan werken. Dit zijn de lessen die je krijgt in deze module:

   • Basisbenodigdheden
   • Onderwerpen voor filmpjes bedenken
   • You Tube video’s maken
   • Thumbnails maken
   • Kwaliteit of kwantiteit
5. You Tube video’s optimaliseren en publiceren.

In deze vijfde module gaan we de video’ s beter maken en leren hoe we ze kunnen publiceren.

   • You Tube video’s optimaliseren en publiceren.
   • Meteen hoog eindigen in de zoekresultaten.
   • Gevorderde zoekmachine optimalisatie.
6. YouTube Automatisatie

We krijgen in deze module 7 lessen. Deze lessen zijn bedoeld om alles een beetje automatisch te laten verlopen. Hierdoor zal je echt op een passieve manier geld kunnen verdienen. 

   • Alles zelf doen of uitbesteden?
   • Tekstschrijver inhuren en instructies geven.
   • Stemacteur inhuren en instructies geven.
   • Video editor inhuren en instructies geven.
   • Thumbnail specialist inhuren en instructies geven.
   • Compleet team inhuren en instructies geven.
   • Team systematiseren en inhuren.

In deze module leer je dus om alles uit handen te geven en professionele mensen in dienst nemen om aan de slag te gaan met deze opdrachten.

Ben jij zelf in staat om bepaalde dingen te doen en doe je dat graag, dan kan je altijd beslissen om het zelf te doen. Dan kost het je minder investering, maar wel meer tijd.

7. Geld verdienen met YouTube

In deze module krijgen jullie 8 nieuwe lessen die je verschillende manieren zullen aanbrengen om nog extra geld te kunnen verdienen met YouTube. Dit is een heel fijn hoofdstuk. 

Het geeft je echt zin om ermee te starten en ook echt het gevoel dat je verder kan en de mogelijkheid krijgt om veel geld te verdienen.

   • Toelating tot het YouTube partnerprogramma.
   • YouTube kanaal koppelen aan Google Adsense.
   • Samenwerken met een netwerk.
   • YouTube Kanaal kopen.
   • Advertentiestrategie.
   • Samenwerken met merken en bedrijven.
   • Affiliate marketing.
   • Dropshipping.
8. De vijf belangrijkste factoren: succesvolle YouTube-kanalen

In deze module krijg je de vijf belangrijkste factoren die ervoor zorgen dat je een succesvol kanaal zal krijgen. Denk eraan dat dit ook écht belangrijk is. Het is niet voor niets, dat iedereen vraagt zich te abonneren en “likes” te geven op video’s!

   • Kijkersloyaliteit.
   • Klikfrequentie.
   • Kijker sessietijd.
   • De gouden Combinatie.
   • De 80/20 regel.
9.De magische formule voor een virale YouTube-video

In deze module zal je belangrijke informatie aangereikt worden om een goed verdienend YouTube Kanaal te kunnen opstarten. Je krijgt 4 lessen:

   • Technieken om ideeën voor virale video’s te vinden.
   • Balans clickbait en goede kwaliteit.
   • De ADHD strategie.
   • Interactie met de kijkers.
10. De geheimen om snel te groeien

Als je met deze cursus start dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk groeien. Hoe sneller je groeit, hoe sneller je geld zal gaan verdienen.

   • Actuele en populaire content.
   • Actief reacties plaatsen.
   • Zorg dat mensen abonneren.
   • Community tabblad.
   • Eindschermen.
11. Gegevens analyseren

In deze module leer je je statistieken analyseren. Niet altijd de fijnste bezigheid maar wel degene die je veel informatie geeft over je zaak en de evolutie. Door dit met regelmaat te doen, ben je in staat je zaak sneller te laten groeien. 

   • Klikfrequentie analyseren.
   • Kijkersloyaliteit analyseren.
12. Opschalen

Goed, dan ben je nu bezig met een YouTube Kanaal en dan heb je hopelijk ook al wat groei gezien en dan krijg je natuurlijk de grote droom om meerdere kanalen te beheren zodat je ook meer inkomsten kan genereren.

   • Meerdere YouTube Kanalen beheren.
   • Gids voor het selecteren van niche markten voor meerdere kanalen.
13. De grootste problemen voor Cash Cow Channels opgelost.
   • Toelating tot het YouTube PartnerProgramma met een compilatiekanaal.
   • Auteursrechtschending voorkomen en oplossen.
   • Beperkte advertenties.
   • Lijst van woorden die de kosten per mijl verlagen.
14. Langetermijnvisie

In de laatste module krijg je nog 1 belangrijke les. 

   • De regel van 33.

Zodra je deze doorgenomen hebt, heb je de hele cursussen doorgenomen en zou je nu succesvol aan de slag moeten kunnen gaan met het opstarten van een YouTube Kanaal. 

Ben je hiermee klaar, vergeet dan zeker niet een kijkje te nemen bij alle bonussen. Ook deze zijn meer dan de moeite waard. 

Bonussen. 

Was je al onder de indruk? Dat begrijp ik. Ik was het ook. En bovenop deze geweldige cursus krijg je ook nog een stel geweldige bonussen die absoluut de moeite waard zijn.

Dus mocht je twijfelen aan het feit of je de Cash Cow Academy wil kopen en of hij niet te duur voor je is, dan heb je hier ongetwijfeld je antwoord. Deze prijs is eerder laag dan hoog voor alle informatie die je krijgt. 

Bonus 1. Cash Cow Academy voor gevorderden.

In deze bonus krijg je 3 lessen aangeboden. Dit is voor gevorderden en zodra jij de hele cursus afgerond hebt, behoor jij natuurlijk ook tot deze categorie. 

   • Introductie.
   • You Tube Video’s optimaliseren en publiceren.
   • Geld verdienen met YouTube.
Bonus 2: YouTube kanaal promoten en laten groeien

In deze bonus die je volledig gratis bij de cursus krijgt, krijg je vier nieuwe lessen voorgeschoteld. Dit zijn de lessen:

   • Community-posts.
   • Stories.
   • Tik tok.
   • Instagram.

In deze module veel uitleg over hoe je jezelf zichtbaar kan maken en geld kan verdienen op andere sociale media kanalen. Een absolute kei goede bonus! 

Bonus 3: Content maken voor gevorderden

Dit is een bonus met opnieuw 5 lessen. Zoals je kan zien wordt er erg veel content aangeboden waar je super veel kan van leren en ook écht successen kan gaan behalen. 

   • Tekstschrijven voor gevorderden.
   • Voice-over voor gevorderden.
   • YouTube video’s maken voor gevorderden.
   • Thumbnails maken voor gevorderden.
   • Team systematiseren en organiseren voor gevorderden.
Bonus 4: Casestudie: van 0 naar 10.000 euro in 3 maanden. 

In deze module krijg je 4 lessen waarmee je jezelf de hoogte kan inschieten en zoveel mogelijk inkomsten kan gaan verdienen! 

   • Casestudie introductie.
   • Beginnen met YouTube Cash Cow Channels.
   • Geheime strategie.
   • Van 0 naar 10.000 euro per maand, in drie maanden tijd.
 
Bonus 5: De sleutel tot succes

In deze bonus krijg je de sleutel tot je succes. Succes maak je zelf en dit doe je met zelfontwikkeling en deze bonus kan je alvast de juiste weg opsturen. In deze drie lessen word je de juiste weg opgestuurd.

   • De sleutel tot succes.
   • Langetermijnvisie.
   • Falen is een illusie.
Bonus 6: Groepscoaching

In bonus 6 krijg je ook drie lessen. Deze zien er als volgt uit. 

   • Introductie
   • Schema groepscoaching
   • Opgenomen herhalingen

Alles wat opgenomen wordt, kan je nadien nog even terug bekijken. Dat is een fijn gevoel. We zijn allemaal druk bezette mensen en een herhaling kunnen terugzien op een rustig moment kan heel welkom zijn.

Bonus 7: Module financieën

De laatste bonus is die van de financiën. Niet altijd een even leuk onderwerp, toch niet als het over de administratie gaat, maar ook dit is een luik dat we moeten bekijken. 

Ikzelf ben erg blij dat dit erbij steekt, want ik ken niets of weinig van deze zaken. Iemand die me alles uitlegt dat vind ik wel zo fijn. Je krijgt hier één les.

   • Finance Ray

Zo, dit waren alle bonussen die je er zomaar gratis bijkrijgt, maar super veel waard zijn. Niet alleen financieel maar ook echt zakelijk gezien om echt succes te kunnen halen met je YouTube Kanaal. 

Hoe meer informatie jij kan binnen nemen, hoe beter dat is. Een mens die leert, die groeit en zo zal je online business ook mee groeien!

Wow! Ik ben onder de indruk. Ik wil direct de Cash Cow Academy bekijken! 

 

Cash Cow Academy Review: Voordelen, nadelen.

Er is online geen enkele andere cursus te vinden die gebaseerd is op het opbouwen van Cash Cow Channels op You Tube om mensen zo een passief inkomen te garanderen.

Dit is een heel unieke cursus en een uniek verdienmodel. Het voordeel daarvan is dat de markt helemaal open ligt en dat je dus op deze manier échte vrijheid kan gaan kopen en de weg helemaal open ligt voor jou.

Voordelen!
 • Hoge verdiensten
 • Geen ervaring nodig: je krijgt alles aangeleerd in de cursus.
 • Geen (of zeer weinig) startkapitaal nodig.
 • Passief inkomen.
 • Weinig concurrentie.
 • Je werkt wanneer jij zin hebt.
 • Je kan een deel van het werk door anderen laten doen.
 • Geen gedoe met klantenservice. 
 • Dit is beschikbaar voor alle leeftijden.
 • Er moet niet geïnvesteerd worden in dure apparatuur.
 • Je kan werken waar je wil!
 • Je leert alles over YouTube en hoe het werkt.
 • Alle kennis en informatie over Cash Cow Channels.

Zoals je leest, is dit echt een heel fijne manier om geld te verdienen als je bereid bent om er eerst wat tijd en aandacht in te steken. Je bekijkt de cursus, stelt je vragen en gaat aan de slag. 

Binnen de kortste tijd kan jij een passief inkomen verdienen! Maar ga er dan ook écht mee aan de slag! 

nadelen!

Kort samengevat zijn dit alle nadelen van Cash Cow Academy:

 • Het grootste nadeel -voor de meeste mensen- zal dan wel de prijs zijn. Je krijgt deze cursus natuurlijk niet voor niets.
 • Als je geld wil verdienen met video’s op YouTube dan zal je kanaal een minimum aantal abonnees én views moeten hebben. Dan pas kan je toegelaten worden tot het partnerprogramma van YouTube. Hiervoor moet je dus ook hard werken en veel video’s plaatsen en viraal laten gaan. Hier moet je dan ook voor werken en doorzettingsvermogen hebben. Dat lukt niet altijd voor iedereen.

Ervaringen van anderen.

foto rens student cash cow academyAls je op zoek gaat naar ervaringen van anderen of andere reviews over dit product dan merk je al snel dat er niet zo veel te vinden is. De cursus is nog vrij nieuw en net gelanceerd. 

Er zijn dus nog maar een beperkt aantal mensen mee aan de slag gegaan en er zijn nog niet veel reviews gemaakt. Best vreemd voor een dergelijke goed product waar je echt op een eerder makkelijke manier geld mee kan verdienen.

De reacties die we vinden zijn allemaal positief. Mensen zijn dus enthousiast over deze manier van werken, over de cursus en over alle support die er te krijgen is. 

Cash Cow Academy Review: Ervaringen: Onze Ervaring.

Wij hebben er wel ervaring mee en hebben het product in ons bezit. Deze review staat dus vol met belangrijk interessante informatie en je kan ook ons filmpje bekijken waar je al een kleine preview krijgt. 

De informatie die je hier in deze review terugvindt is dus gebaseerd op de aanschaf van de cursus. We hebben hem helemaal doorgenomen en zijn ermee aan de slag gegaan.

 • Als eerste kan ik je al vertellen dat er snel en efficiënt contact was met Jelline. Ik kreeg snel een antwoord op mijn vraag en kreeg ook dadelijk alle informatie die er ter beschikking was om de best mogelijke review te schrijven. Dat is super fijn!
 • Daarna werd ik dadelijk in de Whatsapp groep geplaatst. Dit is een groep waar alle mensen inzitten die meewerken met de Cash Cow Academy. Hierin wordt 7 dagen op 7 en 24 op 24 informatie gedeeld die belangrijk is. Heb je vragen dan kan je die hier stellen en krijg je quasi direct een antwoord. 
 • Daarna kreeg ik toegang tot de cursus. Deze ziet er netjes uit, niet te overweldigend en is makkelijk ingedeeld zodat hij vlot te volgen is. 
 • Als ik iets niet begreep van de cursus, dan kon ik dat makkelijk vragen en kreeg ik snel een duidelijk antwoord. 
 • De cursus nam mij stap per stap mee doorheen de informatie en ik kon elk filmpje opnieuw kijken als ik ergens moeite mee had. 
 • De filmpjes zijn kort en krachtig. Ze duren gemiddeld een 5 minuten. Je krijgt wat je nodig hebt en er is geen oeverloos gezwam.
Kortom: Onze Ervaring

Ik was wel blij met deze cursus. Het heeft me inzichten gegeven die ik niet had en ik zie nu beter hoe een verdienmodel achter een YouTube Kanaal echt werkt.

Het fijne is dat ik er nu ook écht mee aan de slag kan gaan, als ik dat zou willen en dan ik op deze manier ook een passief inkomen kan gaan opbouwen. Ik hoef zelf niets meer uit te zoeken: alles wordt me voorgedaan: ik moet alleen copy pasten!

Ik heb zelf met deze site ook een YouTube kanaal waar al mijn filmpjes op verschijnen en het is niet makkelijk om veel volgers of likes te genereren als je er niet veel van kent. 

Mijn ervaring is op alle mogelijke vlakken top. Vraag je me toch een puntje van kritiek dan deel ik dit met plezier, want ik vind het belangrijk dat je weet waar je aan begint. 

Puntje van Kritiek

Ieder mens is anders, laat ik dat al melden voor je mijn puntjes van kritiek leest. Wat ik dus vervelend vind, hoef jij niet vervelend te vinden. 

 • Ik stoorde me aan het binnenkomen van de whatsapp berichten. Dit was soms erg veel. Dan was ik aan het werk of probeerde iets te lezen en dan kreeg ik een constant gerinkel te horen. Dit is natuurlijk snel op te lossen door je telefoon stil te zetten, maar toch..
 • De introductie filmpjes zijn filmpjes met veel sjieke wagens, zwembaden, champagne en succesvolle knappe mensen. Er wordt dus gedweept met veel geld. Een beetje een verkoopsding want dit wil natuurlijk iedereen bereiken. Alleen ik hou er niet van: voor mij is dit soort introductie eerder een afknapper.
 • De filmpjes worden ingesproken door een professionele Nederlandse stem. Daar is niks mis mee, maar ik vind het veel fijner om echte mensen te horen praten dan het geaffecteerde stemgeluid dat hier op de filmpjes zat.

Zoals je kan lezen, zijn dit mijn persoonlijke punten van kritiek. Ik zou het zo niet doen, maar dat is dan mijn issue. En het zijn natuurlijke puntjes waar je ook doorheen kan prikken. 

Zolang de cursus doet wat hij belooft dan is dit helemaal prima. En dat doet de cursus: de cursus geeft je alles wat je nodig hebt om succesvol geld te verdienen met YouTube!

cash cow academy

Wat kost de cursus?

En dan komen we aan het punt dat we willen weten: hoeveel deze cursus dan precies kost. Want een dergelijke uitgebreide cursus die zoveel opportuniteit aanbiedt, krijg je niet voor een aantal euro’s. 

Als je zelf wil groeien, moet je altijd bereid zijn te investeren. Dat is hier niet anders. En op basis van de hoeveelheid informatie die je krijgt en die je zelf ook kan zien in deze review en mijn filmpje, is deze prijs méér dan schappelijk. 

Ze vragen voor al deze informatie een éénmalig bedrag van 997 euro (excl. btw) Maar er zijn verschillende opties. Ik leg ze even voor je uit. Wil je niet dadelijk het volledige bedrag betalen, dan kan je dit ook spreiden:

 • Eénmalig 997 euro.
 • Driemaandelijks 397 euro.
 • Zesmaandelijks 247 euro.

Denk eraan dat je hier nog wel de BTW moet bijrekenen. Maar deze is ook aftrekbaar, dus dat moet je zelf even bekijken. 

Als je goed uitrekent, merk je dat het voordeliger is om dadelijk het hele bedrag te betalen, maar wil je graag starten en heb je het bedrag niet zomaar liggen, dan kan je kiezen voor betalen in schijven.

Is “Cash Cow Academy” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Dit programma is veel meer waard dan de 997 euro die ervoor gevraagd wordt. De informatie is immens en als je hier écht de tijd voor neemt om ermee aan de slag te gaan, dan kan je hier ook écht veel geld mee verdienen.

De Cash Cow Academy is zijn geld waard op voorwaarde dat jij de moeite doet om ermee te werken. Als je het programma aankoopt en je laat het gewoon staan, dan zal je uiteraard niets verdienen.

Geld Verdienen met YouTube? Kan dat?

Ja zeker dat kan. Maar het gaat niet makkelijk en je moet er veel geduld voor hebben. Of je gaat aan de slag met Cash Cow Channels die ervoor zorgen dat je sneller resultaat kan halen. 

Doordat je overal doorheen gestuurd wordt en je zo alle juiste informatie krijgt, zal het proces veel makkelijker worden. Wil je niet starten, dan geef ik je toch graag even deze tips mee.

Geld Verdienen met YouTube waar moet je aan denken?

Wil je starten met geld verdienen met YouTube denk dan hieraan:

 • Dit gaat niet vanzelf. 
 • Als je start van nul moet je goed weten, wat je plan is.
 • Consistentie is Key! 
 • Blijf gemotiveerd.
 • Zorg voor een goede niche. 
 • Neem je tijd. 
 • Je hebt likes en viewers nodig: veel! 
 • Ga ervoor of doe het niet.
Geld verdienen met YouTube in 2021

In deze moderne tijden kan je geld verdienen met alles, maar zoals met alles moet je er ook gewoon tijd en energie insteken. Niets komt gratis en dat is gewoon zo voor alles. 

Wil je met YouTube geld gaan verdienen dan kan dat zeker. Zorg ervoor dat je gemotiveerd bent en dat je niet opgeeft na een week. Dan raak je natuurlijk nergens. 

Wil je dit écht gewoon écht graag doen, dan raad ik je de Cash Cow Academy absoluut aan. Neem alle video’s door, neem er je tijd voor en stel vragen als je die hebt. 

En ga dan als een speer aan de slag en wees geduldig! Blijf content verzamelen, blijf werken en alles beter maken en op een mooie dag zal je zien dat je geld aan het verdienen bent met YouTube in 2021!

Conclusie: Cash Cow Academy Review.

cash cow academyDit was onze Cash Cow Academy Review met een uitgebreid filmpje en alle topics die we graag aan bod hebben laten komen.

Op deze manier weet jij alles over deze cursus en weet je ook wat je mag en kan verwachten. 

Vind je de prijs te duur, dan kan ik je zeggen dat de meeste trainingen rond deze prijs zitten en dat -als je de cursus helemaal volgt- helemaal niet zo duur uitkomt. Integendeel. 

Een mens moet investeren in zichzelf en de ene keer is dat een zware teleurstelling en de andere keer is dat een succesverhaal, maar onthoud dat iedereen moet investeren om te kunnen groeien.

 Ik ben overtuigd en ik ga ervoor! 

Extra Tips! 

YouTube niets voor jou en wil je liever op een andere manier online geld verdienen? Dat kan zeker. Er zijn immers verschillende manieren waarop je geld kan verdienen. 

 1. Bol Masterclass.
 2. Affiliate Marketing met Life Domination.
 3. Bnb Verhuurcursus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *