REVIEW: KOOKBOEK 50 Recepten In 30 Minuten! Is dit de moeite waard?

We zijn toe aan een nieuwe review vandaag. We bespreken het kookboek “50 Recepten In 30 Minuten”. Dit is een recepten kookboek en bevat allerlei recepten om slank en gezond te worden.

Zeker voor vrouwen in de overgang zijn deze recepten erg goed. Ze bevorderen het metabolisme en voorzien je lichaam van alle noodzakelijke voedingsstoffen.(bron)50 recepten in 30 minutenAls je wil vermageren of je bent in de overgang en je hebt last van allerlei fysieke ongemakken dan is het aan te raden om er een bewuste levensstijl op na te houden. (bron)

De dame die dit boek geschreven heeft, heeft een methode ontwikkeld om snel en gezond te kunnen afvallen die vooral op vrouwen gericht is. En ook specifiek voor vrouwen die al een beetje ouder zijn.

Na de overgang afvallen is niet zo makkelijk.  De overgang en voeding daar zijn vele vragen over. Daarom is het altijd handig er een boek bij te halen van iemand die weet waar ze over spreekt. 

Afvallen zonder sporten, dat kan zeker. Want afvallen dat is toch voor 85% voeding. Sporten doe je vaak omdat het je een actief en fijn gevoel geeft.

Vrouwen van boven de 50 sporten niet zo graag meer. Of het gaat niet zo makkelijk meer. Afvallen voor een 50 plus vrouw is dus niet makkelijk. 

In deze review zullen we dit boek uitgebreid bespreken, zodat jij weet wat je zal krijgen als je het boek aankoopt. Maar zo weet je al dat het recepten zijn die je na de overgang doen afvallen.

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Wat is het boek “50 Recepten In 30 Minuten”?

Het boek “50 Recepten In 30 Minuten” is een e-book vol met recepten. Deze recepten zijn gebaseerd op gezonde voeding en kan je in dertig minuten klaarmaken.

Het is een e-book dat je dadelijk online kan aankopen. Het leuke hiervan is dat je dadelijk aan de slag kan met de recepten. Zodra je betaald hebt, kan je het boek downloaden en gebruiken. 

Wil je het receptenboek “50 Recepten In 30 Minuten” kopen dan kan je dit dus enkel online doen. Gebruik mijn blauwe knoppen voor de goedkoopste prijs!

Wie heeft dit boek geschreven?

Ria KamelleDe schrijver van dit boek is Ria Kamelle. Ze heeft al een heleboel boeken geschreven die allemaal gaan over gezondheid, dieet, gezonde voeding en de overgang.

Ze is op het internet bekend omdat ze reeds twee boeken schreef voor vrouwen in de overgang.

Deze boeken zijn kwalitatief erg goed en bevatten uitstekende informatie. Denk maar aan : “Slank door de overgang”.

Ria maakt recepten die eenvoudig te maken zijn. Ze zijn makkelijk, gezond en ze zorgen voor een slanke lijn. In de recepten wordt ook rekening gehouden met het feit dat koken ook gewoon leuk moet zijn.

Voor wie is dit kookboek bedoeld?

Dit receptenboek “50 Recepten In 30 Minuten” is speciaal gemaakt voor vrouwen in de overgang. Als je in de overgang zit of je weet dat je die richting uitgaat, dan is het belangrijk om alert te zijn voor goede voeding.

De overgang kan zorgen voor veel fysieke ongemakken en je kan ook veel gewicht bijnemen. Om dat te voorkomen is het belangrijk dat je goed eet. De recepten van Ria Kamelle spelen hier op in.

Heb je last van klachten zoals vermoeidheid, eetbuiten, opvliegers, humeurigheid dan is het belangrijk dat je de stap neemt naar gezonde voeding. Wil je graag afvallen? Dan kan dit boek je ook verder helpen.

De recepten zullen jou veel energie geven maar verbranden ook overtollig vet. Na de overgang afvallen kan perfect met deze recepten. En zo zal je op een gezonde manier gewicht verliezen en zal dat gewicht er ook af blijven.

Wat leer ik in dit kookboek?

In dit boek leer je hoe je op een gezonde manier kan leven en eten. Maar dit boek brengt je net iets verder. Het is immers meer dan alleen maar een gezond receptenboek. Zo zijn er veel op de markt.

Dit dieet is anders dan andere diëten. Wat dit verschil is leg ik je graag even uit. In dit dieetboek moet je namelijk geen calorieën tellen. En je moet/mag ook geen maaltijden overslaan.

Dit boek helpt je verder met de overgang en afvallen. Je gaat een koolhydraatarme overgang tegemoet als je met dit boek start. 

Dit dieet zet je op het juiste pad zodat je niet hervalt in mogelijke crashdiëten of de nood om maaltijden over te slaan. Vaak grijpen mensen naar dergelijke oplossingen om snel gewicht te verliezen.

Het spreekt voor zich dat dit een ongezonde manier is van diëten.

50 recepten in 30 minuten

Hoe ziet dit boek eruit?

Het Receptenboek “50 Recepten In 30 Minuten” is een boek dat speciaal gemaakt is met deze aspecten in het achterhoofd:

 • Recepten die geschikt zijn voor het hele gezin.
 • Ze zijn klaar in 30 minuten of minder.
 • Recepten goed voor je hormoonhuishouding.
 • Verkrijgen van een stabiele bloedsuikerspiegel.
 • Gebruik maken van makkelijke ingrediënten.
 • Erg goed voor vrouwen boven de 40.

De recepten zijn eenvoudig en makkelijk te maken en dat is een absoluut voordeel als je begint met een dieet. Hierdoor zal je immers langer volhouden en heb je meer kans op succes.

Wat is de inhoud van het boek?

De inhoud van dit receptenboek bespreek ik hier even met jou. Je krijgt niet alleen dit boek maar je krijgt er ook nog een aantal bonussen bij, die we later zullen bekijken. (Altijd leuk die bonussen!)

Het boek “50 Recepten In 30 Minuten” bestaat uit volgende hoofdstukken:

 • 50 Recepten die je overtollig vet verbranden.
 • Recepten onderverdeeld voor ontbijt, lunch, diner, dessert en tussendoortjes.
 • Complete dag menu’s.
 • Boodschappenlijstjes.
 • Update’s met nieuwe tips en nieuwe recepten.

Je ontvangt volledige dagmenu’s waardoor je zelf niet op zoek moet gaan naar de juiste combinaties. De dagmenu’s zorgen ervoor dat je makkelijk kan starten met koken.

Heel vaak is het voor mensen lastig om precies te weten wat ze nu moeten eten op een dag. Dit kookboek helpt je daar mee.

Dankzij dit boek kan je gewoon de dagmenu’s volgen en hoef jij alleen nog maar naar de winkel te gaan om de ingrediënten aan te kopen.

Bonussen.

Ook bij dit boek krijg je een stel bonussen. Je krijgt 3 extra bonussen en we gaan kijken of deze ook echt de moeite waard zijn. Ik bespreek even kort de bonussen die je krijgt.

Bonus 1: Broodvervangers die gezond zijn.

Deze bonus is een extra boek met tien recepten waarmee je brood kan vervangen. De recepten zijn vrij van gluten en ook van gist. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Een erg gezond boekje met extra aandacht voor gezondheid, ingrediënten en gemakzucht. Het is niet altijd even makkelijk om een gezonde broodvervanger te vinden.

Bonus 2: Tien lekkere recepten om van te genieten.

Deze recepten zijn speciaal samengesteld om te maken als je bezoek hebt of er is een feestje of een speciale gelegenheid. Er zitten geen suikers of kunstmatige zoetstoffen in deze recepten.

Deze recepten zijn lekker en zijn tegelijkertijd 100% natuurlijk. Je kan er dus zonder schuldgevoel van genieten en ze met de gepaste trots uitdelen!

Bonus 3: Handige boodschappenlijstjes.

Een boodschappenlijstje is altijd handig. Je moet zelf niet op zoek naar de ingrediënten in een recept en je verliest ook geen tijd meer in de supermarkt.

De lijstjes kan je makkelijk bewaren op je telefoon waardoor je ze -ook als je ze vergeet- altijd bij hebt in de winkel.

Je krijgt ook een maaltijdplanner die gemaakt is om de komende drie weken een plan te maken voor jouw gezonde recepten. Hierdoor wordt koken met dit boek niet alleen lekker maar ook erg makkelijk.

smoothies

Ervaringen van anderen.

We zijn ook even gaan rondkijken wat andere mensen vinden van dit Receptenboek. Als je het boek “50 Recepten in 30 minuten” wil kopen, dan is dat niet onbelangrijk. Als er slechte reacties zouden zijn, dan vind je deze immers erg makkelijk terug.

Mensen houden ervan om negatief te doen en kritiek te spouwen. Tegenwoordig heeft iedereen wel ergens een mening over, zelfs al is dat een belachelijke mening.

Maar goed, ieder zijn ding. We gingen dus op zoek naar reacties en dan vooral naar de slechte zodat we zeker zijn dat we een goed product kopen. Er staan veel reacties op de website van Ria Kamelle en ook op haar Facebookpagina.

De Facebookpagina heeft 14 duizend likes. Dat is niet niets en die krijg je niet door “vals te spelen”. Hier is echt wel de aanwezigheid van echte mensen die tevreden zijn over dit kookboek.

We vinden ook heel veel reacties terug van mensen die mooie successen behalen met dit kookboek en reacties van mensen die zich beter en energieker voelen.

Er zijn geen vreselijk negatieve reacties te vinden, zelfs geen klein beetje negatieve reacties. Het zit dus wel helemaal snor met dit kookboek!

Ja! Breng me dadelijk naar dit Receptenboek! Ik ben benieuwd! >>>

Onze mening en ervaringen!

Wij worden niet zo blij van het aankopen van kookboeken. Er zijn er immers zoveel op de markt dat je vaak ook gewoon dezelfde soort tegenkomt. Maar goed, we kochten het boek en dit is wat ons opvalt.

 • Het boek ziet er netjes uit en het leest vlot.
 • Er is een duidelijke inhoudsopgave.
 • Er is een interessante inleiding.
 • Recepten zijn voorzien van voedingswaarde, benodigdheden, instructies en afbeeldingen.
 • Aanbieding van alternatieven, indien nodig.
 • Makkelijke recepten.
 • Geen dure ingrediënten.
 • Handige tips.
 • De meeste recepten zijn lekker van smaak en je kan altijd zelf variëren met kruiden.

We vonden dit boek best fijn. Ik sta graag in de keuken maar op bepaalde momenten moet het ook niet te lang gaan duren. Dus 30 minuten is een mooie tijdspanne om iets klaar te maken. Dat lukt aardig. 

We testen een aantal gerechten uit en we hadden ze ook echt klaar op 30 minuten of zelfs minder. Dat is fijn. De gerechten zijn voedzaam en geven je een fijn gezond gevoel. 

Ook mijn gezin heeft meegegeten en iedereen vindt de recepten lekker. De lekkerste recepten hebben we bijgehouden en komen soms nog op tafel. 

Ik moet erbij vertellen dat er ook recepten tussen zitten, die ik niet maak. Omdat ze me niet aanspreken of omdat ik er dingen niet mag van eten wegens intoleranties. Maar ik ben nog geen enkel kookboek tegengekomen waar ik alle gerechten kon van eten, dus dat scheelt. 

Leuk om te weten is dat mijn man in deze periode (we gebruikten het boek gedurende 3 weken, elke dag) maar liefst 4,3 kilo afviel. Het mag dan een boek zijn voor vrouwen boven de 40. Mijn man was er ook blij mee! 

Wat kost dit Receptenboek?

Wil je het kookboek “50 Recepten in 30 minuten” kopen? Dan willen we natuurlijk weten hoeveel we betalen voor dit e-book en alle gratis bonussen. Dat is makkelijk. Het is een éénmalige betaling van 27 euro.

Voor alles wat je krijgt valt deze prijs goed mee. Je krijgt er immers 3 extra bonussen bij die je nog meer extra recepten geven. Ook de boodschappenlijstjes zijn erg handig.

Garantie.

Je krijgt op dit kookboek een 30 dagen terug garantie. Dit wil zeggen dat als je niet tevreden zou zijn van dit boek, dat je dan eenvoudig een mailtje kan sturen en je geld kan terugvragen.

Een dergelijke garantie is eigenlijk de garantie dat het product goed is. Want niemand geeft een garantie als je niet voor 100% achter je product staat. Als je zeker bent dat je een goed product aflevert, dan kan je die garantie geven.

Wat zijn de resultaten als je met dit programma werkt?

Als je dit e-book netjes volgt en je gaat aan de slag met je gezondheid dan zou je dankzij deze recepten op een makkelijke manier overtollige kilo’s kunnen verliezen.

Je wordt slanker, je hebt meer energie en je zal minder last hebben van fysieke ongemakken die je als vrouw wel kan ervaren. Zeker als je in de overgang zit.

Conclusie: “50 Recepten In 30 Minuten”

50 recepten in 30 minutenHet boek op zichzelf en alle bonussen zijn van goede kwaliteit. Je kan hier echt dingen uit bijleren. Je ziet exact wat je moet doen en wat je kan verwachten als je dit stappenplan uit het boek volgt.

De reacties van andere mensen zijn hoofdzakelijk positief. Iedereen spreekt over mooie resultaten die op een makkelijke manier te behalen zijn. Dat wil iedereen natuurlijk.

Vrouwen in de overgang spreken van een vermindering van klachten, een gezonder gewicht en vooral lekker eten. En laat dat natuurlijk wel fijn zijn, dat er lekker gegeten kan worden.

Zou je om één of andere reden toch niet echt tevreden zijn, dan heb je nog altijd je 30 dagen terug garantie.

Heb je nog vragen over deze review of over dit product, laat het ons dan zeker weten. We helpen je graag verder, als we dat kunnen!

→ Ga DIRECT naar de GEHEIME kortingspagina!

Extra Tips!

Heb je last van de overgang of ben je gewoon op zoek naar gezonde recepten, dan zouden deze receptenboeken jou misschien ook verder kunnen helpen! Neem maar een kijkje.

 1. Slank door de Overgang.
 2. Fitcooking Receptenboek Editie 1
 3. FitChef Family

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *