BNB Verhuur Cursus! REVIEW! Geld verdienen met vastgoed! Iedereen kan dit!

Vandaag een heel speciale review. De Bnb Verhuur Cursus Review. Denk jij eraan om de BNB Verhuur Cursus te kopen? Goed idee, lees dan zeker verder!

Deze cursus is speciaal. In ieder geval is deze review specialer dan de anderen want als we denken aan geld verdienen, dan denken we al snel aan allerlei verschillende dingen, bijvoorbeeld:

Het kan allemaal en als het je interesseert, ga dan zeker een kijkje nemen! Maar er zijn dus ook nog andere manieren om geld te verdienen op een passieve manier!

bnb verhuur cursusBenieuwd? Lees dan zeker verder in deze review, want ik vertel je vandaag meer over de Bnb Verhuur Cursus Kopen. En in deze Bnb Verhuur Cursus Review zal je ook een filmpje terugvinden over wat je allemaal krijgt, dus lees en kijk zeker verder.

Als je deze website “Reviewslezen.nl” een beetje kent, dan weet je dat wij altijd eerlijk onze mening geven. We laten mensen testen en we testen zelf en we gaan op zoek naar de mening van anderen.

Zo kunnen we een review schrijven die gebaseerd is op feiten en die onze lezers de juiste informatie kan verschaffen zodat jij weet of je iets moet aankopen of niet.

Ja! Ik wil dadelijk de BNB Verhuur Cursus Bekijken!>>>

BNB Verhuur Cursus Kopen: Wat is het?

Deze cursus is een cursus die je helpt met het aankopen en verhuren van vastgoed. Wat voor woningen dan precies? Wel de nadruk ligt in deze cursus op het aankopen van vakantiewoningen.

Er is altijd veel vraag naar vakantiewoningen en de verhuur ervan kan een erg lucratieve business worden. Met deze cursus krijg je een stappenplan van begin tot einde om zo een vakantiewoning te gaan verhuren.

Je leert alles wat daarbij komt kijken en wat je nodig hebt om ermee aan de slag te gaan. Als je de BNB Verhuur Cursus gaat kopen dan krijg je een cursus die super goed in elkaar zit. Het is echt een geweldig stappenplan om zelf huizen te gaan verhuren en zo een passief inkomen te gaan verdienen.

Heel veel mensen willen tijdens de vakantie een huisje huren in het buitenland, waar de zon schijnt of een huisje huren Ardennen of een huisje huren aan zee. Als je dit op een slimme manier doet, dan ben je vaak goedkoper op vakantie.

Wie zijn de makers van deze cursus?

In de Bnb Verhuur Cursus Review vertellen we je ook graag wie deze cursus gemaakt heeft. Het is altijd fijn te weten wie de mensen zijn achter een bepaald concept.

In dit geval zijn het Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma. Dit zijn de makers van deze Bnb Verhuur Cursus. Beide mensen zijn met naam en toenaam te vinden op het internet en er wordt dus niet geheimzinnig gedaan over wie deze mensen zijn.

bnb verhuur

Als we hierin vertrouwen hebben, kunnen we ook verder gaan kijken naar het product dat ze aanbieden. Nikki en Priscilla hebben zelf vakantiewoningen die ze verhuren en waar ze veel geld mee verdienen en zo de luxe hebben van vrijheid.

Een luxe die iedereen wel graag wil. De idee van jaren te moeten werken voor iemand anders, is echt niet meer van deze tijd. Maar kunnen we dan veel geld verdienen met vastgoed? 

Dat vertellen we verder in deze Bnb Verhuur Cursus Review en dan zal je zien dat je geld kan verdienen door vastgoed. Kan je veel geld verdienen met vastgoed? Ja, zeker wel. Werk je in en je wordt de beste!

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die geld willen verdienen door vastgoed. En op deze manier zichzelf vrijheid willen kopen waardoor ze meer kunnen genieten van het leven.

We leven maar één keer, dat is zo, maar als je dat leven moet besteden aan dingen doen die je niet graag doet, alleen maar omdat de rekeningen betaald moeten worden, dan is er ook niet veel aan.

Meer en meer mensen zijn dus op zoek naar een andere manier van geld verdienen. Een passieve manier van geld verdienen. Een passief inkomen opbouwen. Dat kan op verschillende manieren. Maar zeker kan je ook geld verdienen door vastgoed!

Deze cursus is geschikt voor volgende mensen:

 • Je bent al bezig met vastgoed of het interesseert je enorm!
 • Je hebt een mooie spaarpotje staan dat je wil laten opbrengen: geld wordt nog meer geld principe.
 • Genieten van je vrijheid, heb je altijd graag willen doen.
 • Je wil stoppen met werken voor iemand anders.
 • Op zoek naar een carrière switch?
 • Passief online geld verdienen is je natte droom!
 • Zelf kiezen wanneer en hoe je werkt.
 • Plezier hebben in het leven en in je werk, elke dag, 7/7, 24/24.

Denk eraan dat je om te starten met dit project wel een startkapitaal nodig hebt. Dat kunnen je spaarcenten zijn, een erfenis die je net ontvangen hebt, of de meerwaarde bij de verkoop van je huis. Maar je kan ook gaan beleggen en zo je spaarcenten verhogen.

Dan kan je met die centen weer starten in het aankopen en verhuren van vakantiewoningen. Er zijn altijd opties. Het enige wat je moet doen is starten! Starten kan je met het volgen van het webinar!

Ja! Ik wil me inschrijven voor het gratis webinar!>>>

BNB Verhuur Cursus kopen? Wat leer ik?

In deze Bnb Verhuur Cursus leer je ontzettend veel. Ik was zelf erg verbaasd over hoe uitgebreid deze cursus eigenlijk is. Je wordt hier echt bij de hand genomen en alle stappen worden één voor één uitgelegd.

Met deze cursus leer je een passief inkomen opbouwen door geld te verdienen door vastgoed. Vaak is vastgoed alleen bestemd voor de elite, maar met deze cursus die speciaal gemaakt is voor iedereen, kan jij dus ook een passief inkomen opbouwen.

In deze cursus zal je alle tools krijgen om een succesvolle business uit te bouwen, maar het is natuurlijk wel aan jou om de handen uit de mouwen te steken. Alleen jij bent verantwoordelijk voor jezelf, dus jij moet zelf beslissen om hiermee aan de slag te gaan.

Welke belofte worden er gedaan?

Geen! Integendeel zelfs. En dat is maar goed ook. Heel vaak zie je beloftes die mensen niet kunnen waarmaken. Bedenk je dan maar even bv :

 • Op 1 maand tijd naar een passief inkomen.
 • 10 kilo verliezen op 3 weken.
 • Snel rijk met deze cursus.

Zo zijn er wel duizenden claims die meestal alleen gebaseerd zijn op snel verkopen en veel geld verdienen voor de eigenaar van het product maar zeker niet noodzakelijk voor de koper van het product.

Nikki en Priscilla zetten dit op de website:

“Wij geloven niet in “Get-Rich-Quick” schemes. Wij geloven in hard werken, waarde toevoegen en anderen helpen. Dit is dan ook waarvoor onze training ontworpen is. Wij maken geen claims of garanties dat jij geld zult verdienen met onze ideeën, informatie en documenten, programma’s of strategieën. We kennen jou niet en daarnaast zijn de resultaten die jij in jouw leven behaalt jouw volledige verantwoordelijkheid. Mee eens?”

Hierdoor zijn ze erg duidelijk in het feit dat een cursus alleen maar werkt als de deelnemer ook de moeite doet om te werken en ervaring op te doen. Doe je  niets of verwacht je dat dingen in je schoot terecht komen, dan schiet je mis!

Hoe ziet de cursus eruit en wat is de inhoud van de cursus?

Goed, dan wordt het tijd te vertellen hoe de cursus eruit ziet en wat je gaat krijgen als je deze BNB verhuur cursus gaat kopen.

Eerst betaal je de cursus en daarna krijg je dadelijk toegang tot de cursus. Dit gaat via een persoonlijke dashboard van de Bnb Verhuur Cursus. Op dit dashboard kan je dan de verschillende modules gaan volgen.

Je kan dit doen op je eigen tempo en wanneer het jou het beste past. Je kan hier ook vragen stellen en er is veel interactie met andere leden.

Deze cursus is heel uitgebreid. Zoals ik reeds zei, krijg je hier werkelijk alles wat je moet weten, van het kleinste detail tot de grote rode lijnen.

Dit zijn de verschillende modules die je zal krijgen. Elke module is onderverdeeld in verschillende lessen.

 1. Mindset en persoonlijke ontwikkeling : 11 lessen
 2. Hoe te starten met Bnb verhuur: 12 lessen
 3. Achter de schermen bij Beachhouse rentals: 12 lessen
 4. Voorbereiden van de woning: 6 lessen
 5. Platform inrichten: 9 lessen
 6. Woning gereed maken: 5 lessen
 7. Verhuren: 16 lessen
 8. Verschillende platformen: 9 lessen
 9. Tips & tricks: 13 lessen
 10. BNB verhuur cursus documenten: 20 lessen
 11. Casestudies: 2 lessen
 12. Minicursus BNB verhuur: 13 lessen
 13. Out of the box: 1 les
 14. Marktonderzoek buitenland: 4 lessen

De cursus is dus erg uitgebreid en helder in elkaar gestoken. Alles is overzichtelijk en duidelijk herkenbaar.  Per module staat ook netjes aangegeven waar elke module over gaat, zodat je steeds snel terug kan grijpen naar een specifiek onderwerp.

Alle lessen sluiten netjes op elkaar aan. Door veel informatie in video’s te steken, is dit makkelijker te bekijken en te onthouden waardoor je sneller en efficiënter zelf aan het werk kan gaan. 

Onze ervaring & ervaringen van anderen.

Zoals bij elke review gaan we altijd kijken wat mensen ervan vinden. Dat doen we ook met deze cursus. We bekeken hem zelf en doorlopen alle modules die we kunnen bekijken.

We merken op dat als je dit goed wil doen, dat je dan ook echt de tijd moet nemen om de cursus te doorlopen. En notities maken, dat heb ik ook gedaan, zodat ik alle belangrijke punten altijd bij me heb.

 • Ik vond de cursus helder en duidelijk.
 • Ik kreeg structuur waar ik erg van houd.
 • Het was voor mij erg duidelijk wat er van mij verwacht werd en wat ik moet doen of waar ik rekening moet mee gaan houden.
 • De rollenspellen in de video’s waren heel leerrijk.
 • De video’s zijn van goede kwaliteit (af en toe zit er een minder goed exemplaar tussen).
 • De uitleg, de inhoud, alle informatie is helder en duidelijk en voor iedereen te begrijpen.

Conclusie: Als je een mooi spaarpotje hebt, geld dat je kan missen, dan zou ik er dadelijk mee starten. Je zal je centen zien groeien en jezelf een financieel onafhankelijke toestand zien opbouwen. Vrijheid, doen wat je wil doen, is het mooiste dat een mens kan bezitten in zijn leven. 

Mening van anderen.

Op de facebook pagina kan je reviews terugvinden en berichten van klanten. Nog niet heel veel, de cursus is nog fris en vers, en wordt stilletjes aan door meer mensen opgepikt.

De opmerkingen van anderen die ik heb teruggevonden waren erg positief. Het verbaast me eerlijk gezegd niets. Zodra je de BNB Verhuur cursus aankoopt, voel je ook dadelijk een positieve vibe omdat je voelt dat je iets echt waardevols hebt aangekocht.

Bonussen.

De cursus is zo uitgebreid en tot in detail uitgewerkt dat een mens niet zou mogen vragen achter bonussen. Je denkt er zelfs niet aan, en je bent er niet naar op zoek.

Maar je krijgt ze wel. Ongelooflijk maar bij deze cursus krijg je ook nog eens 7 bonussen en 2 leuke extra’s. Ik som ze graag even voor je op:

 • Elke maandag live call met Nikki en Priscilla. Hier worden interessante dingen besproken waar je vragen kan stellen en er ervaringen worden uitgewisseld. Een makkelijke manier om snel dingen te leren en bepaalde fouten nooit te maken. Live calls zijn achteraf terug te kijken!
 • Op het dashboard staan heel veel interessante interviews met grote mensen die veel geld verdienen met vastgoed. Dankzij deze interviews leer je van de beste! Deze zijn echt heel inspirerend!
 • E-mail templates in verschillende talen. Zo heb je altijd voorbeelden bij de hand die je kan gebruiken om te communiceren.
 • Expat Module.
 • Short stay business module.
 • Corona Strijdplan: niet onbelangrijk!
 • Exclusieve casestudies hoe je woningen aankoopt.
 • Hoe leef ik hypotheek en huurvrij de rest van mijn leven?
 • Kan en mag ik Bnb verhuren in mijn dorp of stad?

Ja! Ik wil me inschrijven voor het gratis webinar!>>>

Wat kost de cursus?

De BNB Verhuur Cursus Kopen? Tijd om te kijken wat deze cursus zal kosten want veel geld verdienen met vastgoed dat willen we allemaal maar is dat ook mogelijk met deze Bnb Verhuur Cursus en hoeveel moet ik er dan voor betalen?

Makkelijk. Deze cursus kost je 1197 euro. Dit lijkt in eerste instantie een mooi bedrag, zeker als je hier hard moet voor werken maar ik kan persoonlijk zeggen dat dit bedrag peanuts is voor wat je er allemaal voor terugkrijgt.

Zowel in materiaal, studiemateriaal om jezelf te verrijken en dingen aan te leren, als in praktijk. Want eens je in de praktijk staat, zal je de huurgelden zien binnenstromen en kan jij elke maand makkelijk 1000 euro verdienen met de verhuur van je vastgoed.

Garantie?

Zeker! Nikki en Priscilla bieden een 100%tevreden zijn garantie aan. Ben je dus niet tevreden dan krijg je gewoon je geld terug. Hierdoor loop je dus geen enkel risico, integendeel.

Het lijkt me straf dat de cursus niet zou voldoen en dat mensen niet tevreden zouden zijn. Met alles wat ik gezien en geleerd heb, zou ik het geld niet durven terugvragen. Deze 1197 euro is echt een klein bedrag voor wat de toekomst jou te bieden heeft.

Wat zijn de resultaten als je met dit programma werkt?

Als je met deze cursus aan de slag gaat dan zal je leren hoe je jezelf kan opwerken in de vastgoed business. En niets dat zo veel geld verdient als vastgoed.

Als je hier in ons land als vastgoedmakelaar aan de slag gaat, dan kan je heel mooie commissies opstrijken. Dat gaat niet over honderden euro’s maar wel over duizenden per huis.

Door zelf te investeren in bakstenen en deze dan te verhuren, zal je erg mooie winsten kunnen generen waar je na een tijdje misschien wel kan van leven. Je kiest dan zelf hoe je in het leven staat.

Door niet afhankelijk te zijn van anderen, een baas of dingen die “moeten”, kan je voor jezelf zorgen en in je eigen onderhoud voorzien en er is geen grotere vrijheid dan dat.

Is “Bnb Verhuur Cursus Kopen” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Ja, zeker. Deze cursus is de moeite waard en je krijgt alles wat je nodig hebt om succesvol te worden en veel geld te verdienen door vastgoed.

Ik ben nog nooit een dergelijke cursus tegengekomen en ik was prettig verrast door dit gulle en informatieve aanbod. Het is ook zodanig opgesteld dat iedereen ermee aan de slag kan gaan.

Je hebt geen diploma’s nodig, je moet geen studies gevolgd hebben, nee, iedereen kan op deze manier een inkomen opbouwen en een nieuwe weg inslaan in zijn leven.

Ben jij op zoek naar een ander leven? Naar meer rust, tijd, vrijheid en werken voor jezelf? Zegt reizen jou iets, huizen en mooie vakantiewoningen? Dan is dit absoluut iets voor jou!

Conclusie: Bnb Verhuur Cursus Review.

Als je écht graag een passief inkomen wil opbouwen, en geld wil verdienen op een manier waar jij je goed bij voelt, dan is het kopen en verhuren van vastgoed een erg goed idee.

Iedereen moet wonen en mensen moeten altijd ontspannen. Door aan de slag te gaan met geld verdienen door vastgoed, kan je dit zeker realiseren.

Deze cursus is gemaakt door twee mensen die zelf hun eigen ervaring hebben kunnen opbouwen en die gebruikt hebben om nu andere mensen verder te helpen. Absoluut super leuk om op die manier in het leven te staan.

bnb verhuur cursus

Hun business bleef en blijft ook overeind in tijden van Corona. Ze vertellen er hier ook alles over in hun video’s. Als je waarde biedt, dan blijf je altijd overeind en dan zal je nooit iets te kort komen.

Deze Bnb Verhuur Cursus is -wat ons betreft- een absolute topper waar je veel geld mee kan verdienen en zo een mooi passief inkomen kan mee opbouwen om daarna het leven te leiden dat jij zo graag wil.

Heb je geen spaarpotje om hiermee te starten? Kijk dan naar onderstaande tips om dit spaarpotje eerst op te bouwen. Dat kan op relatief korte tijd, zodat je snel aan je Bnb droom kan beginnen!

Wij wensen je alvast veel succes en als je vragen hebt, stuur ons dan een mailtje of een berichtje onderaan het artikel. We helpen je graag verder waar we kunnen!

Ja! Ik wil starten met de BNB Verhuur Cursus!>>>

Extra tips!

Geld verdienen en een spaarpotje opbouwen om zo je dromen te kunnen verwezenlijken? Kijk hier eens even. Het zijn stuk voor stuk cursussen die je verder helpen met het online geld verdienen en een passief inkomen!

 1. Crypto Masterclass.
 2. Bol Masterclass: Verkopen bij Bol.com
 3. De Affiliate Marketing Revolutie.
 4. SMMB Masterclass. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *